Bi pipili de bizden ekleyinn :) erkegim geliooo!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama biz de erkekmisiz kimse sallamadi bizi kizlarrrr askolsunnnvalla kizdirmayin oglumu isetirim ustunuze hehehehe
çok sevindim senin adına canım ne güzel bir haber bu
Yarin guncelliycem cinsiyetleri belli olanlari..
Gözün aydın canım :)) sen işetirsen ben ikisini birden işetirim bak
Sağol canım. hep iyi haberlerini alırız inşallah :)
Gözün aydın canım :)) sen işetirsen ben ikisini birden işetirim bak
Sağol canım. hep iyi haberlerini alırız inşallah :)
Amanin o zaman korkulur senin iki pipiliden
O kadar eminsin yani tutturdun valla. Tebrikler...Guzel haberlerle gelin kizlar :) bekliyoruz ((swift seninki erkek ))
Haha karis o zaman.ama ta kardeşi karışıyo ya. o karışcağına ben karışayım.yarın öbürgün onun çocuğuna ben bişey desem koycak mı?
hadi bakalım merakla beklioruz
Gozun aydin. Oooohh pasalarla dolduruyoruz valla. Kizlara yer kalmayacak...İki tane paşam olucak teyzeleri :))) çok iyiler şükür. İkiside 112 gram 15 cm. Magnezyum, kalsiyum, kan şurubu ve progestan başladık. İkiz olduğu için doğuma kadar progestan kullan dedi. Rahim ağzı ölçümümüzde iyi çıktı.çok mutluyumm :))) Darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına :)
Benimde erkekim olacak.Yarin guncelliycem cinsiyetleri belli olanlari..
Cok guzel herseyi iyi cok sukur. Doktorumuzuda cok begendim. Cok tatli bir bayan herseyi sordum rahat rahat.tabi bir suru seyde unutmusun o heyecanla.Cnm nerdesin kontrol nasil geçti yazdinda benmi görmedim seni merak ettim
Aa sallamaz olurmuyuz ask olsun. Hayirli ugurlu olsun pasamiz..Ama biz de erkekmisiz kimse sallamadi bizi kizlarrrr askolsunnnvalla kizdirmayin oglumu isetirim ustunuze hehehehe
Bizim doktorun 4 dogumu varmis bugun o yuzden bekledik bayabi. Ve cinsiyetimiz belli oldu. Yigidin mali meydandadir dercesine acmis bacaklari gosterdi pasam. Evet evet bir oglan daha. Erkekim geliyor. Prenses annelerine duyurulur.
Bizim doktorun 4 dogumu varmis bugun o yuzden bekledik bayabi. Ve cinsiyetimiz belli oldu. Yigidin mali meydandadir dercesine acmis bacaklari gosterdi pasam. Evet evet bir oglan daha. Erkekim geliyor. Prenses annelerine duyurulur.
O kadar eminsin yani tutturdun valla. Tebrikler...
Haha karis o zaman.
Gozun aydin. Oooohh pasalarla dolduruyoruz valla. Kizlara yer kalmayacak...
Benimde erkekim olacak.
Cok guzel herseyi iyi cok sukur. Doktorumuzuda cok begendim. Cok tatli bir bayan herseyi sordum rahat rahat.tabi bir suru seyde unutmusun o heyecanla.
Aa sallamaz olurmuyuz ask olsun. Hayirli ugurlu olsun pasamiz..
Allah bagislasin tatlimBi pipili de bizden ekleyinn :) erkegim geliooo!!!
Sanada masallah hayirli olsun kizinBenim bebegimde kiz olacak eklerseniz seviniriz :)
İnsallah canim ya bi turlu kesin sonuc alamadik :)Sağolun canlar :))) bittercim inşaallah cnm. Sendende güzel haberler bekliyoruz :)
Nihayet ogrendin canim hepinize masallah en son bem ogrenicem galiba :)Bizim doktorun 4 dogumu varmis bugun o yuzden bekledik bayabi. Ve cinsiyetimiz belli oldu. Yigidin mali meydandadir dercesine acmis bacaklari gosterdi pasam. Evet evet bir oglan daha. Erkekim geliyor. Prenses annelerine duyurulur.
O kadar eminsin yani tutturdun valla. Tebrikler...
Haha karis o zaman.
Gozun aydin. Oooohh pasalarla dolduruyoruz valla. Kizlara yer kalmayacak...
Benimde erkekim olacak.
Cok guzel herseyi iyi cok sukur. Doktorumuzuda cok begendim. Cok tatli bir bayan herseyi sordum rahat rahat.tabi bir suru seyde unutmusun o heyecanla.
Aa sallamaz olurmuyuz ask olsun. Hayirli ugurlu olsun pasamiz..
Swift doubleannemmmm tesekkur ederim pipidaslarimmsaglikla kucagimiza alalim insallahhh :)
Sağol canım. seninde gözün aydın :)) Bu yıl erkek yılı heryerden bi pipi çıkıyokaçıncı haftan senn kilosu boyu nasıl?
Swift doubleannemmmm tesekkur ederim pipidaslarimmsaglikla kucagimiza alalim insallahhh :)
Kızlar hayırlı olsunAllah bağışlasın minik erkeklerinizi inşallah :)) bugün 15nci haftaya girdik biz de, bende %100 öğrenmek istiyoruuuuuuummmmm yaaa...şimdilik minik erkekim bakalım bi dahaki kontrole ne olacak benim süpriz yumurtammm
Ne demek pipidaşımbizimki pipi kardeşliği
Sağol canım. Ayy seninki değişmesin artık, bi şoku daha kaldırabilecek misin
Hahahhaa ay cok guldum buna bakkbu arada benim sipam 15 cm ve 150 grammis :) sizinkiler nasill?
Evet bence de kaldıramayacak gibiyim eşim oğlum diye seviyor hemen sattı kızımızıDr. la kapıştık erkek konusunda iddialıyım dedi ama ilk kız dediği için güvenemiyorum..sırf cinsiyeti için başka Dr.a gitmek istiyorum ama eşim kabul etmiyor..şeytan diyo yarın gizlice git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?