2014 Aralık Anneleri

sen kaçıncı haftadasın canım inşllh gösterir kendini bebişin benim ki gayet rahattı yayılmıştı:) bakın öğreninde rahat edin cinsiyeti der gibi:)))yoksa ben çatlarım öğrenemezsem:))

15+3 canım benim.. 3 hafta önce gittiğimde 12. Haftada erkeğe benziyor ama kimseye söylemeyin kesin değil demişti bakalım :)

kızlaaaaaaaarrrr ben bu arada bayağıdır tatil yapıyorum hiç siteye giremedim 15.haftadayız ve kızımız oluyor dün öğrendik

Cnm komik olcak ama bugün 14+6 oldum yarin 15+0mi yoksa 15+1mi oluyorum

Son düzenleme:

Sağlık ocağı bana ilaç vermişti ama ben almadım kadın doğum doktorumun verdiği ilaçları aldım sağlık ocağı doktorları bi kadın doğum uzmanı kadar bilemez bnce hamile kadının ne içip içemeyeceğini o yüzden madem öyle yazıyo içmeden önce kendi dokturuna bi sor derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada bayadir yazamadım kizlar. Misafir filan ugrasmaktan cooook yoruldum. Bugun ikili testimizin sonucu cikti. Sorun yok cok şükür. 14 temmuz da gidecegim doktora. 16+ 4 DE gidecegim. Bu sefer cinsiyet belli olur galiba bi de su catlak kremine karar verebilsem süper olacak

Kizlar bugun vajinama bicak saplanir gibi oldu bi ara..uzun araliklarla iki kere..sonrasinda hic bisi olmadi..normal midir bu tarz kramplar? Ya mide bulantilarim da ortadan kalkinca korkuo insan..bi hissetsem bebegimi artik..o kadar rahatlicam ki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O bende kasik kisminda oluyo hapsirinca :)
Hissetme konusunda katiliyorum sana ben sabahtan aksama.kadar agladim bugun bebegimi hic hareketli goremedigim icin

O bende kasik kisminda oluyo hapsirinca :)
Hissetme konusunda katiliyorum sana ben sabahtan aksama.kadar agladim bugun bebegimi hic hareketli goremedigim icin

Canimmm neden aglayip bebegini uzdunnn eger bi problem olsaydi doktorun soylemez miydi hem? Demek ki cok uslu olcak senin findigin :) ben de 3 haftadir gormedim..haftaya gidicem nasipse..cok merak ediorum buyudu mu iyi mi cinsiyeti nee :) oyyy oyyy :) annelik zor zanaatmis daha kucaga almadan bile..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…