İnşallah canım çok yardımcı oldun sen bana burda sağol tekrardan.inşallah doğum yakındır.kanama geliyor devamlı sadece o korkutuyor beni.Canim senin nişanın geliyo galiba. Hafif sancinda varsa.. hadi hayirlisi olsun hakkinda
Benimde kasilmam cok ama agrisiz acisiz. Adet agrilari oluyo ara ara geçiyor. Ama bana doktor kasilmalar iyi bisey ama 10 dk nin altina duserse gel bakalim belki agri esigin yuksektir dedi. Oluyo sık sık gun icinde belki 20 defa ama düzensizŞu an benimde inanılmaz kasılmalarım var ama hiç sancım yok karnım sürekli sertleşiyor yatamıyorum. İlkten adet sancısı gibi başlarmış hayırlısıyla inşallah doğum belirtisidir canım
Hayir canim bizde bugün bir aylik olduk ama gözlerinin akı hala sapsarı bizimkide sınırda cikiyor bakalim bugün aşıya gidicez saglik ocagina ordaki dr a sorcam olmadi hastaneye gidip tekrar bi test yaptircamCanım siyah kaka bi kaç gün sürüyo ama kakadan ziyade çiş önemli ilk günkü gibi değişmesi lazım sanırım
Bizim de gözlerindeki sarılık geçmedi bi gece yattı hastanede 11 e düşmüştü inşallah yükselmemiştir tekrar kilo alımı da iyi doktor kaka rengini sordu sarı dedim tamam dedi ne renk olması lazım ki 27 günlüğüz sarılık olanlar sizin geçti mi gözlerinde ki sarı renk
Canim ne demek bildiklerimizi paylasalim. Ama burda birinin bu nişan kanamasi bi kac gün sürmüştü. Cati muayenesinden sandi sancilandi daha sonra. Hastaneye gidince doktor nişanın gelmiş demisİnşallah canım çok yardımcı oldun sen bana burda sağol tekrardan.inşallah doğum yakındır.kanama geliyor devamlı sadece o korkutuyor beni.
Canim o doktora kalmis bence. Benim bi arkadasim yakin zamanda hic sancisiz suni aldi 6 saatte doğurdu. Bi arkadasiminda suyu geldi ama sancisi gelmeyince suni verdiler 12 saat sanci cekti acilma olmadi sezeryana aldilar. Bunlarda beni korkuttu doktora sordum bende sancim yada acilmam olmadan suni denicekmisiniz dedim. Bu konulardanda bahsettim. Gunun gecince muayenw eder deneriz dedi. Cati muayenesi yapacakmis. Kamera ve elle rahim agzinin incelmesine bakiyorlarmis. 1 cm e kadar düşünce bebek kanala girmeye hazır oluyomus. Bu kadar incelme olunxa elle bile kafasina dokunabiliriZ dedi. Rahim incelmeye baslayinca acilma oluyormus iste. Bebek asagi iniyor ve aciyor. Normalde rahim 5 cm dir dedi. Eger acilman yoksa ama incelme varsa suni verdigimizde acilir dedi. Yoksa bosuna sanci cekersin dedi. Genelde doktorlar buna bakmadan veriyolarmis suniyi yada acilma yok diye sezeryan diyolarmis.mrb arkadaşlar doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. benim de bugün 40+2 oldu.hala doğum yapamadım.bebek kanala yerleşmemiş 1 cm açıklık var dedi doktor sadece.dünkü çatı muaynesinden sonra nişan geldi galiba muayeneden değildir diye düşünüyorum. bugün de gittim doktora bir daha ama açılma hala 1 cm dedi ve bebek kanalda değil hala. zaten karnım çok yukarda benim anlayabiliyorum.ben de normal dogum olsun çok istiyorum ama doktor en fazla cumaya kadar bekliyor. cuma günü yani 40+5 te suni sancı vericek.ben aslında pazartesine kadar beklemek istiyordum belki kendi sancım gelir diye ama cuma diyor doktor ve ben suni sancıyla doğumu başlatacağı için çok üzülüyorum çünkü kendi sancım olmadan yapılan suni sancılara cevap vermeyip açılma olmayabilir ve nette okudum kadarıyla suni sancı konusunda ihtiyatlı olun suni sancıyla başlayan doğumlarda iki kat sezeryan olma olasılığı artıyor yazıyor.bide suni sancı çok acı veriyormuş kendi sancına göre.iki günüm var sadece.yürüyüş merdiven çıkmak iki gün yapabilirim sadece.kendime kızıyorum çok fazla hareketli olmadım mı diye.suni sancı kendi sancım olmadan 1cm açıklıkla etki eder mi acaba yoksa pazartesiye kadar beklemeli miyim? çünkü nette bekleyip kendi sancısıyla doğuranları okudum.Almanyada mesala 42 haftaya kadar bekliyorlar.tabiki sezeryan yada normal doğum önemli değil öncelikle hayırlısını diliyorum ama size danışmak istiyorum gene de ben pazartesiyi bekliyim mi,yakınlarınız da var mı suni sancıyla doğumu başlatılan arkadaşlar?
