• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar🌸
Bugün 9+2 yim. Çok şükür güzel gidiyor. Mide bulantım pik yaptı bu hafta kullandığım uygulamada da öyle yazıyor bu hafta pik yapar yavaş yavaş azalır diye. Sabırla bekliyorum. Sivilcelenmem devam ediyor. Hala acıkmıyorum. Prilamı 3 e çıkardım. Doktoruma makyajı sordum yapabilirsin hasta değilsin kendimi nasıl iyi hessederden öyle yap dedi. O yüzden fazla araştırma yapmıyorum☺️
Ama psikolojik olarak mutsuz hissediyorum normaldede çok takıntılı biriyim. Citoles diye antidepresan kullanıyordum bıraktım onunda etkisi olabilir. Ama bu ara aklıma çok takılan birşey var. Sadece ailelerimize söyldik anne baba ve kardeşlere. Şimdilik aramızda kalsın dedik ama eşimin ablası ve eniştesi amcası ve yengesine yumurtlamış. Okadar sinirlerim bozulduki eşimde niye söylediniz deyinde ne var bunda ne değişiksiniz filan dedi. Sonrada tamam tembihlerim kimseye söylemezler dedi ama çok sinirlendim. Sürekli acaba yaydılarmı kimseye söyledilermi diye endişeliyim taktım resmen. 😞Keşke söylemeseydim diyorum ama yakın olduğumuz için söylemem gerekiyodu. Anlaşılıyor çünkü e birde ağır tepsi vs taşımıyorum. Eşimde takma boşver diyor ama takılmadan da edemiyorum🥹
Neyse bir an önce 12. hafta dolsun fetal dna güzel sonuçlansın mide bulantıları azalsın inşallah🙏🏻

Merhaba arkadaşlar🌸
Bugün 9+2 yim. Çok şükür güzel gidiyor. Mide bulantım pik yaptı bu hafta kullandığım uygulamada da öyle yazıyor bu hafta pik yapar yavaş yavaş azalır diye. Sabırla bekliyorum. Sivilcelenmem devam ediyor. Hala acıkmıyorum. Prilamı 3 e çıkardım. Doktoruma makyajı sordum yapabilirsin hasta değilsin kendimi nasıl iyi hessederden öyle yap dedi. O yüzden fazla araştırma yapmıyorum☺️
Ama psikolojik olarak mutsuz hissediyorum normaldede çok takıntılı biriyim. Citoles diye antidepresan kullanıyordum bıraktım onunda etkisi olabilir. Ama bu ara aklıma çok takılan birşey var. Sadece ailelerimize söyldik anne baba ve kardeşlere. Şimdilik aramızda kalsın dedik ama eşimin ablası ve eniştesi amcası ve yengesine yumurtlamış. Okadar sinirlerim bozulduki eşimde niye söylediniz deyinde ne var bunda ne değişiksiniz filan dedi. Sonrada tamam tembihlerim kimseye söylemezler dedi ama çok sinirlendim. Sürekli acaba yaydılarmı kimseye söyledilermi diye endişeliyim taktım resmen. 😞Keşke söylemeseydim diyorum ama yakın olduğumuz için söylemem gerekiyodu. Anlaşılıyor çünkü e birde ağır tepsi vs taşımıyorum. Eşimde takma boşver diyor ama takılmadan da edemiyorum🥹
Neyse bir an önce 12. hafta dolsun fetal dna güzel sonuçlansın mide bulantıları azalsın inşallah🙏🏻
Çevrenizinin duymasını neden istemiyorsunuz :) artık duymuşlar zaten takılmayın bu kadar keyfini çıkarmaya çalışın bir daha bu günler aynı bebekle gelmeyecek çünkü 🤗

Doğru söylüyosunuz da ne bileyim taktım off takıntılıyım kurtulsam şu huyumdan🥹
Takıntılı olmak insanın elinde değil sizde haklısınkz
Siz ne zaman söylemiştiniz☺️
8.haftada kalp atışını duyduktan sonra aile büyükleri ve kardeşlere söyledik. Ama kimseye söylemeyin vs demedim kim kime dedi onuda bilmiyorum:)

kızlar selam intergen firmasında Fetal dna yaptıran var mı? memnun kaldınız mı? ben baya araştırdım en uygun o su anda 11250 tl civarı bi fiyat verdiler. bir de nevagen var 16500 sizlerinde yorumlarını merak ediyorum

kızlar selam intergen firmasında Fetal dna yaptıran var mı? memnun kaldınız mı? ben baya araştırdım en uygun o su anda 11250 tl civarı bi fiyat verdiler. bir de nevagen var 16500 sizlerinde yorumlarını merak ediyorum
Eurofinsten fiyat aldık 20.000 kdv hariç siz uyguna almışsınız. Herhangi bir şikayet varmı araştırdınız mı acaba?

