Ben Antalya'dayım burada havalar genelde ılık hırka cok rahat idare ediyor zaten benim dışarı çıkmam demek balkona ya da komşuya kadar :) bi kere de avm ye gitmişti. Rahat etmiştikBen de önüme bağlıyorum ama burda hava çok soğuk kabanın önünü kapatamıyorım üşütürüm diye çıkmadım hiç slingle hep evde kullanıyorum ev süpürürken vs havalar biraz ısınsın dediğin gibi yaparım ben de
Bir aya kadar ben de çıkarım inşallah havalar iyileşince. Ne şanslısın bizim site komşu özürlü olduğundan yapayalnızım herkese de uzağız. karşı komşum bile öcü görmüş gibi kaçıyo bırak selam vermeyi aynı asansöre bile binmiyo deli herkes benceBen Antalya'dayım burada havalar genelde ılık hırka cok rahat idare ediyor zaten benim dışarı çıkmam demek balkona ya da komşuya kadar :) bi kere de avm ye gitmişti. Rahat etmiştik
Kıyamam ya onlar. Hiç hastalanmasınlarBenim bebeğim grip oldu çok zor ga
Al bendende o kadar bende de komsu yok 5 kişilk apartman teki de boş diğerleride yaşlınasıl canım sıkılıyo anlatamam sürekli annemi çağryorum evde bi ses olsa yetiyoBir aya kadar ben de çıkarım inşallah havalar iyileşince. Ne şanslısın bizim site komşu özürlü olduğundan yapayalnızım herkese de uzağız. karşı komşum bile öcü görmüş gibi kaçıyo bırak selam vermeyi aynı asansöre bile binmiyo deli herkes bence
Geçmiş olsun canım benim bebeğim 1 aylıkken olmuştu grip çok zor valla ya diyordun o hasta olmasın ben olayım çocukların hastalığı kötü oluyor salgın varmış zaten dikkat edin bebeklereBenim bebeğim grip oldu çok zor ga
Yapılıyor diye biliyorum benKızlar dişim çok kötü kanal tedavi falan olması gerekiyor hamileyken yapılmadı tabi yani bir yıldır çekiyorum ne zaman yapılıyor bi sakıncası var mı acaba malum bizim doktor manyak çıktı bişey sorulmuyo siz biliyomusunuz
Bizimki abisinden aldi gripti oğlum yaklaşma desem de o da küçük ışte olmadı öptü falan kızda aldiGeçmiş olsun canım benim bebeğim 1 aylıkken olmuştu grip çok zor valla ya diyordun o hasta olmasın ben olayım çocukların hastalığı kötü oluyor salgın varmış zaten dikkat edin bebeklere
Benim oğlumdada çok konak vardı.zeytinyağı denedim hiçbir etki etmedi.mustelanın konak şampuanı var onu aldım hiçbirşeyi kalmadı.zeytinyağı tek başına hiçbir işe yaramıyor bence.Bizde de önce azdı eşim sağolsun her bebekte olur boşver dedi şimdi baya artmış araştırdım banyodan önce zeytin yağı iyi geliyormuş taramak için de tarak almam lazım inşallah atlatırız
Mustelanın konak şampuanı çok iyi tavsiye ederim.Geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur benim kızımında kafasında sarı kabuklar var sanırım konak oldu napsam bilmiyorum kontrole de daha var. Tecrübesiz anne olmak çok zor çok
Ben uzun zamandır kullanıyorum kanguru. araştırdım bi sakıncası yok. Hatta bi dr. kucağınızda taşımaktan daha sağlıklı dedi. gerçekten dışarda rahat rahat geziyoruz. araba sıkıntısı falan yok. kızımda 5,5 kilo olunca hiç sorun yaşamıyoruz.Ben de kanguruyla çıkmak istiyorum ama üç aydan önce kullanılmıyo diye biliyorum seninki farklı mı? Bu arada Ankaradayım ben
