2014 Aralık Anneleri

Bende çok kasmıyorum çikolata yiyorum bende bizdede bişey yok şukur sutlude yiyorum bitterde
At
Eşiminde benimde gayet uzun boynumuz ama bebişiminki çok kısa, gerçi şu an gıdığı olduğundanda öyle görünüyor olabilir mi bilmiyorum ki
açıkcası ben anlayamıyorum boynu neye göre uzun ya da kısa?

Yavrumda olacaktı tavrimda olmus
İçini ferah tut down sendromu sülalede yoksa olma şansı xok cok cok düşük. Bir de doğumda biliyorlar çocuğun durumunu ayrıca üç beş Dr a gitmişsin biri fark etmese diğeri kesin ederdi. Vesvese yapma canım. Bana da manyak bi Dr kalça çıkık dedi. Elli tane Dr gezmek zorunda kaldım şükür sadece gevşeklik çıktı.

Amin canım Allahım hepsini korusun.. O kadar çok belirti var ki okurken ben çok şaşırdım.
Doğduklarında zaten butun testleri yapıyorlar anlaşılırdı öyle olsa valla ALLAH sabır versin çocuğu öyle olanlara uğraşmak zor gelmez anneye ama çocuğunu öyle gormesi uzer işte

şu kalça çıkıklığı moralimi bozdu haftaya doktora gidicem duzelmiştir inşallah

Bizi habersiz bırakma canımm. İnşallah bişeyi yoktur hem sen annesin sen daha iyi bilirsin bebeğinin gelişimini

At

açıkcası ben anlayamıyorum boynu neye göre uzun ya da kısa?
Canım aslında ben hiç dikkat etmem böyle şeylere hiç hiç farkında bile değildim. Herkesin çok bilmiş bikaç akraba eşi dostu olur ya benimde çevremdeki insanlar dedi işte

Can
Canım gecmiş olsun bence baska dr giy

Canım aslında ben hiç dikkat etmem böyle şeylere hiç hiç farkında bile değildim. Herkesin çok bilmiş bikaç akraba eşi dostu olur ya benimde çevremdeki insanlar dedi işte
Amaaaan daha neler boş ver elalemi mutlu etmek tatmin etmek cok cok zor. Benim çocuğa da biri Zayıf diyo biri kısa diyo boyna bi şey Söylüyorlar. Sürekli hastalanıyor yok sütüm yaramıyormuş muş muş. Bıktım çevredekilerden. Hiç kulak asma sen. Ikili testlerin gebelikte nasıl çıkmıştı? Onlar doğru sonuç işte bi de topuk Kanı vermediniz mi? Orada çıkıyor işte zeka ve kromozom sıkıntıları. Ve devlet hemen aile ile temasa geçiyo

Rabbim esirgesin. Sağsalim tüm iç ve dış organlarına sağlık sıhhat versin ve tüm yavrularımıza dualarım. Korkma sen daha bebek o toparlar annesi. Sen yeterki çift bezle
Çift bezliyorum ama sıkılıyor oda artık altını açınca gülücükler atıyor hemen ya şimdide kızımın kafasında sarı kabuk gibi bişeyler çıkmış bu neki

Aynen canım 2li tarama topuk kanı Allaha şükür hiç birinde sorun çıkmadı. Aman canım ben artık alıştım daha bekar olanlar bile ayy öyle çocuk tutulmaz öyle emzirilmez sanki kaç tane çocuk büyüttülerse kv gelir internetten çocuk büyütüyorsun der herkese kulak asacaksak oooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…