Eurofinsten fiyat aldık 20.000 kdv hariç siz uyguna almışsınız. Herhangi bir şikayet varmı araştırdınız mı acaba?
evet bende aradım eurofinsi en pahalısı o. internette araştırdım herhangi olumsuz bir şey göremedim sizlere de sormak istedm. üstelik eurofins ile panelleri aynı, ikisi de geniş panel. eurofinsin biraz adından diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar🌸
Merhaba,yanlız bu olayda eşinizin ablasının size ne kadar değişiksiniz demesi çok enteresan değil mi,bu kadar özel bir şeyi hele de sizler onlara soylerken sadece size söylüyoruz şimdilik dediyseniz,bu haberi her kime olursa olsun söylemek sadece siz ve eşinize ait olmaz mı,onun söylemesi onun değişik bir insan olduğunu gösterirken bir de size mi değişik diyor,bu erken haftalarda pek çok gebe gebe oldugunu söylemez zaten,henüz net değildir düşük ihtimali çok fazladır,şayet düşerse tek tek Meram anlatnak çok can sıkıcı,insanların sana uzulmesi acıması filan ki Japon kültüründe düşene bile yardım edilmiyor bu tarz haber alanlara geçmiş oldun denilmiyor ki,kendisini aciz hissedip mahvubiyeti büyümesin diye,cidden canınızı sıkmayın bundan sonra bu insanlara tanıdığınız karakterlerine göre davranırsiniz,

Merhaba arkadaşlar🌸

Merhaba 🌸
Biz bugün tam 12 haftalık olduk
Hala bulantım var
Birkaç gündür de baya kötü
Bulantıların geçmesi için biraz daha zamanımız var anlaşılan
Ben de hamileliğimin başında makyajı sormuştum kaliteli malzemeler kullandığın sürece sorun yok
Hormon değişiklikleri, bebek iyi mi düşüncesi, yorgunluk, uykusuzluk gibi sebeplerden bu süreçte ara ara mutsuz hissetmen çok normal
İyi düşün iyi olsun canım
Ben hamileliğimi tam 4 haftalıkken öğrendim ve o gün, o hafta bir sürü insan öğrendi
Çok şükür gayet güzel ilerliyoruz 🧿
Tam 11 haftalıkken ikili tarama yaptırdım, 11+4 teyken sonuç çıktı
Hiçbir problem yok çok şükür 🙏🏼
Senin de her şey güzel gitmeye devam edecek inşallah

Merhaba 🌸
Hala bulantım var
Ben de hamileliğimin başında makyajı sormuştum kaliteli malzemeler kullandığın sürece sorun yok
Hormon değişiklikleri, bebek iyi mi düşüncesi, yorgunluk, uykusuzluk gibi sebeplerden bu süreçte ara ara mutsuz hissetmen çok normal
Ben hamileliğimi tam 4 haftalıkken öğrendim ve o gün, o hafta bir sürü insan öğrendi
İkili test 11.haftada mı yapılıyordu

Merhaba 🌸
Hala bulantım var
İnşallah çok teşekkür ederim bizimde güzel çıkar inşallah🙏🏻☺️🌸

İkili test 11.haftada mı yapılıyordu

11. ile 14. haftalar ikili tarama için uygun haftalar
Bebeğin crl ölçüsünün yani başının tepesinden kalçasının sonuna kadar olan ölçüsünün en az 4.5 cm olması gerekiyor
11. hafta da bu ölçü ile uygun oluyor
Doktor crl uygunken ense kalınlığını ve burun kemiğini kontrol etmişken direkt bugün yaptırabilirsiniz dedi
Eğer başka bir gün yaptıracaksınız o gün tekrar bu ölçülere bakmam gerekiyor dedi
14. haftaya çok bırakmayın bebek birden uzayabiliyor ve crl ölçüsü üst sınırını geçerse ikili tarama yapamayız dedi

