Canım başka doktorlarada götür muhakkak hemen bi doktora güvenip üzülme. Diğer belirtilerin hiç biri yoksa değildir bence burnu basık ne demek bilmiyorum amaÇok moralim bozuk çok . Çocuk Dr bana bu çocuk down sendromlu diye sordu bende kac dr gordu kimse bisey demedi dedim üstünde durmadi ama içime huzursuzluk girdi bir kere burun kökü basıkmis benziyor dedi sabahtan beri araştırıyorum. Sadece burnu basık diğer özelliklerinin yok. Hamilelikte tarama yaptırmamistim sürekli agliyorum napsam ki acaba
İyiymiş o zaman korkmuştum bendeBizim bir akrabanında çocugunda öyle oluyordu 2 aylık falandı oda öyle diyordu 11 aylık oldu çocuk daha yeni diş çıkardı
Ne bileyim gebelikte de bişey görülmedi 3 aydır kimse bisey demedi bu nerden çıkardı anlamadım. Burnun 2 göz arasında kalan yeri böyle kemikli çıkıntili değilCanım başka doktorlarada götür muhakkak hemen bi doktora güvenip üzülme. Diğer belirtilerin hiç biri yoksa değildir bence burnu basık ne demek bilmiyorum ama
Şimdi bende baktım belirtilere o kadar çok şey var ki, boyun kısalığı falan yazıyor benim oğlumunda boynu çok kısa. Allah korusunda sen bebeğine bakınca bi anormallik seziyor musunNe bileyim gebelikte de bişey görülmedi 3 aydır kimse bisey demedi bu nerden çıkardı anlamadım. Burnun 2 göz arasında kalan yeri böyle kemikli çıkıntili değil
Canim moralini bozma başka doktorlara da götürürsun Allahin izniyle öyle bir durum yoktur inşallahÇok moralim bozuk çok . Çocuk Dr bana bu çocuk down sendromlu diye sordu bende kac dr gordu kimse bisey demedi dedim üstünde durmadi ama içime huzursuzluk girdi bir kere burun kökü basıkmis benziyor dedi sabahtan beri araştırıyorum. Sadece burnu basık diğer özelliklerinin yok. Hamilelikte tarama yaptırmamistim sürekli agliyorum napsam ki acaba
Gece daldı çok şükür sabah ezanıydı dayanamadım aç kalmasına uykusunda emzirdim sabah tekrar uykusunda emzirdim bakalım kaç saat uyuyacak o uykusuzluğun üstüneCanım bu kadar uzun süre uyumaması normal değil. Bi gün benim oğlumda böyle oldu ama bizim gaz problemimiz vardı ondan uyumamıştı gece acile gitmiştik
Canım hiç bozma moralini ben çok çektim bu yanlış teşhislerden kendimi aklayana kadar baya uğraşmıştım. Muneccim mi einstain mı bu doktor hemen şıp diye anlamış onu. Testlere bile güven olmuyo bu devirde. Sen iyi bi hastameye gidip testlerini yaptır kurtul birşeyi çıkmaz Allahın izniyleÇok moralim bozuk çok . Çocuk Dr bana bu çocuk down sendromlu diye sordu bende kac dr gordu kimse bisey demedi dedim üstünde durmadi ama içime huzursuzluk girdi bir kere burun kökü basıkmis benziyor dedi sabahtan beri araştırıyorum. Sadece burnu basık diğer özelliklerinin yok. Hamilelikte tarama yaptırmamistim sürekli agliyorum napsam ki acaba
Bende kısıtlama olmadan yiyorum bir tek cok gaz yapan Şeyler yemiyorum o kadar. Hamileliğimde böyle aşermemiştimValla hanımlar ben ilkimde ama şu şöle bu gaz yapar falan filan yemek yedirmedim kızım hayla zayıf şimdide sütün yaramadı dediler,şimdi oğlum oldu valla hiç sallamıyorum gözüne gözüne vuruyorum herşeyin maaş. Oğlum tosuncuk oldu.
