2014 Aralık Anneleri

Gözümüz Aydın canım aynen ya ilk kez bukadar hareketli gordum ağzını açıp kapatiyo, parmağını emiyo. Galiba bi erkekte bende var %70 erkek dedi:d

Melinda nasıl sizce ? anlamı benim güzel kızım demek

melinda ilk defa duydum kulağa çok hoş geliyor gerçektende.birçok kişiyede ilham olmuştur şuan bu isim:))) bi bakıyım anlamı ne dedim bal demekmiş:) benimde kzıım olucak allah izin verirse benim ismi doğmadan hazırdı bile meryem mina :)bu arada forumda ortak sorun olarak değerlendirdiğim isim konusuna büyüklerin karışması manasızca çünkü bu bebek bana ait elbette fikir verilsin felan ama ben 9 ay taşıcam ve isminden ben sorumluyum o yüzden kimsenin diretmesine gerek yok dimi yani allahtan bizimkiler hiç karışmıyor

merhaba arkadaşlar bende ocak annelerindenim siz bizden 1 ay daha tecrübelisiniz size sormak istediğim 2 gündr uykularımı kaçıran bir durum var 11+1 haftalık hamileyim 2 gündr karnım indi sağa sola dönerken hafif ağrılarım vardı gitti bir değişik oldum doktorumu aradım kanaman yoksa korkma dedi onada ayrı sinir oldum sizce neden böyle oldu bunu yaşayanınız varmı

Yemek sonrası oluyosa reflü gibi bişey de olabilir

yok canım yemek sonrası değilde gece çok yoğun oluyor dün zor uyudum sırtıma vuran ağrıdan..daha evvel 7-8 sene önce endoskopi yapılmıştı mide ağrısı için helikobakter mi öyle bi mikrop ve gastrit var demişti ama geçmişti yani hiç tekrar etmedi ama böyle sırtıma vuran bi ağrı ilk defa yaşıyorum internete baktım ama gebelikle bağlantılı bulamadım inşAllah mide rahatsızlığı değildirrrr :26:

Cnm 11+1 de zaten o sislik bebek degildir gazdir. Ben 15+6 yim cok hafif belli. Her zaman agrilarin devam etcek diye bisey yok. İcini rahat tut bisey olmaz :) bugun ben dedimki hatta doktora bnm karnim hic cikmiyor herkesin cok belli oluyor dedim. Onlarinkiler gazdir dedi ve bunyeyle alakali dedi.

Purinol adlı bir ilaç kullanıyorum canım, antibiyotik değil. Ama iyi geldi 2 günde bile. Suya karıştırıp içiyorum.

Gebelik kategorisi C yazıyo canım o ilaç için ama sana dokturun vermiş sonuçta bana da antibiyotiği 1 hafta içiceksin dedi bakalım şifa buluruz inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsınnn inşallaahhh bana da 16+3 de erkek dedi ama ben kesin mi diye bişi sormadım doktor da erkek gibi demedi bana direk erkek dedi değişmez heralde di mi :)

Kızlar doktordan geldik vok sukur hersey yolunda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal. Eşimde gördü ilk kez bakarken oda nasıl mutlu oldu. Kanda verdim 1 hafta sonra sonucu alıcam. Veeee %70 erkek dedi

Şimdi artık herşeyleri belli olunca görmek çok daha güzel bnmki de bağdaş kurmuş oturmuştu ayaklarını yediğimm yaa :) hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla kucağına alırsınn

Yine de reflü olabilir doktoruna bi danış bunu sonuçta yatınca oluyo muhtemelen mide asidi arttığı ve mide girişindeki bağ hormonlara bağlı gevşediği için olabilir

Yine de reflü olabilir doktoruna bi danış bunu sonuçta yatınca oluyo muhtemelen mide asidi arttığı ve mide girişindeki bağ hormonlara bağlı gevşediği için olabilir

Evet evet yatınca artıyor... Yarın gidecektm bunu da sorayım o zaman...teşekkür ederim canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim mide ağrılarım da öyle olur hep de renue diye bir şurup var ya o iyi geliyordu bir tek..üşütmüş olabilirsin ya da sinirsel olabilir

Yok degismez cnm hayirli olsun seninkide :))

Biz herşeyi çok fazla takıntı yapıyoruz canım senin haftalarında bi sorun olsa çok ağrın olur ve kanaman olur doktorun dediği gibi kanaman olmadığı sürece korkma yok bnm içim rahat etmiyo diyosan bi acile git ama dediğim gibi ağrılar oluyo geçiyo takılcak şeyler değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…