AtBende çok kasmıyorum çikolata yiyorum bende bizdede bişey yok şukur sutlude yiyorum bitterde
açıkcası ben anlayamıyorum boynu neye göre uzun ya da kısa?Eşiminde benimde gayet uzun boynumuz ama bebişiminki çok kısa, gerçi şu an gıdığı olduğundanda öyle görünüyor olabilir mi bilmiyorum ki
İçini ferah tut down sendromu sülalede yoksa olma şansı xok cok cok düşük. Bir de doğumda biliyorlar çocuğun durumunu ayrıca üç beş Dr a gitmişsin biri fark etmese diğeri kesin ederdi. Vesvese yapma canım. Bana da manyak bi Dr kalça çıkık dedi. Elli tane Dr gezmek zorunda kaldım şükür sadece gevşeklik çıktı.Yavrumda olacaktı tavrimda olmus
Doğduklarında zaten butun testleri yapıyorlar anlaşılırdı öyle olsa valla ALLAH sabır versin çocuğu öyle olanlara uğraşmak zor gelmez anneye ama çocuğunu öyle gormesi uzer işteAmin canım Allahım hepsini korusun.. O kadar çok belirti var ki okurken ben çok şaşırdım.
şu kalça çıkıklığı moralimi bozdu haftaya doktora gidicem duzelmiştir inşallahİçini ferah tut down sendromu sülalede yoksa olma şansı xok cok cok düşük. Bir de doğumda biliyorlar çocuğun durumunu ayrıca üç beş Dr a gitmişsin biri fark etmese diğeri kesin ederdi. Vesvese yapma canım. Bana da manyak bi Dr kalça çıkık dedi. Elli tane Dr gezmek zorunda kaldım şükür sadece gevşeklik çıktı.
Bizi habersiz bırakma canımm. İnşallah bişeyi yoktur hem sen annesin sen daha iyi bilirsin bebeğinin gelişiminicanlaim sayenizde moralim duzeldi. cocugun gelisimi herseyi normal bugüne kadar 3 4 dr gördü bişey dememislerdi bu ilk gördü ama o söyleyince sürekli kuruyorum benzetiyorum geceden beri inceliyorum böyle çocuğa bakıp bakıp ağlıyorum bugün başka dr a randevu aldım bakalım saatler gecmiyo bir türlü. Ay insaallah bişey yoktur kızlar inanın iki gündür ne evin pisliği ne yemek yapamama ne uykusuzluk ne kilolarim umrumda değil.yeterki tavrında bişey olmasın rabbim tüm boyle özel cocuklari olan annelerin sabrını artırsın
Canım aslında ben hiç dikkat etmem böyle şeylere hiç hiç farkında bile değildim. Herkesin çok bilmiş bikaç akraba eşi dostu olur ya benimde çevremdeki insanlar dedi işteAt
açıkcası ben anlayamıyorum boynu neye göre uzun ya da kısa?
Canım gecmiş olsun bence baska dr giyÇok moralim bozuk çok . Çocuk Dr bana bu çocuk down sendromlu diye sordu bende kac dr gordu kimse bisey demedi dedim üstünde durmadi ama içime huzursuzluk girdi bir kere burun kökü basıkmis benziyor dedi sabahtan beri araştırıyorum. Sadece burnu basık diğer özelliklerinin yok. Hamilelikte tarama yaptırmamistim sürekli agliyorum napsam ki acaba
Ben yaptırmıştım hepsini evet galiba yaptırmamış ense kalınlığına falan bakıyorlar o zaman enseleri geniş oluyormuş onların
Habersiz Bırakma bizi. Ben güzel şeyler hissediyorum. Müjdeyle dön canımşu kalça çıkıklığı moralimi bozdu haftaya doktora gidicem duzelmiştir inşallah
İnşallah dua edin bana haber veririm tabiHabersiz Bırakma bizi. Ben güzel şeyler hissediyorum. Müjdeyle dön canım
Amaaaan daha neler boş ver elalemi mutlu etmek tatmin etmek cok cok zor. Benim çocuğa da biri Zayıf diyo biri kısa diyo boyna bi şey Söylüyorlar. Sürekli hastalanıyor yok sütüm yaramıyormuş muş muş. Bıktım çevredekilerden. Hiç kulak asma sen. Ikili testlerin gebelikte nasıl çıkmıştı? Onlar doğru sonuç işte bi de topuk Kanı vermediniz mi? Orada çıkıyor işte zeka ve kromozom sıkıntıları. Ve devlet hemen aile ile temasa geçiyoCanım aslında ben hiç dikkat etmem böyle şeylere hiç hiç farkında bile değildim. Herkesin çok bilmiş bikaç akraba eşi dostu olur ya benimde çevremdeki insanlar dedi işte
Rabbim esirgesin. Sağsalim tüm iç ve dış organlarına sağlık sıhhat versin ve tüm yavrularımıza dualarım. Korkma sen daha bebek o toparlar annesi. Sen yeterki çift bezleİnşallah dua edin bana haber veririm tabi
Çift bezliyorum ama sıkılıyor oda artık altını açınca gülücükler atıyor hemen ya şimdide kızımın kafasında sarı kabuk gibi bişeyler çıkmış bu nekiRabbim esirgesin. Sağsalim tüm iç ve dış organlarına sağlık sıhhat versin ve tüm yavrularımıza dualarım. Korkma sen daha bebek o toparlar annesi. Sen yeterki çift bezle
2li tarama yaptırmıştum ben ama ayrıntılı ultrasona girmemiştimBen yaptırmıştım hepsini evet galiba yaptırmamış ense kalınlığına falan bakıyorlar o zaman enseleri geniş oluyormuş onların
Aynen canım 2li tarama topuk kanı Allaha şükür hiç birinde sorun çıkmadı. Aman canım ben artık alıştım daha bekar olanlar bile ayy öyle çocuk tutulmaz öyle emzirilmez sanki kaç tane çocuk büyüttülerseAmaaaan daha neler boş ver elalemi mutlu etmek tatmin etmek cok cok zor. Benim çocuğa da biri Zayıf diyo biri kısa diyo boyna bi şey Söylüyorlar. Sürekli hastalanıyor yok sütüm yaramıyormuş muş muş. Bıktım çevredekilerden. Hiç kulak asma sen. Ikili testlerin gebelikte nasıl çıkmıştı? Onlar doğru sonuç işte bi de topuk Kanı vermediniz mi? Orada çıkıyor işte zeka ve kromozom sıkıntıları. Ve devlet hemen aile ile temasa geçiyo
Canım konak olabilir miÇift bezliyorum ama sıkılıyor oda artık altını açınca gülücükler atıyor hemen ya şimdide kızımın kafasında sarı kabuk gibi bişeyler çıkmış bu neki
Ben girmiştim ordaki doktor hatta cinsiyet için göstermiyor demişti sonra damarlaramı bişeye bakıyorlar2li tarama yaptırmıştum ben ama ayrıntılı ultrasona girmemiştim
Bilmiyorum ki kabuk gibi derisindeCanım konak olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?