2014 Aralık Anneleri

8 ay hiç çatlağım yoktu son ayda çatır çatır oldu göbeğimin altı resmen bakalım buna nasıl olacal lıerac aldım bende 200+200 ml gelseydide kullanmaya başlasaydımmm

8 ay hiç çatlağım yoktu son ayda çatır çatır oldu göbeğimin altı resmen bakalım buna nasıl olacal lıerac aldım bende 200+200 ml gelseydide kullanmaya başlasaydımmm

Ben dr ekendimi bir eczaneye atsam iyi olacak fataskin kremleri nereden aldın?

Son düzenleme:
haklısın onun endişesi de başlıyor şimdiden. özel sektör olunca dediğin gibi bir an önce bir şey planlaman gerekecek. ben devletteyim o yüzden becerebildiğim kadar raporlarla idare edeyim diyorum. sonraki duruma göre başlamak ya da ücretsiz izin almak konusunda karar veririm. ama en azından anneciğin yanında. öyle büyük bir şans kiii. benimki çok uzaklarda, gelemez ki. gelse de uzun kalamaz. kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama evlerimiz yakın değil. şimdilik çok gönüllü de görünmüyor açıkçası bakalım bebek gelince nasıl olacak tavrı. belki bakıcı ararsam utanır da bi yardım eli uzatır :)
günaydın kızlarrrrr
çatlaklar için bebek yağı ii geliyo die biliyorum,,ben hiç bişey kullanmadım çok şükür çatlamadıda,o biraz deri yapısıyla alakalı bence
ne güzel hiç çatlamamışsın canım yaa. bebek yağını ben de duydum. sen de işe de yaramış üstelik. bir arkadaşım mustelaya başlamış ona alerji yapmış. sonra da o da bebek yağı ile devam etmiş. çatlamamış ama dediğin gibi cilt durumuna bağlı...

vala canım benim kızıma K.V bakıyo,beraber oturuyoruz,ama 2. bebeği istemiyorum ve bakmam dio,eşimde komşuya bakıtalım dio ama benim hiç gönlüm yok,,çünkü hem iş,hem çocuk hem ev işleri çok zor geliyo hele 2 tane olunca dahada zor gelecek doğum izninden sonra işten çıkmayı düşünüyorum,ev kredisi ödüyoruz çok zorlanıcaz ama yapıcak bişi yok çocuklarımı ilgiden sevgiden mahrum etmek istemiyorum,ne yapalım kıl kananat geçiniriz

Canım benim ilk bebeğim. Kısmetse annem bakacak. Ablamda yardımcı olur anneme. Anneme güvenim tam. Kesinlikle gözüm arkada kalmaz. Ablamın çocukları ona bırakıp biz gezmeye gidiyoruz bazen. Çok güzel bakıyor biz gelene kadar çocuklar annelerini soruyor ama idare ediyor hep bir şekilde. Ki benim ki daha bebiş soramıyacak bile
günaydın kızlaaaarrrr minik prensesimle sütümüzü alıp geldik
Afferin size. Afiyet şifa olsun. Bol bol bebeğe vitamin olsun
Gelen bebek kısmetiyle gelir. Allah yardım eder. Geçinir gidersiniz. Bizde kredi ödüyoruz o yüzden benimde çalışmam gerekli ama annem sağolsun o bakacak. Allah herkesin yardımcısı olsun.

tşkler teyzesi sizde için ama bu arada dün çok güzel şeyler aldım kızıma ama önümüzdeki yaz giyebilir ancak o şekilde aldım sırf alma isteğim geçsin die yeni doğana ne almam lazım kestiremiyorum annemle gitsem iyi olur :44:

canım yaa vallahi beni de heveslendiriyorsun ama sabahları hiç vaktim olmuyor almaya. öğle arası müsait ama o saatten sonra da süt içesim gelmiyor. nasıl bi çözüm bulsam kiii:18:

ben sabahla öğlen arası 1 bardak içiyorum akşa üzerine doğruda sanki biraz acıkıom o zaman bir bardak içiyorum dene dene bişiy olmaz belkide içebilirsin kötü değil tadı günlük süt olduğu için belkide

günaydın kızlaar

günaydın kızlaaaarrrr minik prensesimle sütümüzü alıp geldik

ee hani bana, prenses bundan sonra teyzesine de süt alsın şaka bi yana ben süt içmiyorum hiç, ayran ve yumurtayla idare ediyorum :44:

bakıcı işini hiç sorma canım, benim annem ilk günden hem gelinlere hem bana mesaj verdi ben çocuklarınıza bakmam diye :) zaten annem istanbul'a, memlekete falan gidiyor sık sık, onu da eve bağlamak istemem :/ kayınvalidemle zaten ayrı şehirdeyiz. ayrıca eşim de bakıcı kabul etmiyor, işi bırakmamı istiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum

Cvs sonucumuz temiz çıktı çok şükür içim rahatladı :)

çok şükür canım çok sevindim, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

öğle arası al diyorsun yani tamam bi deneyelim bakalım

alır tabi benim güzel kızım teyzelerine herbişiyler

Ben geceleri süt içiyorum. Gündüzleri yoğurt yiyorum ve ayran içiyorum. Yarasın bebişlerimize Hastane çıkışı adı altında satılanlardan ilk doğduğunda giydirilir. Birde 3-4-5 aylık falan da bir şeyler almak lazım. Ablam hep der. Hastane çıkışı çok almamak lazım hemen büyüyor. yepisyeni kalıyor. Birde patikli tulumlar, altlar yerine patiksiz alın. daha uzun süre kullanır. Patiklilerin boyları hemen kısalıyor. Ben bekardım ablamın 2 çocuğunun da bebkliklerini çok yakından yaşadım O yüzden çok şükür biraz da olsa bilgi sahibiyim. Alt almada falan da. ERkek bebeğin altını almak biraz sıkıntılı ama. Alışana kadar annenin üstünü baya bi pisletiyor. Ya da benim tecrübesizliğimden oldu ne zaman altına alsam paşamın hep üstüme çişini yaptı. Sonra alıştım tabi fırsat vermeden kapatıyordum altını
Canım eğer sen işten çıkınca çok zorlanmıyacaksanız kendin büyüt bence. Keşke benimde o imkanım olsa. Benim annem bakacak. Ben olsam 2-3 yıl kendim bakıp sonra kreşe-anaokulana verip çalışmaya devam ederim heralde. Allah yardımcın olsun canım.

Zorlanmayız diye düşünüyorum Allah'ın izniyle, tabi ki bazı şeylerden feragat etmemiz gerekecek ama göze alınabilir bebek için. ama ben çok alıştım maddi anlamda birine bağlı olmamaya. yani eşim benim de bebeğin de ihtiyaçlarımızı karşılayabilir çok şükür, zaten benim maaşım çok değil. mesele o değil, dediğim gibi ben çok alıştım çalışmaya, kendi paramı harcamaya. bir de bu konuda takıntılıyım, babamdan para aldığım dönemlerde bile aylık verirdi babam, her seferinde isteyip de kendimi kötü hissetmemem için. böyle maddi konularda karı-koca arasında bu muhabbetler hiç hoş değil elbette ama huy işte, bu düşünceyi çıkaramıyorum aklımdan

dünkü cicşlerimizi yollıyım size ama anca önümüzdeki yaz giyer ama ne yapim çok heveslendim

çok güzeller canım, güle güle giysin kuzucuk inş

tşkler cnm hepimizin bebişi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…