hee bide o var demiYengem 8 aylık olunca anca öğrenmiş. Bacağı hep katlı duruyormuş. Hatta bacağında bir problem var zannetmişler.
Kısmet bakalım açsın canım anne babasından da insan utanır mı ?
meleğim bu senin ikinci bebek değil mi? Oğlun vardı sanırım. Ilkinde çatladın mı? Ne kullandın ilkinde?
Ben oğlumun bakıcısından çok memnunum. Evimde kamera var, istediğim an cepten girip online izliyorum. Ne annem ne kv asla onun gibi bakamazdı, ki kendileri de biz böyle bakamazdık, aman aman bu kadını kaçırma hemen bir tane daha yap diye diye aklıma ikinci bebeği soktular. Kışı evde hep beraber geçiricez, oğlum minik oğlum ben ve bakıcımız. Yaz gelince abi kreşe ben işe, minikle bakıcı evde.
günaydın kızlaar
Ee hani bana, prenses bundan sonra teyzesine de süt alsınşaka bi yana ben süt içmiyorum hiç, ayran ve yumurtayla idare ediyorum :44:
Bakıcı işini hiç sorma canım, benim annem ilk günden hem gelinlere hem bana mesaj verdi ben çocuklarınıza bakmam diye :) zaten annem istanbul'a, memlekete falan gidiyor sık sık, onu da eve bağlamak istemem :/ kayınvalidemle zaten ayrı şehirdeyiz. Ayrıca eşim de bakıcı kabul etmiyor, işi bırakmamı istiyorne yapacağım hiç bilmiyorum
çok şükür canım çok sevindim, allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Haklısın hesapta olmayanlar insanın canını sıkıyor.malesef ödicez cnm yapıcak bişiy yok ama canım sıkıldı
Hadiya umutlarımı kırma :18::18: İnş Allah benimki de senin ki de gösterir artıkhehe ben her randevuya o beklenti ile gidiyorum ama nafile :)
Bakalım bu cuma gösterecek mi... Üçlüye gideceğiz belki gösterir
vala canım benim kızıma k.v bakıyo,beraber oturuyoruz,ama 2. Bebeği istemiyorum ve bakmam dio,eşimde komşuya bakıtalım dio ama benim hiç gönlüm yok,,çünkü hem iş,hem çocuk hem ev işleri çok zor geliyo hele 2 tane olunca dahada zor gelecek doğum izninden sonra işten çıkmayı düşünüyorum,ev kredisi ödüyoruz çok zorlanıcaz ama yapıcak bişi yok çocuklarımı ilgiden sevgiden mahrum etmek istemiyorum,ne yapalım kıl kananat geçiniriz
amin, hepimizin inşallah
Maşallah, kardeşi olduğunda 3 yaşında olacak, tam ideal yaş aralığı bence :)
bakıcıya karar veremedik, eşim ısrarla benim bakmamı istiyor, bir bebeğe annesinden iyi hiç kimse bakamaz düşüncesinde. Işte çevremizde hep bu anlattığın gibi örnekleri de duyduğumuzdan herkes tereddütle yaklaşıyor bu bakıcı meselesine. Ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum allah kısmet eder de her şey yolunda giderse, sonra da bakıcıya karar versek bile bebeğim 6 aylık olana kadar ben bakacağım. O yüzden doğum yaklaşınca eşimle oturup konuşmayı planlıyorum. Bakalım, hayırlısı olur inş.
hayırlısı canım tabiki öncelikle evlatlarımız ama onlara rahat bi gelecek sağlamakta önemli tabiki bu benim fikrim bence çok bulanıyorum gündüz iş akşam hem çocuk hem ev işi ama rabbim sabrınıda veriyo
Zaman ne kadar çabuk geciyo geçen sene bu zamanlar sıcaktı mide bulantısıydı ugraşiyorduk şimdi 6.5 aylık olduk....Allahım hepinizi meleklerinize kavuştursun . Buda benim ogluşum Deniz Berk im
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçiyor geciyor:) dogduktak sonra öyle şeyler cikiyorki bulantilar yaninda sönük kalir:) tesekkür ederiz buaradageçiyormu dersin? bulantılar bitmediği için bana hiç geçmiyorkeşke bizde bi an önce kavuşsak minnaklarımıza.
bu arada maşşalah ya çok tatlı rabbim nazardan korusun.
cannım maddiyatla ilgili tabiki biraz ama güzel rahat bi işinde varsa eşini ikna et bence bebişlere daha iyi bi gelecek sağlamak için çok iyi bişey eli yüzü temiz bi bakıcı bulunabilir rahatlıkla
canım işten ayrılacaksan haklarını iyi araştır öncelikle işsizlik siğortasını doğum izni ücretini bunkarın hepsi sigorta çıkış tarihinle alakalı olacak ve sen kendi isteğinle ayrıldığın için bi sürü hakkını geri çevirmiş olacaksın
geçiyormu dersin? bulantılar bitmediği için bana hiç geçmiyorkeşke bizde bi an önce kavuşsak minnaklarımıza.
bu arada maşşalah ya çok tatlı rabbim nazardan korusun.
