Merhaba canım, Hayırlı olsun bebişin. Ben 17+1 im ve hala öğrenemedim üzülme yani. 1 saat sonra randevum var inş Allah öğreneceğim. 4Lü henüz yaptırmadım ama 2li ile aynı oluyor sanırsam hem kan hem ultrason. Yaptıran arkadaşlar yardımcı olur bu konuda. Aşırı şiddetli değil ise normal rahim büyüdüğü için olabiliyormuş.
Karın büyüklüğüde iç karnın genişliği ile alakalıymış canım takma kafanı milletin dediklerine iyiyse bebeğin problem etme. Boşver.
Bende bugun 3 lu test yaptirmaya gittim ultrasonda bakti dr kuzucum 220 gr olmus gayet iyi dedi, kan verdim taramanin sonuclari persembe cikicak bakalim insallah bir sıkıntı cıkmaz. Birde fetus ecosu icin randevu verdi agustos ayina..
Aynen tatlım yaa..benim eşimin acayip acayip hobileri var zaten bi bıraksam nerelere gidecek o paralar..sürekli doğumu hatırlatıyorum vazgeçiyo doğum parasını kayınvalidem ben vericem diyo ama bakalım
oyyy maşallah çok tatlıallahım bizede nasip et yarabbim
tesekkürler kizlar:)Ayyy Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Bizimle de paylaş belki kızım vardır fikir olur hem kız annelerine de
Erkek olursa çok büyük ihtimalle Eymen istiyoruz. ASaf ismi de çok hoşuma gitmişti ama eşim Aaaaaaaaaa safffffffffff diye dalga geçerleer dedi.Kız olursa hiç bir fikrimiz yok :26::26:
Bende şimdi gidiyorum doktora. Bakalım cinsiyetimiz neymiş. Herkese iyi günlerr
meleğim bu senin ikinci bebek değil mi? oğlun vardı sanırım. ilkinde çatladın mı? ne kullandın ilkinde?
ben oğlumun bakıcısından çok memnunum. evimde kamera var, istediğim an cepten girip online izliyorum. ne annem ne kv asla onun gibi bakamazdı, ki kendileri de biz böyle bakamazdık, aman aman bu kadını kaçırma hemen bir tane daha yap diye diye aklıma ikinci bebeği soktular. kışı evde hep beraber geçiricez, oğlum minik oğlum ben ve bakıcımız. yaz gelince abi kreşe ben işe, minikle bakıcı evde.
slmlar annelerrben bişey sormak istiyorum bugün ağdaya gitmeyi düşünüyorum bu zamana kadarda hep ağdaya gittim 14+4 günlüğüz bi sıkıntı olmaz dimi sizler napıyosunuz biraz baktım ağdaya devam edende var başında bırakanda çok kararsız kaldım :26: :26: :26:
ay sen 15 mi oldun.inşallah benimde haftaya veya 16da geçer. ohh ohh çok şükür canım gözün aydın.az daha sıkıalam dişimizi inşallah geçicek. 14 hafta dayandık 1-2 hafta daha dayanırız inşallahda geçer
ben ömrümde hayatımda ağdaya gitmemiştim hamile olunca ilk defa gittim çok rahatmış bebeğimi sıkıştırmak onu rahatsız etmek istemedim. gitmek konusunda neden karasızsın anlamadım :44:
Kızlar doktora gidiyorum şimdi inşaallah cinsiyetlerini öğrenebilirim :)
Hadi bakalım paylaşırsın sonuçları merala bekliyoruz. Bende 3:30 da gidicem. SAat geçmek bilmedi beee Ne uzun günmüş..........
Guzel haberlerle gelin kizlar :) bekliyoruz ((swift seninki erkek ))
SAğol paylaşmaya devam
Hem sen koyarsın ismi de hem müdahale ethiç yakışmadı
İnşallah canım bekliyoruz hala..
Bende geçiremedim zamanı evde. Doktorda acil ameliyata gitmiş bekliyoruz bakalım. Öğrenince ilk buraya yazarım :))
Aynen benim doktorda doguma gitmis beklemedeyim bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oy yerim ben onları ya 220 gr ne demek, ne kadar miniklerinş iyi çıkar sonuçların da canım. bu arada fetüs ecosu neymiş ya, benim hiç haberim yok öyle bir şeyden
Telimde yüklediğim programa göre böyleymiş hanımlar bakalım denicem ben Eki Görüntüle 1167542
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?