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım yaklaşık saat 10dan beri yani 3 saattir nerdeyse her 5dk bi kasılıyor ama hiç ağrı yok. Gündüzleri bu kadar sık olmuyor 2-3 saatte bi oluyor. Nstye gündüz giriyorum sancı çıkmıyor şaştım kaldım artık ne yapacağımı bilemiyorumBenimde kasilmam cok ama agrisiz acisiz. Adet agrilari oluyo ara ara geçiyor. Ama bana doktor kasilmalar iyi bisey ama 10 dk nin altina duserse gel bakalim belki agri esigin yuksektir dedi. Oluyo sık sık gun icinde belki 20 defa ama düzensiz
Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza olsun inşallah :)Mrb. kızlar. Bebwgımızı bugun 4 gbi kucagımıza aldık cok şükür. 3.720 kilo 48cm dogdu. Kızım aynı bana benziyo. Anestezide gectı. İlk yurumemide yaptık. Kızım bir çiş bir kaka yaptı cok şükür.
Odamdaym ameliyat için
Benim bebeğinin doğum tarihi 28 aralıkti bize sürpriz yaptı ayin 11 inde doğdu. Senin ki 29 aralıksız görünce duygulandım keşke zamanını bekleseydi onu yeni doğuracak olsaydım çok güzel bir duygu...Hepinize hayırlı neşeli doğumlar diliyorumAynı şeyleri yaşıyoruz canım yaklaşık saat 10dan beri yani 3 saattir nerdeyse her 5dk bi kasılıyor ama hiç ağrı yok. Gündüzleri bu kadar sık olmuyor 2-3 saatte bi oluyor. Nstye gündüz giriyorum sancı çıkmıyor şaştım kaldım artık ne yapacağımı bilemiyorum
elhamdulillah kaka yaptı yine gece. ve cis de sanırım. kaka heryere bulaşmıştı anlayamadım :).Doktora git tatlım kaka yapmaması normaldir ama çiş yapmalı Islak Olmalı bezi bizi habersiz bırakma ihmal de etme bi an önce sebebini Öğren
benim de acılmam bir iki cmden oteye gecmedi hiç ve sancı geldiğinde gayet normal acılma oldu. suni sancı da işe yarıyor genelde, yani benim yakınlarımda yaramayan kişi yok. sperm gelişi ve sıcak banyo deneyin bence. benim hemen arkasından basladı cunku sancım. bi de sancınız olunca koştur koştur hastaneye gitmeyin tüm arkadaşlar. Allaha tevekkül edin. dayanabildiğiniz kadar evde dayanın. yani ben oyle yaptım, siz kendiniz bilirsinizmrb arkadaşlar doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. benim de bugün 40+2 oldu.hala doğum yapamadım.bebek kanala yerleşmemiş 1 cm açıklık var dedi doktor sadece.dünkü çatı muaynesinden sonra nişan geldi galiba muayeneden değildir diye düşünüyorum. bugün de gittim doktora bir daha ama açılma hala 1 cm dedi ve bebek kanalda değil hala. zaten karnım çok yukarda benim anlayabiliyorum.ben de normal dogum olsun çok istiyorum ama doktor en fazla cumaya kadar bekliyor. cuma günü yani 40+5 te suni sancı vericek.ben aslında pazartesine kadar beklemek istiyordum belki kendi sancım gelir diye ama cuma diyor doktor ve ben suni sancıyla doğumu başlatacağı için çok üzülüyorum çünkü kendi sancım olmadan yapılan suni sancılara cevap vermeyip açılma olmayabilir ve nette okudum kadarıyla suni sancı konusunda ihtiyatlı olun suni sancıyla başlayan doğumlarda iki kat sezeryan olma olasılığı artıyor yazıyor.bide suni sancı çok acı veriyormuş kendi sancına göre.iki günüm var sadece.yürüyüş merdiven çıkmak iki gün yapabilirim sadece.kendime kızıyorum çok fazla hareketli olmadım mı diye.suni sancı kendi sancım olmadan 1cm açıklıkla etki eder mi acaba yoksa pazartesiye kadar beklemeli miyim? çünkü nette bekleyip kendi sancısıyla doğuranları okudum.Almanyada mesala 42 haftaya kadar bekliyorlar.tabiki sezeryan yada normal doğum önemli değil öncelikle hayırlısını diliyorum ama size danışmak istiyorum gene de ben pazartesiyi bekliyim mi,yakınlarınız da var mı suni sancıyla doğumu başlatılan arkadaşlar?
