2014 Aralık Anneleri

Ama biz de erkekmisiz kimse sallamadi bizi kizlarrrr askolsunnn valla kizdirmayin oglumu isetirim ustunuze hehehehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın canım :)) sen işetirsen ben ikisini birden işetirim bak

çok sevindim senin adına canım ne güzel bir haber bu

Sağol canım. hep iyi haberlerini alırız inşallah :)

Şimdiden baya bi erkekler çoğunlukta sanki. Böceklerin arasına çiçek haberleride gelsin biraz :))))

Bizim doktorun 4 dogumu varmis bugun o yuzden bekledik bayabi. Ve cinsiyetimiz belli oldu. Yigidin mali meydandadir dercesine acmis bacaklari gosterdi pasam. Evet evet bir oglan daha. Erkekim geliyor. Prenses annelerine duyurulur.
Guzel haberlerle gelin kizlar :) bekliyoruz ((swift seninki erkek ))
O kadar eminsin yani tutturdun valla. Tebrikler...
ama ta kardeşi karışıyo ya. o karışcağına ben karışayım.yarın öbürgün onun çocuğuna ben bişey desem koycak mı?
hadi bakalım merakla beklioruz
Haha karis o zaman.
Gozun aydin. Oooohh pasalarla dolduruyoruz valla. Kizlara yer kalmayacak...
Yarin guncelliycem cinsiyetleri belli olanlari..
Benimde erkekim olacak.
Cnm nerdesin kontrol nasil geçti yazdinda benmi görmedim seni merak ettim
Cok guzel herseyi iyi cok sukur. Doktorumuzuda cok begendim. Cok tatli bir bayan herseyi sordum rahat rahat.tabi bir suru seyde unutmusun o heyecanla.
Ama biz de erkekmisiz kimse sallamadi bizi kizlarrrr askolsunnn valla kizdirmayin oglumu isetirim ustunuze hehehehe

Aa sallamaz olurmuyuz ask olsun. Hayirli ugurlu olsun pasamiz..

Hayirli ugurlu olsun erkek in. Ben de bi gun burdan erkek im geliyo diye yazcam icime doguyo

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin : ) bugün hep erkek haberi aldık galiba

Sağol canım. seninde gözün aydın :)) Bu yıl erkek yılı heryerden bi pipi çıkıyo kaçıncı haftan senn kilosu boyu nasıl?

Swift doubleannemmmm tesekkur ederim pipidaslarimm saglikla kucagimiza alalim insallahhh :)

Bi pipili de bizden ekleyinn :) erkegim geliooo!!!

Allah bagislasin tatlim
Benim bebegimde kiz olacak eklerseniz seviniriz :)
Sanada masallah hayirli olsun kizin
Sağolun canlar :))) bittercim inşaallah cnm. Sendende güzel haberler bekliyoruz :)
İnsallah canim ya bi turlu kesin sonuc alamadik :)
Nihayet ogrendin canim hepinize masallah en son bem ogrenicem galiba :)

Swift doubleannemmmm tesekkur ederim pipidaslarimm saglikla kucagimiza alalim insallahhh :)

Sağol canım. seninde gözün aydın :)) Bu yıl erkek yılı heryerden bi pipi çıkıyo kaçıncı haftan senn kilosu boyu nasıl?

Kızlar hayırlı olsun Allah bağışlasın minik erkeklerinizi inşallah :)) bugün 15nci haftaya girdik biz de, bende %100 öğrenmek istiyoruuuuuuummmmm yaaa...şimdilik minik erkekim bakalım bi dahaki kontrole ne olacak benim süpriz yumurtammm

Son düzenleme:

Sağol canım. Ayy seninki değişmesin artık, bi şoku daha kaldırabilecek misin

Sağol canım. Ayy seninki değişmesin artık, bi şoku daha kaldırabilecek misin

Evet bence de kaldıramayacak gibiyim eşim oğlum diye seviyor hemen sattı kızımızı Dr. la kapıştık erkek konusunda iddialıyım dedi ama ilk kız dediği için güvenemiyorum..sırf cinsiyeti için başka Dr.a gitmek istiyorum ama eşim kabul etmiyor..şeytan diyo yarın gizlice git

Bi oğlum bi kızım, çocukda afallıcak bekle kontrol zamanını daha heyecanlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…