2014 Aralık Anneleri

hehe ben her randevuya o beklenti ile gidiyorum ama nafile :)

Bakalım bu cuma gösterecek mi... Üçlüye gideceğiz belki gösterir

oh negüzel bende öle düşünüyorum kızımı kreşe veririm hayırlı bi bakıcı denk gelse bariii

cannım maddiyatla ilgili tabiki biraz ama güzel rahat bi işinde varsa eşini ikna et bence bebişlere daha iyi bi gelecek sağlamak için çok iyi bişey eli yüzü temiz bi bakıcı bulunabilir rahatlıkla

malesef ödicez cnm yapıcak bişiy yok ama canım sıkıldı
Haklısın hesapta olmayanlar insanın canını sıkıyor.
hehe ben her randevuya o beklenti ile gidiyorum ama nafile :)

Bakalım bu cuma gösterecek mi... Üçlüye gideceğiz belki gösterir
Hadiya umutlarımı kırma :18::18: İnş Allah benimki de senin ki de gösterir artık

hayırlısı canım tabiki öncelikle evlatlarımız ama onlara rahat bi gelecek sağlamakta önemli tabiki bu benim fikrim bence çok bulanıyorum gündüz iş akşam hem çocuk hem ev işi ama rabbim sabrınıda veriyo

canım işten ayrılacaksan haklarını iyi araştır öncelikle işsizlik siğortasını doğum izni ücretini bunkarın hepsi sigorta çıkış tarihinle alakalı olacak ve sen kendi isteğinle ayrıldığın için bi sürü hakkını geri çevirmiş olacaksın

Zaman ne kadar çabuk geciyo geçen sene bu zamanlar sıcaktı mide bulantısıydı ugraşiyorduk şimdi 6.5 aylık olduk....Allahım hepinizi meleklerinize kavuştursun . Buda benim ogluşum Deniz Berk im

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklısın tabiki onlara ii bi gelecekde sağlamak çok önemli amaçocuklarımı kendimden mahrum etmek istemiyorum,bu maddiyatdan daha önemli,benim babam hep yutdışında çalışırdı,çocukluğumda akşama kadar sokakda oynardım herkesin babası gelince eve gider sabaha kadar ağlardım,keşke diyorum babamın evi barkı olmasaydı da ben çocukluğumu onun ilgisi ve sevgisiyle geçirseydim....aynı şeyi kendim yaşatmak istemiyorum,zaten kısmet olursa 4 yıla kadar borçlarımız biticek rahatlıycaz,allah yardımcımız olsun artık

geçiyormu dersin? bulantılar bitmediği için bana hiç geçmiyor keşke bizde bi an önce kavuşsak minnaklarımıza.
bu arada maşşalah ya çok tatlı rabbim nazardan korusun.

geçiyormu dersin? bulantılar bitmediği için bana hiç geçmiyor keşke bizde bi an önce kavuşsak minnaklarımıza.
geçiyor geciyor:) dogduktak sonra öyle şeyler cikiyorki bulantilar yaninda sönük kalir:) tesekkür ederiz buarada

cannım maddiyatla ilgili tabiki biraz ama güzel rahat bi işinde varsa eşini ikna et bence bebişlere daha iyi bi gelecek sağlamak için çok iyi bişey eli yüzü temiz bi bakıcı bulunabilir rahatlıkla

işim çok rahat, o yüzden de bırakmak istemiyorum. bir bu iş kurulduğundan beri çalışıyorum, çok emek verdim. işle ilgili herkes beni tanır, yeri gelir şirket meselelerinden muhasebesine, sözleşmelerden müşteri ilişkilerine kadar ben ilgilenirim. işten çıkarsam iş yerimle aramda bu konuda hiç bir problem yaşanmaz, hakkım neyse fazlasıyla vermeye çalışırlar.

uzun zamandır düşünmüyordum bu konuyu, şimdi burada konuşmaya başlayınca yine kafama takıldı. akşam konuşsam mı eşimle :)

geçiyor geciyor:) dogduktak sonra öyle şeyler cikiyorki bulantilar yaninda sönük kalir:) tesekkür ederiz buarada

maşallah çok tatlı yavruş Allah bağışlasın, darısı başımıza hayırlısıyla

pomak ben de aynıyım, 15. haftam bitmek üzere ve hala bulantılar kusmalar devam ediyor ne olacak bu halimiz. geçenlerde bir yerde hamilelik bulantıları psikolojiktir, kadınlar kocalarından ilgi görmek için bulantıları bahane eder diye yazmış biri, keşke elime verseler de evire çevire dövsem şunu diye geçirdim içimden

hahaha güldürdün beni bende psikolojik die okumuştum. kendi kendime geçti artık,ohhh rahatsın,kurtuldun diorum düşünmemeye çalışıyorum kafamda bitirmeye çalışıyorum ama olmuyo. bende 14haftalık oldum. 12 de biter demişlerdi bitmedi. 16yı bekliyorum.inşallah biticek bizimde.kendimi inandırmaya çalışıyorum.

kızlar yeni güzel anlamlı ve kuran da geçen erkek ismi arıyorum. benim hoşuma gidenler hem kıza hem erkeğe die geçiyor ama daha çok kıza yakışıyo gibi. erva,berra,ebrar,elyesa. varmı bildiğiniz değişik bişeyler? yada düşündüğünüz? erkek anneleri

Son düzenleme:
Benimde her bi yanim kasiniyo kasiyorum valla ben cok catliycam galiba
Cok tatlilar canim yaa bayildim gule gule kullanin benimkinin cinsiyeti bi kesinlessin bende etekli zibinlardan alicam.Dogum cantasina koymak icin hastane cikis seti alicam bi tane icinde battaniyesinden tulumuna her seyi var.fazla bisey almamaya calisicam cunku annem getiricek herseyini ben bi kac parca alsam yeter tabi dayanabilirsem

Bende bebek dogsun biraz toparlansin oyle calismaya basliycam insallah.zaten kayinvalidemle ayni binaya sirf o yuzden tasindim :)
İlk torunu bayila bayila bakacak valla..Ama aliskanlik konusuna gelince yaklasik 8 yillik calisma hayatim oldu araliksiz, evlendikten sonra calismadim esimden para almak hala acayip gelsede alistim sonucta baska sansim yok
Biz maasi almadan once birlikte odeme plani hazirlariz ve benim bilgim disinda harcama yapilmaz genelde.finansci olmanin avantajlari diyelim ama evde cok bunaldim..

oyyy maşallah çok tatlı allahım bizede nasip et yarabbim

Ayyy Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
şirkete her gelen kız ismi fikri vermeye başladı
Bizimle de paylaş belki kızım vardır fikir olur hem kız annelerine de
Erkek olursa çok büyük ihtimalle Eymen istiyoruz. ASaf ismi de çok hoşuma gitmişti ama eşim Aaaaaaaaaa safffffffffff diye dalga geçerleer dedi. Kız olursa hiç bir fikrimiz yok :26::26:

ayyy, beraber dövelim hangi kuşbeyinli yazmış onu yaa...ben de psikolojik danışmanım, iki kat döverim o salağı...şu lanet bulantı olmasaydı da kocamın ayağını yıkasaydım be, ne ilgi beklemesi...bulantı kadar kötü bişey olamaz...ilk bebeğim 26 aylık oldu..ne uykusuzluk,ne gaz sancısı, çektiğim hiçbişey bulantı kadar yormadı beni neyse, geçti bu hafta çok şükür

umay dedi gelen bir arkadaş oda arkadaşım derin diyor fikirler geldikçe paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…