2014 Aralık Anneleri

ben biraz heyecan yapıyormda cinsiyet konusunda :))) bebegim sağlıklı çok şükür. :)

Bende bugun 3 lu test yaptirmaya gittim ultrasonda bakti dr kuzucum 220 gr olmus gayet iyi dedi, kan verdim taramanin sonuclari persembe cikicak bakalim insallah bir sıkıntı cıkmaz. Birde fetus ecosu icin randevu verdi agustos ayina..

oy yerim ben onları ya 220 gr ne demek, ne kadar minikler inş iyi çıkar sonuçların da canım. bu arada fetüs ecosu neymiş ya, benim hiç haberim yok öyle bir şeyden :44:

Aynen tatlım yaa..benim eşimin acayip acayip hobileri var zaten bi bıraksam nerelere gidecek o paralar.. sürekli doğumu hatırlatıyorum vazgeçiyo doğum parasını kayınvalidem ben vericem diyo ama bakalım

sen de benim gibi şanslılardansın maşallah zamanında annem yeğenlerim için hazırlık yaparken her şeylerini kendi almak, hazırlamak istiyordu. çok özenmiştim, Allah bana da annem gibi bir kayınvalide nasip etsin diye geçirmiştim içimden, dua saatine gelmiş valla demek ki :) kayınvalidem de annem gibi, ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar

oyyy maşallah çok tatlı allahım bizede nasip et yarabbim

tesekkürler kizlar:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuzum ilki benim 7 aylık doğdu ablamda kremlerin faydası yok diyince kullanmadım kasik bolgemdr azicik catlama oldu ama 9.ayi görmedim yoksa daha cok catlardi karnim vs.bunda her ihtimale karşı kullanayim dedim ama karar verip alamadim bir türlü

slmlar annelerr ben bişey sormak istiyorum bugün ağdaya gitmeyi düşünüyorum bu zamana kadarda hep ağdaya gittim 14+4 günlüğüz bi sıkıntı olmaz dimi sizler napıyosunuz biraz baktım ağdaya devam edende var başında bırakanda çok kararsız kaldım :26: :26: :26:

ben ömrümde hayatımda ağdaya gitmemiştim hamile olunca ilk defa gittim çok rahatmış bebeğimi sıkıştırmak onu rahatsız etmek istemedim. gitmek konusunda neden karasızsın anlamadım :44:

Ben 16+3 um gene cikardim az once. Zofrani ictigim surece kusmuyorum. 2 gundur icmiyim dedim bugun gene basladim. Keske psikolojik olsa ama degil bogazima kadar geliyo nesi psikilojik bunun. Benim doguma kadar surcek heralde. İlacla inatlasiyorum icmicem diye o galip geliyor (

ben ömrümde hayatımda ağdaya gitmemiştim hamile olunca ilk defa gittim çok rahatmış bebeğimi sıkıştırmak onu rahatsız etmek istemedim. gitmek konusunda neden karasızsın anlamadım :44:

ben hep ağdaya gidiyodum ama zararı varmı diye araştırdım mantar enfeksiyon riski olur diyenler var o yuzden biraz kararsız kaldım bide şehir değişikliği oldu taşındık derken herhangi bir yere gitcem şansıma bilemedim o yüzden :26: :26:

Telimde yüklediğim programa göre böyleymiş hanımlar bakalım denicem ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oy yerim ben onları ya 220 gr ne demek, ne kadar minikler inş iyi çıkar sonuçların da canım. bu arada fetüs ecosu neymiş ya, benim hiç haberim yok öyle bir şeyden

Bebegin kalbini kontrol ediyorlar cocuk kardiyologundan randevu aliyorsun cnm, bana agustos ayina gun verdi.

kızlar benim bebeğim daha küçük ama bende hissetmeye başladım gerçekten:) sanki seğirme gibi, gıdıklama gibi oluyor benim. kendimi çok dinlediğimden de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…