2014 Aralık Anneleri

Benim mar28 de iznim bitiyor rapor almadan ücretsiz izne ayrilacam mart maasindan iade etmem gereken kısmı varmı biliyormusunuz ayrılan ya da ayrılacak olanlar biliyorlar mi

Benim mar28 de iznim bitiyor rapor almadan ücretsiz izne ayrilacam mart maasindan iade etmem gereken kısmı varmı biliyormusunuz ayrılan ya da ayrılacak olanlar biliyorlar mi
Tabi cnm iade edeceksin. Yarisi kadarini. Benim de 30 martta bitiyor. 15-16 gün kadarini iade edicez.

Ben ücretsiz izne ayrıldım 6 lık dilekçe verdim ama bana hiç bişey demediler sen iş yerinden mi aldın paranı geri iade edeceksin

Ben ücretsiz izne ayrıldım 6 lık dilekçe verdim ama bana hiç bişey demediler sen iş yerinden mi aldın paranı geri iade edeceksin
Ben devlet memuruyum ayın 15 i den 15 sine yatıyor bu nedenle farkı iade etmeliyiz diye düşünüp yazdım. Arkadaşımla konuştum o da eylülün başında ayrıldı ama ağustos maaşını iade etmemis kafam karıştı bişey demediler diyo

canım ben öğretmenim. benim iznim 8 martta bitmişti ücretsiz izneayrıldım hemen ve mart maaşım 3 haftalık yattı tam. yani onlar bana olması grekeni yatırdılar iade edilecek bi tutar olmadı.

Sende bizim kafadansın eşimde diyor 3 aydır gönlümce banyo yaptıramadım çocuğa zaten apar topar giydiriyoruz diyor. Bi de bizim oğlumuz çıplaklık hastası üstünü giydirirken hep ağlıyor
Bizim kız da giyinmekten nefret ediyo en ufak bi yelek giyerken bile huysuzlanıyo. Banyoyu da eşimle yapıyoruz ama eşim sadece su döküyo onu bile beceremiyo çok yukardan döküyo her seferinde tartışıyoruz

Kızlar ben yine lohusa bunalımına girdim sabahtan beri ağlıyorm kafayı yiycem bebeğim maşallah çok akıllı ama içimden sürekli hayatm değişti bak hep evdesin diye ağlamak geliyo dua edin bana geçsin ya

Bende bazen diyorum önceden istedigim saatte yatıyordum dışarı çıkıyorum şimdi evden çıkamıyorum diyorum ama bu bunalımdan değil yani sonra kızıma bakıyorum iyi ki var şanslıyım diyorum şanslıyız çünkü evladımız var ya olmasaydı bu daha kötü

Allaha çok şükür ama duvarlar üstüme üstüme geliyo

Canım bebişi annene falan bırakıp eşinle bi yerlere gitsen. Benim şu an bırakabileceğim kimse yok bazen eşim bakıyor yalnız çıkıyorum o da hiç keyif vermiyor

martin 15 inde mi yatti maas. bende öğretmenim
canım kusura bakma yanlış bilgi yapmış gibi oldum ama bizim müdür karıştırmış şimdi baktım benim 15 martta tam mmaaş yatmış sordum tekrar bu nedir hani böyle olmayacaktı diye bana bu sefer hepsini geri yatıracakasın iznin bitip işe başladığında 3 haftalık onlar kesilmiş olarak yeniden yatırcaklar dedi. benim de kafam karıştı sen müdürüne sor bence. bu bürokrasi işleri hep bi tuhaf olur zaten..

Canım bebişi annene falan bırakıp eşinle bi yerlere gitsen. Benim şu an bırakabileceğim kimse yok bazen eşim bakıyor yalnız çıkıyorum o da hiç keyif vermiyor
Eşim daha gelmediki oda yorgun oluyo kıyamıyorm annemi çağırdım yarın o gelcek biraz uyurum birazda dışarda dolanırım diyorum daraldım sansımızada hava kötüleşti bebişle baslamstık dısarı cıkmaya

sadece gün kesintisi değil gün kesintisi +sigorta kesintisiyle 1500 yakın geri yatircakmisim. Nisan 1 de izne ayrılıyorum mart maasindan yatircakmisim çünkü zaten nisan 15 de yatirmayacaklarmis senin martta niye yatmış anlamadım.Eğer yatirmazsak sonra devlet faizle geri aliyomus bence mudure degil direk milli eğitim özlük birimine sormak lazım yarın ben bebeği birine bırakıp gidip soracagim milli egitime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…