- 12 Şubat 2014
- 556
- 227
- 333
aynen bende millet tuhaf tuhaf bakıo![]()
Hepimiz öyleyiz ama :) Boşverin kızlar, demekki bizde bir sorun yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende millet tuhaf tuhaf bakıo![]()
selam kızlar internette beşik modellerine bakıyordum anne yanı diye bir eşik modeli var harika çok kullanışlı hemez size de tavsiye edeyim dedim bir bakın isterseniz.
Hepimiz öyleyiz ama :) Boşverin kızlar, demekki bizde bir sorun yok![]()
ay canım görsellere baktım şimdi gerçekten çok kullanışlı gibi görünüyor, benim de aklıma yattı vallahi teşekkürler :)
link nerde biz nie göremioz![]()
benim de öyle, hatta bir akrabamız 3 ay önce doğum yaptı. Kız bana baktı "benimki 6 aydan sonra çıkmaya başlamıştı. Senin nolmuş öyle" dedi. Ama ben de bünye farkı dedim güldüm, geçtim.bilmiom ki cnm4 aylığız 6 aylık gibi göbüşüm
![]()
link nerde biz nie göremioz![]()
selam kızlar internette beşik modellerine bakıyordum anne yanı diye bir eşik modeli var harika çok kullanışlı hemez size de tavsiye edeyim dedim bir bakın isterseniz.
ay canım görsellere baktım şimdi gerçekten çok kullanışlı gibi görünüyor, benim de aklıma yattı vallahi teşekkürler :)
a.s cnm ayyyy bayıldım bayıldım çok hoş :)
annemin bi karşı komşusu vardı evde çocukları için herşey vardı ayyy ne görmedik birsürü şey almış sanki hepsini kullanıyor diyordum oyuncaktan adım atılmıodu evdeşimdi bende onun evine taşındım tayini çıktı onların kopyası oldum kadının ne var ne yoksa alıcam galiba
![]()
a.s cnm ayyyy bayıldım bayıldım çok hoş :)
annemin bi karşı komşusu vardı evde çocukları için herşey vardı ayyy ne görmedik birsürü şey almış sanki hepsini kullanıyor diyordum oyuncaktan adım atılmıodu evdeşimdi bende onun evine taşındım tayini çıktı onların kopyası oldum kadının ne var ne yoksa alıcam galiba
![]()
rica ederim fiyatları biraz pahalı ama ilk aşamada kullanmak için çok iyi ve kullanışlı bence daha sonra da değişik şekillerde kullanılabiliyormuş görsellerde onlarda vardı
anne yanı beşik yaz çıkıyor canım. n11 de ve gittigidiyorda var. ama fiyatı 495. en fazla 1 sene kullanabilirsin bence pahalı. onun yerine 600e 700e daha sonrada yatak olanlardan almak daha mantıklı.tabi bu benim fikrim.
evde bir keramet var belki de
![]()
Kızlar kısmetse benim oğlum olucak eklerseniz sevinirim
bilmiom ki cnm4 aylığız 6 aylık gibi göbüşüm
![]()