Canım sen kendini daha iyi bilirsin. Eğer böyle üzülüp kendine dert edeceksen yapptır. Ama için rahatladıysa doktorun söyledikleriyle yaptırmasizce yaptirayim mi yoksa bosa cocugumdan kan aldirmayayim mi
Yok ya bir iki tane var böyle çok değil inşallahta olmaz böyle ya niye oluyorki böyleKonak böyle oluyor canım
Ben ilk günden beri kendim yıkıyorum eşimleYa ben cok rahatsızdım daha bebekle yeni yeni basbasa kalıyoruz tek başıma banyo yaptırmadım daha bugün bi deneyim akşam eşimlegündüz uyumuyo ya bi saat uyuyo geri uyanıyo oda uyursa bazen yarım saat bile oluyo bide nasıl vakit gecireceğimi şaşrıyorm evde ve sanırım tekrar çıkamadığım lohusa bunalımına giryrm cok şükür Kolik değil bide öyle olsa kriz geçirirdim Allah sana sabır versn
Maşallh ben cok korkuyorum hiç yıkamadım bigün eşimle yıkadık ondada sadece su döktüm bu yaniBen ilk günden beri kendim yıkıyorum eşimle
İçin içini yiyecek gibi ben olsam yaptırırdm gibi geliyoama bebişe de kıyamıyorumsizce yaptirayim mi yoksa bosa cocugumdan kan aldirmayayim mi
Normalde kim yıkıyor ki canım? Valla eşim tutuyor ben yıkıyorum zaten 10dk sürüyor yaz gelse suyun içinden çıkarmıcamMaşallh ben cok korkuyorum hiç yıkamadım bigün eşimle yıkadık ondada sadece su döktüm bu yani
Kayınvalidem yada annem yıkıyo ben çok paniğim onlar yıkarken bile müdahale ediyorum yok su kacırdınız yok nefes alamadı yok üşüyeck falan diyeNormalde kim yıkıyor ki canım? Valla eşim tutuyor ben yıkıyorum zaten 10dk sürüyor yaz gelse suyun içinden çıkarmıcam
Bişey olmaz canım alış bence kendin yıkamaya bir iki ay daha geçince ben tek kendim yıkamaya başlamayı düşünüyorumKayınvalidem yada annem yıkıyo ben çok paniğim onlar yıkarken bile müdahale ediyorum yok su kacırdınız yok nefes alamadı yok üşüyeck falan diye
Bence yaptir canim için içini yiyecegine..kendine eziyet etme alti ustu bi kan tahlili aşidan kolay bi sefer bagiracak sonra bitecek benimki saatlerce öyle bagiriyo zaten sebepsiz yeresizce yaptirayim mi yoksa bosa cocugumdan kan aldirmayayim mi
Dikkat et kulağına su kaçırma sadece ben ondan çok korkuyordum ama şimdi alıştım dun akşam yine yıkadık bizler daha iyi yıkarız eşimin yengesi yıkamıştı bir kere dedim biz daha kibar yıkıyoruz kıyamıyoruz çünkü aman bi yeri acımasın diyeMaşallh ben cok korkuyorum hiç yıkamadım bigün eşimle yıkadık ondada sadece su döktüm bu yani
Aynen benimde eşim tutuyor ben yıkıyorum hemen 10 dk benimde üşümesin diye ustten eşim ustten giydirmeye başlıyo ben alttan yaz gelse diyorum sadece zıbınla dolaşsa sudan çıkarmam şurda diyorumNormalde kim yıkıyor ki canım? Valla eşim tutuyor ben yıkıyorum zaten 10dk sürüyor yaz gelse suyun içinden çıkarmıcam
Sende bizim kafadansınAynen benimde eşim tutuyor ben yıkıyorum hemen 10 dk benimde üşümesin diye ustten eşim ustten giydirmeye başlıyo ben alttan yaz gelse diyorum sadece zıbınla dolaşsa sudan çıkarmam şurda diyorum
Aynen bizimki de öyle ağlarken ustunu çıkar susuyor bizde sevemiyorum doya doya öpemiyorum karnını falan öyle çok yaz gellsin yicem onu.Sende bizim kafadansıneşimde diyor 3 aydır gönlümce banyo yaptıramadım çocuğa zaten apar topar giydiriyoruz diyor. Bi de bizim oğlumuz çıplaklık hastası üstünü giydirirken hep ağlıyor
Bugün bir dr daha götürdüm baktı yahu nerden çıkarmış. O kadar down lu gördüm bu çocuğun hiç bir yeri benzemiyor dedi yazmadi tahlil . Dün ku yazdı dedim o da dedi ki sapasağlam çocuğa bile annede kuşku varsa yazılır senin kuşkun yok benim yok ne deyip yaptıracak dedi yazmadi. Zaten kızım çok aktif dikkatli tepkili çocuk ne bileyim diğer dr anormal mi neİçin içini yiyecek gibi ben olsam yaptırırdm gibi geliyoama bebişe de kıyamıyorum
Zaten çok fazla gaz sorunu var bizde çok korkuyoruz üşür diye. Bi de ev o kadar sıcak ki kısa kollu ile duruyoruz ama bi türlü oğlumun ayaklarını ısıtamıyorum benAynen bizimki de öyle ağlarken ustunu çıkar susuyor bizde sevemiyorum doya doya öpemiyorum karnını falan öyle çok yaz gellsin yicem onu.
Bizim evde çok sıcak her gelen terledik diyor siz nasıl oturuyorsunuz diyor ama olsun biz bile ne kadar sıcak olursa olsun banyodan sonra uşuyoruz bebekler için sıcak su torbaları var onlardan al yatarken ayaklarının altına koy ayaklardan uşutuncede gaz olur ağrı olurZaten çok fazla gaz sorunu var bizde çok korkuyoruz üşür diye. Bi de ev o kadar sıcak ki kısa kollu ile duruyoruz ama bi türlü oğlumun ayaklarını ısıtamıyorum bençorap patik falan giydiriyorum ama ayaklar hep buz gibi :'(
Sıcak su torbası var canım ayaklarına koyuyorum ama itiyor sürekli. Sıcak havlu ile sarıyorum ayaklarını o da 1-2 saatlik bi çözüm oluyor ama iyi gaz çıkarıyor o zamanBizim evde çok sıcak her gelen terledik diyor siz nasıl oturuyorsunuz diyor ama olsun biz bile ne kadar sıcak olursa olsun banyodan sonra uşuyoruz bebekler için sıcak su torbaları var onlardan al yatarken ayaklarının altına koy ayaklardan uşutuncede gaz olur ağrı olur
Uşutuyordur ayaklarından ozaman ay kıyamam ya sıcak su torbasını koydugunda arkasında destek olacak bişey koy itemesinSıcak su torbası var canım ayaklarına koyuyorum ama itiyor sürekli. Sıcak havlu ile sarıyorum ayaklarını o da 1-2 saatlik bi çözüm oluyor ama iyi gaz çıkarıyor o zaman
Canım cok gecmiş olsunnnnBugün bir dr daha götürdüm baktı yahu nerden çıkarmış. O kadar down lu gördüm bu çocuğun hiç bir yeri benzemiyor dedi yazmadi tahlil . Dün ku yazdı dedim o da dedi ki sapasağlam çocuğa bile annede kuşku varsa yazılır senin kuşkun yok benim yok ne deyip yaptıracak dedi yazmadi. Zaten kızım çok aktif dikkatli tepkili çocuk ne bileyim diğer dr anormal mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?