Zaman ne kadar çabuk geciyo geçen sene bu zamanlar sıcaktı mide bulantısıydı ugraşiyorduk şimdi 6.5 aylık olduk....Allahım hepinizi meleklerinize kavuştursun . Buda benim ogluşum Deniz Berk im
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kızlar yeni güzel anlamlı ve kuran da geçen erkek ismi arıyorum. Benim hoşuma gidenler hem kıza hem erkeğe die geçiyor ama daha çok kıza yakışıyo gibi. Erva,berra,ebrar,elyesa.Varmı bildiğiniz değişik bişeyler? Yada düşündüğünüz? Erkek anneleri
çocuğun suyu az olan ve karnı büyük diye söyleyen var mı aranızda paylaşırsanız sevinirim. Suyu arttırmanın başka yolu var mı biliyor musunuz?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çocuğun suyu az olan ve karnı büyük diye söyleyen var mı aranızda paylaşırsanız sevinirim. Suyu arttırmanın başka yolu var mı biliyor musunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar ben de bugün doktora gittim ama cinsiyeti söylemedi doktor hanım karnı biraz büyük belli olmaz dedi suyun az dedi su içimini arttır dedi. Günde 3 litre ve daha fazla içmelisin dedi. Sol tarafa doğru yat bol bıl dinlen dedi. Suyu artarsa görüntü de net olur dedi üçlü tarama testi için kan aldı. Biraz canımı sıktı çalışıyorum nasıl dinleneyim o zaman biraz rapor ver değil mi bi de bilinçli hastaları neden bu sağlıkçılar sevmez anlamıyorum. Devlet hastanesi muamelesi hep aynı maalesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bakıcıya karar verdiyseniz şimdiden araştırın, zaman çok daha. referanslarına dikkat edin. olmazsa olmazlarınızı baştan konuşun vs.
gerçekten kabus gibi bakıcılar var. bir komşu var karı koca dr, çocuklarına aptdan bir komşu kendi evinde baktı. çocuğu alır günlere giderdi ben izindeyken görüyordum. anne babanın birşeyden haberi yoktu.
bu sabah bakıcım anlattı, 30 numaranın bakıcısı dün öğleden sonra çocuğu evde uyutup, bahçeye çay içmeye inmiş. tanımıyorum 30 numarayı ama tereddütteyim çıkıp söylemelimiyim diye. 22 aylık bebek evde uyurken 6 kat aşağı inip bahçede çardakta nasıl çay içer bakıcı.
bakıcı olacaksa kamera şart.
oğlum şu an tam 2,5.
Haydi bakalım kızlar iyi.haberlerle gelin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım .çok heyecanlı
Guzel haberlerle gelin kizlar :) bekliyoruz ((swift seninki erkek ))
hadi bakalım heyecanla bekliyoruz
Hadi bakalım paylaşırsın sonuçları merala bekliyoruz. Bende 3:30 da gidicem. SAat geçmek bilmedi beee Ne uzun günmüş..........
iki tane paşam olucak teyzeleri :))) çok iyiler şükür. Ikiside 112 gram 15 cm. Magnezyum, kalsiyum, kan şurubu ve progestan başladık. Ikiz olduğu için doğuma kadar progestan kullan dedi. Rahim ağzı ölçümümüzde iyi çıktı.çok mutluyumm :))) darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına :)
İki tane paşam olucak teyzeleri :))) çok iyiler şükür. İkiside 112 gram 15 cm. Magnezyum, kalsiyum, kan şurubu ve progestan başladık. İkiz olduğu için doğuma kadar progestan kullan dedi. Rahim ağzı ölçümümüzde iyi çıktı.çok mutluyumm :))) Darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına :)
neymiş bu bende yükliyim
ooyyyy maşallah onlaraAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşalarını canım
oy oy maşallah canım allah tamamına erdirsin tatlım çok sevindim
amin kızlar inşallah :)fatma sen öğrendin mi cinsiyetleri cnm?
İki tane paşam olucak teyzeleri :))) çok iyiler şükür. İkiside 112 gram 15 cm. Magnezyum, kalsiyum, kan şurubu ve progestan başladık. İkiz olduğu için doğuma kadar progestan kullan dedi. Rahim ağzı ölçümümüzde iyi çıktı.çok mutluyumm :))) Darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına :)
yok tatlm nerde maşallah sıpalar bi dk durmadı yerinde doktor çok hareketlilet tam net bişey söyleyemicem dedi ilerleyen haftalarda dedi bakalım senin kaçıncı haftan canım 14+6 yım şuan ben dun gittim doktora
Hayirli olsun Ben bastan beri progestan kullaniyorum ne zmna kadar kullancam bilmiyorum. Ne diyerek baslatti seni cnm progestana ?
maşşallahhaydi gözün aydın canım.
sağol cnm. Arada vajinada ağrım olduğunu söyledim. İkiz olduğu içinde zaten doğuma kadar kullanman gerekiyor dedi.Başka bir sorun yok çok şükür. İkizlerde erken doğum riski daha fazla olduğu için başlattı. Seni niye başlattı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?