Ben iyi davrandım diye alıştılar dedim kötü davrandım bu seferde hem eşimle kötü olduk hem yine geldiler. sen naparsan yap fark etmiyo. onlar işlerine geldiği gibi davranıyolar. ben de artık tınlamamaya çalışıyorum, gelen gelsin giden gitsin. ekstra bi çaba da harcamamaya çalışyorum ki sinirlerim bozulmasın.Ay sorma ben kendi yemeğimi zor yapıyorum geliyolar sabah kahvaltı yapıp çıkıyolar akşama kadar gez akşam yemeği yiyip bebikimi seviyolar her iş bende. Geçen yıl geldiklerinde sıcak davranmamıştım yeni evliyiz düşün ben zaten kendi akrabalarıma bile soğuk davranırım o durumda. Eşim çok kızmıştı bu sefer çok iyi davrandım sırf eşim üzülmesin diye bu seferde ayakları alıştı.şimdi nasıl davransam ki off
Bizimkinin kafası resmen kaplanmıştı. kimse şöyle yap böyle yap demedi. herkes geçer bişey olmaz dedi. çocuğun kafası giderek kötüleşti. sonra araştırdım. zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp banyo öncesi 1 saat bekletip tarakla hafif bastırarak taradım. bir kaç kez yaptık bunu. şimdi geçti. ama çok meyilli tekrar oluşacak gibi görünüyo. konak şampuanı almayı düşünüyorum şimdi.Geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur benim kızımında kafasında sarı kabuklar var sanırım konak oldu napsam bilmiyorum kontrole de daha var. Tecrübesiz anne olmak çok zor çok
Ben d çok kararsızdım. bir çok sağlık çalışanına sordum dr. hemşire falan. yaptırma diyen olmadı. hatta hepsi yapılmalı bu virüs çok tehlikeli dedi. yapınca virüsü alsa bile daha rahat atlatıyomuş. biraz pahalı evet 2 dozu yaklaşık 300 lira yapıyo. 6.aydan sonra yapılırsa bağırsak düğümlenmesi oluyomuş. oyüzden tarihine çok dikkat ediyolar.Bağırsak düğümlenmesi falan oluyormuş yani yaptıranlardada bu virüse yakalanan varmış yani anne sütü emen bebeklerde daha az goruluyormuş bazı doktorlar gerek yok diyor önümüzdeki hafta hastaneye gidicem sorarım doktora bide geçici bi aşıymış sanırım
Bende bi doktorla konuşayım büyük bi ihtimalle yaptırcam kızımdan önemli değil ya kaç para olursa olsun artıkBen uzun zamandır kullanıyorum kanguru. araştırdım bi sakıncası yok. Hatta bi dr. kucağınızda taşımaktan daha sağlıklı dedi. gerçekten dışarda rahat rahat geziyoruz. araba sıkıntısı falan yok. kızımda 5,5 kilo olunca hiç sorun yaşamıyoruz.
Ben iyi davrandım diye alıştılar dedim kötü davrandım bu seferde hem eşimle kötü olduk hem yine geldiler. sen naparsan yap fark etmiyo. onlar işlerine geldiği gibi davranıyolar. ben de artık tınlamamaya çalışıyorum, gelen gelsin giden gitsin. ekstra bi çaba da harcamamaya çalışyorum ki sinirlerim bozulmasın.
Bizimkinin kafası resmen kaplanmıştı. kimse şöyle yap böyle yap demedi. herkes geçer bişey olmaz dedi. çocuğun kafası giderek kötüleşti. sonra araştırdım. zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp banyo öncesi 1 saat bekletip tarakla hafif bastırarak taradım. bir kaç kez yaptık bunu. şimdi geçti. ama çok meyilli tekrar oluşacak gibi görünüyo. konak şampuanı almayı düşünüyorum şimdi.
Ben d çok kararsızdım. bir çok sağlık çalışanına sordum dr. hemşire falan. yaptırma diyen olmadı. hatta hepsi yapılmalı bu virüs çok tehlikeli dedi. yapınca virüsü alsa bile daha rahat atlatıyomuş. biraz pahalı evet 2 dozu yaklaşık 300 lira yapıyo. 6.aydan sonra yapılırsa bağırsak düğümlenmesi oluyomuş. oyüzden tarihine çok dikkat ediyolar.
Ben uzun zamandır kullanıyorum kanguru. araştırdım bi sakıncası yok. Hatta bi dr. kucağınızda taşımaktan daha sağlıklı dedi. gerçekten dışarda rahat rahat geziyoruz. araba sıkıntısı falan yok. kızımda 5,5 kilo olunca hiç sorun yaşamıyoruz.
