2014 Aralık Anneleri

canım ben de bambu beşik ve normal yatak alacağım sallanan ve sonradan büyüyenlerden. yatağı bebek odasına koyamayacağımızdan, ilk birkaç ay yatması için yatak odamızda bir beşiğe ihtiyacımız olacak, bambuyu öyle kullanacağız işte. birkaç parçası oluyor, ayrılabiliyor. işim bittikten sonra parçalarını ayırıp anneme gönderirim veya iyice sarıp sarmalayıp apartmanın deposuna indiririz. yapacağız bir şeyler artık :)

Deşme yarami kız olacak diye umitlenip Buğlem birakacam diyordum hep ama erkekmis bizimki anlamida cok hoş bayılıyorum kismet olirsa 3.olur belki

Kızlar bi ara Ben de kız ismi araştırırken görmüştüm...buğlem cenneti müjdeleyen Melek demek yazıo nette ama anlamı öyle, değilmiş geçen okumuştum cennet melekleri yazılmış içinde buğlem yoktu...buğlem zaten arapça kökenli de değilmiş bilginiz olsun istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben oyun parki alicam odasini ayiracagim zamanda oda alicam.

Kızlar ilk zaman yatması için maddi olarak en uygunu bambu mu yoksa sevdiğiniz için mi onu alıyorsunuz..Ben biraz baktım da çingene beşiği var 200 tl fln ondan mı alsam diyorum???? Kısa süre için çok para baymak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fananaycim oyle yada böyle Buğlem favorim benim... Oğlum Buğra çok uyumlu oluyor

Cnm bambu hem guzel hem cok pahalı degil400.500 arası

Cnm cingene beşik (hamak) yenii dogan için rahat değil gibi geliyor bana

canım acı badem yağı tüylendirmez diyorlar.kullanmadım ama sizinki ne acaba?

canım senin en azından göğüs uçların koyulaşmış bende o da yok bi tek damarlar belirginleşti.. bende de ağrı oluyo. özellikle ayakta kalınca ve birdenoturunca acayip ağrı oluyo batıyo birden.. ama normal yanî tatlım kolay mı küçücük rahim iyice genişledi.. ve gün geçtikçe iyice büyüyo..

Benim kardesimde yegenime kullandi 2,5 yasina kadar cok rahat etti deforme falanda olmadi hic..

Canim park yataklar 200 tlden basliyo yatagiyla 300 sanirim sonucta gecici kullanicaksin

bahsettiğin hamak tarzı olanlar sanırım, onlar da güzel ama çok alçak gibi geldi bana. hem görüntü hem de kullanış açısından rahat olacağı için beşik düşündüm ben canım. bir sor istersen kullanan varsa ve kullanımı rahatsa o da olabilir tabi neden olmasın.

hmm kzlar valla ikisî de mantklı geldi =) iki seçeneği de değerlendirebilirîmm

Erkek anneleri bebislerinize hangi isimleri dusunuyorsunuz???

biz eşimle anlaşmıştık.erkek olursa o koyacaktı.ne düşünüyosun die sordum. babasının adını düşünüomuş.sence dedi? farketmez dedim. bende ikinci isim önerdim. şimdilik Mehmet Taha düşünüyoruz bakalım.

Merhaba canım, ben de 3 ay bitene kadar progestan kullandım önce iğne sonra fitil olarak... Çok şükür başından bu zamana kadar kanamam olmadı. Bana da kutuyu atma iğne olanı, kanaman olursa lazım olur demişti. ama hiç lazım olmadı. Olmaz da inşallah.

Sana da lazım olmaz umarım. Her kanamayı da kötü düşünüp canını sıkma , iyi düşün iyi olsun

şu bulantılar bi' bitsin hepinize süt ısmarlayacağım ama gönülden tabi, şimdi adak yerine geçmesin nereden bulacağım hepinizi

Bambu beşik ile 5-6 ayı geçiririz. Daha sonra beyaz sade bir mobilya beşik almak istiyoruz. Odasını bizde sonra dan yapacağız o zaman beşiğe uygun diğer parçaları alırız ya da komple alınır. O anki maddi duruma bağlı açıkçası.
Bambu beşikleri çok beğeniyorum zaten bizim beşiğimizde hazır. Sırf ben çok beğeniyorum diye ablama da bambu beşik almıştık. Sonuçta ilk etapta yanına bir beşik hep lazım. Sağlamda oluyorlar açıkçası. Onu kullanacağım bende. Daha sonra maddi duruma göre mobilya tarzında bir beşik istiyorum. Ama bambulardan daha uyguna da kullanışlı beşikler var diye biliyorum. Araştırmak lazım.
offfffffffff evimize gidelim artık
Bencede çok bunaldım bu gün. Öğlende yediğim yoğurt beni benden aldı.

şu bulantılar bi' bitsin hepinize süt ısmarlayacağım ama gönülden tabi, şimdi adak yerine geçmesin nereden bulacağım hepinizi
Allah razı olsun. Sizin bulantılarınız geçsin hamileliğinizin tadına varın da biz süt müt istemeyiz. Tabi olursa içeriz Bebişlere yarar

arkadaşlar bişey söylemek istiyorum naçizane tavsiyemdir özellikle çalışan annelere tavsiyem olsun bebeğinizi sallayarak uyutmaya alıştırmayın nasıl alışırsa öyle devam ediyor, eşim ilk kızımda hamileliğim boyunca söylendi sallayarak uyumayacak alıştırmayacaz diye, çünkü ben çalışıyorum annem ve kayınvalidem bakıyor onlarada zor olmasın diye çok söylendi, inşallah bebeklerimizi bol bol sütümüz olurda emzirebiliriz ben emzirirken uyuyordu yerine koyuyordum bu şekilde alıştı ilk 4 ay zor oluyor bebeğin gaz çıkarma olayı ama annede kararlı olunca Allahın izniyle ilerde çok rahat edersiniz kızlar şuan maşallah 14 aylık kızım kendi kendine uyumaya alıştığı için rahatım, inşallah bu bebeğimdede böyle düzeni oturtabilirim, dediğim gibi anne çok kararlı olmalı eşinde desteği çok önemli bu konuda kucağada alıştırmadık bakalım 2.ler fena olur diyorlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…