2014 Aralık Anneleri

Canım başka doktorlarada götür muhakkak hemen bi doktora güvenip üzülme. Diğer belirtilerin hiç biri yoksa değildir bence burnu basık ne demek bilmiyorum ama

Canım başka doktorlarada götür muhakkak hemen bi doktora güvenip üzülme. Diğer belirtilerin hiç biri yoksa değildir bence burnu basık ne demek bilmiyorum ama
Ne bileyim gebelikte de bişey görülmedi 3 aydır kimse bisey demedi bu nerden çıkardı anlamadım. Burnun 2 göz arasında kalan yeri böyle kemikli çıkıntili değil

Ne bileyim gebelikte de bişey görülmedi 3 aydır kimse bisey demedi bu nerden çıkardı anlamadım. Burnun 2 göz arasında kalan yeri böyle kemikli çıkıntili değil
Şimdi bende baktım belirtilere o kadar çok şey var ki, boyun kısalığı falan yazıyor benim oğlumunda boynu çok kısa. Allah korusunda sen bebeğine bakınca bi anormallik seziyor musun

Canim moralini bozma başka doktorlara da götürürsun Allahin izniyle öyle bir durum yoktur inşallah

Canım bu kadar uzun süre uyumaması normal değil. Bi gün benim oğlumda böyle oldu ama bizim gaz problemimiz vardı ondan uyumamıştı gece acile gitmiştik
Gece daldı çok şükür sabah ezanıydı dayanamadım aç kalmasına uykusunda emzirdim sabah tekrar uykusunda emzirdim bakalım kaç saat uyuyacak o uykusuzluğun üstüne

Canım hiç bozma moralini ben çok çektim bu yanlış teşhislerden kendimi aklayana kadar baya uğraşmıştım. Muneccim mi einstain mı bu doktor hemen şıp diye anlamış onu. Testlere bile güven olmuyo bu devirde. Sen iyi bi hastameye gidip testlerini yaptır kurtul birşeyi çıkmaz Allahın izniyle

Kızlar yeme içmeyi bu kadar da kasmayın yeter ki gaz yapmayan yiyecekler olsun. Ben bitter çikolata yiyorum gayette sağlıklı kakao tüketmek. Tabi şekersiz olanlarından. Ne bileyim ben cok ta kasmıyorum şükür iyi de gidiyoruz.

Bende kısıtlama olmadan yiyorum bir tek cok gaz yapan Şeyler yemiyorum o kadar. Hamileliğimde böyle aşermemiştim

Benimki cok hareketli asla ellerini kumdaklatmıyor uyumuyor

Bende çok kasmıyorum çikolata yiyorum bende bizdede bişey yok şukur sutlude yiyorum bitterde

Şimdi bende baktım belirtilere o kadar çok şey var ki, boyun kısalığı falan yazıyor benim oğlumunda boynu çok kısa. Allah korusunda sen bebeğine bakınca bi anormallik seziyor musun
Ya evet benim oğlumun da boynu kisa ama eşimin de kisa allahtan ona çekmiş diyorum:) A ayvacik30 canim doğduğunda ilk kontrolünde çocuk Dr u bakmadi mi muhakkak bakmistir. Şimdiye kadar bir şey denmeyip de bu Dr un bunu cikarmasi çok saçma bence ayrıca bebeğinin tepkilerine bak bir her şey yolunda mi mesela bakislari seni takip ediyor mu seni taniyor mu ya da nebileyim hareketleri nasil bi anne doktor dan daha iyi tanir çocuğunu. Her insanin yapisi özellikleri agzi burnu çok farklı yine götür bir doktora daha ama canini sikma derim..

Benim kızımında boynu kısa ALLAH korusun bebeklerimizi am doğdugunda anlarlardı doktorlar bi akrabımızda var benziyo dediler doğdugunda.ama öyle. Burnundan falan değil çünkü genelde down sendromlu çocuklar birbirlerine çok benziyorlar Allahım bizleri evlatlarımızla sınamasın

Eşiminde benimde gayet uzun boynumuz ama bebişiminki çok kısa, gerçi şu an gıdığı olduğundanda öyle görünüyor olabilir mi bilmiyorum ki

Amin canım Allahım hepsini korusun.. O kadar çok belirti var ki okurken ben çok şaşırdım.

canlaim sayenizde moralim duzeldi. cocugun gelisimi herseyi normal bugüne kadar 3 4 dr gördü bişey dememislerdi bu ilk gördü ama o söyleyince sürekli kuruyorum benzetiyorum geceden beri inceliyorum böyle çocuğa bakıp bakıp ağlıyorum bugün başka dr a randevu aldım bakalım saatler gecmiyo bir türlü. Ay insaallah bişey yoktur kızlar inanın iki gündür ne evin pisliği ne yemek yapamama ne uykusuzluk ne kilolarim umrumda değil.yeterki tavrında bişey olmasın rabbim tüm boyle özel cocuklari olan annelerin sabrını artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…