Muzikli donenceye dakikalarca bakiyo. Sabah kalkar kalkmaz donecek mi onlar diye bakip kontrol ediyo sanki. Bi de alt degistirdigimiz yere renkli seyler astik onlarla cok konusuyo. Bi tanesi cingirakli. Onu tutmayi ve ses cikarmayi ogrrndi elinin yetisebilecegi bi yere koyduk.haha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz mu
Maşallah tatlı bücüre annesi gayet iyi kilosu falan kafaya takılacak bi durum yok en son bizim kafamızda 38 cmydi. Doğduğu gün ki fotolara bakınca yumruk kadarmış kafası diyorum :)Ben kızıma kuçuk kafalı diyorum :) bugün verem aşısı olduk geçen aşı yoktu sağlık ocağına aradılar gittik olduk 5 kilo 60 gram olmuşuz 1 haftada 200 gram almış:) kafamızda 39 cm boyumuzda 58
Ben hiç boyamadım. HattA rolon ve parfüm makyaj malzemeleri kullanmadım. Şimdi değil belki sonra sıkıntısı olacak.Bakalım biraz daha bekleyeyim en iyisi doktorada gidicem o zaman onada sorarım
Bnce boyama şimdi olmaz sonra olur bilemiyorumBakalım biraz daha bekleyeyim en iyisi doktorada gidicem o zaman onada sorarım
Ben de normal doğum yapacakken açılmam tam olmayınca sezeryana alındım ve mecburen genel sezeryan oldum. O sancıyla da epidurali olmam sıkıntı olurdu da..Ben genel istedim epidural riskli diye ama çok rahattım nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum
Benim ilk ay çok az aldı dedi doktorlar 600 gram kabızlığımız var o donem çok kusuyordu şukur şimdide kusuyor ama 2. Ay toparladı birden doktorun tavsiyesiyle takipte kaldım 15 gün sutumun yetip yetmedigine bakmak için ama dedi bir goğsunu emzirirken diğeri akıyor diye sakın değiştirme diğer goğsune geçme biri tamamen boşalsın dedi ilk gelen sut yağlı değildir git gide yağlılaşır dedi bende o şekilde yaptım düzeldi acemiliğime geldi ilk ay bi ondan emzir bi bundan emzir yaptım hepKizlar bebegim iki aydir sekizyuz gram aliyodu. Bu ay dortyuz aldi diye dr idrar tahlili istedi. Ama bebek saglikli gorunuyo zayif ya da mutsuz, huysuz degil. Aglamasi falan normal duzeyde yani. Boyle kilo azalmasi yasayan var mi? Sanki durduk yere test yaptiriyo?
Bizimki evde sarı güneş yastık ve yumuşak verdiği ayı var birini sola birini sağa koyuyorum. İlk koyduğumda sırayla bir sağa bir sola bakıyordu. O hali çok şirin di. Çıngırağı eline tutturuyorum sallıyor kendi kendinehaha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz mu
Risk alamıyorum boyamıcam zaten :)Bnce boyama şimdi olmaz sonra olur bilemiyorum
Bizimki de donenceye çok bakıyor gözleriyle takip ediyor onları ne kadarlık canım seninkiMuzikli donenceye dakikalarca bakiyo. Sabah kalkar kalkmaz donecek mi onlar diye bakip kontrol ediyo sanki. Bi de alt degistirdigimiz yere renkli seyler astik onlarla cok konusuyo. Bi tanesi cingirakli. Onu tutmayi ve ses cikarmayi ogrrndi elinin yetisebilecegi bi yere koyduk.
