Ay valla çok iyi olur hiç güzel durmuyor böyle şişmiş bir tuhaf yara bandı yapıştırcam üstüne artıkcanım ya benm kuzen yaptrmştı, onnkide hemen geçmemişti.krem sürüyodu.bi sorıyım istersn
ay şu eminönüne bi gitsem bende çok merak ediyorum varya.gerşey var heralde orda.hobicilerin cennetiTabii canım videodaki çok güzel yaa malzeme listesi yapıyımda. Bi ara alırım artık. Şimdi keçe için eminönüne gitmek lazım
ya canım whatsaptan yazdım da ona iletilmedi.yazınca hemen buraya paylaşrm olurmuAy valla çok iyi olur hiç güzel durmuyor böyle şişmiş bir tuhaf yara bandı yapıştırcam üstüne artık
Tamam canım çok sağolya canım whatsaptan yazdım da ona iletilmedi.yazınca hemen buraya paylaşrm olurmu
Sagol canm. Arabada arkada bensız dursa gıdıcezde yanlız durmuyo cadı. Babamızda yanımızdaydı dursa atar arabaya gotururum canmya. Ama kahve keyfı yaptık başbaşa babamz evden aldı cafeye bıraktı. Sonra tekrar eve getrdı. Allahtan bu yenı evımız eşimin işine yakın cok işime yarıyo:))aynn canım haklısın, ama vidyodakini yapmak lazım yapmşken şimdi demi:))bizde şimdik manda yoğurdu yedik.ve baya sevdi.adam manda istiyomuş da haberimz yokmşSibeltanju canım maşallah ya, o bandını yerim ne güzel pozlar.ana kız büyümüşde avm gezmelerindeler.ay bende oglum az büyüsün gidicez birlikte çaylar kahveler içicez..başbaşa yemekler yicex
Sen istanbulda mısın canım. Çocukla eminönüne gitmek işkence gibi geliyor banaay şu eminönüne bi gitsem bende çok merak ediyorum varya.gerşey var heralde orda.hobicilerin cennetibu arada benmoğluma dizlik yaptm.2.yi yapcam daha ama.ama uzun sürdü ya
Aynenya tek gıttıgımdede ben o kalabalıktan bunalıyorum. Cocukla fena olur heralde. Benmde dogum gunu hazlıkları için gıtmem lazm ama ablamı annemı gonderıcem banada baya uzak. Havalar sogumadan aradan cıkartalm onlarıdaSen istanbulda mısın canım. Çocukla eminönüne gitmek işkence gibi geliyor bana
Maddi olarak çok yüklenme olmasın diye ben doğum günü için her ay bi eksiğimizi halletmeyi düşünüyorum. Ben geçen sene doğumdan önce gidecektim sözde havalar soğuyunca ve ağırlaşınca gidemedim bu sene aynı hatayı yapmak istemiyorumAynenya tek gıttıgımdede ben o kalabalıktan bunalıyorum. Cocukla fena olur heralde. Benmde dogum gunu hazlıkları için gıtmem lazm ama ablamı annemı gonderıcem banada baya uzak. Havalar sogumadan aradan cıkartalm onlarıda
Canım bir de hafta içi öğleden önce gitmek lazım kalabalık olmaması için. Ben bi kere pazar günü öğleden sonra gitmiştim hiç yürümedim diyebilirim insanlar beni sürüklediAynenya tek gıttıgımdede ben o kalabalıktan bunalıyorum. Cocukla fena olur heralde. Benmde dogum gunu hazlıkları için gıtmem lazm ama ablamı annemı gonderıcem banada baya uzak. Havalar sogumadan aradan cıkartalm onlarıda
canım ancak yazabiliyorum.kuzeninki şöyle geçmiş, baticon ve bi krem kullanmış.eczaneden burnu için krem almış.göstersin veriyolar hemen kremi dedi.aynı onnki de şişmişti bu aradaTamam canım çok sağol
yok canım, ben bursadaydım şimdi 1aydr ankaradayım artık.ama eminönünü çok duydum.yoksa istnbulu çok bilmem öyle.bu arada her ay bi eksik tamamlama işi mantklı.bütceyi kasmamak lazım.sahi dgum gününe az klmışşşSen istanbulda mısın canım. Çocukla eminönüne gitmek işkence gibi geliyor bana
Hadi ya dur bende alayım ya acımıyorda çok şişti hoş durmuyorcanım ancak yazabiliyorum.kuzeninki şöyle geçmiş, baticon ve bi krem kullanmış.eczaneden burnu için krem almış.göstersin veriyolar hemen kremi dedi.aynı onnki de şişmişti bu arada
bizde de durum birkaç aydır aynıBen sebepsiz yere eşimede bağırıyorum o sinirle iştene oldu bu çocuklara ya. Şimdi çok sıcakta değil ki dün falan gayet serindi
Çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsunbizde de durum birkaç aydır aynı
anne çocuk vakfından mesaj gelmişti, bu aylarda normalmiş
Ahh bursa bursa yeşil bursa :)) ciddi anlamda bi doğumgünü yapmaya kalktığında gerçekten çok çok masraf oluyor.. 4 ayımız kaldı işte yavaştan hazırlıklara başlamak lazım :)yok canım, ben bursadaydım şimdi 1aydr ankaradayım artık.ama eminönünü çok duydum.yoksa istnbulu çok bilmem öyle.bu arada her ay bi eksik tamamlama işi mantklı.bütceyi kasmamak lazım.sahi dgum gününe az klmışşş
Oh hayırlı olsun bakalım inşallah darısı bize bakalımen guzel annelere gelsin.bize yani.hehe.kizlar bu arada bir sevncni pylasmk istiyorum.oglum koltuk kenarlarina ttnarAk yurudu bugun. Dengesizce ama adim atiyo yani. Zor gunler beni bekler yurume arkadsinin tam zamani ama alamayiz suan orasi ayri
Maşallah canım. İnşallah sana koştuğu günleri dr görürsün :)en guzel annelere gelsin.bize yani.hehe.kizlar bu arada bir sevncni pylasmk istiyorum.oglum koltuk kenarlarina ttnarAk yurudu bugun. Dengesizce ama adim atiyo yani. Zor gunler beni bekler yurume arkadsinin tam zamani ama alamayiz suan orasi ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?