3000 sayfa mı ?Sen o eziyeti çekiyorsun anladık tamam üzüldüm adına ama bana niye düşündürüp o eziyeti çekmeme vesile oluyorsun onu anlamadım.
sende muhasebeci değilmydin yaaa :44: anlarsın die şeyettiydim pardoooonnnn
Kerem cok guzel bi isim canim :)KEREM ismi hakkında siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Kesinlikle canim ama olunmuyomus yani :)Bittercim iyi haberlerle donmene cok sevindim , bak ne iyi bir doktora da denk gelmişsin artik alternatifsiz değilsinhepimiz biraz daha sogukkanli olsak ne iyi olacak di mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagok tatlim :)Çok mutlu oldum canımHadi gözün aydın
Dedin canim evet.ben goremedigim gunler tahlil icin ac karinla gitmistim o yuzden kusmus olabilir diyorum..Ama ben dun sana ne dediiiiim :) uzme bebisini dedim..bebisin o kadar hareketten snra iyi ki sirtini donmemis sana kustum sana anne diecanimmm saka bi yana cook ama cook sevindim gozun aydin :)
Kasci olay saatlere donduyse durum vahim :)bebeğime kavuşmaya 19 saat kalmış
Canım önce gözün aydın kızını hareketli görmüşsün :) sakin yapılı bi bebek olacaktır belki doğunca şükredersin oh be diyeisim Ayşe değil de Ayşem düşünmüştüm ben ama eşim sevmedi...Ayşe de güzel isim:) .İrem yalancı cennet demekmiş canım bi arkadaş koyacaktı cennet bahçesi diye meğer yalancı cennetmiş diye vazgeçti.. anlamına iyice araştır istersen öyle koy canım..
Tekrar gözün aydın Annesi:)
Benim oğlum olursa adı Yağız olacak :) sana fikir olur belki esmer yiğit delikanlı demekbunun dışında Erdem ve Egemen isimleri de güzel...bizim kızımız yolda inşallah ona da Beren Masal düşüyoruz ama masal kesin değil :)
Wuhuuuuuu az kalmış #direnkascişaka bi yana saatleri sayar olduk :) ben de yarın rapor için başka bir kadın doğumcuya gidicem inşallah ultrasona da sokar beni dua ediyorum :)
Kızın hayırlı olsunn canımm sağlıkla kucağına alırsınn inşalllaahhhh :)
Benimde idrar yolu enfeksiyonum çıktı Aksef diye antibiyotik verdi bana doktorum sn ne kullanıyosn canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razi olsun canim hepinizden senin isimlerinde cok guzelmis.iremi arastiralim o zaman canim zaten esim sumeyye diye tutturdu sumeyyeler zeki olurmus diyo
5 gündür evet muhasebeciyim. Muhasebedeki arkadaş izinde onun yerine basit işlere bakıyorum. Ama gerçekte muhasebeci değilim. Yurt dışı satın alma işlemlerini yapıyorum.
Muhasebeci olduğun iyi olmuş. Sana sorarız şu doğum izin ücretlerini falan zamanı gelince
Kerem cok guzel bi isim canim :)
Kesinlikle canim ama olunmuyomus yani :)
Doktor iyiydi yakindaki hastane artik kafama estikce giderim
Sagok tatlim :)
Dedin canim evet.ben goremedigim gunler tahlil icin ac karinla gitmistim o yuzden kusmus olabilir diyorum..
Kasci olay saatlere donduyse durum vahim :)
Allah razi olsun canim hepinizden senin isimlerinde cok guzelmis.iremi arastiralim o zaman canim zaten esim sumeyye diye tutturdu sumeyyeler zeki olurmus diyo
hiç bir halt alamıcanız boşuna sormayın
Hamileyken böyle çalışıyorsam söke söke alırım paramı
aylık maaşının %70ini alıcan işte cnm bordroda görünen maaşının bazı yerler asgari ücret olarak gösteriyor yaaa raporun bittiğinde 4 aylık toplu alınacak paralar şekerim
Sagol tatlim babasi koyacak yani takmis o isme yapacak biseyim yok :)Evet, bence de Sümeyye çok güzel
Biz merak ettikce bizimkiler oyun yapiyo bize ben hala net ogrenemedim sadece benzetiyolar :)aynen vahim cnm çok merak ediyorum büyüdümü, nasıl, cinsiyeti ne???? offff aklımda birsürü soru :44:
Brüt maaşın % 70i ama netin değil öyle mi ?
Geldim hastaneden hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hersey yolunda bebegim 14 cm 143 gr olmus. Hic yerinde durmuyor doktor bunla isimiz var eller ayaklar hic durmuyor boksorcu olcak dedi ultrasonu gezdirdikce oda kiprasti durdu :)) el cirpiyor resmen :))) bidaki ay ayrintili usg yapilcak organlarina bakilcak dedi :)) bu sefer baya ilgilendi doktorum :)) mutlu oldum onu gorunce. % 100 erkek ddedi % 99 du kesinlesti artik :)) gobegim hic cikmiyor dedim minyon tiplisin bebek gayet iyi bunlarla kafa yorma dedi. Bide kan ilaci verdi progestan ve elevite devam edicem.
Geldim hastaneden hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Hersey yolunda bebegim 14 cm 143 gr olmus. Hic yerinde durmuyor doktor bunla isimiz var eller ayaklar hic durmuyor boksorcu olcak dedi ultrasonu gezdirdikce oda kiprasti durdu :)) el cirpiyor resmen :))) bidaki ay ayrintili usg yapilcak organlarina bakilcak dedi :)) bu sefer baya ilgilendi doktorum :)) mutlu oldum onu gorunce. % 100 erkek ddedi % 99 du kesinlesti artik :)) gobegim hic cikmiyor dedim minyon tiplisin bebek gayet iyi bunlarla kafa yorma dedi. Bide kan ilaci verdi progestan ve elevite devam edicem.
Kızlar iki gündür sırtıma vuran bi mide ağrısı varyaşayan var mı? Gebelikle ilgisi yok gibi geldi bana ama ???
İnsallah canim o iyi olunca insan cektiklerini unutuyor. Sende guzel haberlerle gelirsin insallah.oyyyy maşallah size
allahım yarın banada aynı şeyleri yaşatsın inş.
Amin cnm tsk ederim :))çok sevindim canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşllh
Canım çok kusmaktan oluyor sanırım. Bende de var aynı şey :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?