Gayet güzel canım maşallah. Kaç kilo doğmuştu ki bebişin. Bu arada çok geçmiş olsun Allah bi daha düşürmesin hastanelereHayırlı geceler hanımlar.
2 gündür hastaneye gidip geliyoruz oğluyum bronşit olmuşnasıl oldu anlamıyorum,ablasına hasta çok yoruldum
Allah sizden uzak etsin.bayadır giremiyorum bebişler iyidir inş.hanımlar
Oğlum 28 aralık da doğdu şuan 65cm 8 kilo
Gayet güzel demi ablaları??
Valla ondan sonra kilo almaya başladı bir goğsunu uzun sure emzir ilk gelen sut su gibi olurmuş git gide yağlılaşırmış goğus değiştirme akıyor diye demişti düzelir olur arada bi bakarsın gayet iyi almış bir bakarsın az almışEvet ondan da olabilir belki ben ilk aylar hep sadece tek gogus emziriyodum simdi meme degistiriyorum belki de yag alamiyodur. :S bir de cok uykuya daliyor tabi emerken hala yeterince guclenmedi cenesi.
Maşallah boyuda kilosuda iyi benimki 30 aralık 58 cm 5 kiloHayırlı geceler hanımlar.
2 gündür hastaneye gidip geliyoruz oğluyum bronşit olmuşnasıl oldu anlamıyorum,ablasına hasta çok yoruldum
canim maşallah ya hatta bence kilosu biraz fazla gibi doktorunuz ne diyor bilmiyorum ama bana fazla geldi benim oğlum 6 aralik doğumlu 9 martta 58 cm 6 kilo 300 gramdi doktorumuz gayet iyi gidiyoruz dedi ki görenler tombul buluyor seninki 8 kiloymus boyu da uzun maşallah subhanallah tebarekallah diyeyimHayırlı geceler hanımlar.
Hahhah ne olacak bu bebişlerin hali böyle bilmem ki bu arada ben artık emzikle uğraşmayı bıraktım napıım istemiyor
aynen emzik olayından vazgeçtim. her verdiğimde kustu.gittim en pahalısıdan aldım o da olmadı.yine kustu. ben de çocuk mahvolacak böyle diye vazgeçtim o işten.Ben veriyorum bazen tutuyor bazen istemiyor zorluyorum tutsada 2 dk sonra atıyor o kadar para verdim iyisinden aldım tut şunu diyorum :)
bizimki tam 3 aylık. 5,5 kilo. mama başlamaya niyetim yok benim. bu ay emmek istemedi hiç oyüzden almadı zaten kilo. süt yetersizilğinden değil yani. öyle olsa mama başlardım tabi. 3. ayın ilk 2,5 haftası doğru düzgün emmedi. sadece 200gr almıştım. son 1.5 haftada da 300 gr aldı. emince alıyo yani. sen de ona bak bence süt yetmiyosa mama ver ama emmek istemediğinden almıyosa vermehttp://www.forumalew.org/cocuk-sagl...kilo-alir-24-aya-kadar-bebeklerde-olmasi.html
Burda yazıyor canım. Bizim doktor hiç ölçmüyo boyunu değiştircem zaten uyuz oldum iyice. Benim kızım 72 günlük 5 buçuk kilo mama ver kilo alımı yetersiz dedi sizce de çok mu zayıf ayda tam bir Kilo alıyo
olsun testin bi zararı yok nasılsa yaptır için rahat etsin.Kizlar bebegim iki aydir sekizyuz gram aliyodu. Bu ay dortyuz aldi diye dr idrar tahlili istedi. Ama bebek saglikli gorunuyo zayif ya da mutsuz, huysuz degil. Aglamasi falan normal duzeyde yani. Boyle kilo azalmasi yasayan var mi? Sanki durduk yere test yaptiriyo?
Benide boyuyla kilosu çok şaşırttı boyu uzun ama maşallahcanim maşallah ya hatta bence kilosu biraz fazla gibi doktorunuz ne diyor bilmiyorum ama bana fazla geldi benim oğlum 6 aralik doğumlu 9 martta 58 cm 6 kilo 300 gramdi doktorumuz gayet iyi gidiyoruz dedi ki görenler tombul buluyor seninki 8 kiloymus boyu da uzun maşallah subhanallah tebarekallah diyeyim
Benimde bu ayın sonunda 3 aylık olcak kaç kilo seninkiHanımlar yatılı misafirim var hiç giremiyorum şimdi dışardalar eşimle de okudum sayfaları. Ay 8 kilo olan arkadaş ne yedirdi ki ya merak ettim valla ben de istiyorum şöyle tombik tombik olsun ama anne sütüyle tabibizim kız hala bazen memede ağlıyo emmek istemiyo emzijle kandırıp aradan memeyi sokuveriyorum öyle öyle doyurmaya çalışıyorum. İnşallah bu ayın sonunda 3 aylık olcaz iyi kilo almış olur. Gördüğünüz gibi hals aklım kiloda benim bir de ne yemek yapsam derdim var tabi offf of yatılı misafir çok zor
Evet Günlerimiz aynıydı ya seninle 5.5 şuan galiba yani bi kendim bi kucağımda tartılıyorum öyle anlıyorum. 3200 doğmuştu. Bu sefer başka doktora gidecem inşallah bakalım bu ne dicek hayırlısıyla iyi bi dr bulaydım yaaBenimde bu ayın sonunda 3 aylık olcak kaç kilo seninki
Böyle bir durumda hiçbir misafir çekilmiyor. Bnm de bebek memede bazen ağlıyor. Gazı çıkarınca emmeye devam ediyor.Hanımlar yatılı misafirim var hiç giremiyorum şimdi dışardalar eşimle de okudum sayfaları. Ay 8 kilo olan arkadaş ne yedirdi ki ya merak ettim valla ben de istiyorum şöyle tombik tombik olsun ama anne sütüyle tabibizim kız hala bazen memede ağlıyo emmek istemiyo emzijle kandırıp aradan memeyi sokuveriyorum öyle öyle doyurmaya çalışıyorum. İnşallah bu ayın sonunda 3 aylık olcaz iyi kilo almış olur. Gördüğünüz gibi hals aklım kiloda benim bir de ne yemek yapsam derdim var tabi offf of yatılı misafir çok zor
Gazı hiç bitmiyoki çıkıyo maşallah gürül gürül ama çocuk hala kıvranıyor kız çocuğu gazsız olur diyolar bide yalan valla. Hiçbişey yiyemez oldum dokunur diye bulgur pilavıyla besleniyorum sürekliBöyle bir durumda hiçbir misafir çekilmiyor. Bnm de bebek memede bazen ağlıyor. Gazı çıkarınca emmeye devam ediyor.
