2014 Aralık Anneleri

Bebeğim kıpırdadı. Pıt PIT etti arka arkaya.
İlk şoku attım Şükürler olsun Rabbim. Gök gözlü olsun diye dua ettim.
Bu aylarda ne sıklıkla hareket eder ki. Şimdi 2 saat hissetmezsem endişelenmeli miyim ?

MaşAllah diyorum o zaman sana. Ben günlük anca tüm sıvılar dahil 2 litreyi zor içiyorum.

AAA su zehirlenmesi de ne ilk defa duydum ?

Aştık kendimizi saatleri de sayıyoruz.

benim arkadaşım hamileliğinde aşırı su tüketiminden dolayı su zehirlenmesi yaşamıştıda
aynen cnm ne yapim daraldım iyice bakayım kaç saat kalmış dedim

benim arkadaşım hamileliğinde aşırı su tüketiminden dolayı su zehirlenmesi yaşamıştıda

Ben ilk defa duydum bu durumu. Hmmm Dikkatli olmak lazım ama zaten o kadar içemiyorum ki ben

Swiffftttttt ay telden baglaniorum goremiorum kac haftaliksin sennn :) nasi hissettinnnn hissedince neden gok gozlu olsun dedin ? Dua mi etmek gerekiomus ilk hareketini hissedince ay kor cahilim resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde en son akşam oldu bir daha olmadı bendemi endişeleneyim şimdi

Mesajın üzerine tıkla canm. Sonra seçenekler geliyor. Alıntı yı seç. Mesajını yaz, cevapla de benimki böyle :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim kızlar saoğlun:)

isinize karışmak gibi olmasin diyo ama içindeki herseyide döküyo. karismak istemeyen insan hic yorum yapmaz güzelmiş der gecer köşesine. iyi taktik bulmus seninki kendine 😂😂

selamlar arkadaşlar
geçmişi çok okuyamıyorum yığılmış sayfalar. herkesler iyidir umarım.
ben dr gittim bugun. 16+1 sata göre. bebişim 16+6. 3lü test için kan verdim. 23. haftaya detaylı ultrason için gün verdiler.

3litre su mutlaka iç dedi.
ferifer demir şurubu
magnorm magnezyum tablet
osteocare kalsiyum hapı
efa balık yağı
elevite devam. rakip firmanın yaydığı bir şey o söylenti, yok domuz momuz, bende bebek emziriyorum şimdi de içiyorum gebelikte de içtim dedi.

demir şurubu, süt ve süt ürünleriyle çayla kahveyle 1 saat arayla alınacak.
kalsiyum da çay kahve ile karışmayacak. kahve haftada 1 içiyorum, çayı da günde bir fincan. o açıdan sorun yok .

offf günde 5 hap. 17. haftadayım 4 kilo aldım ya asıl demir ve balığa başlayınca gelsin kilolar:)))

Su zehirlenmesi denen olay günde 5-6 litre su içip pek bişey yemeyen ve vücudun sıvı elektrolit dengesi bozulduğu durumda olur bu sıcak havalarda en az 3 litre sıvı almak gerekli

ay çok merak ettim kvnin beğenmediği ismi. oğlun mu olacak canım. neymiş isim? kvne inat benim de koyasım geldi o ismi:))

16+4 üm. Damar atması gibi pıt pıt etti. Zaten elim karnımda hep hissedeyim diye o anda atıverdi pıt diye Ne bileyim öyle kıpırdayınca Rabbime şükür etmek istedim. Sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim. İlk kıpırdadığında kime bakarsan,nasıl dua edersen öyle olur derler. Batıl da olabilir tabi
benimde en son akşam oldu bir daha olmadı bendemi endişeleneyim şimdi
Sen ne zaman dır hissediyordun. Endişelenmemiz gerekiyor mu bilmiyorum.
Mesela bebiş 1 saat içinde hem sağda hem solda pıt pıt yapabilir mi ? O kadar hızlı döner mi ? Tecrübeli anneler yardım talep ediyorum

Canım önce gözün aydın kızını hareketli görmüşsün :) sakin yapılı bi bebek olacaktır belki doğunca şükredersin oh be diye isim Ayşe değil de Ayşem düşünmüştüm ben ama eşim sevmedi...Ayşe de güzel isim:) .İrem yalancı cennet demekmiş canım bi arkadaş koyacaktı cennet bahçesi diye meğer yalancı cennetmiş diye vazgeçti.. anlamına iyice araştır istersen öyle koy canım..
Tekrar gözün aydın Annesi:)

Sanırım erkek ismine karar vermek daha zor kızımın ismi daha hamile olmadan belliydi ne zaman yağmur yağsa kızımız yağıyo diye msj atardik birbirimize :) şimdi hiç erkek ismi gelmiyo aklıma :S

Benim oğlum olursa adı Yağız olacak :) sana fikir olur belki esmer yiğit delikanlı demek bunun dışında Erdem ve Egemen isimleri de güzel...bizim kızımız yolda inşallah ona da Beren Masal düşüyoruz ama masal kesin değil :)

bebeğime kavuşmaya 19 saat kalmış

Wuhuuuuuu az kalmış #direnkasci şaka bi yana saatleri sayar olduk :) ben de yarın rapor için başka bir kadın doğumcuya gidicem inşallah ultrasona da sokar beni dua ediyorum :)

Şimdi hareket edecek yeri geniş o yüzden her an heryerde olabilir ama şu asamada hissetmiyorum diye panik yapmamak lazım zaten çok belirgin bi hareket olmuyo belkide hareket etti ama kargaşada biz hissetmedik bizim dikkat ettiğimiz dönemde de onun canı hareket etmek istemedi :) ileriki haftalarda bebeğin kasları güçlenip rahim duvarına yaklaştıkça hareketler daha net hissedilecek

Çok sağol açıklaman için. Bilmediğimiz şeyler olduğu için panikliyoruz bazen durduk yere Allah'tan burası var da içimiz rahatlıyor

:44::44::44::44: yaaaa bizimkisi yine göstermediiiii

bugün farklı dr a gittim, benim dr um erkeğe benziyor ama net değil demişti bu da kıza benziyor ama net değil dedi..

herkes öğrendi ben 16. haftadayım hala net değil...

Şaka bir yana sağlığı yerinde olsun da kız da olur erkek de

yevmiye defteri yazdırıyorum anam sinem ağladı benim çocuğum kesinlikle evraklı işler yapmıcam müdahale ederim valla offffffffffff

Yok öyle herkes öğrenmedi. 16+4 üm ben hala öğrenemedim Doktor en son çıkarken hiç mi bir şeye benzetemediniz tahmininizde mi yok diye sorduğumda. Olmaz mı ya erkek ya kız demişti. Seninki de öyle ya kız ya erkek artık
Sağlıklı olsunlar da öğrenicez inş Allah.
yevmiye defteri yazdırıyorum anam sinem ağladı benim çocuğum kesinlikle evraklı işler yapmıcam müdahale ederim valla offffffffffff
Kesinlikle rahat olacağı işler önüne sürcem hep. Sıkılıp daralmasın. Hatta çalışmasına gerek bile kalmasın

3000 sayfa düşünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…