2014 Aralık Anneleri

sende muhasebeci değilmydin yaaa :44: anlarsın die şeyettiydim pardoooonnnn

5 gündür evet muhasebeciyim. Muhasebedeki arkadaş izinde onun yerine basit işlere bakıyorum. Ama gerçekte muhasebeci değilim. Yurt dışı satın alma işlemlerini yapıyorum.
Muhasebeci olduğun iyi olmuş. Sana sorarız şu doğum izin ücretlerini falan zamanı gelince

KEREM ismi hakkında siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Kerem cok guzel bi isim canim :)

Kesinlikle canim ama olunmuyomus yani :)
Doktor iyiydi yakindaki hastane artik kafama estikce giderim
Çok mutlu oldum canım Hadi gözün aydın
Sagok tatlim :)
Dedin canim evet.ben goremedigim gunler tahlil icin ac karinla gitmistim o yuzden kusmus olabilir diyorum..
bebeğime kavuşmaya 19 saat kalmış
Kasci olay saatlere donduyse durum vahim :)

Allah razi olsun canim hepinizden senin isimlerinde cok guzelmis.iremi arastiralim o zaman canim zaten esim sumeyye diye tutturdu sumeyyeler zeki olurmus diyo

Purinol adlı bir ilaç kullanıyorum canım, antibiyotik değil. Ama iyi geldi 2 günde bile. Suya karıştırıp içiyorum.

hiç bir halt alamıcanız boşuna sormayın

aynen vahim cnm çok merak ediyorum büyüdümü, nasıl, cinsiyeti ne???? offff aklımda birsürü soru :44:

Kızlar iki gündür sırtıma vuran bi mide ağrısı var yaşayan var mı? Gebelikle ilgisi yok gibi geldi bana ama ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hamileyken böyle çalışıyorsam söke söke alırım paramı

aylık maaşının %70ini alıcan işte cnm bordroda görünen maaşının bazı yerler asgari ücret olarak gösteriyor yaaa raporun bittiğinde 4 aylık toplu alınacak paralar şekerim

aylık maaşının %70ini alıcan işte cnm bordroda görünen maaşının bazı yerler asgari ücret olarak gösteriyor yaaa raporun bittiğinde 4 aylık toplu alınacak paralar şekerim

Brüt maaşın % 70i ama netin değil öyle mi ?

Geldim hastaneden hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hersey yolunda bebegim 14 cm 143 gr olmus. Hic yerinde durmuyor doktor bunla isimiz var eller ayaklar hic durmuyor boksorcu olcak dedi ultrasonu gezdirdikce oda kiprasti durdu :)) el cirpiyor resmen :))) bidaki ay ayrintili usg yapilcak organlarina bakilcak dedi :)) bu sefer baya ilgilendi doktorum :)) mutlu oldum onu gorunce. % 100 erkek ddedi % 99 du kesinlesti artik :)) gobegim hic cikmiyor dedim minyon tiplisin bebek gayet iyi bunlarla kafa yorma dedi. Bide kan ilaci verdi progestan ve elevite devam edicem.

oyyyy maşallah size
allahım yarın banada aynı şeyleri yaşatsın inş.

çok sevindim canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşllh

Kızlar iki gündür sırtıma vuran bi mide ağrısı var yaşayan var mı? Gebelikle ilgisi yok gibi geldi bana ama ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok kusmaktan oluyor sanırım. Bende de var aynı şey :/

Kızlar doktordan geldik vok sukur hersey yolunda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal. Eşimde gördü ilk kez bakarken oda nasıl mutlu oldu. Kanda verdim 1 hafta sonra sonucu alıcam. Veeee %70 erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…