2014 Aralık Anneleri

bizde bebek odası yapıcaz yatak olan beşiklerden beğendik çilek mobilyada var.
ilk aylarda kullanmak içinde yatak odamıza park yatak alıcaz

Son düzenleme:

Cnm oda yaoacan madem bambu beşiklere bak derim ben onlardan düşünüyorum 4.5.aya kadar kullansa yeter sonrasi icin mobilya karyola ve park yatagimiz var bizim ama bambu cok hos özellikle yuvarlak olanlar

Haklısın canım ya. Böyleyim ben de Bebeğime yazık ama yiyememiştim. Şimdi yedim ama :)

Bende oyun parkını hiç estetik bulmayanlardanım. Kullanım açısından da ablam kullandı daha doğrusu kullanamadı. Çok derin oluyor içi. Çocuğu alıp koymak çok büyük dert bence. Seviyesini yukarı çıkartırsan da atlama imkanı bence onlarda daha çok. Tabi çocuk atlamaya başlayınca. Mobilya olanlar da bence de daha hoş. Atlama olayı bence çocuk ile alakalı. Parmaklık falan var. Kolay kolay atlayamaz ama çok hareketlidir çocuk orasını bilemem. Ama şahsen almayı düşünmediğim bir şey park yatak. Bu benim fikrim. Kullanıpta çok rahat etmiş anne sayısı da oldukça fazla.

tutmadığımız günlerin ödemesini yapın dedi bizim şirkette dinle ilgili herşeyi bilen bir arkadaş var allah korusun başınıza bişiy gelir borçlu gidersiniz dedi :44:

Canım ödemesini yapsan bile sağlığın yerine geldiği an, yani tutabileceğin ilk vakitte tekrar üzerine farz oluyor.

Ya benim suan aklimda Kayra var ama daha farkli istiyorum..berk berke berken var kulaga hoş geliyor ama anlamları hoş değil off cok zor iş yaaa

Kayrayı bende seviyorum anlamı çok güzel ama babamız onuda unisex diye istemiyor..Kayra Dua diye bi öğrencim vardı harika bi.çocuktu ordan doğru o isme sempatim var:)

Adıyla yaşasın inşallah anlamı harika ya ben de istiyorum ikna olursa eşim YAĞIZ EYMEN olacak İNŞALLAH :)

Haklısın canım ya. Böyleyim ben de Bebeğime yazık ama yiyememiştim. Şimdi yedim ama :)

Ohhh afiyet olsun yarasın bebişe inşallah bi daha aç koyma annesi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bizde bebek odası yapıcaz yatak olan beşiklerden beğendik çilek mobilyada var.
ilk aylarda kullanmak içinde yatak odamıza park yatak alıcaz

Cnm oda yaoacan madem bambu beşiklere bak derim ben onlardan düşünüyorum 4.5.aya kadar kullansa yeter sonrasi icin mobilya karyola ve park yatagimiz var bizim ama bambu cok hos özellikle yuvarlak olanlar
iyi de kızlar çocuk odasına geçtiğinde diğer beşiği napıcaksınız? boşuna masraf değil mi? hem kalabalık yanî.
bkalım yaa biraz çıkıp bakıcaz eşimle.. mobilya alırım asansörlü o zamn alçak tutarız içi de derin olursa sorun olmaz yani..

bende hep tutardım ama bu yıl hiç düşünmedim bile süre uzun ben yemek yiyemeyince mahvoluyorum
bide bebeklerimiz çok susuz kalır.

evet doktorlar sık sık yemek yiyin diyorlar
6 öğün falan diyorlar bol su için diye tekrarlıyorlar
ee nasıl oruç tutabiliriz ki kötü oluruz

Erkek anneleri bebislerinize hangi isimleri dusunuyorsunuz???
benim eşim evlendiğimizden beri ATEŞ diyordu
erkek olursa o koycak kız olursa ben
ama ben karar veremedim bade ve buğlem diye düşündüm.

oyun parkları için çok kullanışlı diyorlar ama şık değil hiç biri maalesef
bende oda yapmayı düşünüyorum ama park yatağıda oturma odası yatak odası falan oralara taşırım diye düşünüyorum
çünkü şık bambu beşikler 6 ay kullanılır onu pek gerekli görmüyorum.

