çoğuda zararlı dikkat edelim su zehirlenmeside yaşayabiliriz
MaşAllah diyorum o zaman sana. Ben günlük anca tüm sıvılar dahil 2 litreyi zor içiyorum.
AAA su zehirlenmesi de ne ilk defa duydum ?
Aştık kendimizi saatleri de sayıyoruz.
benim arkadaşım hamileliğinde aşırı su tüketiminden dolayı su zehirlenmesi yaşamıştıda
aynen cnm ne yapim daraldım iyice bakayım kaç saat kalmış dedim
Bebeğim kıpırdadı. Pıt PIT etti arka arkaya.
İlk şoku attımŞükürler olsun Rabbim. Gök gözlü olsun diye dua ettim.
Bu aylarda ne sıklıkla hareket eder ki. Şimdi 2 saat hissetmezsem endişelenmeli miyim ?
Sirf senin icin cepten giriyom bak. Senin yazdigin iletiyi tikladim secmis oldum. Ustte ok gibi bisi var ona tikliyorsun cevap ekrani cikiyor. Umarim yardimci olmusumdur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mesajın üzerine tıkla canm. Sonra seçenekler geliyor. Alıntı yı seç. Mesajını yaz, cevapla debenimki böyle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok konuşmasınlar onlar.. Benimki de gelmiş bana isim düşündünüz mü dedi.. dedim böyle böyle... aaaaa işinize karışmak gibi olmasın ama çok kötü.. hiç sevmedim, e saol anne ama biz seviyoruz... e ben karışmam ama çok kötü..
e tamam karışma o halde....
kötüyse de kötü....
gitti oğluna söyledi kötü diye... oğlu da sen karışma anne dedi
benim arkadaşım hamileliğinde aşırı su tüketiminden dolayı su zehirlenmesi yaşamıştıda
aynen cnm ne yapim daraldım iyice bakayım kaç saat kalmış dedim
Çok konuşmasınlar onlar.. Benimki de gelmiş bana isim düşündünüz mü dedi.. dedim böyle böyle... aaaaa işinize karışmak gibi olmasın ama çok kötü.. hiç sevmedim, e saol anne ama biz seviyoruz... e ben karışmam ama çok kötü..
e tamam karışma o halde....
kötüyse de kötü....
gitti oğluna söyledi kötü diye... oğlu da sen karışma anne dedi
Swiffftttttt ay telden baglaniorum goremiorum kac haftaliksin sennn :) nasi hissettinnnn hissedince neden gok gozlu olsun dedin ? Dua mi etmek gerekiomus ilk hareketini hissedinceay kor cahilim resmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen ne zaman dır hissediyordun. Endişelenmemiz gerekiyor mu bilmiyorum.benimde en son akşam oldu bir daha olmadı bendemi endişeleneyim şimdi
Bizde ayse sumeyye ve ayse irem arasindayiz esim koyucak ilk bebegin ismini 2. Benimmi kirmadim bende ben iremden yanayim esim sumeyyede israrci :)
Kayinvalidem istemiyo ama ben onuda koyucam hem kisa zaten ayse guzel isim severim ayseleri hic sevmedigim ayse olmadi bugune kadar :)
Kayinvalidemide severim :)
Sanırım erkek ismine karar vermek daha zor kızımın ismi daha hamile olmadan belliydi ne zaman yağmur yağsa kızımız yağıyo diye msj atardik birbirimize :) şimdi hiç erkek ismi gelmiyo aklıma :S
bebeğime kavuşmaya 19 saat kalmış
16+4 üm. Damar atması gibi pıt pıt etti. Zaten elim karnımda hep hissedeyim diye o anda atıverdi pıt diye Ne bileyim öyle kıpırdayınca Rabbime şükür etmek istedim. Sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim. İlk kıpırdadığında kime bakarsan,nasıl dua edersen öyle olur derler. Batıl da olabilir tabi
Sen ne zaman dır hissediyordun. Endişelenmemiz gerekiyor mu bilmiyorum.
Mesela bebiş 1 saat içinde hem sağda hem solda pıt pıt yapabilir mi ? O kadar hızlı döner mi ? Tecrübeli anneler yardım talep ediyorum
Şimdi hareket edecek yeri geniş o yüzden her an heryerde olabilir ama şu asamada hissetmiyorum diye panik yapmamak lazım zaten çok belirgin bi hareket olmuyo belkide hareket etti ama kargaşada biz hissetmedik bizim dikkat ettiğimiz dönemde de onun canı hareket etmek istemedi :) ileriki haftalarda bebeğin kasları güçlenip rahim duvarına yaklaştıkça hareketler daha net hissedilecek
Yok öyle herkes öğrenmedi. 16+4 üm ben hala öğrenemedim:44::44::44::44: yaaaa bizimkisi yine göstermediiiii
bugün farklı dr a gittim, benim dr um erkeğe benziyor ama net değil demişti bu da kıza benziyor ama net değil dedi..
herkes öğrendi ben 16. haftadayım hala net değil...
Şaka bir yana sağlığı yerinde olsun da kız da olur erkek de
yevmiye defteri yazdırıyorum anam sinem ağladı benim çocuğum kesinlikle evraklı işler yapmıcam müdahale ederim vallaoffffffffffff
Yok öyle herkes öğrenmedi. 16+4 üm ben hala öğrenemedimDoktor en son çıkarken hiç mi bir şeye benzetemediniz tahmininizde mi yok diye sorduğumda. Olmaz mı ya erkek ya kız demişti. Seninki de öyle ya kız ya erkek artık
Sağlıklı olsunlar da öğrenicez inş Allah.
Kesinlikle rahat olacağı işler önüne sürcem hep. Sıkılıp daralmasın. Hatta çalışmasına gerek bile kalmasın
3000 sayfadüşünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?