2014 Aralık Anneleri

İstersen her emzirmeden sonra olmasa bile bazılarında dene sağmayı. Azar azar olsa da gelir merak etme. Toplayınca bir sürü oluyor. Bebek boş memeyi çekse bile anında süt üretimi başlar merak etme.
Ben evdeyken sarılıp ağlardım nasıl bırakacağım ben seni diye. Hala resmine bakıp ağlıyorum. Kesinlikle çok zor olacak ama oluyor mecburen.

Evet ama epidural de işlemedi bana suni de etki etmemişti. İğne yaptılar hafif mayhoş izledim doğumu. Genel dediler asla dedim ben bebeişin çıkışını görmek istiyorum diye direttim.
Ben genel istedim epidural riskli diye ama çok rahattım nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum

Çok teşekkürlerr

hoşgelmişsin canim forum cidden guzel oluyo, fikir sahibi oliyosun bicok slşeyde.bebşine masallah, buyüdüler bike artik demi yaa.3aylik oldu benimkide tamtamina, hersy cok güzel.doyamiyorumm valla cok guzellerbu arada bende baya uzak kalmisim burdan

Bebişlerin boyunun bi standartı var mı kızlar kiloda aylık en az 600 gr alınması gerekiyor ya boyun bi ölçütü var mı bu şekilde
canim uzun olsa sorun olmaz heralde.yani bizimki biraz uzun.ya benimkinin kafasi kucuk kaldi son zamanlar.boydan kafasini anlayamiyozmu acaba yaaa.halbuki ilk zamanlar koxa kafaliydi oglum

Primayı bende hiç beğenmedim yeni doğanı bile çok buyuktu dışarıda taşırıyodu
kizlar ya bende primayi begendim.premium care baya emici geldi.ama prima aktif bebak almstk yanlslikla onu begenmedim.zaten bi prima kullandm gerci karsilastrma yapamam ki

Keyfi yerindeyse sürekli vuvu yapıyor ama keyifsizse ne yaparsan yap bakmıyor bile
haha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz mu

Kızlar bugün benden mutlusu yokesim evdeydi bebişe baktı birazcık bende evimi sildim süpürdüm birazdan yemek yapıcam ev gözüme batıyodu çok pisti insan daralıyo valla işleri yetiştiremiyorum ben daha düzen oturtamadım sizler nasılsınz

haha aynen öyle canim ya..çok sekerler ama her halleriyleee..kizlar siz oyuncak falan aldnzmi.gelisimini sagliyici neler olabilir bu ayda.netten baktim bi cingirak var, bide muzikli oyuncaklr.siz farkli bisey diydunz mu
Biz de çıngırak aldık sadece canım bide oyun halısı var şimdilik onlarla idare ediyor

canim uzun olsa sorun olmaz heralde.yani bizimki biraz uzun.ya benimkinin kafasi kucuk kaldi son zamanlar.boydan kafasini anlayamiyozmu acaba yaaa.halbuki ilk zamanlar koxa kafaliydi oglum
Ya canım uzun mı kısa mı bende anlayamadım ki sağlık ocağında başka ölçtüler hastanede başka bu arada kilo ve boy arttıkça kafa gerçekten küçük görünüyor

Banada gelsene :) sorma her yer her yerde aşıya goturdum bugün yatırıyorum gidip. Giyincem ağlıyor zor giyindim valla heryerde bunun çamaşırı aferdersin wc ye bile gidemiyorum ama gel gelelim gece sor maşallah 3-4 saat uyur emzirirm yine uyur gunduz uyumuyor

Ya canım uzun mı kısa mı bende anlayamadım ki sağlık ocağında başka ölçtüler hastanede başka bu arada kilo ve boy arttıkça kafa gerçekten küçük görünüyor
Ben kızıma kuçuk kafalı diyorum :) bugün verem aşısı olduk geçen aşı yoktu sağlık ocağına aradılar gittik olduk 5 kilo 60 gram olmuşuz 1 haftada 200 gram almış:) kafamızda 39 cm boyumuzda 58

Ben sütümü diğer sütün üzerine ekliyorum sıkıntı olur mu ki? Bn eylülde başlayacağım sütümün fazlasını sağıyorum zaten saymazsak çok sıkıntı yaşıyorum göğüslerim şişiyor, göğüslerim terliyor. Bir de hafiften sarktığını hissediyorum. Rahatsızlığı nasıl gideririz acaba.

Son düzenleme:
2 3 saat birqkiyorum bazen. Gelince kokusunu icime cekiyorum. Kokusunu bile ozluyorum. Oglen aralari eve gelmeye calisacagim ben emzirmek icin. allahim guc kuvvet versin. Alisacagiz ama zor olacak iste.

Kizlar bebegim iki aydir sekizyuz gram aliyodu. Bu ay dortyuz aldi diye dr idrar tahlili istedi. Ama bebek saglikli gorunuyo zayif ya da mutsuz, huysuz degil. Aglamasi falan normal duzeyde yani. Boyle kilo azalmasi yasayan var mi? Sanki durduk yere test yaptiriyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…