Deşme yarami kız olacak diye umitlenip Buğlem birakacam diyordum hep ama erkekmis bizimki anlamida cok hoş bayılıyorum kismet olirsa 3.olur belki

6 aydan sonra odasında ki yatağında uyur iste cnm

canım çîkolatalı süt yap soğuk soğuk içersin bnce sütten de faydalanmış olursun :) badem yağı tüylnme yapıyo evet.. bu arada göğsüme de sürüyorum demîşsin ya büyüme var mı ki? bnde tık yok da 6. aydan snra süt gelirmiş o zamn büyürmüş göğüsler.. etrafımdakiler öyle diyo.

canım kaşar peyniri yemeğe çalış bende süt falam içemiyorum ama peynir ve ayranı içiyorum ayran içmeye çalış soğuk:9

beyaz peynirli kasarli tost yapip yiyorum bide yanına bu sabah ayran yapıp ictim dün tansiyon düşüklüğu yasadim basim cok agriodu şimdi iyiyim cok şükür. ama herzaman olmuyo insan biseyede mecbursa hic tüketemio

ahhhh ne güzel çok mutlu oldum
inan öyle :) gaza getirdin beni, yoksa Allahın sıcağında hiiiiç kalkıp market yoluna düşmezdim valla bi süt için
bende mustelanın bebekler için olanını aldım 200 ml ve yanında da 100 ml lik güneş sonrası kızarıklıklara sürmem için bir krem var ve ben 70 tl ye aldım
benim eczaneye sorduğum mustalanın çatlak kremiydi canım, onu duymadım ama eczacı da demişti ki mustelanın ürünleri sadece hamileler ve bebekler içinmiş. o yüzden iyi etmişsin :)

Park yatak hala kullanıyorum ve çok memnunum. Son derece güvenli. Bir de benimki 70-110. Rahat rahat yatıyo oğlum hala.

Alt bölmeye indirdiğinizde park yatak için yarı ortopedik yataklardan koyarsanız çok fazla eğilmemiş oluyosunuz..Onlar baya kalın çünkü.

nesquik aliym kendime en iyisi baska carem yok 😳 canim benim vücudumda hic degisiklik yok karnim cok hafif cikti dicem ama benim okadar karnim vardi zaten aslinda ben biraz tembelim simdiden alışkanlık haline gelsin diye heryerime sürüyorum göğüslerimdeki tek degisiklik uçlarınin rengi koyulasti.bide şeyi sorucam vajinamda ara sira agri oluyo o korkutuyo acaba normalmi yasayan varmi?

Üst kademede ablam kullanamadı. Bizim velet biraz hareketli olduğundan tırmanmaya falan kalktı. O yüzden hep en altta durdu. Ortapedik yatak vardı ama en alt kademe için yinede çok alçak kaldı. Ordan alırken belini zorluyordu. Birde Paşamız onun içinde boğuluyormuş. Çok yüksekmiş kenarları. Chicco ydu yanlış hatırlamıyorsam markası ama çok çabuk deforme oldu. Biz memnun kalmadık o yüzden. Ben zaten görüntü olarak ta pek beğenemedim onları. Tabi dediğim gibi çok memnun kalanlarda var senin gibi. Tercih meselesi işte

kızlar 16. haftaya girdim hala çıkartıyorum decavit i dün kullanmaya başladım dün de bugün de çıkarttım napcaz böyle iş yerinde bi de çok kötü oluyor
cidden sıkıldım yengem haftasonu doğuma kovayla gittim dedi ben de mi öle olcam yaa
decavit yapıyorsa da bıraksam ii olacak en azından bi 10 gün , doktoru aradım bakalım asistanı dönüş yapcz dedi

gerçekten öyle.en sevdiğim meyve muzdu şuan ye diyorlar hiç yemek istemiyorum.hele o ceviz o kadar yağlı gelyorki anlatamamm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…