aynen öyle nasıl paniğe kapıldım hareket etmiyor diye. ara ara kanamam var benim doktor olabilir dedi çatı muyanesinden sonra ama dün geceden beri geliyor birtürlü geçmedi ya nişan sadece bir kere gelen bir şey değil mi benim hala devam ediyor ara ara. anlamadım bu işi.[/QOUTE]
doğumdan önce bir gün boyunca jel kıvamında kırmızı, kahverengili akıntı geldi. nişandı ve korktum niye bu kadar cok geliyor diye ama bi sorun olmadı şükür
İnşallah canım senin bebişinde hayırlı ömürlü olsun :) sen aceleci diye kızıhorsun ben tembel diye kızıyorum annelik zor iş :)Benim bebeğinin doğum tarihi 28 aralıkti bize sürpriz yaptı ayin 11 inde doğdu. Senin ki 29 aralıksız görünce duygulandım keşke zamanını bekleseydi onu yeni doğuracak olsaydım çok güzel bir duygu...Hepinize hayırlı neşeli doğumlar diliyorum
Kızma değilde bebeği gördüğüm ilk ani tekrar tekrar yaşamak istiyorum çok değişik oldum ben o an ve hiç unutamiyorumİnşallah
İnşallah canım senin bebişinde hayırlı ömürlü olsun :) sen aceleci diye kızıhorsun ben tembel diye kızıyorum annelik zor iş :)
hiç bu göbek olayını duymamıştım. düştüğü anda zaten panik yaptım çöpe atıyodum eşim uyardı beni napıyosun onu gömmek gerekir diye. annemde gül dibine gömelim dedi öyle yaptık biz.kızlar göbegimiz düştüartik banyomuzu rahatça yapabiliriz.göbeğin akibetiyle ilgili ne düsünüyosunuz, hani gül fidaninin dibi cami bahçesi veya evde saklamak gibi.yorumlarinizi brkliyoruummm
Zeytin Kur'an'da kutsal diye bi de bizim burada bi zeytin ağacı var Asırlık. Kesilmeside yasak. Başka yere Gömsek illa inşaat Yapılıyor kazılıyor diye. Bi de gül ağacının altına da gömüyorlar burada. Ben cok fark edeceğini sanmiyorum. Önemli olan gömdüğün yere bağlı kalması çocuğun. Sorma bu emmeler bitirecek beni tüm gece ayaktaydım. Uyumadıkça sütte olmuyor. Mecbur bi öğün mama veriyorum yoksa aç kalıyor. Sanırım benim çocuk obur olacakcanim geçmis olsun ya, 2yasina gelince düzelcek demisse bozma moralini.dedign gibi Allah başka dert göstermesin.seninkinin masallahi varmis, 3 4 saat nasil emiyo kiz.benimki 1.5 2 saatte bir dolu dolu yarim saat anca emiyodur.ve cok yoruluyo boğazina kacicak diye memeyi hafif cekiyom ama birakmiyoda:)zeytin agcinin bi ozelligi varmi bu arada merak ettm
Oh oh sevindim. Sen yine de takibi elden Bırakma bende cok dikkat ediyorum böyle şeylere. Çiş yapması beslendiğini gösteriyor bir de yapamazsa böbreklerde sıkıntı olabilir. Ihmale gelmezelhamdulillah kaka yaptı yine gece. ve cis de sanırım. kaka heryere bulaşmıştı anlayamadım :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?