2014 Aralık Anneleri

ay sen 15 mi oldun.inşallah benimde haftaya veya 16da geçer. ohh ohh çok şükür canım gözün aydın. az daha sıkıalam dişimizi inşallah geçicek. 14 hafta dayandık 1-2 hafta daha dayanırız inşallahda geçer

Canım benim kız olacaktı Beren ismine karar vermiştik..şimdi erkek yine değişmezse Yağız Eymen düşündük Yağızı kesin inşallah ama Eymen belki koycaz:)

Ben de aynıyım çok kaşınıyor şimdiden biooil sürüyorm lireac da sipariş verdim inşallah işe yarar..
Buarada hiç sanmıyorum dayanabileceğini bana dr kız dediğinde hemen heDiye bile almıştım kızıma şimdi erkek olunca öyle cicili şeyler yok tutuyorum o yüzden kendimi..ama kıza almamak için kendini tutmak çok zor bence çok şeker ciciler var çünküüüüüüüü :)) :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım beğendiğine çok sevindim Allah sizinde bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
antalyada oturuyorum, hasır sepeti hazır aldık ölçüsünü hatırlayamıyorum eve gidince ölçer yazarım tekrar, ben 2 ay anca kullanabildim daha fazla kalamazdı sığmazdı çünkü ama sen sipariş usulü yaptırırsan ölçüyü büyük tutarsın 6 aya kadar kullanır bebişin inşallah, daha sonra yan odada karyolasında uyumaya başladı ve Allaha şükür bi sorun çıkmadı başucumuzda telsiz var, ben anne olduktan sonra öyle ağır uykum hiç olmadı bekarken davul çalsa uyanmazdım şimdi yatağında döndüğü zaman uyanıyorum telsizde işime yarıyor tabii,ben 4 yaşına kadar anne baba arasında uyuyan çocuk çok duyduğumdan eşim taviz vermedi 2 ay sonra odasında uyuyacak diyince öyle alıştırdık,bu bebişimde de inşallah düzeni güzel oturturuz

Canım benim kız olacaktı Beren ismine karar vermiştik..şimdi erkek yine değişmezse Yağız Eymen düşündük Yağızı kesin inşallah ama Eymen belki koycaz:)
güzel isim canım. bizede %70 erkek dedi. eşim koyacak öyle anlaşmıştık ama ben yinede güzel isim bulup aklını çelmek istiyorum :)

güzel isim canım. bizede %70 erkek dedi. eşim koyacak öyle anlaşmıştık ama ben yinede güzel isim bulup aklını çelmek istiyorum :)

Eymen kısmetli, talihli, hayırlı evlat demekmiş anlamına bayıldım :) Yağızı da yıllardır derdik erkek olursa Yağız diye esmer delikanlı demek...Selim ismini çok severim canım bir de anlamı.çok çok güzel ama eşim istemiyor..onuda düşün..netten isim listesine en baştan bak içine sineni empoze edersin eşine o kısmı kolay

umay dedi gelen bir arkadaş oda arkadaşım derin diyor fikirler geldikçe paylaşırım
SAğol paylaşmaya devam
Hem sen koyarsın ismi de hem müdahale et hiç yakışmadı

Merhaba Kızlar,

13+5 gunluk hamileyim. ıkılık testım çok şükür temiz çıktı. temmuzun 15'inden sonra 4lü test yapalım dedi doktor. hala cınsıyetını söylemedi çok merak ediyorum. 4 lü test yaptıran var mi? Nasıl oluyor?

Bende birde kasık ağrısı oluyor ağrımı desem batmamı desem:S Normal dimi

3 .5 aylık hamile olmama rağmen hiç karnım yok . Herkes dalga geçiyor. bebe nerde diye...

13+5te cinsiyeti göremez net bişiy söyleyemez zaten bizlerdede öyle oldu 17. haftaya kadar bekledik öyle söylediler. 4lü tarama testine gelince aynı 2li tarama testi gibi kan alıyorlar 2linin biraz daha geniş kapsamlısıymış doktorun söylediğine göre

Merhaba canım, Hayırlı olsun bebişin. Ben 17+1 im ve hala öğrenemedim üzülme yani. 1 saat sonra randevum var inş Allah öğreneceğim. 4Lü henüz yaptırmadım ama 2li ile aynı oluyor sanırsam hem kan hem ultrason. Yaptıran arkadaşlar yardımcı olur bu konuda. Aşırı şiddetli değil ise normal rahim büyüdüğü için olabiliyormuş.
Karın büyüklüğüde iç karnın genişliği ile alakalıymış canım takma kafanı milletin dediklerine iyiyse bebeğin problem etme. Boşver.

inşallah seninki ve hala çekenlerinki de geçer yakında...çoğu gitti, azı kaldı :) dünya varmış diyo insan valla

yok ya ben de çok denedim unutayım da bulanmasın diyorum ama bulantılar kendini unutturmuyor bu arada erva ismini ben de çok severim, anlamı da güzeldi diye kalmış aklımda.

aynen ya, dün sinirlerim bozuldu neden bitmiyor diye ağlamaya başladım 2,5 aydır hiç bir yediğimden tat almıyorum, onu geçtim artık 4. ayın içindeyiz bebeğin de beslenmesi lazım ona da üzülüyorum keşke bulantılar bitse de o zaman naz yapmaya başlasam valla canım onu istiyor bunu istiyor diye

babaannem hep der, adamları avuçlarınızın içine almışsınız ne isteseniz yapıyorlar diye haklıymış bak ya öyle olması gerekiyor zaten, erkekler biraz daha savurgan oluyorlar, hesabı bilen daha çok biz kadınlar oluyoruz.

Kızlar doktora gidiyorum şimdi inşaallah cinsiyetlerini öğrenebilirim :)

Hadi bakalım paylaşırsın sonuçları merala bekliyoruz. Bende 3:30 da gidicem. SAat geçmek bilmedi beee Ne uzun günmüş..........

Haydi bakalım kızlar iyi.haberlerle gelin inşallah

hmm teşekkürler canım

Bende bugun 3 lu test yaptirmaya gittim ultrasonda bakti dr kuzucum 220 gr olmus gayet iyi dedi, kan verdim taramanin sonuclari persembe cikicak bakalim insallah bir sıkıntı cıkmaz. Birde fetus ecosu icin randevu verdi agustos ayina..

Son düzenleme:
Bende şimdi gidiyorum doktora. Bakalım cinsiyetimiz neymiş. Herkese iyi günlerr

Aynen tatlım yaa..benim eşimin acayip acayip hobileri var zaten bi bıraksam nerelere gidecek o paralar.. sürekli doğumu hatırlatıyorum vazgeçiyo doğum parasını kayınvalidem ben vericem diyo ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…