ayyy, beraber dövelimhangi kuşbeyinli yazmış onu yaa...ben de psikolojik danışmanım, iki kat döverim o salağı...şu lanet bulantı olmasaydı da kocamın ayağını yıkasaydım be, ne ilgi beklemesi...bulantı kadar kötü bişey olamaz...ilk bebeğim 26 aylık oldu..ne uykusuzluk,ne gaz sancısı, çektiğim hiçbişey bulantı kadar yormadı beni neyse, geçti bu hafta çok şükür
kızlar yeni güzel anlamlı ve kuran da geçen erkek ismi arıyorum. benim hoşuma gidenler hem kıza hem erkeğe die geçiyor ama daha çok kıza yakışıyo gibi. erva,berra,ebrar,elyesa.varmı bildiğiniz değişik bişeyler? yada düşündüğünüz? erkek anneleri
Benimde her bi yanim kasiniyo kasiyorum valla ben cok catliycam galiba
Cok tatlilar canim yaa bayildim gule gule kullanin benimkinin cinsiyeti bi kesinlessin bende etekli zibinlardan alicam.Dogum cantasina koymak icin hastane cikis seti alicam bi tane icinde battaniyesinden tulumuna her seyi var.fazla bisey almamaya calisicam cunku annem getiricek herseyini ben bi kac parca alsam yeter tabi dayanabilirsem
canım süpersiniz siz ya bayıldım bu sepete .. ölçülerini yazabilir misin bi de hangi şehirde yaşıyorsun sepetçileri nereden bulabiliriz,bence çok mantıklı karyolaya geçene kadar böyle birşey istiyorum bende hem de çok orijinal duruyor bayıldımm . Kaç aya kadar yattı bebeğiniz canım sepette bende 5-6 ay kadar yanımda yatmasını sonra odasına karyolasına geçmesini istiyorum bazı arkadaşlar 1-2 sene yanlarından ayırmıyorlar benim yatak odam çok dar o yüzden sepet mantıklı ama 6 aya kadar durabilir mi .. şimdiden cevapların için teşekkür ediyorumm
güzel isim canım. bizede %70 erkek dedi. eşim koyacak öyle anlaşmıştık ama ben yinede güzel isim bulup aklını çelmek istiyorum :)Canım benim kız olacaktı Beren ismine karar vermiştik..şimdi erkek yine değişmezse Yağız Eymen düşündük Yağızı kesin inşallah ama Eymen belki koycaz:)
güzel isim canım. bizede %70 erkek dedi. eşim koyacak öyle anlaşmıştık ama ben yinede güzel isim bulup aklını çelmek istiyorum :)
SAğol paylaşmaya devamumay dedi gelen bir arkadaş oda arkadaşım derin diyor fikirler geldikçe paylaşırım
Hem sen koyarsın ismi de hem müdahale etgüzel isim canım. bizede %70 erkek dedi. eşim koyacak öyle anlaşmıştık ama ben yinede güzel isim bulup aklını çelmek istiyorum :)
Kızlar doktora gidiyorum şimdi inşaallah cinsiyetlerini öğrenebilirim :)
Merhaba Kızlar,
13+5 gunluk hamileyim. ıkılık testım çok şükür temiz çıktı. temmuzun 15'inden sonra 4lü test yapalım dedi doktor. hala cınsıyetını söylemediçok merak ediyorum. 4 lü test yaptıran var mi? Nasıl oluyor?
Bende birde kasık ağrısı oluyor ağrımı desem batmamı desem:S Normal dimi
3 .5 aylık hamile olmama rağmen hiç karnım yok . Herkes dalga geçiyor. bebe nerde diye...
Merhaba Kızlar,
13+5 gunluk hamileyim. ıkılık testım çok şükür temiz çıktı. temmuzun 15'inden sonra 4lü test yapalım dedi doktor. hala cınsıyetını söylemediçok merak ediyorum. 4 lü test yaptıran var mi? Nasıl oluyor?
Bende birde kasık ağrısı oluyor ağrımı desem batmamı desem:S Normal dimi
3 .5 aylık hamile olmama rağmen hiç karnım yok . Herkes dalga geçiyor. bebe nerde diye...
inşallah seninki ve hala çekenlerinki de geçer yakında...çoğu gitti, azı kaldı :) dünya varmış diyo insan vallaay sen 15 mi oldun.inşallah benimde haftaya veya 16da geçer. ohh ohh çok şükür canım gözün aydın.az daha sıkıalam dişimizi inşallah geçicek. 14 hafta dayandık 1-2 hafta daha dayanırız inşallahda geçer
hahaha güldürdün benibende psikolojik die okumuştum. kendi kendime geçti artık,ohhh rahatsın,kurtuldun diorum düşünmemeye çalışıyorum kafamda bitirmeye çalışıyorum ama olmuyo. bende 14haftalık oldum. 12 de biter demişlerdi bitmedi. 16yı bekliyorum.inşallah biticek bizimde.kendimi inandırmaya çalışıyorum.
kızlar yeni güzel anlamlı ve kuran da geçen erkek ismi arıyorum. benim hoşuma gidenler hem kıza hem erkeğe die geçiyor ama daha çok kıza yakışıyo gibi. erva,berra,ebrar,elyesa.varmı bildiğiniz değişik bişeyler? yada düşündüğünüz? erkek anneleri
ayyy, beraber dövelimhangi kuşbeyinli yazmış onu yaa...ben de psikolojik danışmanım, iki kat döverim o salağı...şu lanet bulantı olmasaydı da kocamın ayağını yıkasaydım be, ne ilgi beklemesi...bulantı kadar kötü bişey olamaz...ilk bebeğim 26 aylık oldu..ne uykusuzluk,ne gaz sancısı, çektiğim hiçbişey bulantı kadar yormadı beni neyse, geçti bu hafta çok şükür
Bende bebek dogsun biraz toparlansin oyle calismaya basliycam insallah.zaten kayinvalidemle ayni binaya sirf o yuzden tasindim :)
İlk torunu bayila bayila bakacak valla..Ama aliskanlik konusuna gelince yaklasik 8 yillik calisma hayatim oldu araliksiz, evlendikten sonra calismadim esimden para almak hala acayip gelsede alistim sonucta baska sansim yok
Biz maasi almadan once birlikte odeme plani hazirlariz ve benim bilgim disinda harcama yapilmaz genelde.finansci olmanin avantajlari diyelim ama evde cok bunaldim..
Hadi bakalım paylaşırsın sonuçları merala bekliyoruz. Bende 3:30 da gidicem. SAat geçmek bilmedi beee Ne uzun günmüş..........
hadi bakalım heyecanla bekliyoruz
Hadi bakalım paylaşırsın sonuçları merala bekliyoruz. Bende 3:30 da gidicem. SAat geçmek bilmedi beee Ne uzun günmüş..........
13+5te cinsiyeti göremez net bişiy söyleyemez zaten bizlerdede öyle oldu 17. haftaya kadar bekledik öyle söylediler. 4lü tarama testine gelince aynı 2li tarama testi gibi kan alıyorlar 2linin biraz daha geniş kapsamlısıymış doktorun söylediğine göre
babaannem hep der, adamları avuçlarınızın içine almışsınız ne isteseniz yapıyorlar diyehaklıymış bak ya öyle olması gerekiyor zaten, erkekler biraz daha savurgan oluyorlar, hesabı bilen daha çok biz kadınlar oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?