2014 Aralık Anneleri

İnşallah zamanında gelirler. Sende muhtemelen doğuma kadar kullanırsın o zaman. Doktorum da baş dönmesi yapabilir dedi bana. Gece içmekte faydâ var..

cinseyiti kesinleşti erkek yazarmısınızx

Ben de aynıyım çok kaşınıyor şimdiden biooil sürüyorm lireac da sipariş verdim inşallah işe yarar..
Buarada hiç sanmıyorum dayanabileceğini bana dr kız dediğinde hemen heDiye bile almıştım kızıma şimdi erkek olunca öyle cicili şeyler yok tutuyorum o yüzden kendimi..ama kıza almamak için kendini tutmak çok zor bence çok şeker ciciler var çünküüüüüüüü :)) :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Aynen canim ya kesin dayanamam sen degistir bari kiz cicilerini :)
Benimde liarac almam lazim kesin catliycam biliyorum ama esime al demek istemiyorum zaten tek maasla ayin sonunu zor getiriyoruz bazen kendi parami harcamaya alismistim yillarca boylesi zor geliyo..
Aynen canim biz cok sansliyiz benim kayinvalidem kayinbabam cok seviyolar hic kotu bi dusunce sezmedim sahsima karsi.kendi cocuklarindan ayirmazlar...
Ben 8 haftalikkende gitmistim hala gidiyorum bisey olmaz bence canim riskin falan varsa bisey diyemem tabiki :)
Karnımda çok şirin hareketler var :) böyle misket yuvarlanması gibi :) gıdıklanır gibi :)
Eheheheheh çok tatlı ya
Bendede var bi kac gundur onceleri yok degildir dedim ama artik hissediyorum sanirim :)
Masallah canimm.insallah bende kesin bisey ogrenirim sonraki.kontrolumde 20 haftalik oluyorum :)

Sağol canım en son bir ay önce iki doktora birden gitmiştim bebeğin suyu ile ilgili kimse birşey dememişti bu başka doktor ilk bu mu fark etti yoksa bu ay mı azaldı anlamadım bayağı moralimi bozdu. üçlü testi yaptırdım Perş öğleden sonra sonucu alacağım inş herşey yolundadır cümlemiz için de.

Haklısın arkadaşım beni uyarması lazımdı ama o önce bebek sağlıklı mı diye bakalım dedi. Üçlü test sonucuna göre işlem yapacak sanırım. Bulantılarım başlarda oldu ama son haftalarda gayet Rahattım. Çok uyukluyorum ve herzaman halsizim 6 yaşında bir kızım var her gün işe gidip geliyorum bi de evdeki işler çok yoruldum. Annem başka şehirde eşim özel sektörde çalışıyor tüm işler bana kalıyo maalesef. Şimdi kalkıp yemek yapmalıyım ama gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam bir hafta önce aldığım sebzeleri bozulmadan yemek yapmayı başarırsan ne mutlu bana.

Oooo super çok sevindim cnm günün harika haberi :)

Kesinin böyle bişeye sebep olacağını sanmıyorum; hatta 2. gebeliklerde annenin tecrübesinden ötürü daha erken hissedilebiliyor, 16-22 haftalar arası hissedilmesi beklenir, eli kulağındadır canım hissedersin.. Çatlak meselesinde de sana katılıyorum.. Tamamen yapı meselesi ben hiç bir şey sürmedim çünkü çatlak yüzeysel olan bir durum değil, derinin bayağı derinlerinde olan birşey ki oraya da bu sürülen kremlerin nüfuz etmesi mümkün değil..Çatlağım falan da olmadı.

Sağol canım ben de öyle yapıyorum sabahtan beri litre litre su içtim bi de multivitamin önerdi doktor ona başladım decavit diye birşey aldım eczaneden sizlere de tavsiye etti mi doktor

Yani bu tarz doktorlara gıcık oluyorum.. Karnı büyük de nedenini de açıklasın ne gibi bir olumsuzluğa yol açar vs. Hayret ya. Bana vitamin falan vermedi canım gerek yok doğal beslen dedi, kan değerleri düşük çıktığı için kan ilacı içiyorum sadece.. Suyu lıkır lıkır değil yudum yudum yavaş yavaş içmelisin hayatım .

Aynen canim ya kesin dayanamam sen degistir bari kiz cicilerini :)
Benimde liarac almam lazim kesin catliycam biliyorum ama esime al demek istemiyorum zaten tek maasla ayin sonunu zor getiriyoruz bazen kendi parami harcamaya alismistim yillarca boylesi zor geliyo..

Aynen canim biz cok sansliyiz benim kayinvalidem kayinbabam cok seviyolar hic kotu bi dusunce sezmedim sahsima karsi.kendi cocuklarindan ayirmazlar...

Ben 8 haftalikkende gitmistim hala gidiyorum bisey olmaz bence canim riskin falan varsa bisey diyemem tabiki :)

Bendede var bi kac gundur onceleri yok degildir dedim ama artik hissediyorum sanirim :)

Masallah canimm.insallah bende kesin bisey ogrenirim sonraki.kontrolumde 20 haftalik oluyorum :)[/QUOTE]

Oooo super çok sevindim cnm günün harika haberi :)

Sağolun canlar :))) bittercim inşaallah cnm. Sendende güzel haberler bekliyoruz :)

Ama biz de erkekmisiz kimse sallamadi bizi kizlarrrr askolsunnn valla kizdirmayin oglumu isetirim ustunuze hehehehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sevindim senin adına canım ne güzel bir haber bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…