canım ya ben çok araştırdım çoğu yerdede allah ın hediyesi diye geçiyo,tabi iş ciddileşince araştırmak lazım,,,tabiki yanlış anlamadım,birbirimizi yönlendireceğiz mutlaka....
ayyy benim yine kızım olursa ismini ecrin naz istiyorum,ilk kızm kayınvalidemin adıydı...erkek olursada muhammed affan
aynen canım.benim kayınvaldem kız olursa kendi adına istemiyo ama oğlan olursa kocamın adı ağzımın tadı diyor. hayır birde 2 isimde sevmiyormuş.hadi ilk adını babaya sonrada kendi istediğini koyuyorsun ya hiç koymasınlar daha iyi dio.zaten öle olcak ya hiç koymayacağız yada iki isim.sen sevmezsen sevme ben seviyorum.bende erkek ismini eşime devrettim. oda pek babasının adını koymak istemiyor gibi. ben topu ona attım.oda ali ismini seviyor. alide kardeşinin adı. saçmala diyorum bende. illa birinin ismi geçecek. ozman babanın adını koy daha iyi diyorum babasının adı mehmet. erkek olursa mehmet kutay die bişeyler düşünüodu bi ara ama daha tam araştırmadık.bakalım belli olsunda bi inceleme yaparız:) birde kayınçom doğar doğmaz galatasaralı giydiricem ona diyor. buda beni çok sinir ediyor. eşim galatasaraylı ben beşiktaşlıyım ama ikisinide istemem sonuçta. doğar doğmaz çocuğun seçme özgürlüğünü bitir. kendi çocuğuna giydir ben istemiyorum diyorum.sen gözünü açıncaya kadar biz hallederiz rahat ol diyor.gelde sinir olma.
Benin 4 te randevum var... farklı bir doktora gideceğim...
gitmişken benimkine bi görüntülü bağlanıp hal hatır sorarım tabi
Rahat mısın var mı bi isteğin derim :) Bir de hani aç şu bacağını da görelim dünya malını derim
Bizde ayse sumeyye ve ayse irem arasindayiz esim koyucak ilk bebegin ismini 2. Benimmi kirmadim bende ben iremden yanayim esim sumeyyede israrci :)Bende şimdilik Beren düşünüyorum..yanına bi isim arıyorum ama Naz olabilir Masal olabilir Beste de güzel ama Beste Beren fazla uyumlu oluyor... kararsızız henüz.. Bulduğunuz isimlerin anlamlarını da söyleyin kızlar :) Beren: akıllı, zeki, tanınmış kişi demek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım doktora gidecektin gidebildinmi
canım kötü bişey olsa doktorunda uyarırdı seni ama hormonlardan bu takıntılarımız sanki ben farklıymışım gibiiii
Ama ağlamakta iyi değil canım bebişlerimiz hissediyolar bizi anlıyolar onlarıda üzmeyelim dimi iyi şeyler düşünelim iyi olsun bitanem
bizimde oğlumuz olacak ben Kerem ismini çok severim ama benimde eşim sevmiyo işte:2:
Kizlar biz geldik moralim cok duzeldi bu kez gordum hareket ettigini cok sukur.ellerini ayaklarini uzatti genel anlamda cok hareketli bi bebek degil anladigim kadariyla:) devlet hastanesine gittim ve o kadar iyi ilgili bi doktorduki anlatamam ben ozel hastaneye gidiyorum endiselendim hareketsiz olmasindan dolayi cinsiyetide merak ediyorum dedim bakariz tabiki dedi uzun uzun bakti bilgi verdi 17 haftalik gorunuyosun 1 hafta ondesin dedi.herseyi normal endise etme uclu test zamanin gelmis doktoruna soyle dedi gerek gormedi dedim peki dedi..
Kiza benziyo bacak arasini yakinlastirdi erkek olsa organi gorurduk dedi yinede kesin demiycem kendi doktorun net bise soyler dedi.
Kafana bise takilirsa istedigin zaman gel dedi.tek kusuru o halinin resmini alamadim yazicisi yokmus onun disinda mutlu mesut ayrildim duygulanarak..
bende kağan ismini çok seviyorum sağolsun eşimde hiç karışmıyor
2 isimli olacak kızda olsa erkekte 2. ismide ona bıraktım oda altan ismini seviyorum ikisinide koyabiliriz
bizimde oğlumuz olacak ben Kerem ismini çok severim ama benimde eşim sevmiyo işte:2:
bizde ayse sumeyye ve ayse irem arasindayiz esim koyucak ilk bebegin ismini 2. Benimmi kirmadim bende ben iremden yanayim esim sumeyyede israrci :)
kayinvalidem istemiyo ama ben onuda koyucam hem kisa zaten ayse guzel isim severim ayseleri hic sevmedigim ayse olmadi bugune kadar :)
kayinvalidemide severim :)
gittim canim cok sukur rahat bi nefes aldim sonunda..
daha kesinleşmedi kız olduğu ama kıza benziyo dediği için ben isime karar verdim gibi :) ama iki isim arasında gidip gliyorum. Ya defne olacak yada öykü. Ben öyküye daha yakınım eşimde defne ismine ama bakalım. Iki ismide ikimizde çok seviyoruz.
bende kağan ismini çok seviyorum sağolsun eşimde hiç karışmıyor
2 isimli olacak kızda olsa erkekte 2. Ismide ona bıraktım oda altan ismini seviyorum ikisinide koyabiliriz
bu isim konusuna ben de sinir oluyorum ya. Anne-baba adını koymak saçma geliyor. Bizde de var o dert. Ya çocuğa sinirlenip adıyla kızsan üzerine alınır. Ayrıca ölümlü dünya, insan babasını ya da annesini kaybettiğinde ismini verdiği çocuğunu her gördüğünde, her seslendiğinde içi acır. Bunu bile düşünmüyorlar ki.
maşallah bebişinetam istediğin gibi uslu mu uslu bir kızın olacak işte ne güzel :) sen de sevineceğine kendine dert çıkarmışsın kaç gündür boş yere :) çok sevindim canım moralinin yerine gelmesine :)
ohh ohh ne güzel hep iyi haberler alırsın inşallahhhhh canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?