2014 Aralık Anneleri

canım ya ben çok araştırdım çoğu yerdede allah ın hediyesi diye geçiyo,tabi iş ciddileşince araştırmak lazım,,,tabiki yanlış anlamadım,birbirimizi yönlendireceğiz mutlaka....

Birazcık Arapça bilgim var. O cümle içindeki yerine göre değişir. Mesela Yasin Sûresi'nde "ecrin kerîm" şeklinde geçer. "Allah'ın hediyesi" anlamına gelmesi için de bu şekilde geçmesi gerekir.

ayyy benim yine kızım olursa ismini ecrin naz istiyorum,ilk kızm kayınvalidemin adıydı...erkek olursada muhammed affan

Bu isim konusuna ben de sinir oluyorum ya. Anne-baba adını koymak saçma geliyor. Bizde de var o dert. Ya çocuğa sinirlenip adıyla kızsan üzerine alınır. Ayrıca ölümlü dünya, insan babasını ya da annesini kaybettiğinde ismini verdiği çocuğunu her gördüğünde, her seslendiğinde içi acır. Bunu bile düşünmüyorlar ki.

Kizlar biz geldik moralim cok duzeldi bu kez gordum hareket ettigini cok sukur.ellerini ayaklarini uzatti genel anlamda cok hareketli bi bebek degil anladigim kadariyla:) devlet hastanesine gittim ve o kadar iyi ilgili bi doktorduki anlatamam ben ozel hastaneye gidiyorum endiselendim hareketsiz olmasindan dolayi cinsiyetide merak ediyorum dedim bakariz tabiki dedi uzun uzun bakti bilgi verdi 17 haftalik gorunuyosun 1 hafta ondesin dedi.herseyi normal endise etme uclu test zamanin gelmis doktoruna soyle dedi gerek gormedi dedim peki dedi..
Kiza benziyo bacak arasini yakinlastirdi erkek olsa organi gorurduk dedi yinede kesin demiycem kendi doktorun net bise soyler dedi.
Kafana bise takilirsa istedigin zaman gel dedi.tek kusuru o halinin resmini alamadim yazicisi yokmus onun disinda mutlu mesut ayrildim duygulanarak..

ya şu büyüklerin isimlere karışmasına sinir oluyorum. ne hakla benim çocuğuma isim koymaya kalkabilir başkası ya. ne kadar kötü bişey. senin bebeğin derdini sen çekecksin ama gidecek kaynana senin sevmediğin belkide bi ismi koyacak. bi arkadaşımız dedi ya az önce ilk çocuğuma kayınvalidemin adını verdik adıyla seslenmiyorum kızıma diye. ne kadar bencilce yaptıkları.

Benin 4 te randevum var... farklı bir doktora gideceğim...
gitmişken benimkine bi görüntülü bağlanıp hal hatır sorarım tabi

Rahat mısın var mı bi isteğin derim :) Bir de hani aç şu bacağını da görelim dünya malını derim

ay çok hoşsun inşallh görsterir bebişin cinsiyetini

Şu isim konusunda benim de eşim beni sinir ediyo babamın adını koycam diye istemiyorum diyorum yok ilk başta bu yüzden çok kavga ettik Suat ismini istemiyorum ben ya onun babasının adı olcaksa bnmde babamın adı olcak Osman Suat çıkcak ortaya
Ben bizim taraf osman dicek o onların taraf Suat onlar çocuğuma suat diyince bn sinir olcam tabi
Şimdi de kendi adını koymaya karar verdi Ömer Faruk eşimin adı oğlunun adı da Ömer Taha olcakmış bakalım tartışmalarımız devam etmekte :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugünkü sıvı ihtiyacımı yeteri kadar doldurdum galiba sabah 1 bardak süt içtim+500 ml su (süt şişelerimde işe yarıyor yani ) + öğlen 2 bardak ayran +2 bardak su ne içmek arkadaş yaaa

Bizde ayse sumeyye ve ayse irem arasindayiz esim koyucak ilk bebegin ismini 2. Benimmi kirmadim bende ben iremden yanayim esim sumeyyede israrci :)
Kayinvalidem istemiyo ama ben onuda koyucam hem kisa zaten ayse guzel isim severim ayseleri hic sevmedigim ayse olmadi bugune kadar :)
Kayinvalidemide severim :)

Gittim canim cok sukur rahat bi nefes aldim sonunda..

bizimde oğlumuz olacak ben Kerem ismini çok severim ama benimde eşim sevmiyo işte:2:

bizimde oğlumuz olacak ben Kerem ismini çok severim ama benimde eşim sevmiyo işte:2:

bende kağan ismini çok seviyorum sağolsun eşimde hiç karışmıyor
2 isimli olacak kızda olsa erkekte 2. ismide ona bıraktım oda altan ismini seviyorum ikisinide koyabiliriz

maşallah bebişine tam istediğin gibi uslu mu uslu bir kızın olacak işte ne güzel :) sen de sevineceğine kendine dert çıkarmışsın kaç gündür boş yere :) çok sevindim canım moralinin yerine gelmesine :)

2 isimli olacak kızda olsa erkekte 2. ismide ona bıraktım oda altan ismini seviyorum ikisinide koyabiliriz

daha kesinleşmedi kız olduğu ama kıza benziyo dediği için ben isime karar verdim gibi :) ama iki isim arasında gidip gliyorum. ya defne olacak yada öykü. ben öyküye daha yakınım eşimde defne ismine ama bakalım. iki ismide ikimizde çok seviyoruz.

Sanırım erkek ismine karar vermek daha zor kızımın ismi daha hamile olmadan belliydi ne zaman yağmur yağsa kızımız yağıyo diye msj atardik birbirimize :) şimdi hiç erkek ismi gelmiyo aklıma :S

ohh ohh ne güzel hep iyi haberler alırsın inşallahhhhh canımm

ikisinide koyun bence uyumlu

2 isimli olacak kızda olsa erkekte 2. Ismide ona bıraktım oda altan ismini seviyorum ikisinide koyabiliriz

iki isim güzel olur kağan efe yeğenimin ismi tam bi sıpa ama varya abiside ömer faruk

eşimin anne ve babası vefat etti annesi askerdeyken vefat etti sözlüydük eşime kızımızın adını koyabilirsin dedim yok aşkım sinirlenirim bişey derim anneme demişim gibi olu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…