2014 Aralık Anneleri

Yaa bu sıcak havalar beni mahvetti. Sürekli mayışık bir haldeyim ve şu anda aç olmama rağmen canım hiçbir şey yemek istemiyo:( valla ne yapacağımı bilemedim. Yemek de yok akşama. Tost yiyip duruyorum sabah akşam. Poffff:(

ayy okadar kendimi okur gibi hissettimki ben nezaman yazdim bunu diye düşünüyodum ismine bakana kadar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bende bugun krem almak icin eczaneye gittim solante pregna tavsiye etti fiyati da 84 tl almistim , eve gelince farkettim ki krem degil losyon bu , jel gibi renksiz...halbuki ozellikle de belirttim yuzum icin kullanacagimi..bu pregnanin krem turu de var mi emin misiniz? Ambalajnda mor renkli bisiler olan:/

canım mustela eczanede satılmıyor , sitede de tüm ürünlerin %100 orijinal olduğu yazıyor faturalı gönderiyorlar ..

lieracda ayni sitede indirimdeymis simdi 15+1 im hic kilo almadim karnimda biraz cikti o yüzden kampanyadan o siteden alicam ama bidahaki aya düşünüyorum.

Kizlar bende bugun krem almak icin eczaneye gittim solante pregna tavsiye etti fiyati da 84 tl almistim , eve gelince farkettim ki krem degil losyon bu , jel gibi renksiz...halbuki ozellikle de belirttim yuzum icin kullanacagimi..bu pregnanin krem turu de var mi emin misiniz? Ambalajnda mor renkli bisiler olan:/
Acnes tinted yaziyor benimkinde cok yogun ve fondoten renginde bide ona bak istersen degisim yaparlar

hehe canım aynen roman gibi olmuş bende samimiyetsiz insanlardan hoşlanmam bak yine gittik demişti ikili test için sonucu görüşerek söylüyorum diye neyse kan değerlerin iyi dedi idrar testi istemişti iltihap var ilaç yazdım dedi hop bitti kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştık ondan bahsetmedi bende sordum nasıl diye kan değerlerin iyi dedi tekrar yaa 2li testten mi bahsediyorsun yoksa kan uyuşmazlığından mı 2 kelime fazla ediver mübarek neyse gene çıktık geldik :( gitmişken bakmadı bebişime muayene değil sadece sonuç için çağırdım dedi :)

tamam canım bende decavit yazdırdım teşekkür ederim :)

Rica ederim canım ne demek :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acnes tinted yaziyor benimkinde cok yogun ve fondoten renginde bide ona bak istersen degisim yaparlar

Acnes tinted akneye meyilli ciltler icin oneriliyormus, benim cildim normal,hepsinin dokusu farkli anlasilan,cunku arastirdim pregna yani hamileler icin olan koruyucu bu ayriyeten kremi yok, bunu baya ovdu hatta hamilelerde olusan alin ve yanaklardaki lekelrri onluyormus, bir de icerigi tamamen hamilelere ozel dedi bakalim

özellikle ilk gebelikte ilgisiz doktora dusmek kadar kötü bir durum yok herseyden habersizsin doktorun agzindan cikan her cümle altin degerinde. iyi bi doktor olabilirsin ama insan ilişkilerin kötüyse kimse senin hakkinda iyi konuşmaz onlarda biliyor bunu. hamile kalmadan önce bildigim tek sey vardi oda kadin doktora gitmeyecegim.10 haftaya kadar kadin doktora gittim tezimi dogruladim okadar suratsizdiki odadan kaçmak istiodum simdi erkege gectim 0 kompleks bebegim mutlu ben mutlu 😀

Acnes tinted akneye meyilli ciltler icin oneriliyormus, benim cildim normal,hepsinin dokusu farkli anlasilan,cunku arastirdim pregna yani hamileler icin olan koruyucu bu ayriyeten kremi yok, bunu baya ovdu hatta hamilelerde olusan alin ve yanaklardaki lekelrri onluyormus, bir de icerigi tamamen hamilelere ozel dedi bakalim
Onu hic bilmiyorum farkli ciltlere ayridir mutlaka. Bana bunu cildiye doktoru vermisti hamilelik icin almadim ama suanda da kullaniyorum. Bi zarari yoktur umarim

hehe canım aynen roman gibi olmuş bende samimiyetsiz insanlardan hoşlanmam bak yine gittik demişti ikili test için sonucu görüşerek söylüyorum diye neyse kan değerlerin iyi dedi idrar testi istemişti iltihap var ilaç yazdım dedi hop bitti kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştık ondan bahsetmedi bende sordum nasıl diye kan değerlerin iyi dedi tekrar yaa 2li testten mi bahsediyorsun yoksa kan uyuşmazlığından mı 2 kelime fazla ediver mübarek neyse gene çıktık geldik :( gitmişken bakmadı bebişime muayene değil sadece sonuç için çağırdım dedi :)

