Çin de Rus ta tüm ülkeler erkek diyor. Bir tek doktor göremiyor. Bakalım Ne diyecek 4 gün sonra doktorumuz.Rus takvimi :) anne ve babanın yaşı ve sat'a göre hesap yapıyor.
Pardon ya.Onu anladim canim ben yarin icip doktora gideyim diyorum mide seslerinden rahatsiz olur belkide uyanir bebegim diye sen oyle dedin ya :)
Fiyatları nasil canmmmmm
Bana Çin erekek diyor, Rus kız. Bakalım doktor ne diyecek
minnoşum cumartesi gösterirse öğrenicez bakalım normalde taklalar atıyor ama bu sefer uyumaz inş. bizim şimdiden başladı kime benziyor acabalar
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruzAllah sağ sağlim sağlıklı doğmasını nasip etsin inş
mustella 80 falan
lierac 130du galiba
gram olarakta lierac daha az mustellaya göre ama şimdi tam hatırlamıom birisi 100lük birisi 150lik miydi neydi
Ben krem kullanmadım kızımda da bunda da badem yağı avokado yağı buğday yağı karışımı kullandım kokusu da güzel Tüylenme ve çatlak yok ama bu tamamen vücut yapısıyla ilgili
Canım ben de kararsızım ama fiyat farkını ve diğer masrafları düşününce mustela..
n 11 de 83 lirayada var 180 lirayada var
Saolun kizlar ama mustela digerlerine gore uygun uzcuz etin yahnisi misali olmasın sonucta cokta uygun degil yani
Kizlar tarildeyim 1 haftadir 12 hafta1 gunlugum bugun bulantimda olmayinca bebegimi hissetmiyormusum sanki hamile degilmisim gibi geliyor sizin belirti vs nasil dr da gid3medim onumuzdeki hafta donunce gitcem ; (
Kizlar tarildeyim 1 haftadir 12 hafta1 gunlugum bugun bulantimda olmayinca bebegimi hissetmiyormusum sanki hamile degilmisim gibi geliyor sizin belirti vs nasil dr da gid3medim onumuzdeki hafta donunce gitcem ; (
her ikisinide kullanan arkadaşım var ikiside memnun eczaneyede sorduğumda ikiside aynı neden fazla para ödicen diye söyledi.
karar senin canım
Saolun kizlar ama mustela digerlerine gore uygun uzcuz etin yahnisi misali olmasın sonucta cokta uygun degil yani
Cnm n11.com da lierac 2li paket 145 160 lira civari 200 kusirden düşmüş indirimdesizce nasıl cnm baksana bi sende
Selam kızlaaar:))
Biz de bugün doktordaydım, Miniğim ben görmeyeli ne kadar büyümüş.. Herşeyi çok güzel , ir sıkıntı yok, ikili testimiz de temiz çıktı vee %90 kız dedii:) Çok sevindim 2. kızım geliyoor:))
Kan değerlerim biraz düşük çıktığı için demir ilacına başladık, bir de idrar yollarımda enfeksiyon varmış, yine ilaç verdi. Bizden haberler böyle kızlar..
Aynen öğün aralarına da abur cubur sıkıştırmak yerine meyve yiyeyim bari diyorum. Hep açım mübarek. Midem kazınıyor. Dün gece açlıktan zor uyudum ama dünya şey yemiştim nasıl o kadar açıkıyorum anlamıyorum bende :18::18:yaaa ben kahvaltı ettim 10:30dada 1 bardak süt içtim.
mutfaktan kokular geldiği anda açlıktan geberiom sanki bu nedir yaaaaa:
ben hiç doymıcam galibaaaaa :44::44:
ben bu tarz şeylerde nete güvenemiyorum ama n11 duyulmuş bir site alınabilir bence fiyatta çok iyi baktım şimdi cnm al istersen
Kızın hayırlı olsunn canımm sağlıkla kucağına alırsınn inşalllaahhhh :)
Benimde idrar yolu enfeksiyonum çıktı Aksef diye antibiyotik verdi bana doktorum sn ne kullanıyosn canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen öğün aralarına da abur cubur sıkıştırmak yerine meyve yiyeyim bari diyorum. Hep açım mübarek. Midem kazınıyor. Dün gece açlıktan zor uyudum ama dünya şey yemiştim nasıl o kadar açıkıyorum anlamıyorum bende :18::18:
Ben artık hiç hamile gibi değilim, hiç belirti yok. Tabi hep aç olmamı saymazsakAma çok şükür her şey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?