2014 Aralık Anneleri

Yakınlarım benimde öyle ama uzak yakın herkes gelince zor oluyor. Ne yapalım allah geleni gideni kesmesin
Bide bizimkiler duşuncelidir çocuğu var şimdi müsait değildir daha sonra toparlasın kendini o zaman gideriz falan diyorlar hep yazı bekliyorlar

Hayır bi de mevlide gelmeyenler tek tek geliyorlar şimdi zaten hala daha toplayamadı bebeğim kendini az da olsa gaz sancılarımız devam ediyor
Aynen hala akşamları huzursuz bi de bizim taraftan kimse gelmedi biraz büyüsün öyle gelelim diye yavaş yavaş başlarlar gelmeye. Şehir dışında da kimsemiz yok bizim eşimin akrabası bunlar bizde bebek var diye bizde kalıyolar mantığa bak ya

Bu seferde sen eşine kız ben olsam tırmalarım vallahani normalde çok sesim çıkmaz ama bu durumda sanki çıkartrm gibi geldi
Benimki misafiri çok sever tamam ben de seviyorum ama yatılı gelmesin otel gibi kullanmasın. Akşama kadar bebeğimle ilgileniyorum yemek bilmem ne akşam geliyolar vay bu çocuk niye huzursuz niye ağlıyo üşütmüşsün sen bunu. Eşime de bişey diyemiyorum ne bilim hır çıkmasın

Onlar nasıl rahat mı ne zamandır kullanıyorsun
Ikinci aydan beri kullanıyorum rahat hatta gazı falan da rahat çıkıyor zaten sling e koyduğum an benim kokumdan Mıdır nedir hemen uyuyor Hemde sırtım ağrımıyor. Yük dengeli biliyor Afrikadaki kadınlar misali geziyorum

Canım hangi tip sling kullanıyosun ben wrap sling almıştım sadece evde kullanıyorum dışarda kabanın üstüne nasıl takıyosun rahat oluyor mu
Normal kendime sarıyorum üstüne Mont giyiyorum ya da genelde hırka giyiyorum bebeğimi de örtüyor hırka. Bende wrap modeli neko marka. Ne bileyim ben cok rahatım. Çocuğumda rahat ediyor yalnız tek tip önüme başlayabiliyorum yan bağlamayı beceremedim henüz. Sen kaç çeşit bağlayabiliyorsun?

Ben de önüme bağlıyorum ama burda hava çok soğuk kabanın önünü kapatamıyorım üşütürüm diye çıkmadım hiç slingle hep evde kullanıyorum ev süpürürken vs havalar biraz ısınsın dediğin gibi yaparım ben de

Kizlarr bizimki acik krem gibi kaka yapti.uc gundurde hep ikinma durumundaa niyeysee.
Halbuki gazlarimiz azalmistii.
Kakasinin rengi niye oyledirki fot bile cektim doktora gosteririm diye

İşin kötü tarafı bu gelenler benim çevrem eşimin aileside akrabalarıda burada değiller ama onlardan biri gelincede bizdr yatıya kalıyorlar tabii

Hastaneye geldi çoğu kişi eve pek gelmediler bide mevlidi daha yapmadım nisanda yapıcam havalar biraz duzelsin diye bekliyorum hasta falan varsa gelirler falan diye korkuyorum
Valla hem hastaneye hem eve geçmiş olsuna hem bebek görmeye hemde mevlide geldi herkes

Valla hem hastaneye hem eve geçmiş olsuna hem bebek görmeye hemde mevlide geldi herkes
Maşallah ya bebek varken çok zor inan misafiri çok severim ama zor geliyor şimdi çocuk huzursuz oluyor her istedigimde alıp emziremiyorum hemen şimdi sıpa alıştı bide kucakta ayak durmak istiyor gunduzleri yatır kıyametleri koparıyor

Benim oğlumda ilgi istiyor hep bi de ben misafir yanında emzirmeyi sevmiyorum

Kizlarr bizimki acik krem gibi kaka yapti.uc gundurde hep ikinma durumundaa niyeysee.
Halbuki gazlarimiz azalmistii.
Kakasinin rengi niye oyledirki fot bile cektim doktora gosteririm diye
Geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur benim kızımında kafasında sarı kabuklar var sanırım konak oldu napsam bilmiyorum kontrole de daha var. Tecrübesiz anne olmak çok zor çok

Geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur benim kızımında kafasında sarı kabuklar var sanırım konak oldu napsam bilmiyorum kontrole de daha var. Tecrübesiz anne olmak çok zor çok
Benimkinde de bir kaç tane var yumuşak uçlu tarakla tara bide düzenli banyo yaptır ben gittim tarak aldım çoğalmadı allahtan çünkü bazılarında hatırlıyorum tabaka gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…