Benimki cok hareketli asla ellerini kumdaklatmıyor uyumuyorHanımlar bu miniklerin uykularında ilgili bişey sorucam kollarını kundaklıyormusunuz sizde?yapmıyorsanız benden size tavsiye yapın.maaş. demeyi unutmayın ama ablaları ben oğlumu doğduğundan Beri Sadece kollarını kundaklıyorm sonuç;akşam 8-9gibi yatıyor sabah 8 de kalkıyor gece 4-5gibi 1defa emmeye kalkıyor.
Bende çok kasmıyorum çikolata yiyorum bende bizdede bişey yok şukur sutlude yiyorum bitterdeKızlar yeme içmeyi bu kadar da kasmayın yeter ki gaz yapmayan yiyecekler olsun. Ben bitter çikolata yiyorum gayette sağlıklı kakao tüketmek. Tabi şekersiz olanlarından. Ne bileyim ben cok ta kasmıyorum şükür iyi de gidiyoruz.
Canim en heyecanlı yerinde kalmis cevabin:)canım benim, bizim paşamiz 14unde 3ayi doldu 8 kilo.farkli olarak ben hergun nerdeyse
bende kahve dusunuyim sac rengimlenayni olsun diye ama en son gittigimde kopük boya bulamadim.yine kaldi:)))
Ya evet benim oğlumun da boynu kisa ama eşimin de kisa allahtan ona çekmiş diyorum:) A ayvacik30 canim doğduğunda ilk kontrolünde çocuk Dr u bakmadi mi muhakkak bakmistir. Şimdiye kadar bir şey denmeyip de bu Dr un bunu cikarmasi çok saçma bence ayrıca bebeğinin tepkilerine bak bir her şey yolunda mi mesela bakislari seni takip ediyor mu seni taniyor mu ya da nebileyim hareketleri nasil bi anne doktor dan daha iyi tanir çocuğunu. Her insanin yapisi özellikleri agzi burnu çok farklı yine götür bir doktora daha ama canini sikma derim..Şimdi bende baktım belirtilere o kadar çok şey var ki, boyun kısalığı falan yazıyor benim oğlumunda boynu çok kısa. Allah korusunda sen bebeğine bakınca bi anormallik seziyor musun
Benim kızımında boynu kısa ALLAH korusun bebeklerimizi am doğdugunda anlarlardı doktorlar bi akrabımızda var benziyo dediler doğdugunda.ama öyle. Burnundan falan değil çünkü genelde down sendromlu çocuklar birbirlerine çok benziyorlar Allahım bizleri evlatlarımızla sınamasınŞimdi bende baktım belirtilere o kadar çok şey var ki, boyun kısalığı falan yazıyor benim oğlumunda boynu çok kısa. Allah korusunda sen bebeğine bakınca bi anormallik seziyor musun
Eşiminde benimde gayet uzun boynumuz ama bebişiminki çok kısa, gerçi şu an gıdığı olduğundanda öyle görünüyor olabilir mi bilmiyorum kiYa evet benim oğlumun da boynu kisa ama eşimin de kisa allahtan ona çekmiş diyorum:) A ayvacik30 canim doğduğunda ilk kontrolünde çocuk Dr u bakmadi mi muhakkak bakmistir. Şimdiye kadar bir şey denmeyip de bu Dr un bunu cikarmasi çok saçma bence ayrıca bebeğinin tepkilerine bak bir her şey yolunda mi mesela bakislari seni takip ediyor mu seni taniyor mu ya da nebileyim hareketleri nasil bi anne doktor dan daha iyi tanir çocuğunu. Her insanin yapisi özellikleri agzi burnu çok farklı yine götür bir doktora daha ama canini sikma derim..
Amin canım Allahım hepsini korusun.. O kadar çok belirti var ki okurken ben çok şaşırdım.Benim kızımında boynu kısa ALLAH korusun bebeklerimizi am doğdugunda anlarlardı doktorlar bi akrabımızda var benziyo dediler doğdugunda.ama öyle. Burnundan falan değil çünkü genelde down sendromlu çocuklar birbirlerine çok benziyorlar Allahım bizleri evlatlarımızla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?