iyi de kızlar çocuk odasına geçtiğinde diğer beşiği napıcaksınız? boşuna masraf değil mi? hem kalabalık yanî.
bkalım yaa biraz çıkıp bakıcaz eşimle.. mobilya alırım asansörlü o zamn alçak tutarız içi de derin olursa sorun olmaz yani..
Deşme yarami kız olacak diye umitlenip Buğlem birakacam diyordum hep ama erkekmis bizimkianlamida cok hoş bayılıyorum kismet olirsa 3.olur belki
canlar bilmiyorum hîç beşik baktınız mı ama ben oyun parkının duruşunu hiç sevmiyorum.. böyle naylonumsu gibi duruyo.. mobilya daha hoş ve şirin duruyo bence. ama etrafımdaki herkes oyun parkı al çok kullanışlı dîyo. istediğinde kaldırır başka odaya koyarsın faln filan.. ama ben zatn bebek odası yapıcam. odaya da oyun parkı koymak hoş olmaz. ama işte mıbilya olanlardan çocuk kendini atar diyolar yaa.. siz ne almayı düşünüyosunuz?
Bende oyun parkını hiç estetik bulmayanlardanım. Kullanım açısından da ablam kullandı daha doğrusu kullanamadı. Çok derin oluyor içi. Çocuğu alıp koymak çok büyük dert bence. Seviyesini yukarı çıkartırsan da atlama imkanı bence onlarda daha çok. Tabi çocuk atlamaya başlayınca. Mobilya olanlar da bence de daha hoş. Atlama olayı bence çocuk ile alakalı. Parmaklık falan var. Kolay kolay atlayamaz ama çok hareketlidir çocuk orasını bilemem. Ama şahsen almayı düşünmediğim bir şey park yatak. Bu benim fikrim. Kullanıpta çok rahat etmiş anne sayısı da oldukça fazla.
canım ben de bambu beşik ve normal yatak alacağım sallanan ve sonradan büyüyenlerden. yatağı bebek odasına koyamayacağımızdan, ilk birkaç ay yatması için yatak odamızda bir beşiğe ihtiyacımız olacak, bambuyu öyle kullanacağız işte. birkaç parçası oluyor, ayrılabiliyor. işim bittikten sonra parçalarını ayırıp anneme gönderirim veya iyice sarıp sarmalayıp apartmanın deposuna indiririz. yapacağız bir şeyler artık :)
Kızlar bi ara Ben de kız ismi araştırırken görmüştüm...buğlem cenneti müjdeleyen Melek demek yazıo nette ama anlamı öyle, değilmiş geçen okumuştum cennet melekleri yazılmış içinde buğlem yoktu...buğlem zaten arapça kökenli de değilmiş bilginiz olsun istedim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ilk zaman yatması için maddi olarak en uygunu bambu mu yoksa sevdiğiniz için mi onu alıyorsunuz..Ben biraz baktım da çingene beşiği var 200 tl fln ondan mı alsam diyorum???? Kısa süre için çok para baymak istemiyorum
Kızlar ilk zaman yatması için maddi olarak en uygunu bambu mu yoksa sevdiğiniz için mi onu alıyorsunuz..Ben biraz baktım da çingene beşiği var 200 tl fln ondan mı alsam diyorum???? Kısa süre için çok para baymak istemiyorum
canım çîkolatalı süt yap soğuk soğuk içersin bnce sütten de faydalanmış olursun :) badem yağı tüylnme yapıyo evet.. bu arada göğsüme de sürüyorum demîşsin ya büyüme var mı ki? bnde tık yok da6. aydan snra süt gelirmiş o zamn büyürmüş göğüsler.. etrafımdakiler öyle diyo.
nesquik aliym kendime en iyisi baska carem yok 😳 canim benim vücudumda hic degisiklik yok karnim cok hafif cikti dicem ama benim okadar karnim vardi zaten aslinda ben biraz tembelim simdiden alışkanlık haline gelsin diye heryerime sürüyorum göğüslerimdeki tek degisiklik uçlarınin rengi koyulasti.bide şeyi sorucam vajinamda ara sira agri oluyo o korkutuyo acaba normalmi yasayan varmi?
Benim kardesimde yegenime kullandi 2,5 yasina kadar cok rahat etti deforme falanda olmadi hic..Park yatak hala kullanıyorum ve çok memnunum. Son derece güvenli. Bir de benimki 70-110. Rahat rahat yatıyo oğlum hala.
Alt bölmeye indirdiğinizde park yatak için yarı ortopedik yataklardan koyarsanız çok fazla eğilmemiş oluyosunuz..Onlar baya kalın çünkü.
canım ben de bambu beşik ve normal yatak alacağım sallanan ve sonradan büyüyenlerden. yatağı bebek odasına koyamayacağımızdan, ilk birkaç ay yatması için yatak odamızda bir beşiğe ihtiyacımız olacak, bambuyu öyle kullanacağız işte. birkaç parçası oluyor, ayrılabiliyor. işim bittikten sonra parçalarını ayırıp anneme gönderirim veya iyice sarıp sarmalayıp apartmanın deposuna indiririz. yapacağız bir şeyler artık :)
Ben oyun parki alicam odasini ayiracagim zamanda oda alicam.
Erkek anneleri bebislerinize hangi isimleri dusunuyorsunuz???
evet yaa en sona kalanlardan biriyimyarın yine gidicem kontrole. bakalım öğrenmek kısmet olacak mı :)
merhaba aralık annelerriiben komşu topik ocak annesi
dün doktora gittim, 3 ay bittiği için progestanı bıraktık.ben tüp bebek ile hamile kaldım ve hergün progestan iğne yaptırıyordum.
ağrın ve kanaman olursa hemen iğnenei yaptır dedi bana.o öle deyince tırstım biraz.acaba sizdede progestanı bırakınca kanama filan bişey oldu mu?
Bambu beşik ile 5-6 ayı geçiririz. Daha sonra beyaz sade bir mobilya beşik almak istiyoruz. Odasını bizde sonra dan yapacağız o zaman beşiğe uygun diğer parçaları alırız ya da komple alınır. O anki maddi duruma bağlı açıkçası.Ben oyun parki alicam odasini ayiracagim zamanda oda alicam.
Bambu beşikleri çok beğeniyorum zaten bizim beşiğimizde hazır. Sırf ben çok beğeniyorum diye ablama da bambu beşik almıştık. Sonuçta ilk etapta yanına bir beşik hep lazım. Sağlamda oluyorlar açıkçası. Onu kullanacağım bende. Daha sonra maddi duruma göre mobilya tarzında bir beşik istiyorum. Ama bambulardan daha uyguna da kullanışlı beşikler var diye biliyorum. Araştırmak lazım.Kızlar ilk zaman yatması için maddi olarak en uygunu bambu mu yoksa sevdiğiniz için mi onu alıyorsunuz..Ben biraz baktım da çingene beşiği var 200 tl fln ondan mı alsam diyorum???? Kısa süre için çok para baymak istemiyorum
Bencede çok bunaldım bu gün. Öğlende yediğim yoğurt beni benden aldı.offfffffffff evimize gidelim artık
şu bulantılar bi' bitsin hepinize süt ısmarlayacağımama gönülden tabi, şimdi adak yerine geçmesin nereden bulacağım hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?