2 hafta sonraki doktor kontrolümde doktorumun anlaşması olan genokstan yaptıracağım ben de. 15 bin lira fiyatı olduğu söylendi. Firmayı araştırdım genel itibariyle güvenilir geldi bana. 11250 çok iyi bir fiyatmış gerçekten, araştırmakta fayda var ama

Merhaba,yanlız bu olayda eşinizin ablasının size ne kadar değişiksiniz demesi çok enteresan değil mi,bu kadar özel bir şeyi hele de sizler onlara soylerken sadece size söylüyoruz şimdilik dediyseniz,bu haberi her kime olursa olsun söylemek sadece siz ve eşinize ait olmaz mı,onun söylemesi onun değişik bir insan olduğunu gösterirken bir de size mi değişik diyor,bu erken haftalarda pek çok gebe gebe oldugunu söylemez zaten,henüz net değildir düşük ihtimali çok fazladır,şayet düşerse tek tek Meram anlatnak çok can sıkıcı,insanların sana uzulmesi acıması filan ki Japon kültüründe düşene bile yardım edilmiyor bu tarz haber alanlara geçmiş oldun denilmiyor ki,kendisini aciz hissedip mahvubiyeti büyümesin diye,cidden canınızı sıkmayın bundan sonra bu insanlara tanıdığınız karakterlerine göre davranırsiniz,
Evet aynen öyle bu benim kararım diye düşünüyorum ama karşımda empati yapıp anlayışla yaklaşabilecek insanlar yok maalesef🥹

11. ile 14. haftalar ikili tarama için uygun haftalar
Bebeğin crl ölçüsünün yani başının tepesinden kalçasının sonuna kadar olan ölçüsünün en az 4.5 cm olması gerekiyor
11. hafta da bu ölçü ile uygun oluyor
Doktor crl uygunken ense kalınlığını ve burun kemiğini kontrol etmişken direkt bugün yaptırabilirsiniz dedi
Eğer başka bir gün yaptıracaksınız o gün tekrar bu ölçülere bakmam gerekiyor dedi
14. haftaya çok bırakmayın bebek birden uzayabiliyor ve crl ölçüsü üst sınırını geçerse ikili tarama yapamayız dedi
Anladım. Bende 11.haftada oksapar reçetesi için gidecektim o zaman orda da bakar demekki :) unutmuşum hep zamanlaro ya

Kizlar 8. Haftaya girdik kasık ağrılarım yok diyecek kadar azaldı sadec sanki orda baskı varmış gibi doluluk hissediyorum pazartesi doktora gidicem bir haftaya yakın onu göremedik diye mi neden bilmiyorum sanki birşey olmuş gibi hissediyorum mide bulantılarım var göğüs hassasiyetin var annelik iç güdüsü mü artık korku mu ya kalbi durduysa birşey olduysa diye korkuyorum normal mi bu
Çoğunda var galiba. Ben de 12. haftadayim aşırı midem bulaniyo normalde. Bı sabah kalktigimda bulanmasa hemen korkuya kapılıyorum

Merhaba, biz de kan uyuşmazlığı olduğu için ve benim rh negatif olduğu için Fetal dna’da RH testi yapan bir firma seçmemizi söyledi doktorum.Türkiye’de rh testini yalnızca Natera firmasının yaptığını da söyledi acaba başka firmalarda yapıyor mu bilginiz var mı?Ben biraz araştırdım falat bulamadım.

Maşallah 🧿🧿 Kaçıncı haftadasınıızz
12. Haftadayım 🤗
Kızlar bu bulantılar 12. Hafta bitince mi geçiyor normalde? Daha erken geçen var mı? 9+0dayım Çok zorlanıyorum günler geçmek bilmiyor🤣
Vallahi benimki 12. haftada başladı 4 5 gün öncesine kadar hamile olduğumu asla farkında değildim desem yeridir kendi kendime nazardeğdirdim sanırım milletin ki üçüncü ayda bitiyor benimki üçüncü ayda başladı🥲
Allahtan tiksindiğimiz şeyler doğumdan sonra geçiyor
İlk hamileliğimde sıvı çikolatadan teskinmiştim hala bakmaya bile tahammül edemiyorum ikinci de kahve kokusundan on sene oldu hala tiskiniyorum üçüncü hamileliğimde tavuk döner bu dördüncü hamileliğim inşallah bir şeyden tepkinmem diye dua ediyorum çünkü benimkiler asla geçmiyor🥲

Back
X