3 aylik oldu yavru.Bizimki de donenceye çok bakıyor gözleriyle takip ediyor onları ne kadarlık canım seninki
Evet ondan da olabilir belki ben ilk aylar hep sadece tek gogus emziriyodum simdi meme degistiriyorum belki de yag alamiyodur. :S bir de cok uykuya daliyor tabi emerken hala yeterince guclenmedi cenesi.Benim ilk ay çok az aldı dedi doktorlar 600 gram kabızlığımız var o donem çok kusuyordu şukur şimdide kusuyor ama 2. Ay toparladı birden doktorun tavsiyesiyle takipte kaldım 15 gün sutumun yetip yetmedigine bakmak için ama dedi bir goğsunu emzirirken diğeri akıyor diye sakın değiştirme diğer goğsune geçme biri tamamen boşalsın dedi ilk gelen sut yağlı değildir git gide yağlılaşır dedi bende o şekilde yaptım düzeldi acemiliğime geldi ilk ay bi ondan emzir bi bundan emzir yaptım hep
Geliyimhalinden anlarım benimkide pusete koyuyorum yanımda gezdiriyorum camasır falan sererken yada odaları toplrken ama acele etmem gerekiyo durmuyo uzunBanada gelsene :) sorma her yer her yerde aşıya goturdum bugün yatırıyorum gidip. Giyincem ağlıyor zor giyindim valla heryerde bunun çamaşırı aferdersin wc ye bile gidemiyorum ama gel gelelim gece sor maşallah 3-4 saat uyur emzirirm yine uyur gunduz uyumuyor
600 gram alsaaydi idrar testi yaptirmiycakti aslinda. 400 olunca eyleme gecti. Bi de biz habire de degistiriyoruz hep farkli yerlerde tartiliyo.Benim ilk ay çok az aldı dedi doktorlar 600 gram kabızlığımız var o donem çok kusuyordu şukur şimdide kusuyor ama 2. Ay toparladı birden doktorun tavsiyesiyle takipte kaldım 15 gün sutumun yetip yetmedigine bakmak için ama dedi bir goğsunu emzirirken diğeri akıyor diye sakın değiştirme diğer goğsune geçme biri tamamen boşalsın dedi ilk gelen sut yağlı değildir git gide yağlılaşır dedi bende o şekilde yaptım düzeldi acemiliğime geldi ilk ay bi ondan emzir bi bundan emzir yaptım hep
Canım bebeğin ne kadarlık ben eline veriyorum çıngırak ama uzun süre tutmuyor elinde canım sıkılıyor benimdeBizimki evde sarı güneş yastık ve yumuşak verdiği ayı var birini sola birini sağa koyuyorum. İlk koyduğumda sırayla bir sağa bir sola bakıyordu. O hali çok şirin di. Çıngırağı eline tutturuyorum sallıyor kendi kendine
150 ml az mı.Bnm göğüslerim sabah taş gibi ama meselaa sadece sabah çekiyorum 150 kadar bnm de çıkıyor.Ama sonra sağlam belki çıkar ama sanki göğüslerimi büyüttüğünü ve bu yüzden de hafiften sarktığını hissediyorum bu yüzden çekmek istemiyorum. Göğüslerim beni çok rahatsız ediyor. 2 Günde 1 poşet çıksa da iyi.TAmam cnm aldim posetlerden. Ama ben gunde en fazla 150 ml atabildim dolaba. 3 gundur atiyorum. Daha fazlasi cikmaz gibi sanki cunku cok sik emiyor. uzun uyumadigi icin. Hep meme istiyo. Goguslerim cok dolu gibi olmadigi icin sabah sagiyorum bi tek Cnm. Denesem cikarmi acaba bilmiyorum. 3 hafta sonra bende baslayacm ise. Cok zor geliyor birakmak cnm ya. simdi bile dusununce aglayasim geliyor
Evet ondan da olabilir belki ben ilk aylar hep sadece tek gogus emziriyodum simdi meme degistiriyorum belki de yag alamiyodur. :S bir de cok uykuya daliyor tabi emerken hala yeterince guclenmedi cenesi.
BakmadanEvet ondan da olabilir belki ben ilk aylar hep sadece tek gogus emziriyodum simdi meme degistiriyorum belki de yag alamiyodur. :S bir de cok uykuya daliyor tabi emerken hala yeterince guclenmedi cenesi.
Canım bebeğin ne kadarlık ben eline veriyorum çıngırak ama uzun süre tutmuyor elinde canım sıkılıyor benimde
Haftaya perşembe 3 aylık olacak. Bnm de elinde uzun süre tutamıyor.Canım bebeğin ne kadarlık ben eline veriyorum çıngırak ama uzun süre tutmuyor elinde canım sıkılıyor benimde
8 gün büyük benimkinden ama benimki 5-10 sn anca tutuyor zorla tutturuyorum. Bi de bugüne kadar hep eldiven takıyordum onunda etkisi olır mu bilmiyorumHaftaya perşembe 3 aylık olacak. Bnm de elinde uzun süre tutamıyor.
Bn 20 dk bir göğsüm ü 20 dk diğeri ni emziriyorum.akan göğsün altına biberon koyuyorum sağdığım süte ekliyorum. Kilosu da gayet normalAynen bende öyle neler yedim yok tahin helvası yok dere otu prolac diye sut arttırıcı var ondan hoşaflar ama doktor bana sakın akıyor diye emzirdigin goğsunu değiştirme dedi bi goğsunu boşalana kadar emzir dedi ilk gelen sut su gibidir git gide yağlılaşır o dedi ben değiştiriyordum akıyor diye bende mama vermek zorunda. Kalırım diye korkuyordum yetmiyordur diye ara ara olur öyle
Gündüz molfix gece prima premium careKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?
Yok eldiveni çıkartalım çok oldu bnm.Bir ara elini ağzına götürüyordu ondan dolayı bir ara taktım araştırıp sıkıntı olmadığını öğrenince yeniden çıkarttım8 gün büyük benimkinden ama benimki 5-10 sn anca tutuyor zorla tutturuyorum. Bi de bugüne kadar hep eldiven takıyordum onunda etkisi olır mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?