sen hangi şehirdesinEvet Günlerimiz aynıydı ya seninle 5.5 şuan galiba yani bi kendim bi kucağımda tartılıyorum öyle anlıyorum. 3200 doğmuştu. Bu sefer başka doktora gidecem inşallah bakalım bu ne dicek hayırlısıyla iyi bi dr bulaydım yaa
Al benden de o kadar canım sürekli gümbür gümbür gaz çıkarıyor hala daha gaz sancısı çekiyorGazı hiç bitmiyoki çıkıyo maşallah gürül gürül ama çocuk hala kıvranıyor kız çocuğu gazsız olur diyolar bide yalan valla. Hiçbişey yiyemez oldum dokunur diye bulgur pilavıyla besleniyorum sürekli
Doktorumyn tavsiyelerini söyleyim sana canım çok kilolu değil oğlum ama ideal bi kiloda yani. Sık sık emzir genelde 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. her emzirmeden önce 1 bardak su iç. Ve kesinlikle uyku eğer uyuyamazsam doğru düzgün hiç sütüm olmuyor benim sağlıklı bi uyku şart. Ve ben kendim bişey daha yapıyorum haftada bikaç kez aslında hergün yapılsa daha iyi. 1.5su bardağı suda 3-4 tane kuru inciri haşla. Kalan suyu ılık ılık iç. Haşlanmış incirleride ye. Bunun da faydasını gördüm tabsiye ederim.Kızlar merhaba epeydir giremiyorum bugün kontrolumuz vardi minik civcivim 60 cm 5.750 olmuş.. Çoğunluk meme aliyo dogdugundan beri ama gunde bir defa mamada verdim kilosu artsin diye. Su an en fazla 120 cc de mama veriyorum. Düşük doğum agirlikli doğdu oğlum 2300 le ciktik hastaneden ayda bir kilo aldi en az çok şükür toparladik ama memeye agirlik vermek istiyorum bir tek anne sütüyle kilo aldiranlar neler yapıyor paylaşsa bizimle şahane olur:)
Canim oglum cok sık emmek istiyor surekli memede acaba yanlis mi yapiyorum bu kadar sık emzirerek ama durmuyo emmeyince de yirmi dk emiyo üstüne mama veriyorum iciyo doymuyo diyorum artikDoktorumyn tavsiyelerini söyleyim sana canım çok kilolu değil oğlum ama ideal bi kiloda yani. Sık sık emzir genelde 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. her emzirmeden önce 1 bardak su iç. Ve kesinlikle uyku eğer uyuyamazsam doğru düzgün hiç sütüm olmuyor benim sağlıklı bi uyku şart. Ve ben kendim bişey daha yapıyorum haftada bikaç kez aslında hergün yapılsa daha iyi. 1.5su bardağı suda 3-4 tane kuru inciri haşla. Kalan suyu ılık ılık iç. Haşlanmış incirleride ye. Bunun da faydasını gördüm tabsiye ederim.
Ankaradayım canım ah ah benim de canım isteyipte yiyemediğim çok şey var çoğu yemek gaz yapıyo ne kadar güzel yiyecek varsa da sevdiğim kolik ağlamalarını arttırıyomuşsen hangi şehirdesin
Al benden de o kadar canım sürekli gümbür gümbür gaz çıkarıyor hala daha gaz sancısı çekiyormeyve bile gaz yapıyo diye yemiyorum. Bu arada bulgur çok güzel süt yapıyor ama gazda yapıyor benim oğlumda o yüzden çok nadir yiyorum ben. Canım isteyipte yiyemediğim o kadar çok şey var ki
Ben kokik ağlamalarından çok çektiğim için be mercimek ne fasülye hiç bişey yemiyorumAnkaradayım canım ah ah benim de canım isteyipte yiyemediğim çok şey var çoğu yemek gaz yapıyo ne kadar güzel yiyecek varsa da sevdiğim kolik ağlamalarını arttırıyomuş
Benimkide öyle canım emzikte almıyor ya beni emiyor yada elleriniCanim oglum cok sık emmek istiyor surekli memede acaba yanlis mi yapiyorum bu kadar sık emzirerek ama durmuyo emmeyince de yirmi dk emiyo üstüne mama veriyorum iciyo doymuyo diyorum artikbol su ve uyku konusunda sıkınti yok ama inciri denemedim onu deneyebilirim tesekkur ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?