2014 Aralık Anneleri

Bi oğlum bi kızım, çocukda afallıcak bekle kontrol zamanını daha heyecanlı olur

Ayyyyy günler hiç bu kadar yavaş geçmemişti canım sana sorayım seninki kesin...bana dr.un pipi diye gösterdiği şey bacağın altında yuvarlaklık var o yuvarlaklığın ortadan çıkmış minicik bir çıkıntı vardı aynı mı sizin de??? Çocuk yakında isyan edecek uğraşmayın şeyimle diye :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Hahahah evet canım o pipi sanki senin gönlün kızdan yana gibi :))

Hahahah evet canım o pipi sanki senin gönlün kızdan yana gibi :))

Oyyyy pipili deseneeeeee :O yani ilk çocuğumuz olacak inşallah...ikisi de yok hani sağlıkla gelsin de çok önemli değil kız mı erkek mi...ama ilk çocuğun kız olması da ffena olmazdı :)) ayyyyy özür dilerim oğlummm sen gel seni çok severim bennnn :)) gidişatım iyi değil benim canım bir an evvel emin olmam gerek :)

Kızlar bebk hareketlerini hisseden varmı benim ikinci gebeliğim ama ben daha hiçbirşey hissetmedim. SİZCE NORMALMİ ikincilerde daha erken diyorlar ama bende hiçbirşey yok

Ben bir ay onceden bildim :)) hahayy kendi gobegimi bilemedim bi gerci gobek cikmadan cinsiyet belli oldu benimm :)) hayirli olsun :)

Ben seninkinede erkek dediydimm haha erkekmi canim seninkide?

Kızlar bebk hareketlerini hisseden varmı benim ikinci gebeliğim ama ben daha hiçbirşey hissetmedim. SİZCE NORMALMİ ikincilerde daha erken diyorlar ama bende hiçbirşey yok

Telefondan goremiyorum kac haftalik hamilesin canim ben 17.haftami bitirmek uzereyim usg ye gore tabiki 2-3 gundur hissetmeye basladim sanirim :)

bende 3 gündür hareketlerini hissetmeye başladım.. kızlar birde bende muhteşem mide yanmaları var sizde de aynı durum mevcut mudur? cinsiyeti yarın öğreneceğiz inşallah

canım o kişiden kişiye değişiyo. erkekler erken oynuyo diyolar. bnm 13. haftamda başladı mesela. ilk gebeliğim. bir de göbeği olanlar da geç hissedermiş.

Benim ilki kız, bunlar erkek olacak nasipse.. İkiside bizim canımız hiç farketmez kız erkek. Ama öğrenene kadar pipiydi kuntişti insan merak ediyo

Benim de 15+5 canim ayniyiz demekki pipidasim

Aaa evet aynı gün mü çalıştık naptık pipidaşım

ayy kuntiş ne yaa 😂😂😂çok güldüm 😄 ne cok erkek var yaa bizde bugün 16+1 olduk 1 hafta sonra kontrolümüz var busefer boyunu kilosunu ögrenicem hep unutuyorum zaten bebegi ultrasonda gördüğümde herseyi unutuyorum 😗😗 bide geçen gece mide yanmasindan agliycaktim nerdeyse esim 2 bardak süt getirdide sakinlesip uyudum 😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Benim kız var 3,5 yaşında nuniş der oda isim çok bizde
Seninde mi erkek.? Gerçekten ne kadar çok erkek müjdesi veren oldu. Maşalah.. Benimde dün akşam midem ağrıdı sırtıma vurdu ağrısı. Kıvrandım resmen.

Günaydııııın anne adayları :) kalkın siz de kahvaltı yapıp işe gidiyoruz biz oğlumla :))

Ben seninkinede erkek dediydimm haha erkekmi canim seninkide?

Valla 11+4 de kızdı iki hafta sonra gittik pipi gördük canım :)) senin tahmin doğru çıktı

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr....
ben cinsiyet konusunda okadar heycanlı değildim ama yazdıklarınızı okuyunca bende sabırsızlanmaya başladım,,bu sene erkek senesi sanırım öğrenenlerin çoğu erkek herhalde bakalım bizde 8 temmuz da gidicez bakalım hayırlısı artık....

Ay nasıl sabrediyorsun canım şuan gitsen öğrenirsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…