Geldim hastaneden hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hersey yolunda bebegim 14 cm 143 gr olmus. Hic yerinde durmuyor doktor bunla isimiz var eller ayaklar hic durmuyor boksorcu olcak dedi ultrasonu gezdirdikce oda kiprasti durdu :)) el cirpiyor resmen :))) bidaki ay ayrintili usg yapilcak organlarina bakilcak dedi :)) bu sefer baya ilgilendi doktorum :)) mutlu oldum onu gorunce. % 100 erkek ddedi % 99 du kesinlesti artik :)) gobegim hic cikmiyor dedim minyon tiplisin bebek gayet iyi bunlarla kafa yorma dedi. Bide kan ilaci verdi progestan ve elevite devam edicem.
Melinda nasıl sizce ? anlamı benim güzel kızım demek
Umarım çok kusmaktaandır canım yaaaa...çok zormuş :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yemek sonrası oluyosa reflü gibi bişey de olabilir
Gözümüz Aydın canımaynen ya ilk kez bukadar hareketli gordum ağzını açıp kapatiyo, parmağını emiyo. Galiba bi erkekte bende var %70 erkek dedi:d
merhaba arkadaşlar bende ocak annelerindenim siz bizden 1 ay daha tecrübelisiniz size sormak istediğim 2 gündr uykularımı kaçıran bir durum var 11+1 haftalık hamileyim 2 gündr karnım indi sağa sola dönerken hafif ağrılarım vardı gitti bir değişik oldum doktorumu aradım kanaman yoksa korkma dedi onada ayrı sinir oldum sizce neden böyle oldu bunu yaşayanınız varmı
Purinol adlı bir ilaç kullanıyorum canım, antibiyotik değil. Ama iyi geldi 2 günde bile. Suya karıştırıp içiyorum.
Geldim hastaneden hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hersey yolunda bebegim 14 cm 143 gr olmus. Hic yerinde durmuyor doktor bunla isimiz var eller ayaklar hic durmuyor boksorcu olcak dedi ultrasonu gezdirdikce oda kiprasti durdu :)) el cirpiyor resmen :))) bidaki ay ayrintili usg yapilcak organlarina bakilcak dedi :)) bu sefer baya ilgilendi doktorum :)) mutlu oldum onu gorunce. % 100 erkek ddedi % 99 du kesinlesti artik :)) gobegim hic cikmiyor dedim minyon tiplisin bebek gayet iyi bunlarla kafa yorma dedi. Bide kan ilaci verdi progestan ve elevite devam edicem.
Kızlar doktordan geldik vok sukur hersey yolundaburun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal. Eşimde gördü ilk kez bakarken oda nasıl mutlu oldu. Kanda verdim 1 hafta sonra sonucu alıcam. Veeee %70 erkek dedi
yok canım yemek sonrası değilde gece çok yoğun oluyor dün zor uyudum sırtıma vuran ağrıdan..daha evvel 7-8 sene önce endoskopi yapılmıştı mide ağrısı için helikobakter mi öyle bi mikrop ve gastrit var demişti ama geçmişti yani hiç tekrar etmedi ama böyle sırtıma vuran bi ağrı ilk defa yaşıyorum internete baktım ama gebelikle bağlantılı bulamadım inşAllah mide rahatsızlığı değildirrrr :26:
Yine de reflü olabilir doktoruna bi danış bunu sonuçta yatınca oluyo muhtemelen mide asidi arttığı ve mide girişindeki bağ hormonlara bağlı gevşediği için olabilir
yok canım yemek sonrası değilde gece çok yoğun oluyor dün zor uyudum sırtıma vuran ağrıdan..daha evvel 7-8 sene önce endoskopi yapılmıştı mide ağrısı için helikobakter mi öyle bi mikrop ve gastrit var demişti ama geçmişti yani hiç tekrar etmedi ama böyle sırtıma vuran bi ağrı ilk defa yaşıyorum internete baktım ama gebelikle bağlantılı bulamadım inşAllah mide rahatsızlığı değildirrrr :26:
Yok degismez cnm hayirli olsun seninkideHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsınnn inşallaahhh bana da 16+3 de erkek dedi ama ben kesin mi diye bişi sormadım doktor da erkek gibi demedi bana direk erkek dedi değişmez heralde di mi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar bende ocak annelerindenim siz bizden 1 ay daha tecrübelisiniz size sormak istediğim 2 gündr uykularımı kaçıran bir durum var 11+1 haftalık hamileyim 2 gündr karnım indi sağa sola dönerken hafif ağrılarım vardı gitti bir değişik oldum doktorumu aradım kanaman yoksa korkma dedi onada ayrı sinir oldum sizce neden böyle oldu bunu yaşayanınız varmı
Kızlar yurtdışından sonuç bekleyenler kimlerdi? Sonuçları çıktı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?