İstersen her emzirmeden sonra olmasa bile bazılarında dene sağmayı. Azar azar olsa da gelir merak etme. Toplayınca bir sürü oluyor. Bebek boş memeyi çekse bile anında süt üretimi başlar merak etme.TAmam cnm aldim posetlerden. Ama ben gunde en fazla 150 ml atabildim dolaba. 3 gundur atiyorum. Daha fazlasi cikmaz gibi sanki cunku cok sik emiyor. uzun uyumadigi icin. Hep meme istiyo. Goguslerim cok dolu gibi olmadigi icin sabah sagiyorum bi tek Cnm. Denesem cikarmi acaba bilmiyorum. 3 hafta sonra bende baslayacm ise. Cok zor geliyor birakmak cnm ya. simdi bile dusununce aglayasim geliyor
Ben genel istedim epidural riskli diye ama çok rahattım nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorumEvet ama epidural de işlemedi bana suni de etki etmemişti. İğne yaptılar hafif mayhoş izledim doğumu. Genel dediler asla dedim ben bebeişin çıkışını görmek istiyorum diye direttim.
Hem biz hem onlar özlüyor. İnş Allah durumunuz el verirde çalışmaz kendin büyütürsün. Malesef bizim ev kredimiz olduğu için takılan altınlar bile bir yere kadar idare ederdi. Birde özel sektördeyim ücretsiz izin alma durumum yoktu. Emin ellerde annem bakıyor ama insanın içi yinede rahat etmiyor. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim :)[/QUOTE
Bizimde araba kredisi var gezmeden falan biraz taviz vercez az para harcıycaz insins bian önce büyürler gece uykusuz olmuyomusun nasıl calısıyosun
Çok teşekkürlerrHoşgeldin canım. Maş Allah oğluşuna. Umarım işitme sorununuz da hallolur en kısa sürede.
Benim de oğlum var Eymen ismi. 5 Aralık 3260 gr 50 cm olarak epidural sez. ile oldu. Normal istememe rağmen sancım gelmedi. Suni de etki etmedi. Paşamın rahatı çok iyiymiş gelmek istemedi zorla çıkardık gibi birşey oldu :)
Burası çok iyi oluyor tüm sorunlarımızı paylaşıyoruz. Umarım sende seversin.
hoşgelmişsin canimMerhabalar,
Kadınlar klubüne yeni katıldım kuzenim aynı dönemde dogum yapan anneler buluşuyor dediğinde fikir çok hoşuma gitti
Size biraz oğlumdan bahsedeyim
Toprak 22aralıkta 3580gr 52 cm epidural yöntemi ile doğdu çünkü benim çatım dar onunda başı büyüktü
Yeni doğan işitme testlerinden geçemedi, bunun üzerine hacettepede detaylı testler yapıldı ve kulaklarında orta derecede işitme kaybı oldugu ortaya cıktı önümüzdeki haftadan itibaren kulaklık kullanmaya başlıyacak Allaha şükürler olsun başka hiçbr sağlık problemi yok
Çok iştahlı bir bebek fakat benim sütüm yeterli olmuyor bu yüzden mama takviyesi yapıyoruz
Gaz sancılarımız vardı vardı diyorum çünkü sab simplexi keşfettik ve hiç problem kalmadı tavsiye ederim, tuvalet problemi oldugundada 1 çay kaşığı zeytinyağ koyuyorum bende sadece yağın asidinin yüksek olmamasına özen göstermeniz yeterli naçizane fikrim :)
bende istiyorum boyatmak ama karrsizim.nete bakmaktan canim cikti orgnikti oydu buydu zarrliydi derken yoksaki beyazlarim coook cogaldiKızlar bide emzirme döneminde saç boyatanınız varmı saç boyanıyor mı yani
canim uzun olsa sorun olmaz heralde.yani bizimki biraz uzun.ya benimkinin kafasi kucuk kaldi son zamanlar.boydan kafasini anlayamiyozmu acaba yaaa.halbuki ilk zamanlar koxa kafaliydi oglumBebişlerin boyunun bi standartı var mı kızlar kiloda aylık en az 600 gr alınması gerekiyor ya boyun bi ölçütü var mı bu şekilde
kizlar ya bende primayi begendim.premium care baya emici geldi.ama prima aktif bebak almstk yanlslikla onu begenmedim.zaten bi prima kullandm gerci karsilastrma yapamam kiPrimayı bende hiç beğenmedim yeni doğanı bile çok buyuktu dışarıda taşırıyodu
haha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz muKeyfi yerindeyse sürekli vuvu yapıyor ama keyifsizse ne yaparsan yap bakmıyor bile