geçiyor geciyor:) dogduktak sonra öyle şeyler cikiyorki bulantilar yaninda sönük kalir:) tesekkür ederiz buarada
maşallah çok tatlı yavruşAllah bağışlasın, darısı başımıza hayırlısıyla
pomak ben de aynıyım, 15. haftam bitmek üzere ve hala bulantılar kusmalar devam ediyorne olacak bu halimiz. geçenlerde bir yerde hamilelik bulantıları psikolojiktir, kadınlar kocalarından ilgi görmek için bulantıları bahane eder diye yazmış biri, keşke elime verseler de evire çevire dövsem şunu diye geçirdim içimden
Benimde her bi yanim kasiniyo kasiyorum valla ben cok catliycam galibaÇatlama olayı genlere bağlı ama yine de dikkat etmek gerekli bol su içmek gerekli bi de kaşımamak krem markası önemli mi bilmem ama lierac işe yaramıştı ben de gerçi çok büyük değildi karnım onun da etkisi vardır belki
Cok tatlilar canim yaa bayildim gule gule kullanin benimkinin cinsiyeti bi kesinlessin bende etekli zibinlardan alicam.Dogum cantasina koymak icin hastane cikis seti alicam bi tane icinde battaniyesinden tulumuna her seyi var.fazla bisey almamaya calisicam cunku annem getiricek herseyini ben bi kac parca alsam yeter tabi dayanabilirsempatikli tulumlarda çok şeker oluyor çok beğeniyorum arkadaşım o tarz şeyler almış birsürü kışın doğacak bide bizimkiler iyi olur gibi gelmişti bana ama ablanda haklı :44::44: dünkü cicşlerimizi yollıyım size ama anca önümüzdeki yaz giyerama ne yapim çok heveslendim
]
Canım o zaman sende eşine söyle evdeki para durumunu sen idare et. Ödemeleri falan da sen kontrol et. Daha rahat harcarsın o zaman. Bende de var o sıkıntı. Şimdi istediğim gibi harcıyorum ama çalışmasam ne olur bilmiyorum. Bir de sorun şu ki. Eşlerimiz eminim seninki de öyledir. Harcamamıza karışmaz biz kendi kendimize sıkıntı yapıyoruzEşler arasında en sevmediğim olay zaten senin paran benim paran muhabbetidir. Eşimin maaşını direk kendi hesabıma havale yaparız. Tüm ödemeler benim hesapta çünkü eşimin maaş hesabı olduğu için orda pek para tutmuyoruz. Bende eminim çok zorlanırdım çalışmasaydım ama alışırdım heralde. Sonuçta bakmakla yükümlğ
amin, hepimizin inşallah
maşallah, kardeşi olduğunda 3 yaşında olacak, tam ideal yaş aralığı bence :)
bakıcıya karar veremedik, eşim ısrarla benim bakmamı istiyor, bir bebeğe annesinden iyi hiç kimse bakamaz düşüncesinde. işte çevremizde hep bu anlattığın gibi örnekleri de duyduğumuzdan herkes tereddütle yaklaşıyor bu bakıcı meselesine. ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum Allah kısmet eder de her şey yolunda giderse, sonra da bakıcıya karar versek bile bebeğim 6 aylık olana kadar ben bakacağım. o yüzden doğum yaklaşınca eşimle oturup konuşmayı planlıyorum. bakalım, hayırlısı olur inş.
Zaman ne kadar çabuk geciyo geçen sene bu zamanlar sıcaktı mide bulantısıydı ugraşiyorduk şimdi 6.5 aylık olduk....Allahım hepinizi meleklerinize kavuştursun . Buda benim ogluşum Deniz Berk im
Ayyy Maşallah Allah nazarlardan saklasın.Zaman ne kadar çabuk geciyo geçen sene bu zamanlar sıcaktı mide bulantısıydı ugraşiyorduk şimdi 6.5 aylık olduk....Allahım hepinizi meleklerinize kavuştursun . Buda benim ogluşum Deniz Berk im
Bizimle de paylaş belki kızım vardır fikir olur hem kız annelerine deşirkete her gelen kız ismi fikri vermeye başladı
Erkek olursa çok büyük ihtimalle Eymen istiyoruz. ASaf ismi de çok hoşuma gitmişti ama eşim Aaaaaaaaaa safffffffffff diye dalga geçerleer dedi.kızlar yeni güzel anlamlı ve kuran da geçen erkek ismi arıyorum. benim hoşuma gidenler hem kıza hem erkeğe die geçiyor ama daha çok kıza yakışıyo gibi. erva,berra,ebrar,elyesa.varmı bildiğiniz değişik bişeyler? yada düşündüğünüz? erkek anneleri
maşallah çok tatlı yavruşAllah bağışlasın, darısı başımıza hayırlısıyla
pomak ben de aynıyım, 15. haftam bitmek üzere ve hala bulantılar kusmalar devam ediyorne olacak bu halimiz. geçenlerde bir yerde hamilelik bulantıları psikolojiktir, kadınlar kocalarından ilgi görmek için bulantıları bahane eder diye yazmış biri, keşke elime verseler de evire çevire dövsem şunu diye geçirdim içimden
Ayyy Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Bizimle de paylaş belki kızım vardır fikir olur hem kız annelerine de
Erkek olursa çok büyük ihtimalle Eymen istiyoruz. ASaf ismi de çok hoşuma gitmişti ama eşim Aaaaaaaaaa safffffffffff diye dalga geçerleer dedi.Kız olursa hiç bir fikrimiz yok :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?