2014 Aralık Anneleri

haha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz mu
Muzikli donenceye dakikalarca bakiyo. Sabah kalkar kalkmaz donecek mi onlar diye bakip kontrol ediyo sanki. Bi de alt degistirdigimiz yere renkli seyler astik onlarla cok konusuyo. Bi tanesi cingirakli. Onu tutmayi ve ses cikarmayi ogrrndi elinin yetisebilecegi bi yere koyduk.

Ben kızıma kuçuk kafalı diyorum :) bugün verem aşısı olduk geçen aşı yoktu sağlık ocağına aradılar gittik olduk 5 kilo 60 gram olmuşuz 1 haftada 200 gram almış:) kafamızda 39 cm boyumuzda 58
Maşallah tatlı bücüre annesi gayet iyi kilosu falan kafaya takılacak bi durum yok en son bizim kafamızda 38 cmydi. Doğduğu gün ki fotolara bakınca yumruk kadarmış kafası diyorum :)

Ben genel istedim epidural riskli diye ama çok rahattım nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum
Ben de normal doğum yapacakken açılmam tam olmayınca sezeryana alındım ve mecburen genel sezeryan oldum. O sancıyla da epidurali olmam sıkıntı olurdu da..

Benim ilk ay çok az aldı dedi doktorlar 600 gram kabızlığımız var o donem çok kusuyordu şukur şimdide kusuyor ama 2. Ay toparladı birden doktorun tavsiyesiyle takipte kaldım 15 gün sutumun yetip yetmedigine bakmak için ama dedi bir goğsunu emzirirken diğeri akıyor diye sakın değiştirme diğer goğsune geçme biri tamamen boşalsın dedi ilk gelen sut yağlı değildir git gide yağlılaşır dedi bende o şekilde yaptım düzeldi acemiliğime geldi ilk ay bi ondan emzir bi bundan emzir yaptım hep

haha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz mu
Bizimki evde sarı güneş yastık ve yumuşak verdiği ayı var birini sola birini sağa koyuyorum. İlk koyduğumda sırayla bir sağa bir sola bakıyordu. O hali çok şirin di. Çıngırağı eline tutturuyorum sallıyor kendi kendine

Bizimki de donenceye çok bakıyor gözleriyle takip ediyor onları ne kadarlık canım seninki

Evet ondan da olabilir belki ben ilk aylar hep sadece tek gogus emziriyodum simdi meme degistiriyorum belki de yag alamiyodur. :S bir de cok uykuya daliyor tabi emerken hala yeterince guclenmedi cenesi.

Geliyimhalinden anlarım benimkide pusete koyuyorum yanımda gezdiriyorum camasır falan sererken yada odaları toplrken ama acele etmem gerekiyo durmuyo uzun

600 gram alsaaydi idrar testi yaptirmiycakti aslinda. 400 olunca eyleme gecti. Bi de biz habire de degistiriyoruz hep farkli yerlerde tartiliyo.
ankara'da kendi kendine uzun uzunilgilenen, yeni donemini, karsilasacagimiz zorluklari vs anlatacak dr varsa bildiginiz paylasabilir miydiniz?

Canım bebeğin ne kadarlık ben eline veriyorum çıngırak ama uzun süre tutmuyor elinde canım sıkılıyor benimde

150 ml az mı.Bnm göğüslerim sabah taş gibi ama meselaa sadece sabah çekiyorum 150 kadar bnm de çıkıyor.Ama sonra sağlam belki çıkar ama sanki göğüslerimi büyüttüğünü ve bu yüzden de hafiften sarktığını hissediyorum bu yüzden çekmek istemiyorum. Göğüslerim beni çok rahatsız ediyor. 2 Günde 1 poşet çıksa da iyi.
Evet ondan da olabilir belki ben ilk aylar hep sadece tek gogus emziriyodum simdi meme degistiriyorum belki de yag alamiyodur. :S bir de cok uykuya daliyor tabi emerken hala yeterince guclenmedi cenesi.
Bakmadan
Canım bebeğin ne kadarlık ben eline veriyorum çıngırak ama uzun süre tutmuyor elinde canım sıkılıyor benimde

Haftaya perşembe 3 aylık olacak. Bnm de elinde uzun süre tutamıyor.
8 gün büyük benimkinden ama benimki 5-10 sn anca tutuyor zorla tutturuyorum. Bi de bugüne kadar hep eldiven takıyordum onunda etkisi olır mu bilmiyorum

Bn 20 dk bir göğsüm ü 20 dk diğeri ni emziriyorum.akan göğsün altına biberon koyuyorum sağdığım süte ekliyorum. Kilosu da gayet normal

8 gün büyük benimkinden ama benimki 5-10 sn anca tutuyor zorla tutturuyorum. Bi de bugüne kadar hep eldiven takıyordum onunda etkisi olır mu bilmiyorum
Yok eldiveni çıkartalım çok oldu bnm.Bir ara elini ağzına götürüyordu ondan dolayı bir ara taktım araştırıp sıkıntı olmadığını öğrenince yeniden çıkarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…