Tek renk olsa gam yemicem diplerim çok çıktı siyaha boyıcam :) devamlı yarım renkle uğraşamambende istiyorum boyatmak ama karrsizim.nete bakmaktan canim cikti orgnikti oydu buydu zarrliydi derken yoksaki beyazlarim coook cogaldi
Yani bilmiyorum ben bir sorun yaşamadım çok şükür hamileyken de boyadımHerhangi. Bi sorun olmuyor demi
Bakalım biraz daha bekleyeyim en iyisi doktorada gidicem o zaman onada sorarımYani bilmiyorum ben bir sorun yaşamadım çok şükür hamileyken de boyadım
Biz de çıngırak aldık sadece canım bide oyun halısı var şimdilik onlarla idare ediyorhaha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz mu
Ya canım uzun mı kısa mı bende anlayamadım ki sağlık ocağında başka ölçtüler hastanede başkacanim uzun olsa sorun olmaz heralde.yani bizimki biraz uzun.ya benimkinin kafasi kucuk kaldi son zamanlar.boydan kafasini anlayamiyozmu acaba yaaa.halbuki ilk zamanlar koxa kafaliydi oglum
Banada gelsene :) sorma her yer her yerde aşıya goturdum bugün yatırıyorum gidip. Giyincem ağlıyor zor giyindim valla heryerde bunun çamaşırı aferdersin wc ye bile gidemiyorum ama gel gelelim gece sor maşallah 3-4 saat uyur emzirirm yine uyur gunduz uyumuyorKızlar bugün benden mutlusu yokesim evdeydi bebişe baktı birazcık bende evimi sildim süpürdüm birazdan yemek yapıcam ev gözüme batıyodu çok pisti insan daralıyo valla işleri yetiştiremiyorum ben daha düzen oturtamadım sizler nasılsınz
Ben kızıma kuçuk kafalı diyorum :) bugün verem aşısı olduk geçen aşı yoktu sağlık ocağına aradılar gittik olduk 5 kilo 60 gram olmuşuz 1 haftada 200 gram almış:) kafamızda 39 cm boyumuzda 58Ya canım uzun mı kısa mı bende anlayamadım ki sağlık ocağında başka ölçtüler hastanede başkabu arada kilo ve boy arttıkça kafa gerçekten küçük görünüyor
Ben sütümü diğer sütün üzerine ekliyorum sıkıntı olur mu ki? Bn eylülde başlayacağım sütümün fazlasını sağıyorum zaten saymazsak çok sıkıntı yaşıyorum göğüslerim şişiyor, göğüslerim terliyor. Bir de hafiften sarktığını hissediyorum. Rahatsızlığı nasıl gideririz acaba.Senin ki aceleci çıktı benim ki rahat
Kg su gayet iyi manyak bu doktorlar ya. Boşuna senin de psikolojini bozuyorlar. Ayrıca her bebek tombiş olmak zorunda değil. Yaşıtlarının altına düşmesin yeter.
Kızlar birde durum mesajına bebeğinizin doğum tarihini yazarsanız bebeişlerimiz hakkında daha doğru yorumlar yapabiliriz.
Yok öyle bir şey canım ya. Bak ben her gün sağıyorum. Öyle tek göğüsten 80 çıkmıyor. Bazen 140 çıktığı bazen 50 çıktığı oluyor. Standarta bağlanamaz böyle şeyler emin ol.
Aman kesecek diye çok korktum valla. Hadi inş Allah geçer. Onları besleyelim diye yemedğimiz şeyleri yiyioruz zaten :)
7 gündür çalışıyorum canım. Ben doğum yaptığımdan beri buzluğa sürekli süt attım. Şimdi de işyerinde sağıyorum 2-3 saatte bir. Evdede emzirdikten sonra bazen sağmaya devam ediyorum. Bak hazır evdesin her emzirmeden sonra sağ. O gün sağdıklarını buzdolabında beklet aynı soğukluğa gelince topla bir şişede ya da poşette at buzluğa çok faydasını görürsün. Ben ortalama 350-450 ml içiyor. 500-50 ml arası bırakıyorum ne olur ne olmaz diye. Emzirip çıkıyorum 7:30 da. akşam 4:30 da geliyorum. Geleceğime yakın annem vermemeye çalışıyor. Direkt beni emsin diye.
2 3 saat birqkiyorum bazen. Gelince kokusunu icime cekiyorum. Kokusunu bile ozluyorum. Oglen aralari eve gelmeye calisacagim ben emzirmek icin. allahim guc kuvvet versin. Alisacagiz ama zor olacak iste.İstersen her emzirmeden sonra olmasa bile bazılarında dene sağmayı. Azar azar olsa da gelir merak etme. Toplayınca bir sürü oluyor. Bebek boş memeyi çekse bile anında süt üretimi başlar merak etme.
Ben evdeyken sarılıp ağlardım nasıl bırakacağım ben seni diye. Hala resmine bakıp ağlıyorum. Kesinlikle çok zor olacak ama oluyor mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?