2014 Aralık Anneleri

Tabii canım videodaki çok güzel yaa malzeme listesi yapıyımda. Bi ara alırım artık. Şimdi keçe için eminönüne gitmek lazım
ay şu eminönüne bi gitsem bende çok merak ediyorum varya.gerşey var heralde orda.hobicilerin cenneti bu arada benmoğluma dizlik yaptm.2.yi yapcam daha ama.ama uzun sürdü ya

Sagol canm. Arabada arkada bensız dursa gıdıcezde yanlız durmuyo cadı. Babamızda yanımızdaydı dursa atar arabaya gotururum canmya. Ama kahve keyfı yaptık başbaşa babamz evden aldı cafeye bıraktı. Sonra tekrar eve getrdı. Allahtan bu yenı evımız eşimin işine yakın cok işime yarıyo:))

Sen istanbulda mısın canım. Çocukla eminönüne gitmek işkence gibi geliyor bana
Aynenya tek gıttıgımdede ben o kalabalıktan bunalıyorum. Cocukla fena olur heralde. Benmde dogum gunu hazlıkları için gıtmem lazm ama ablamı annemı gonderıcem banada baya uzak. Havalar sogumadan aradan cıkartalm onlarıda

Maddi olarak çok yüklenme olmasın diye ben doğum günü için her ay bi eksiğimizi halletmeyi düşünüyorum. Ben geçen sene doğumdan önce gidecektim sözde havalar soğuyunca ve ağırlaşınca gidemedim bu sene aynı hatayı yapmak istemiyorum

Canım bir de hafta içi öğleden önce gitmek lazım kalabalık olmaması için. Ben bi kere pazar günü öğleden sonra gitmiştim hiç yürümedim diyebilirim insanlar beni sürükledi

Sen istanbulda mısın canım. Çocukla eminönüne gitmek işkence gibi geliyor bana
yok canım, ben bursadaydım şimdi 1aydr ankaradayım artık.ama eminönünü çok duydum.yoksa istnbulu çok bilmem öyle.bu arada her ay bi eksik tamamlama işi mantklı.bütceyi kasmamak lazım.sahi dgum gününe az klmışşş

Ahh bursa bursa yeşil bursa :)) ciddi anlamda bi doğumgünü yapmaya kalktığında gerçekten çok çok masraf oluyor.. 4 ayımız kaldı işte yavaştan hazırlıklara başlamak lazım :)

en guzel annelere gelsin.bize yani.hehe.kizlar bu arada bir sevncni pylasmk istiyorum.oglum koltuk kenarlarina ttnarAk yurudu bugun. Dengesizce ama adim atiyo yani. Zor gunler beni bekleryurume arkadsinin tam zamani ama alamayiz suan orasi ayri

en guzel annelere gelsin.bize yani.hehe.kizlar bu arada bir sevncni pylasmk istiyorum.oglum koltuk kenarlarina ttnarAk yurudu bugun. Dengesizce ama adim atiyo yani. Zor gunler beni bekleryurume arkadsinin tam zamani ama alamayiz suan orasi ayri
Oh hayırlı olsun bakalım inşallah darısı bize bakalım

Maşallah canım. İnşallah sana koştuğu günleri dr görürsün :)

günaydın kızlar hayırlı sabahlar, bugun ben erkenciydim kocamın gömleğini ütülemek için kalkmak zorunda kaldım :)ama adam haklı kaç ay oldu resmen.ay ütüledim ettim derken demesinmi ben bugun gitmiyorum işe diye kaldım.şaka gibi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…