2014 Aralık Anneleri

Sancısı başlayan yok muuu ¿¿ benim sabaha karşı çok ağrım oldu ama hepsi geçti gitti. Bugğnde beklemeye devam..

Caim gozun aydin dogum hikayen beni cok duygulandirdi.allah bizede bole dogumlat nasip etsin.sende hayirlisiyla buyut evladini

Kızlar bebeğin hareketleri çok zayıfladı, telaşlanıyorum. Doktorum şüpheye düştüğünde gel dedi ama korkuyorum doğuma alırsa diye. Hazır hissetmiyorum kendimi sanki. Yanlış birşey yapmaktan da korkuyorum. Of ne yapacağım

Doğum yapmış yada benim gibi doğumu yakın olan arkadaşlar size sorularım var. Afedersiniz ishalim var ve karnım ağrıyor ara ara bi de sanki midemde ateş yakmışlar gibi çok fazla mide yanması var sizde de var mı bu belirtiler

Merhaba arkadaşlar bebeğim kan gruplarımızn farklılığından dolayı sarılık olmuştu ve küveze alınmıştı. sonrasında kan değerleri düşmüştü. Şükür şimdi iyiymiş ve bebeğimle servise çıkabilecekmişiz bygün.şu bir kaç günde üzülmeyin yanında bebğim için süt pompalarken öğrendiğim şeyler oldu. Sütüm başta çok yoğun değildi. Pompaladıkça arttı. Çünkü süt bittikçe uyarılıyor yeniden üretmek için. Elinizde pompa varssa muhakkak sağın.ilk önce damla damla oluyor ve artıyor. Min. Dan başlayın yavaş yavaş arttırın bir kaç günde farkı görürsünüz. Bugun bebeğimi emzirmeye başlasam da sağmaya devam edeceğim yarının ne olacağı belli değil.

Kizlar merhaba
bugun 40+2 olduk kontrolum vardi. bebegim 3100 gr mis.Doktorum ultrasonla bakti bebek tam olarak kanala girmemis suyu da sinirin 1 cm altindaymis. Alttan muayene yapti catin iyi ama acilman yok dedi. Istersen bugun suni sanciyla baslayalim acilma olmazsa sezeryana geceriz dedi.bende hazir olmadigim icin yarin sabah geleyim dedim. Izinli olarak ciktik hastaneden yarin kuzucuguma kavusmus olacagiz insallah. Allah dogum bekleyen herkese yardimci olsun insallah..

Kızlar sütüm 2. gün çok iyi gelmeye başlamıştı. biraz üzüldüm falan sütüm azalmış. Siz siz olun hiç bişeye üzülmeyin. önemli olan ilk önce bebeğiniz. şimdi humana still tea'ye başladım. dr. mama ver biraz dedi. mama vermek de istemiyorum. bebeğimi veren rabbim umarım rızkını da tekrar arttırır.

canım bence gıt bı nst ceksınler neden rıske atacaksın zaten gunumuz gectıgı ıcın heran tehlıkedeyız Allah korusun

benımde oyle artık cok zorlanıyorum bulantımda hıc kesılmedı zaten demekkı normal canm

Gittim canım, çok şükür sıkıntı yok kalp atışları normal. Yarın sabah gel suni sancıyla başlayalım dedi. Dua edin bana
ay hadı ıns ben devlete gıdıyorum ve 40+1 oldum bugun hıc sunı falan demıyo bana kontrol dedı sadece anlamıyorumkı neye gore karar verıyolar ne kadar beklerler catı muayenesıde yapmadı

Sezeryan yapan arkadaslar. Afedersiniz bu buyuk tuvaletı kolay yapabilmek için extra bişey yaptınızmı.birde kanamam az. Gelmeyînce oramda fena agrı oluyo Agrı kesıci içiyrm ara ara. Yarın evimize gıdıcez inş. Tuvaletımı yapabilirsem tabi

nasıl bı agrı olcak bılmıyoruzya her agrıyı sancı sanıyom ben:) hemen valızımı kapıp hastaneye gtcem gbı gelıyo hayrlısı
Aynı şeyi bizde şimdi konuştuk her sancıyı doğum sancısı sanıyorum ikincilerde tecrübeli oluruz artık

ben gazımı bile taburcu olmaya yakın çıkarabilmiştim. tualetimi 3. gün sabaha kadar yapamadım. sonra biraz biraz yaptım. 5. gün korse giydim. çok daha rahat çıkmaya başladım. organlarımı boşlukta hissediyodum korseye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…