Bi oğlum bi kızım, çocukda afallıcakbekle kontrol zamanını daha heyecanlı olur
Ayyyyy günler hiç bu kadar yavaş geçmemişticanım sana sorayım seninki kesin...bana dr.un pipi diye gösterdiği şey bacağın altında yuvarlaklık var o yuvarlaklığın ortadan çıkmış minicik bir çıkıntı vardı aynı mı sizin de??? Çocuk yakında isyan edecek uğraşmayın şeyimle diye :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahahahevet canım o pipi sanki senin gönlün kızdan yana gibi :))
Bizim doktorun 4 dogumu varmis bugun o yuzden bekledik bayabi. Ve cinsiyetimiz belli oldu. Yigidin mali meydandadir dercesine acmis bacaklari gosterdi pasam. Evet evet bir oglan daha. Erkekim geliyor. Prenses annelerine duyurulur.
O kadar eminsin yani tutturdun valla. Tebrikler...
Kızlar bebk hareketlerini hisseden varmı benim ikinci gebeliğim ama ben daha hiçbirşey hissetmedim. SİZCE NORMALMİ ikincilerde daha erken diyorlar ama bende hiçbirşey yok
Oyyyypipili deseneeeeee :O yani ilk çocuğumuz olacak inşallah...ikisi de yok hani sağlıkla gelsin de çok önemli değil kız mı erkek mi...ama ilk çocuğun kız olması da ffena olmazdı :)) ayyyyy özür dilerim oğlummm sen gel seni çok severim bennnn :)) gidişatım iyi değil benim canım bir an evvel emin olmam gerek :)
Kızlar bebk hareketlerini hisseden varmı benim ikinci gebeliğim ama ben daha hiçbirşey hissetmedim. SİZCE NORMALMİ ikincilerde daha erken diyorlar ama bende hiçbirşey yok
Hahahahevet canım o pipi sanki senin gönlün kızdan yana gibi :))
Hayirli olsun cnm hamileligin, allah kucaklarımızada almayı nasip etsin sağlıkla..
Oyyyypipili deseneeeeee :O yani ilk çocuğumuz olacak inşallah...ikisi de yok hani sağlıkla gelsin de çok önemli değil kız mı erkek mi...ama ilk çocuğun kız olması da ffena olmazdı :)) ayyyyy özür dilerim oğlummm sen gel seni çok severim bennnn :)) gidişatım iyi değil benim canım bir an evvel emin olmam gerek :)
Benim de 15+5 canim ayniyiz demekki pipidasim
Benim ilki kız, bunlar erkek olacak nasipse.. İkiside bizim canımız hiç farketmez kız erkek. Ama öğrenene kadar pipiydi kuntişti insan merak ediyo
ayy kuntiş ne yaa 😂😂😂çok güldüm 😄 ne cok erkek var yaa bizde bugün 16+1 olduk 1 hafta sonra kontrolümüz var busefer boyunu kilosunu ögrenicem hep unutuyorum zaten bebegi ultrasonda gördüğümde herseyi unutuyorum 😗😗 bide geçen gece mide yanmasindan agliycaktim nerdeyse esim 2 bardak süt getirdide sakinlesip uyudum 😢
Ben seninkinede erkek dediydimm haha erkekmi canim seninkide?
günaydın kızlarrr....
ben cinsiyet konusunda okadar heycanlı değildim ama yazdıklarınızı okuyunca bende sabırsızlanmaya başladım,,bu sene erkek senesi sanırım öğrenenlerin çoğu erkek herhalde bakalım bizde 8 temmuz da gidicez bakalım hayırlısı artık....
Ay nasıl sabrediyorsun canım şuan gitsen öğrenirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?