2014 Aralık Anneleri

maşallah çok tatlı amiin inşallah bizde kavuşuruz meleklerimize

Merhaba arkadaşlar ben de bugün doktora gittim ama cinsiyeti söylemedi doktor hanım karnı biraz büyük belli olmaz dedi suyun az dedi su içimini arttır dedi. Günde 3 litre ve daha fazla içmelisin dedi. Sol tarafa doğru yat bol bıl dinlen dedi. Suyu artarsa görüntü de net olur dedi üçlü tarama testi için kan aldı. Biraz canımı sıktı çalışıyorum nasıl dinleneyim o zaman biraz rapor ver değil mi bi de bilinçli hastaları neden bu sağlıkçılar sevmez anlamıyorum. Devlet hastanesi muamelesi hep aynı maalesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocuğun suyu az olan ve karnı büyük diye söyleyen var mı aranızda paylaşırsanız sevinirim. Suyu arttırmanın başka yolu var mı biliyor musunuz?

ömer faruk
kadir ege
kağan efe
metehan

haoşuma giden isimler kızlar sizce atila ismine yakışacak 2.bi isim önerebilirmisiniz

canım bol bol su içmek lazımmış

canım bol bol su iç dr.ların her sölediğine takılma,benim kızımda neler sölediler neler,son aylarımı hep hastanelerde geçirdim,karın bölgesi çok küçük,kafası çok küçük,doğuma die alıyolar çocuk çok küçük yaşamaz ciğerleri gelişmemiştir neler neler,kızım bi doğdu maşallah hiç bir sıkıntısı yok hemde biz 2 kilo fln beklerkn 3 kilo 150 gr dğdu

bulantı ve kusman çok oldu mu canım? ondan olabilir suyun azalması. için rahat değilse başka bir doktora daha git belki rapor verebilir. bildiğim kadarıyla ücret karşılığı rapor veren klinikler vs de var, dinlenmeye çok ihtiyacın varsa öyle bir şeye de başvurabilirsin.
önemli bir durum olsaydı seni uyarması gerekirdi zaten, aklına kötü bir şey getirme. su dışında sıvı da tüketmeye çalış, bak yaz mevsimindeyiz karpuz yemeye çalış bol bol. normal bir insanın bile bu mevsimde çok suya ihtiyacı oluyor, bizim haliyle daha fazla tüketmemiz lazım.

Cnm nasıl buldun bakıcını.Hangi yolla yani. Eş dost mu şirket mi?
Bir de ne kadar ödüyosun?

Haydi bakalım kızlar iyi.haberlerle gelin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi bakalım .çok heyecanlı

Guzel haberlerle gelin kizlar :) bekliyoruz ((swift seninki erkek ))

hadi bakalım heyecanla bekliyoruz

Hadi bakalım paylaşırsın sonuçları merala bekliyoruz. Bende 3:30 da gidicem. SAat geçmek bilmedi beee Ne uzun günmüş..........

İki tane paşam olucak teyzeleri :))) çok iyiler şükür. İkiside 112 gram 15 cm. Magnezyum, kalsiyum, kan şurubu ve progestan başladık. İkiz olduğu için doğuma kadar progestan kullan dedi. Rahim ağzı ölçümümüzde iyi çıktı.çok mutluyumm :))) Darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına :)

oy oy maşallah canım allah tamamına erdirsin tatlım çok sevindim

ooyyyy maşallah onlara Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşalarını canım

neymiş bu bende yükliyim

bebeğim&ben var bu program çok güzel bu o programdan bir de huggies'in programı var ama ios bnmki androidse seninki androidlerde var mı bilmyrm canım hafta hafta gelişimleri yazıyo çok güzel

amin kızlar inşallah :)fatma sen öğrendin mi cinsiyetleri cnm?

yok tatlm nerde maşallah sıpalar bi dk durmadı yerinde doktor çok hareketlilet tam net bişey söyleyemicem dedi ilerleyen haftalarda dedi bakalım senin kaçıncı haftan canım 14+6 yım şuan ben dun gittim doktora

Hayirli olsun Ben bastan beri progestan kullaniyorum ne zmna kadar kullancam bilmiyorum. Ne diyerek baslatti seni cnm progestana ?

yok tatlm nerde maşallah sıpalar bi dk durmadı yerinde doktor çok hareketlilet tam net bişey söyleyemicem dedi ilerleyen haftalarda dedi bakalım senin kaçıncı haftan canım 14+6 yım şuan ben dun gittim doktora

Maşallah onlara :) biz 15+5 olduk cnm. 15 güne bir gelmek istediğimi de söyledim. Tamam gel dedi. Sen progestan kullanıyo musun. Şimdilik bir sorun yok ama ikiz gebelikte mutlaka veriyorum dedi.

maşşallah haydi gözün aydın canım.

Hayirli olsun Ben bastan beri progestan kullaniyorum ne zmna kadar kullancam bilmiyorum. Ne diyerek baslatti seni cnm progestana ?

sağol cnm. Arada vajinada ağrım olduğunu söyledim. İkiz olduğu içinde zaten doğuma kadar kullanman gerekiyor dedi.Başka bir sorun yok çok şükür. İkizlerde erken doğum riski daha fazla olduğu için başlattı. Seni niye başlattı peki?

Benimde rahmim kalp seklinde dusuk ve erken dogum riski var. Dusuk riski yok suan ama erken dogum riski doguma kadar devam etcek o yuzden verildi ilk aylarda 200 mg iciyodum simdi 100 mg iciyorum. Gece yatarken iciyorum. Cunku sersemlik ve uyku yapiyor doktorum oyle onerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…