2014 Aralık Anneleri

Ben ilk günden beri kendim yıkıyorum eşimle

Normalde kim yıkıyor ki canım? Valla eşim tutuyor ben yıkıyorum zaten 10dk sürüyor yaz gelse suyun içinden çıkarmıcam
Kayınvalidem yada annem yıkıyo ben çok paniğim onlar yıkarken bile müdahale ediyorum yok su kacırdınız yok nefes alamadı yok üşüyeck falan diye

Kayınvalidem yada annem yıkıyo ben çok paniğim onlar yıkarken bile müdahale ediyorum yok su kacırdınız yok nefes alamadı yok üşüyeck falan diye
Bişey olmaz canım alış bence kendin yıkamaya bir iki ay daha geçince ben tek kendim yıkamaya başlamayı düşünüyorum

Hanimlar banyo mevzusu gecmis. oglum tam3aylik biz 1 aydir tek basimiza yikaniyoruz. kuvetine su doldurupicinde yuzdurwrek yikiyorm ve bir kere bile aglamadik.cesur olup bebeginize de crsret verin. ayrica grip salgini var. bi sure doktor bile olsa evden cikmayin misafir kabul etmwyin. opuyorum yavrulari

Maşallh ben cok korkuyorum hiç yıkamadım bigün eşimle yıkadık ondada sadece su döktüm bu yani
Dikkat et kulağına su kaçırma sadece ben ondan çok korkuyordum ama şimdi alıştım dun akşam yine yıkadık bizler daha iyi yıkarız eşimin yengesi yıkamıştı bir kere dedim biz daha kibar yıkıyoruz kıyamıyoruz çünkü aman bi yeri acımasın diye

Normalde kim yıkıyor ki canım? Valla eşim tutuyor ben yıkıyorum zaten 10dk sürüyor yaz gelse suyun içinden çıkarmıcam
Aynen benimde eşim tutuyor ben yıkıyorum hemen 10 dk benimde üşümesin diye ustten eşim ustten giydirmeye başlıyo ben alttan yaz gelse diyorum sadece zıbınla dolaşsa sudan çıkarmam şurda diyorum

Aynen benimde eşim tutuyor ben yıkıyorum hemen 10 dk benimde üşümesin diye ustten eşim ustten giydirmeye başlıyo ben alttan yaz gelse diyorum sadece zıbınla dolaşsa sudan çıkarmam şurda diyorum
Sende bizim kafadansın eşimde diyor 3 aydır gönlümce banyo yaptıramadım çocuğa zaten apar topar giydiriyoruz diyor. Bi de bizim oğlumuz çıplaklık hastası üstünü giydirirken hep ağlıyor

Sende bizim kafadansın eşimde diyor 3 aydır gönlümce banyo yaptıramadım çocuğa zaten apar topar giydiriyoruz diyor. Bi de bizim oğlumuz çıplaklık hastası üstünü giydirirken hep ağlıyor
Aynen bizimki de öyle ağlarken ustunu çıkar susuyor bizde sevemiyorum doya doya öpemiyorum karnını falan öyle çok yaz gellsin yicem onu.

İçin içini yiyecek gibi ben olsam yaptırırdm gibi geliyoama bebişe de kıyamıyorum
Bugün bir dr daha götürdüm baktı yahu nerden çıkarmış. O kadar down lu gördüm bu çocuğun hiç bir yeri benzemiyor dedi yazmadi tahlil . Dün ku yazdı dedim o da dedi ki sapasağlam çocuğa bile annede kuşku varsa yazılır senin kuşkun yok benim yok ne deyip yaptıracak dedi yazmadi. Zaten kızım çok aktif dikkatli tepkili çocuk ne bileyim diğer dr anormal mi ne

Aynen bizimki de öyle ağlarken ustunu çıkar susuyor bizde sevemiyorum doya doya öpemiyorum karnını falan öyle çok yaz gellsin yicem onu.
Zaten çok fazla gaz sorunu var bizde çok korkuyoruz üşür diye. Bi de ev o kadar sıcak ki kısa kollu ile duruyoruz ama bi türlü oğlumun ayaklarını ısıtamıyorum ben çorap patik falan giydiriyorum ama ayaklar hep buz gibi :'(

Bizim evde çok sıcak her gelen terledik diyor siz nasıl oturuyorsunuz diyor ama olsun biz bile ne kadar sıcak olursa olsun banyodan sonra uşuyoruz bebekler için sıcak su torbaları var onlardan al yatarken ayaklarının altına koy ayaklardan uşutuncede gaz olur ağrı olur

Sıcak su torbası var canım ayaklarına koyuyorum ama itiyor sürekli. Sıcak havlu ile sarıyorum ayaklarını o da 1-2 saatlik bi çözüm oluyor ama iyi gaz çıkarıyor o zaman

Sıcak su torbası var canım ayaklarına koyuyorum ama itiyor sürekli. Sıcak havlu ile sarıyorum ayaklarını o da 1-2 saatlik bi çözüm oluyor ama iyi gaz çıkarıyor o zaman
Uşutuyordur ayaklarından ozaman ay kıyamam ya sıcak su torbasını koydugunda arkasında destek olacak bişey koy itemesin

Canım cok gecmiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…