Oyyy çok güzeller. Rabbim giydirmeyi nasip etsin. Bu kıyafetlerden tanıyacağım bebişini
amin hepimize cnm hahaha evet
Canım o zaman sende eşine söyle evdeki para durumunu sen idare et. Ödemeleri falan da sen kontrol et. Daha rahat harcarsın o zaman. Bende de var o sıkıntı. Şimdi istediğim gibi harcıyorum ama çalışmasam ne olur bilmiyorum. Bir de sorun şu ki. Eşlerimiz eminim seninki de öyledir. Harcamamıza karışmaz biz kendi kendimize sıkıntı yapıyoruzZorlanmayız diye düşünüyorum Allah'ın izniyle, tabi ki bazı şeylerden feragat etmemiz gerekecek ama göze alınabilir bebek için. ama ben çok alıştım maddi anlamda birine bağlı olmamaya. yani eşim benim de bebeğin de ihtiyaçlarımızı karşılayabilir çok şükür, zaten benim maaşım çok değil. mesele o değil, dediğim gibi ben çok alıştım çalışmaya, kendi paramı harcamaya. bir de bu konuda takıntılıyım, babamdan para aldığım dönemlerde bile aylık verirdi babam, her seferinde isteyip de kendimi kötü hissetmemem için. böyle maddi konularda karı-koca arasında bu muhabbetler hiç hoş değil elbette ama huy işte, bu düşünceyi çıkaramıyorum aklımdan
çok güzeller canım, güle güle giysin kuzucuk inş
Biz daha cinsiyet öğrenemedik sen ne güzel ciciler almışsın :) Sağlıkla giysin kuzun inşallah :)
Ben dr ekendimi bir eczaneye atsam iyi olacakfataskin kremleri nereden aldın?
bakıcı işini ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar benim cadıya annem bakıyo ama ikizler olunca annem tek başına başa çıkamaz iştende çok uzun süre izin alamam özel sektörde çalışıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin
günaydın kızlaar
bakıcı işini hiç sorma canım, benim annem ilk günden hem gelinlere hem bana mesaj verdi ben çocuklarınıza bakmam diye :) zaten annem istanbul'a, memlekete falan gidiyor sık sık, onu da eve bağlamak istemem :/ kayınvalidemle zaten ayrı şehirdeyiz. ayrıca eşim de bakıcı kabul etmiyor, işi bırakmamı istiyorne yapacağım hiç bilmiyorum
bizde daha yeni öğrendik cnm yaaa 21inde ben dayanamadım işte bakınmaya başladım
Yeni mni öğrendin mi öğrendin.Bak biz daha bekliyoruz saat geçsin diye
hee bide o var demiaz kaldı az kaldı cnm 15:30aönemli olan saat değil bebişinin gösterip göstermemesi
hee bide o var demiYengem 8 aylık olunca anca öğrenmiş. Bacağı hep katlı duruyormuş. Hatta bacağında bir problem var zannetmişler.
Kısmet bakalım açsın canım anne babasından da insan utanır mı ?
Canım o zaman sende eşine söyle evdeki para durumunu sen idare et. Ödemeleri falan da sen kontrol et. Daha rahat harcarsın o zaman. Bende de var o sıkıntı. Şimdi istediğim gibi harcıyorum ama çalışmasam ne olur bilmiyorum. Bir de sorun şu ki. Eşlerimiz eminim seninki de öyledir. Harcamamıza karışmaz biz kendi kendimize sıkıntı yapıyoruzEşler arasında en sevmediğim olay zaten senin paran benim paran muhabbetidir. Eşimin maaşını direk kendi hesabıma havale yaparız. Tüm ödemeler benim hesapta çünkü eşimin maaş hesabı olduğu için orda pek para tutmuyoruz. Bende eminim çok zorlanırdım çalışmasaydım ama alışırdım heralde. Sonuçta bakmakla yükümlğ
ben oğlumun bakıcısından çok memnunum. evimde kamera var, istediğim an cepten girip online izliyorum. ne annem ne kv asla onun gibi bakamazdı, ki kendileri de biz böyle bakamazdık, aman aman bu kadını kaçırma hemen bir tane daha yap diye diye aklıma ikinci bebeği soktular. kışı evde hep beraber geçiricez, oğlum minik oğlum ben ve bakıcımız. yaz gelince abi kreşe ben işe, minikle bakıcı evde.
