2014 Aralık Anneleri

canım senin bebeğin kaç haftalık ben tam net olmasada 13. haftadan beri hissettiğimi düşünüyorum bu haftada sanki daha netleşti acaba benimkisi bağırsak hareketi olabilirmi
canim bu gün itibariylen 15+6 yim 2 günde önde gidiyor..
13. haftalarda kelebek kanadi cirpintisi gibiydi sonra pitirtilara döndü
simdi ise hisediyorum dönüyo gibi bi sagda bi solda

canım bende buraya defalarca yazdım bende geçen yıl ikizlerimi kaybettim 2 aylıkken bunu da sürekli dinliyorum acaba hareket varmı diye ara ara duyuyordum özellikle 1 haftadır sabahları kalkınca daha net hissettim acaba başka bir hareketmi dedim napim çok korkuyorum çünkü rabbim bunu bize hiç olmaz dediğimiz ayda mucize bir şekilde gönderdi inş kucağımıza da alamayı nasip eder.

Masallah ne guzel hissedebilmek..
Bende tik yok daha ama ultrasona ne zaman girsem kipir kipir hic durmuyo:))
Dogunca cektirecek heralde bidigim:))

icini ferah tutu canim veende Allah alanda dünyada yiyecek ekmekleri olmuyosa bi sebepten olmuyo bende 8. haftamda düsük yasiyorum diye aglama krizinde acile gittim ve kürtajin nasil oldugunu düsünüyordum arti kanamam cok yogundu
ben hormon sebebiylede ilacla hamile kaldim hastahaneye gittigimde gelen kan eski kanmis ve bebgim benimleydi burda bi yazimda anlatmistim hatta cok yogun duygularla
ama simdi düsünüyorum allah alcaksa zaten aliyor yasatacaksada her türlü yasatiyor kendimi bu düsünceyle rahatlattim

Masallah ne guzel hissedebilmek..
Bende tik yok daha ama ultrasona ne zaman girsem kipir kipir hic durmuyo:))
Dogunca cektirecek heralde bidigim:))

evet insan o hareketleri görünce daha cok hissetmek istio
erken hissetmek kiloylada alakaliymis kilosu yüksek olanlar daha gec hissediyormus ben 3 kilo aldim hamilelikte 60 im simdi

Evet mantikli kiloya gore hissedebilmesi bende 62yim yarim kilo aldim ama yok hic hareket:))

Biz bebişimle sütümüzü içtik uykumuzun gelmesini bekliyoruz:) babamız uyudu ama bizim uykumuz gelmedi biz de teyzelerimizi ziyaret edelim dedik

evet kesinlikle.amin inşallah canım.inşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

İnsallah saglikli olsunlarda gerisi onemli degil..
Erkek daha erken belli oluyormus
Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah

aynen canım.ben 12+4 sanıyordum 13+4 müşüm.gerideydik zaten 2 hafta,1 hafta ilerlemişiz:) banada %70 erkek dedi. daha 13 haftamdayken. erkek daha önce belli oluyor diede duymuştum bende.

aynen canım.ben 12+4 sanıyordum 13+4 müşüm.gerideydik zaten 2 hafta,1 hafta ilerlemişiz:) banada %70 erkek dedi. daha 13 haftamdayken. erkek daha önce belli oluyor diede duymuştum bende.

Masallah ne guzel erkenden ogrenmissin. Bi dahakine kesin soylerler artik
Ben 16 oldum hala tam acipda gostermedi bidik:))
Yarin yine gidicem artik bu hafta 3. olucak

Ben bise hissetmiyorum henuz bugunku doktorda hissedemezsin dedi.hos hareket ettigini ancak gorebildik.17. Haftandasin dedi dr 1 hafta kadar onde gidiyo.ara sira hissettigim bi his var ama cok uzun araliklarla ve kisa bi an sanki parmakla karnima icerden bise dokunuyo gibi ama ben onu baska biseydir diye yorumluyorum hep :)

Bugün 15+4 oldum hala bişi hissedemiyorum zaten 18. haftaya kadar hissettikleriniz bagirsak hareketi diyo doktorlar. ama yinede insan acaba diyo. bakalım beklemelerdeyim ultrasonda ziplamayi bilio burda annesini eli karninda bekletiyo. bu arada haftasi bana yakin olanlar artik bizim sesimizi ayirt ediolar bol bol sohbet edin miniginizle 😚😚😚

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 14+0 im.1 haftadir rahim agrim gecti.normalde hep rahmin genisleme agrilarini hissediyordum.ama 1 haftadir tik yok.normal midir acabaa???

Günaydın kızlar nöbettteyim bugün bütün mesaideki tatlı göbüşü bebekli anneler kolay gelsinnnnnn

tatilin keyfini çıkaranlar bizim içinde dinleninnnn

canım ilk gebeliklerde çok zor hissediliyor zaten bi hissetmeye başladığında çok farklı olduğunu ayırabilirsin

Kızlarrrr benim bıcırığın biri sağ tarafıma hafiften dürttüü yaramazım benimmm diğeri sakin bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…