2014 Aralık Anneleri

Bende varimm kizlar. Vajinamda sanci oluyo sanki bicak batiriyolar..birde bebegin hareketlerini vajinamda hissediyirum normal mi
benimde vajinama iğne batması gibi bir ağrı giriyor.bide sırt ağrısı var ben de.inşallah kendi sancılarımız düzenli gelir.

cnm doğru söyliyorsun aslında.demin bebek hareket etmiyor mu diye ağladım.sonra hareket edince rahatladım.pazartesiye kadar bekleyemiycem galiba.
Suni sancı verilip sezeryan olan insanlarda var ama 1-2 saatlik suni sancıyla normal doğum yapanlarda var. Sezeryan olmak da dünyanın sonu değildir heralde önemli olan bebeklerimizin sağlığı. Daha şimdiden 1 saat hareket etmezse endişelenmeye başlıyoruz onlar için herşeye değer içini gerah tut gerisini Allaha bırak :)

adet sancısına benzer bir ağrı ben de de var ama devamı gelmiyor bekliyorum ben de inşallah gelir devamı

aynen öyle nasıl paniğe kapıldım hareket etmiyor diye. ara ara kanamam var benim doktor olabilir dedi çatı muyanesinden sonra ama dün geceden beri geliyor birtürlü geçmedi ya nişan sadece bir kere gelen bir şey değil mi benim hala devam ediyor ara ara. anlamadım bu işi.

Bu arada bana daha hiç çatı muayenesi yapılmadı o da kafama takılıyor

çatı muayenesi yapsa da zaten doğum anında belli oluyor galiba tam olarak çatının genişliği.ama önceden doktorlar kontrol edip diyor gene de işte çatın dar ya da çatın müsait diye.bana ilk yaptığında ne çok iyi ne çok kötü dedi.bir taraf kemiğe dayanıyo demişti özel hasteneki doktor.devlette de müsait demişti.hepsinin düşüncesi farklı olabiliyor.ama özeldeki doktor doğumda net anlaşılır demişti.

Cinsel ilişkiyle meni gelmesi ve sıcak suyla uzun banyolar sancıyi tetikliyor. Daha günün dolmamış canım, dolsa bile vaktin var daha. Dua etmek lazım bol bol

Cinsel ilişkiyle meni gelmesi ve sıcak suyla uzun banyolar sancıyi tetikliyor. Daha günün dolmamış canım, dolsa bile vaktin var daha. Dua etmek lazım bol bol
benim de sıcak suyla küvette oturduktan sonra gece yarısı kanama geldi.bir gün önce catı muaynesi de vardı.ama hala ara ara kanamam geliyor neden bitmiyor birtürlü bilmiyorum dün geceden beri devam ediyor ara ara.ve adet ağrısı gibi ağrılarım var biraz.

Dogum aninda o kemikler açılıyor sadece. Ama oncesinde musaitligine bakiliyo. Mesela benim ablamda doktor senin catin cok dar en fazla 3500 kg kadar dogurabilirsin demisti. 38 den sonrada bebek 3500 u gecince sancida gelmedi sezeryana aldi. 4000 kg dogdu bebisi. Catini parcalardi demis doktor. Su kadara kadar dogurabilirsin diye ölçü veriyolar aslında

Canim senin nişanın geliyo galiba. Hafif sancinda varsa.. hadi hayirlisi olsun hakkinda

evet bana da devletteki doktor doğurursun demişti. özeldeki doktor ise doğum anında neler çıkıyor çatıda gibi birşey demişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…