ben cinsiyeti henüz öğrenemedim ama ben de Kerem ismini çok severim ve benim de eşim hiç istemiyor o ismi
katılıyorum:) kızım olsa hiç zorlanmam isim konusunda ben de ama erkek ismi bulamıyorum bir türlü, bakalım hangisi gelecek o da belli değil. yağmur da çok hoş bir isim bu arada :)Sanırım erkek ismine karar vermek daha zor kızımın ismi daha hamile olmadan belliydi ne zaman yağmur yağsa kızımız yağıyo diye msj atardik birbirimize :) şimdi hiç erkek ismi gelmiyo aklıma :S
Kizlar biz geldik moralim cok duzeldi bu kez gordum hareket ettigini cok sukur.ellerini ayaklarini uzatti genel anlamda cok hareketli bi bebek degil anladigim kadariyla:) devlet hastanesine gittim ve o kadar iyi ilgili bi doktorduki anlatamam ben ozel hastaneye gidiyorum endiselendim hareketsiz olmasindan dolayi cinsiyetide merak ediyorum dedim bakariz tabiki dedi uzun uzun bakti bilgi verdi 17 haftalik gorunuyosun 1 hafta ondesin dedi.herseyi normal endise etme uclu test zamanin gelmis doktoruna soyle dedi gerek gormedi dedim peki dedi..
Kiza benziyo bacak arasini yakinlastirdi erkek olsa organi gorurduk dedi yinede kesin demiycem kendi doktorun net bise soyler dedi.
Kafana bise takilirsa istedigin zaman gel dedi.tek kusuru o halinin resmini alamadim yazicisi yokmus onun disinda mutlu mesut ayrildim duygulanarak..
bence bütün keremler karizmatik oluyor. Ve hiç modası geçmeyecekmiş gibi gelio bana. erkek ismi bulmak bencede çok zor
eşimin anne ve babası vefat etti annesi askerdeyken vefat etti sözlüydük eşime kızımızın adını koyabilirsin dedim yok aşkım sinirlenirim bişey derim anneme demişim gibi olu dedi
Kizlar biz geldik moralim cok duzeldi bu kez gordum hareket ettigini cok sukur.ellerini ayaklarini uzatti genel anlamda cok hareketli bi bebek degil anladigim kadariyla:) devlet hastanesine gittim ve o kadar iyi ilgili bi doktorduki anlatamam ben ozel hastaneye gidiyorum endiselendim hareketsiz olmasindan dolayi cinsiyetide merak ediyorum dedim bakariz tabiki dedi uzun uzun bakti bilgi verdi 17 haftalik gorunuyosun 1 hafta ondesin dedi.herseyi normal endise etme uclu test zamanin gelmis doktoruna soyle dedi gerek gormedi dedim peki dedi..
Kiza benziyo bacak arasini yakinlastirdi erkek olsa organi gorurduk dedi yinede kesin demiycem kendi doktorun net bise soyler dedi.
Kafana bise takilirsa istedigin zaman gel dedi.tek kusuru o halinin resmini alamadim yazicisi yokmus onun disinda mutlu mesut ayrildim duygulanarak..
Bizimde oğlumuz olucak allah kısmet ederse ve biz ismine karar verdik ailelere sormadik esim ve ben belirledik sonucta bu bebek bizim ortak ürünümüz 😊😊 levent demir olacak ismi. leventi babasi koydu demiri ben. ailede hic olmayan bi isim. ayrica anne baba ismi koymaya karsiyim ben. cok istiolarsa kayinvalideler bi bebek yapip 50 tane isim koyabilirler 😂😂😂😂
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla sabah işe yetişmekten süt almayı akıl edemedim. Öğlen büyük bir kase yoğurt yedim onun yerine. akşam da evde sütümü içerim ohh misss.günaydııııınnnnnn anniiişşşllleeerrrr
hani bakayım sütleriniz nerdeeee?????? aldınız mı sabah gelirken
bence herkes unuttu almayı :)
kayınvalidelerden bahset bak nasıl muhabbet çeviriyoruz
Bende duydum semiz otunu hatta aldım pazardan. Bu akşam yoğurtlu limonlu salatasını yapıcam. Kaşardada kalsiyum oranı baya bi yüksekmiş. Bilginizekızlar bol bol semiz otu yiyin.özellikle süt içemiorm kalsiym alamaıyorum diyenler. çok fazla kalsiyum varmış.ve şimdi tam mevsimi. ister ıspanak gibi yemeğini yapın.ister salatasını.ben salatasını çok seviyorum.yoğurtlu olan bi salatası var yani +2 kalsiyum. yada normal salatalarının içine ekleyin.elinizle parçalayın ama bıçak kullanmayın. şimdi zamanıyken tüketin derim ben
Çok sevindim. Gözün aydın. Sağlıklı olsun da çok hareketli olmasın.Kizlar biz geldik moralim cok duzeldi bu kez gordum hareket ettigini cok sukur.ellerini ayaklarini uzatti genel anlamda cok hareketli bi bebek degil anladigim kadariyla:) devlet hastanesine gittim ve o kadar iyi ilgili bi doktorduki anlatamam ben ozel hastaneye gidiyorum endiselendim hareketsiz olmasindan dolayi cinsiyetide merak ediyorum dedim bakariz tabiki dedi uzun uzun bakti bilgi verdi 17 haftalik gorunuyosun 1 hafta ondesin dedi.herseyi normal endise etme uclu test zamanin gelmis doktoruna soyle dedi gerek gormedi dedim peki dedi..
bugünkü sıvı ihtiyacımı yeteri kadar doldurdum galibasabah 1 bardak süt içtim+500 ml su (süt şişelerimde işe yarıyor yani ) + öğlen 2 bardak ayran +2 bardak su ne içmek arkadaş yaaa
bugünkü sıvı ihtiyacımı yeteri kadar doldurdum galibasabah 1 bardak süt içtim+500 ml su (süt şişelerimde işe yarıyor yani ) + öğlen 2 bardak ayran +2 bardak su ne içmek arkadaş yaaa
Melinda nasıl sizce ? anlamı benim güzel kızım demek
ben sütün ayranın dışında günlük 3 litre su içiyorum:) su çok faydalı,bebeğin gelişimi ve annenin sindiriminden deri çatlağına kadar her şeyde.
Çok konuşmasınlar onlar.. Benimki de gelmiş bana isim düşündünüz mü dedi.. dedim böyle böyle... aaaaa işinize karışmak gibi olmasın ama çok kötü.. hiç sevmedim, e saol anne ama biz seviyoruz... e ben karışmam ama çok kötü..
e tamam karışma o halde....
kötüyse de kötü....
gitti oğluna söyledi kötü diye... oğlu da sen karışma anne dedi
ben sütün ayranın dışında günlük 3 litre su içiyorum:) su çok faydalı,bebeğin gelişimi ve annenin sindiriminden deri çatlağına kadar her şeyde.
bebeğime kavuşmaya 19 saat kalmış
MaşAllah diyorum o zaman sana. Ben günlük anca tüm sıvılar dahil 2 litreyi zor içiyorum.ben sütün ayranın dışında günlük 3 litre su içiyorum:) su çok faydalı,bebeğin gelişimi ve annenin sindiriminden deri çatlağına kadar her şeyde.
AAA su zehirlenmesi de ne ilk defa duydum ?çoğuda zararlı dikkat edelim su zehirlenmeside yaşayabiliriz
bebeğime kavuşmaya 19 saat kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?