tamam canım bende decavit yazdırdım teşekkür ederim :)
2 yil kadar ozel hastanede calismis biri olarak diyorum ki:
Okumak cahilligi alir, eseklik baki kalir..
Oyle doktorlar tanidim ki yuzune tukurmezsin yani sokakta gorsen doktor bile demezsin kendini gelistirememis sadece tip okumus o kadar.
Senin doktorda yukarida anlattigim tiplerden anlasilan paraya tapan ve hastayi yuruyen tl olarak goren yani..
Oyle olmasa gelmisken ultrasona sokardi mutlaka ve adam akilli bilgi verirdi degilmi?
Tabiki genelleme yapmiyorum hala gorustugum insanligina saygi duydugum doktor arkadasim abilerim var onlarida anmis olayim burdan :)
hmm aklımda olsun benim de. günlük kullanmasam bile öyle bi kapatıcıya ihtiyacım var
Kapaticiligi cok kuvvetli degilmis ama renk tonlarini esitleyici etkisi varmis canim derin arastirmalarim sonucu edindigim bilgiye dayanarak :D

Selam kızlaaar:))
Biz de bugün doktordaydım, Miniğim ben görmeyeli ne kadar büyümüş.. Herşeyi çok güzel , ir sıkıntı yok, ikili testimiz de temiz çıktı vee %90 kız dedii:) Çok sevindim 2. kızım geliyoor:))
Kan değerlerim biraz düşük çıktığı için demir ilacına başladık, bir de idrar yollarımda enfeksiyon varmış, yine ilaç verdi. Bizden haberler böyle kızlar..

2 yil kadar ozel hastanede calismis biri olarak diyorum ki:
Okumak cahilligi alir, eseklik baki kalir..
Oyle doktorlar tanidim ki yuzune tukurmezsin yani sokakta gorsen doktor bile demezsin kendini gelistirememis sadece tip okumus o kadar.
Senin doktorda yukarida anlattigim tiplerden anlasilan paraya tapan ve hastayi yuruyen tl olarak goren yani..
Oyle olmasa gelmisken ultrasona sokardi mutlaka ve adam akilli bilgi verirdi degilmi?
Tabiki genelleme yapmiyorum hala gorustugum insanligina saygi duydugum doktor arkadasim abilerim var onlarida anmis olayim burdan :)

Kapaticiligi cok kuvvetli degilmis ama renk tonlarini esitleyici etkisi varmis canim derin arastirmalarim sonucu edindigim bilgiye dayanarak :D
Doktor bakmaya başladım bu doktorla bir kez daha randevum var bitsin gideceğim başkasına herkes çok övdü ilgili güler yüzlü diye 😂

Biz de bugün doktordaydım, Miniğim ben görmeyeli ne kadar büyümüş.. Herşeyi çok güzel , ir sıkıntı yok, ikili testimiz de temiz çıktı vee %90 kız dedii:) Çok sevindim 2. kızım geliyoor:))
Kan değerlerim biraz düşük çıktığı için demir ilacına başladık, bir de idrar yollarımda enfeksiyon varmış, yine ilaç verdi. Bizden haberler böyle kızlar..

Maşallah maşallah canım hayırlısıyla bizimle olsunlar

Ya Settar

benim ki krem ben de 80 küsura almıştım. beyaz renkli oldukça yoğun kıvamlı. zaten yüzüne sürünce iyice bi yedirmek gerekiyor yoksa bembeyaz oluyosun.ambalajında beyaz üzerinde mor yazılar şekiller var.

2. kız süperr gözün aydın darısı başıma:). öncelikle hayırlısı tabi. en son ben öğrenicem heralde bu gidişle :)

Selamm kızlarr bugün yaptrdum ikili tarama testini ama doktorum dogumdan cıkamadı bi türlü gösteremedim sonucu :rolleyes: içimde içimi yiyo netten de baktım biraz kafam iyice karıstı :confused: bilgisi olan varmı bi yorumlayabilirmi acaba

Eklentiler

• $1403119580136.webp
    $1403119580136.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 38
Masallah canim bende 2 kiz kardes olarak buyudum cok sanslisin bu konuda :)
Doktor bakmaya başladım bu doktorla bir kez daha randevum var bitsin gideceğim başkasına herkes çok övdü ilgili güler yüzlü diye 😂

Ya Settar

İnsallah iyi bi doktor bulursun canim

Selamm kızlarr bugün yaptrdum ikili tarama testini ama doktorum dogumdan cıkamadı bi türlü gösteremedim sonucu :rolleyes: içimde içimi yiyo netten de baktım biraz kafam iyice karıstı :confused: bilgisi olan varmı bi yorumlayabilirmi acaba

Canım ben de bugün aldım sonuçları senin ki gibi maşallah sağlıklı bebişin seninle olsun

Ya Settar

Sorun yok canim benimkide ayni cikti 1<10000 dusuk risk dedi dr uclu teste gerek yok dedi gozun aydin seninde icin rahat olsun..
inşallah canım dua et bize :)
Ederim canim tabiki :)

Back
X