Ben iyi davrandım diye alıştılar dedim kötü davrandım bu seferde hem eşimle kötü olduk hem yine geldiler. sen naparsan yap fark etmiyo. onlar işlerine geldiği gibi davranıyolar. ben de artık tınlamamaya çalışıyorum, gelen gelsin giden gitsin. ekstra bi çaba da harcamamaya çalışyorum ki sinirlerim bozulmasın.
Bizimkinin kafası resmen kaplanmıştı. kimse şöyle yap böyle yap demedi. herkes geçer bişey olmaz dedi. çocuğun kafası giderek kötüleşti. sonra araştırdım. zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp banyo öncesi 1 saat bekletip tarakla hafif bastırarak taradım. bir kaç kez yaptık bunu. şimdi geçti. ama çok meyilli tekrar oluşacak gibi görünüyo. konak şampuanı almayı düşünüyorum şimdi.
Ben d çok kararsızdım. bir çok sağlık çalışanına sordum dr. hemşire falan. yaptırma diyen olmadı. hatta hepsi yapılmalı bu virüs çok tehlikeli dedi. yapınca virüsü alsa bile daha rahat atlatıyomuş. biraz pahalı evet 2 dozu yaklaşık 300 lira yapıyo. 6.aydan sonra yapılırsa bağırsak düğümlenmesi oluyomuş. oyüzden tarihine çok dikkat ediyolar.
Ben bu ay yeni bi doktora gidecem onun da fikrini alıyım öyle yaptırıyım aşıyı. Bu ay bi de topuk kanı kontrolümüz var hangi birini düşüneceğimi şaşırdım misafir bi yandan bebeğin sorunları bi yandan. Allah beterinden korusun tabi. Nolur dua edin kızlar topuk kanımız normal değerde çıksın bu sefer. Düşündükçe gözlerim doluyo sütümü düşünüp başka şeylere odaklanmaya çalışıyorumBende bi doktorla konuşayım büyük bi ihtimalle yaptırcam kızımdan önemli değil ya kaç para olursa olsun artık
Daha önce bir sorun mu çıktı topuk kanındaBen bu ay yeni bi doktora gidecem onun da fikrini alıyım öyle yaptırıyım aşıyı. Bu ay bi de topuk kanı kontrolümüz var hangi birini düşüneceğimi şaşırdım misafir bi yandan bebeğin sorunları bi yandan. Allah beterinden korusun tabi. Nolur dua edin kızlar topuk kanımız normal değerde çıksın bu sefer. Düşündükçe gözlerim doluyo sütümü düşünüp başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum
Aaa cnm bizimkisini gorsen kafasinin ustunu sardi.banyo yaptiracagim gun bebe yagi suruyorum uc saat oncesi filan yumusuyo banyoda azaliyo.benim ikinci yikamam azaldi ama bitmedi.bide bebek fircasi varmis tarak gibi ondan alicam eczaneden onunlada fircalayacagim banyo yaptiktan sonra yumusayacak ya.Geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur benim kızımında kafasında sarı kabuklar var sanırım konak oldu napsam bilmiyorum kontrole de daha var. Tecrübesiz anne olmak çok zor çok
Ben aldım o taraktan çoğalmasın diye bir kaç tane var benimkindedeAaa cnm bizimkisini gorsen kafasinin ustunu sardi.banyo yaptiracagim gun bebe yagi suruyorum uc saat oncesi filan yumusuyo banyoda azaliyo.benim ikinci yikamam azaldi ama bitmedi.bide bebek fircasi varmis tarak gibi ondan alicam eczaneden onunlada fircalayacagim banyo yaptiktan sonra yumusayacak ya.
Hemen bitmiyo iki haftayi bulur bitmesi benimkinin.
Kucucuk bir yerdi hasta oldu yikamaya korktum iyice yayildii.
Ah canım benim kıyamam eksik etme evinden bulundur kullanmasanda dursun ne olur ne olmaz benim ihtiyacım olmuyor kullanmıyorum ama var evimde gaz damlası çok kötü oluyor o gaz sancıları yakın zamanda kurtulursun inşallah bu gaz sancılarındanGaz damlamız bitmişti bende artık kendi çıkarıyor gazını diye almadım damla. Ama bu gece hem kendi mahvoldu yavrum hem beni mahvettio hali gözümün önünden gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?