Bizimkinin gazı nispeten azaldı. Arada emerken gazı oluyor ağlıyor ama hemen çıkarıyor allahtan. Ben gazın yiyecekle alakasının olmadığını düşünüyorumGazı hiç bitmiyoki çıkıyo maşallah gürül gürül ama çocuk hala kıvranıyor kız çocuğu gazsız olur diyolar bide yalan valla. Hiçbişey yiyemez oldum dokunur diye bulgur pilavıyla besleniyorum sürekli
Ben iki göğsümden 20 şer dk emziriyorum. Çok su içmeye çalışıyorum.Kızlar merhaba epeydir giremiyorum bugün kontrolumuz vardi minik civcivim 60 cm 5.750 olmuş.. Çoğunluk meme aliyo dogdugundan beri ama gunde bir defa mamada verdim kilosu artsin diye. Su an en fazla 120 cc de mama veriyorum. Düşük doğum agirlikli doğdu oğlum 2300 le ciktik hastaneden ayda bir kilo aldi en az çok şükür toparladik ama memeye agirlik vermek istiyorum bir tek anne sütüyle kilo aldiranlar neler yapıyor paylaşsa bizimle şahane olur:)
Bn de yedimEn çok yemeyi özlediğim şey çiğ köfte :)
Masallah canım nasıl basarıyosun bunu benimki en fazla 2 saat uyuyo gece emmek istyo hatta saat bası emiyo hiç dinlenemiyrm yani sen ne güzel dinleniyosundur masallah deyim bikere dahaHanımlar bu miniklerin uykularında ilgili bişey sorucam kollarını kundaklıyormusunuz sizde?yapmıyorsanız benden size tavsiye yapın.maaş. demeyi unutmayın ama ablaları ben oğlumu doğduğundan Beri Sadece kollarını kundaklıyorm sonuç;akşam 8-9gibi yatıyor sabah 8 de kalkıyor gece 4-5gibi 1defa emmeye kalkıyor.
Canm sadece kolunu kundaklicaksin bacaklarını değil birşey olmaz ozmn .Kundağın zararını kızımda kalça çıkıklığı şuphesi goruldugunde anladım aslında kalça çıkıklığına kundakta sebeb oluyor muş
Evt oğlum akilli ama kızım yaramaz gece 2defa manaya kalkıyor bni yoran o :)Masallah canım nasıl basarıyosun bunu benimki en fazla 2 saat uyuyo gece emmek istyo hatta saat bası emiyo hiç dinlenemiyrm yani sen ne güzel dinleniyosundur masallah deyim bikere daha
Oda daha minnacık kıyamam kıskanıyodurCanm sadece kolunu kundaklicaksin bacaklarını değil birşey olmaz ozmn .
Evt oğlum akilli ama kızım yaramaz gece 2defa manaya kalkıyor bni yoran o :)
Aynen öle onun ne suçu var garibin.Oda daha minnacık kıyamam kıskanıyodur
canım benim, bizim paşamiz 14unde 3ayi doldu 8 kilo.farkli olarak ben hergun nerdeyseCanim oglum cok sık emmek istiyor surekli memede acaba yanlis mi yapiyorum bu kadar sık emzirerek ama durmuyo emmeyince de yirmi dk emiyo üstüne mama veriyorum iciyo doymuyo diyorum artikbol su ve uyku konusunda sıkınti yok ama inciri denemedim onu deneyebilirim tesekkur ederim:)
bende kahve dusunuyim sac rengimlenayni olsun diye ama en son gittigimde kopük boya bulamadim.yine kaldi:)))Tek renk olsa gam yemicem diplerim çok çıktı siyaha boyıcam :) devamlı yarım renkle uğraşamam
cingirak gibi seslere ilgi gosteriyo ama alistigi ses olunca yeni bisi istiyo resmen.islik her zaman dikkat cekiyo amaBiz de çıngırak aldık sadece canım bide oyun halısı var şimdilik onlarla idare ediyor
Benimkide öyle neden acabaHanımlaaar bebeklerinizin salyası çok akıyor mu? Son 1 haftadır çok arttı ve sürekli baloncuk yapıyor
Benimkide bazen öyle yapıyo tam uyudu diyorum bende yatıyorum daha yatmadan baslıyo ıh ıhh demeyeBugün kimsecikler yok galiba nereye kayboldunuz hanımlar. Ben gece 2.30 dan beri bebişimle uğraşıyorum uyumuyo dalıp uyanıyo hemen. Sürekli emmek istiyo çok şükür doyuruyo karnını ama yarım saate kalmadan tekrar istiyo anlamadım niye böyle yapıyor.gaz veya kaka sorunumuz da yok gibi yani öyle kıvranması da yok sadece uyanık olup dolaşmak konuşmak istiyo. Uykusuzluktan ölmeden bugün biter inşaallah
Hala uyumadı ya banyo bile yaptırdım şaka gibiBenimkide bazen öyle yapıyo tam uyudu diyorum bende yatıyorum daha yatmadan baslıyo ıh ıhh demeye
Canım bu kadar uzun süre uyumaması normal değil. Bi gün benim oğlumda böyle oldu ama bizim gaz problemimiz vardı ondan uyumamıştı gece acile gitmiştikHala uyumadı ya banyo bile yaptırdım şaka gibi
Benimki de arada baloncuk yapıyor ee buyuyorlar artık tukuruk salgılıyorlarHanımlaaar bebeklerinizin salyası çok akıyor mu? Son 1 haftadır çok arttı ve sürekli baloncuk yapıyor
Sanırım normal bişey herkeste olduğuna göre :) bende endişelenmiştim diş için falan daha çok çok erken çünkü..Benimki de arada baloncuk yapıyor ee buyuyorlar artık tukuruk salgılıyorlar
Bizim bir akrabanında çocugunda öyle oluyordu 2 aylık falandı oda öyle diyordu 11 aylık oldu çocuk daha yeni diş çıkardıSanırım normal bişey herkeste olduğuna göre :) bende endişelenmiştim diş için falan daha çok çok erken çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?