Yazmam mı hemen yazarım İnş Allah. ERkek derse hiç şaşırmayacağım ama erkek hissediyorum çünkü. Gerçi hislerimide çok güvenmem.inş. inş. cnm bende çok merak ediyorum bakalım pıtışlımı pipişlimi gelicek bizede yaz hemen
Evet işyerine de bildirmek zorundasın. Allah gönlünüze göre versin.çok doğru söylüyorsun canım, eşlerimiz zaten sıkıntı yapmaz. şimdi de ikimiz de biliriz hesabımızı, ne alıyoruz ne veriyoruz birlikte yürütürüz o işleri. bakalım doğum yaklaşınca bu meseleyi bir kez daha konuşacağım eşimle, kararından vazgeçeceğini zannetmiyorum ama şansımı deneyeceğim :) iş yerine bildirmem lazım geri dönüp dönmeyeceğimi, çünkü eğer döneceksem benim yerime ben dönene kadar bakabilecek biri var ama dönmeyeceksem başka birini alacaklar
ne güzel canım, hep öyleleri çıkmıyor işte sen şanslısın maşallahoğlun kaç yaşında?
ne güzel canım, hep öyleleri çıkmıyor işte sen şanslısın maşallahoğlun kaç yaşında?
kızlar minişleri hissediyormusunuz???benim ikinci bebeğim ve hala hissettiğimi sanmıyorum 16+4 teyiz.oğlumu daha erken hissetmiştim diye hatırlıyorum.ilk bebeğim sezeryan acaba rahimdeki kesi his azalmasına yol açmış olabilirmi bi fikriniz var mı?kaşcı aldığın kıyafetler çook şirin güle güle giysin güzel kızınben hala bişi almadım kendimi tutuyorum.
çatlak kremi konusunda;ben ilk hamileliğimde bebe yağı kullandım 18 kg aldım,hiç çatlağım yoktu.ama ben kiloluyum ve annemde de çatlak yok.bence yapı meselesi arkadaşlar.
Yazmam mı hemen yazarım İnş Allah. ERkek derse hiç şaşırmayacağım ama erkek hissediyorum çünkü. Gerçi hislerimide çok güvenmem.
Evet işyerine de bildirmek zorundasın. Allah gönlünüze göre versin.
Yazmam mı hemen yazarım İnş Allah. ERkek derse hiç şaşırmayacağım ama erkek hissediyorum çünkü. Gerçi hislerimide çok güvenmem.
Evet işyerine de bildirmek zorundasın. Allah gönlünüze göre versin.
canım bakıcıya karar verdiyseniz şimdiden araştırın, zaman çok daha. referanslarına dikkat edin. olmazsa olmazlarınızı baştan konuşun vs.
gerçekten kabus gibi bakıcılar var. bir komşu var karı koca dr, çocuklarına aptdan bir komşu kendi evinde baktı. çocuğu alır günlere giderdi ben izindeyken görüyordum. anne babanın birşeyden haberi yoktu.
bu sabah bakıcım anlattı, 30 numaranın bakıcısı dün öğleden sonra çocuğu evde uyutup, bahçeye çay içmeye inmiş. tanımıyorum 30 numarayı ama tereddütteyim çıkıp söylemelimiyim diye. 22 aylık bebek evde uyurken 6 kat aşağı inip bahçede çardakta nasıl çay içer bakıcı.
bakıcı olacaksa kamera şart.
oğlum şu an tam 2,5.
amin, hepimizin inşallah
maşallah, kardeşi olduğunda 3 yaşında olacak, tam ideal yaş aralığı bence :)
bakıcıya karar veremedik, eşim ısrarla benim bakmamı istiyor, bir bebeğe annesinden iyi hiç kimse bakamaz düşüncesinde. işte çevremizde hep bu anlattığın gibi örnekleri de duyduğumuzdan herkes tereddütle yaklaşıyor bu bakıcı meselesine. ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum Allah kısmet eder de her şey yolunda giderse, sonra da bakıcıya karar versek bile bebeğim 6 aylık olana kadar ben bakacağım. o yüzden doğum yaklaşınca eşimle oturup konuşmayı planlıyorum. bakalım, hayırlısı olur inş.
Yapacak bir şey yok. Paşa paşa ödeyeceksin. Bebişinede alırsın canım hemen gelmiyor ya. Zamanı var nasılsa.aracımın kaskosu, sigortası hepsinin ödemeleri gelmiş heryerden arıyorlar zır zıryaaa ben bebişime bişiler alıcaktım o paralarla
Yapacak bir şey yok. Paşa paşa ödeyeceksin. Bebişinede alırsın canım hemen gelmiyor ya. Zamanı var nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?