Bizde de önce azdı eşim sağolsun her bebekte olur boşver dedi şimdi baya artmış araştırdım banyodan önce zeytin yağı iyi geliyormuş taramak için de tarak almam lazım inşallah atlatırızBenimkinde de bir kaç tane var yumuşak uçlu tarakla tara bide düzenli banyo yaptır ben gittim tarak aldım çoğalmadı allahtan çünkü bazılarında hatırlıyorum tabaka gibi oluyor
Canim benim kizimda da konak oldu sabunu iyi durulayamadigimizdan olmuş dedi çok bilen büyüklerimiz. Tabii gecirmek için tarifini de verdiler yaptım geçti. Banyodan önce pamugu zeytin yağına batırıp saçların dibine masaj yaparak sürüyorum sonrada ince telli Tarakla tarıyorum çıkıyor hemen.Geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur benim kızımında kafasında sarı kabuklar var sanırım konak oldu napsam bilmiyorum kontrole de daha var. Tecrübesiz anne olmak çok zor çok
Ben gittim dun aldım eczaneden bide tırnaklama sakın bende çok yok işte bir kaç tane var onlemini almaya başladın çoğalmasın diye çoğalsada saçlarından gozukmez ama çoğalmasınBizde de önce azdı eşim sağolsun her bebekte olur boşver dedi şimdi baya artmış araştırdım banyodan önce zeytin yağı iyi geliyormuş taramak için de tarak almam lazım inşallah atlatırız
Ne geldiyse başımıza saç yüzünden geldi zaten benim kızım çok saçlı doğdu hep nazar deydirdiler toka takılacak kıvamdaydı kırkında kısalttım iyice mevlidde nazar etmesinler diye şimdi yine uzadı farkedememişim konak olduğunu ilerlemiş bayaBen gittim dun aldım eczaneden bide tırnaklama sakın bende çok yok işte bir kaç tane var onlemini almaya başladın çoğalmasın diye çoğalsada saçlarından gozukmez ama çoğalmasın
Dikkat et düzenli banyo yaptır saçını tara dokulur onlar ama tırnaklama enfeksiyon kapabilirNe geldiyse başımıza saç yüzünden geldi zaten benim kızım çok saçlı doğdu hep nazar deydirdiler toka takılacak kıvamdaydı kırkında kısalttım iyice mevlidde nazar etmesinler diye şimdi yine uzadı farkedememişim konak olduğunu ilerlemiş baya
Benim kızımda çok saçlı kıyamadım kestirmeye bağlancak gibi bizimde öyle diyorlarNe geldiyse başımıza saç yüzünden geldi zaten benim kızım çok saçlı doğdu hep nazar deydirdiler toka takılacak kıvamdaydı kırkında kısalttım iyice mevlidde nazar etmesinler diye şimdi yine uzadı farkedememişim konak olduğunu ilerlemiş baya
Ben yaptırmadım niye bilmiyorum yeni şeylere karşı antipatim var eşim yaptıralım derse belki yaptırırımKızlar çok kararsız kaldım rota virüs aşısını yaptırsam mı yani yan etkileride varmış aşının ama korkuyorum da ya bu hastalığa bulaşırsa diye
Yan etkileri neymiş canım ya ben yaptırmayı düşünüyordumKızlar çok kararsız kaldım rota virüs aşısını yaptırsam mı yani yan etkileride varmış aşının ama korkuyorum da ya bu hastalığa bulaşırsa diye
Bağırsak düğümlenmesi falan oluyormuş yani yaptıranlardada bu virüse yakalanan varmış yani anne sütü emen bebeklerde daha az goruluyormuş bazı doktorlar gerek yok diyor önümüzdeki hafta hastaneye gidicem sorarım doktora bide geçici bi aşıymış sanırımYan etkileri neymiş canım ya ben yaptırmayı düşünüyordum
Valla aşıyı yaptırıp bu virüse yakalananlarda varmış bilmiyorum bende pek yaptırma taraftarı değilim madem bu kadar salgın var niye devlet aşı takviminde yok doktorla konuşucam bilmiyorum çok kararsızım ALLAHIM bebeklerimizi hastalıklardan korusunBen yaptırmadım niye bilmiyorum yeni şeylere karşı antipatim var eşim yaptıralım derse belki yaptırırım
Benimkinde az var çoğalırsa yaparım bu karbonat neler kadir kızımın ağzı pamukcuk olduğunda onunla temizlemiştim aklımda bulunsun sağolKızlar benimde oğlumda vardı konak dediğinizden banyodn önce karbonatlı suyla sildim kazımadım ama sadece karbonat saçına işledi üstüne hemen banyo yaptrdm hepsi gitti yapmakta cok tereddüt ettim tavsiye üzerine yaptm ama memnun kaldım belkı sizdr yaparsınz
Maliyeti fazla diye sağlık Bakanlığı karşılamıyormuş o yüzden devletin aşı takviminde yok diye duydum canım ama ne kadar doğrudur bilmiyorumValla aşıyı yaptırıp bu virüse yakalananlarda varmış bilmiyorum bende pek yaptırma taraftarı değilim madem bu kadar salgın var niye devlet aşı takviminde yok doktorla konuşucam bilmiyorum çok kararsızım ALLAHIM bebeklerimizi hastalıklardan korusun
Evet aşı takviminde yoksa gerek de yoktur heralde neyse daha 10 gün var biraz daha düşünürüzValla aşıyı yaptırıp bu virüse yakalananlarda varmış bilmiyorum bende pek yaptırma taraftarı değilim madem bu kadar salgın var niye devlet aşı takviminde yok doktorla konuşucam bilmiyorum çok kararsızım ALLAHIM bebeklerimizi hastalıklardan korusun
Benim bebeğim grip oldu çok zor gaEvet aşı takviminde yoksa gerek de yoktur heralde neyse daha 10 gün var biraz daha düşünürüz
Geçmiş olsun canım salgın varmış inşallah çok ilerlemeden atlatırsınız greyfurt ve portakal ye bol bolBenim bebeğim grip oldu çok zor ga
Çocuklarımızdan önemli değil ama yan etkilerindende kırktum doktora gidince sorcamMaliyeti fazla diye sağlık Bakanlığı karşılamıyormuş o yüzden devletin aşı takviminde yok diye duydum canım ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
Aynen daha vakit var bakalım sorup soruşturayımEvet aşı takviminde yoksa gerek de yoktur heralde neyse daha 10 gün var biraz daha düşünürüz
Geçen ay doktor bize imkanınız varsa yaptırın dedi bende emin olamadım ama yaptırıcam galibaÇocuklarımızdan önemli değil ama yan etkilerindende kırktum doktora gidince sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?