2014 Aralık Anneleri

Sen kaç haftalık doğum yaptın canım bekleyip hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden zaten :)
40 + 0 da dogurdum canim.bide şnu fatkettim burdaki 38 ve òncesi dgmlari gorünce 40lar 42ler daha da bi uzun geliyi.hadi senin de az kalmis.hamileliginun son günlerikeyfini cıkar bolbol uyucik uykusuz kaliyin cunküüü

Geçmişi okuyamadım kızlar. Ben de dün aksam 7 de normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım. şükürler olsun :) sancılarım ondan önceki akşam 21.45 de başlamıştı. Gece 3 e kadar artar diye bekledik 7 dakkada bir falan geliyodu. Ama ara ara gelerek uyumama izin verdi, sabah tekrar başladı sancılar. Evde geçirdim çoğunu. Annem geldi şehir dışından. Onlara yemek hazırladım. Ve geldikleri gibi yemek yiyip çıktık evden hastaneye. Hastanede çok beklemedik evde gecirdigim icin

Kızlar yarın sezeryan olcam. Doktorum normal için bebek kanalda degıl 40 haftayıda gecmişsin istersen bekle dedi ben riske atmak istemiyorum. Açılmamda yok.

Of kızlar kendimi sezeryana hiç alıştrmamıştımkı. Baska bı doktorada muayne oldum burda oda benımkının aynısını dedı. Hiç sancım açılmam yok. Suni versek boş.boşuna acı çekersın sonra yıne sezeryan olursun dedı. Yarın 1.30 a karar verdik işte. Ama kendimi bi acayip hissediyorum. Gergınım stresliyim

Allaha emanetiz hepimiz doğru..Rabbim korusun insallah bizleri ve bebeklermzi

Hayırlı si olsun canm sezeryanda bi dogum şekli hiç canını sıkma Rabbim kurtarsin

Canim hayirlisi olsun hakkinda. Sezeryandan da cok memnun olan var öyle kötü düşünme. Benimde hic ağrım sizim olmuyo. Bitek bacak arasi agrisi o da sende de vardı galiba dimi. Açılma hic yok diyorsun demekki bu acının acilmayla alakası yokmuş. Umitlenmistim bende

40 + 0 da dogurdum canim.bide şnu fatkettim burdaki 38 ve òncesi dgmlari gorünce 40lar 42ler daha da bi uzun geliyi.hadi senin de az kalmis.hamileliginun son günlerikeyfini cıkar bolbol uyucik uykusuz kaliyin cunküüü
keşke uyuyabilmek mümkün olsa hiç yatamıyorum sanki herkes 37-38 de doğum yapmışta bi ben kalmışım gibi hissediyorum

Evet canım ciddi bir agrı vardı ama oramda hiç açılma yokmuş tabiki. Yarın 1.30da giricem inş. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

Sibeltanju canım hayırlısı olsun.. sezeryan zor ama normal doğum da zormuş alttan dikiş olduğu için oturamıyormuşsun bende sen gibi bekleyip sezeryan oldum.. bugün eşinle oturup senin hikayen diye bir film var onu izleyin.. biz son gün öyle yaptık eşim arkadaşlarım ailem hep birlikteydik hiç uyumadık.. ertesi gün hastaneye gidip odamızı süsledik.. çok güzeldi herşey umarım seninde güzel geçer.. bi sonda takılırken zorlanıyorsun..

Sagol canım. Kuzenım anestezi uzmanı onunla konuştum baya rahatlattı beni. Hastanemle konuşmuş tanıdık bulmuş oda gircek doguma o beni inanılmaz cesaretlendirdı. Zaten başından berı sezeryan ol dıyıp duruyodu. Sondayıda konuştuk odada degıl spinal verildikten sonra takarız hissetmezsin dedi. Herseyimle ilgilenicek çok şükür.

Kızlar yarın sezeryan olcam. Doktorum normal için bebek kanalda degıl 40 haftayıda gecmişsin istersen bekle dedi ben riske atmak istemiyorum. Açılmamda yok.
Canım hiç üzülme bende iklimde senin gibi oldum sezeryan ihtimali bile geçmiyordu aklımdan ama nasip. Stres falan yapma ben ayin 11 inde spinal sezeryan oldum diyorum Rabbim o gün ne güzeldi tekrar tekrar bebeğin çıkış anını yaşamak istiyorum çok acayip korkudan ölüyorum sandım ameliyat öncesi ama ameliyat sırasında tüm korkum geçmişti ameliyathane bayram yeri gibiydi Ebeler bebeğin kıyafetlerini bakıyorlar seviyorlar ve birden o an geldi bi ağlama sesi hemen gösterdiler sonra giydirme yine getirdiler hiç unutamiyorum ameliyathaneye çıktım eşime gülümsedim ikinci kere anne olmuştum lütfen bunlara odaklandı hersey çok güzel olacak.

Desteklerınız için çok tesekkurler hepinize. İnanın rahatladm. Doktor normal olmaz dıyınce şoka gırdm resmen bi sürw kendime gelememiştim. Şuan cok iyyim. Biönceki yazmdada yazmıştım kuzenımn gelicek olmasıda büyük moral oldu bana.

Canim seninle ayni gun dogumlarimiz.dusuncelerimizde ayni.bende cok korkuyorum normalden.epidurali doktoruma sordum o an karar verelim dio.4cm acilma olmadan vuramiyorlarmis.hakkimizda hayirlisi olsun.bi arkadasim epidural normal oldu.ikinmakta sorun yasamis ama memnun.hayirli dogumlarimiz olur insallah.

A
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle ayetel kursu,felak ve nas surelerini oku bol bol

A

Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle ayetel kursu,felak ve nas surelerini oku bol bol
Sagol canım ALLAH razı olsun tüm dua eden etmeyenden. Rabbim gönlumuze gore versın hepimizin. Dün gece bugünün heycanndan iki saat uyyabildm. Bu gece hiç uyyamam heralde. Gozlerım acıyo başım agrıyo artık ama uyyamıyorumya

hiç canını sıkma canım. Normal doğum kolay diye bisey yok. Daha dün yaşadım yani :)

Rabbim doğumda kolaylk versin hepinize hepimize her namazında dua ediyorum arkadaslar bende doğumdan çok korkuyorum rüyalarıma giriyo hem bebeğıme kavuşcam diye mutlu oluyorum hemde korkuxorum nasib olursa mayısta bende anne olucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…