canım kaşar peyniri yemeğe çalış bende süt falam içemiyorum ama peynir ve ayranı içiyorum ayran içmeye çalış soğuk:9
Cnm bn ilk gebeliğimde tuttum hemde hepsini kaynanam bilr tutma diyordu ama ben 7 aylık dogum yaptım duzensiz beslenme bile erken dogum sebeplerinden biri.gecen esime baş son ve kadir gecesi tutayim barii dedim ida Hayır tutma diyor simdiden hava çok sıcak bırak açlığı okadar saat kendini ve bebisi susuz bırakmak dogru degil.ben hamileyken oruc zamani yqz ayinadenk ggelmiyordu 9 sene once
doğru söylüyorsun :) ben de senin sayende iki gündür süt içiyorum canımne yazarsanız canımız çekecek problem yok cnm faydalı şeyleri birbirimizle paylaşalım
Tabi ikisi de can :)) ama ben de senin gibiydim bilion mu çiçek. içek dedim herkes boşa umutlanma böcek bu dedi bana kız olunca o böcek diyenleri tek tek aradım ama erkeğe dönünce yine arayan ama alttan alan Ben oldumtabi hiç önemli değil kızım da yok oğlum da ama o belirsizlik insanı rahatsız ediyor..şimdi %100 dedi dr amcası ama hala değişir mi korkusu var..net olsun artık ciciler alayımmmmmmm:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın aslında.. ben de aynı durumdayım canım bn de ilk gün bi denerim olmadı tutmam..
hmm üzüldüm canım yaa ben tutsam bile hepsini tutmayı düşünmüyorum zaten.. belki yarısını..
hmm zaten canım tamamını tutmayı hiç düşünmüyorum dayanamayız zaten.. belki arada bir olabilir o da dayanabilirsek..
Cnm bnmde erken dogma durumu var ne zorluklar yasadin tecrubelerini paylasirsan sevinirim?
doğru söylüyorsun :) ben de senin sayende iki gündür süt içiyorum canım
eveeet en keyifli kısmı zaten o ciciler..ben de bir an önce başlamak istiyorum bişeyler almaya
Cnn 2 kilo dogdu bnm bebeğim 3 gün kuvezde kaldı küçücük olduğu icin hep basinda bekledik nefes alıyor mu falab diye..erken dogum riskim vardi diye gebeyken cigerlerinin gelişimi icin igne vurdurdum.kendi kendini isitamiyordu pamuklara sanıyorduk zor Allah yasatmasin bidaha..Ama küçük bebekler zamanında dogan bebeklere gore daha hızlı gelişiyor aradaki açığı kapatiyor
İnsallah zamaninda olur benimkide.. zor bir durum. ciger gelisimi son aylarda tamamliyomus kendini erken olma durumu oldugu icin bende soyleyim bidakine ne dicek bakalim doktor igne konusunda? Kacinci ayda vuruldu cnm igne?
tutmadığımız günlerin ödemesini yapın dedi bizim şirkette dinle ilgili herşeyi bilen bir arkadaş var allah korusun başınıza bişiy gelir borçlu gidersiniz dedi :44:
Erkek anneleri bebislerinize hangi isimleri dusunuyorsunuz???
Bizde tek secenek var suan Melih dusunuyoruz. Bir bu hosumuza gitti icimize sindi :)
Bizde tek secenek var suan Melih dusunuyoruz. Bir bu hosumuza gitti icimize sindi :)
@
Ben demiştim zaten Canım adımız Yağız olacak inşallah ben de onu'' Yağızım Yiğidim erkek güzelim'' diye seveceğim :sly:yanına isim belli değil ama iki isim istiyorum Ben Erdem ya da Eymen dedim babamız beğenmedi.eymenin anlamı çok güzel ama çok koyuluyor buara diyor eşim...siz ne düşünüyorsunuz???
Eymen istiyoruz. Babamız da bende çok beğendik. Zaten biz çok alıştık bu isme bebeğimizi bile alıştırdıkErkek anneleri bebislerinize hangi isimleri dusunuyorsunuz???
:26::26: Evet bende duydum vermek gerekirmiş.tutmadığımız günlerin ödemesini yapın dedi bizim şirkette dinle ilgili herşeyi bilen bir arkadaş var allah korusun başınıza bişiy gelir borçlu gidersiniz dedi :44:
hmm. Demek böyleymiş. Teşekkürler bilgilendirme için.canım ama yîne tutmadığımz günleri kaza etmek gerekîyo. ama dinimiz zaten zorunlu kılmıyo. zaten doğumdan snraki 6 ay da tutamayız çnkü bebek sadece sütle beslenecek. o süreçte tutarsak sütümüz olmaywcağı için daha snra kaza edilebilir ve öncesinde Allah korusun anneye bîşi olursa yükümlülüğü yok. ama çocuk büyür bikaç yaşına gelir de sen hala kaza etmiyosan tabîki de sorumlusun.
O çok koyanlardan olucaz bizde. EYMEN paşamız olacak bizim@
Ben demiştim zaten Canım adımız Yağız olacak inşallah ben de onu'' Yağızım Yiğidim erkek güzelim'' diye seveceğim :sly:yanına isim belli değil ama iki isim istiyorum Ben Erdem ya da Eymen dedim babamız beğenmedi.eymenin anlamı çok güzel ama çok koyuluyor buara diyor eşim...siz ne düşünüyorsunuz???
hangisinden aldın canım? bugün ben de eczaneye uğramıştım biodermanın ürününü önerdi. hamilelere özel mineralli bir ürünmüş. ben güneş kremi kullanıyordum ama hamileler için olandan değil. mustelayı da sordum. ikili tüp 120 tl. kampanyadaymış. belki alırım hem mustela hem güneş kremi, bakalım :)
canım Allah izin verirse Ömer Selîm olacak.. Ömer zaten sahabe adı ve çocuğumun da Hz Ömer in ahlaknı taşımasını isterim. ayrıca kayınpederimin adı ve onun da huyunu ahlakını çok seviyorum.. Selim de Yavuz Sultan Selim den ötürü çok seviyorum.. büyük ihtimal Selim ismiyle çağırıcaz.. Aklı Selim olsun edepli olsun.. ve ikisi de Kuran da var. biz eşimle böyle düşündük =) dha doğrusu ben düşündüm o da beğendi :) bu arada hiç modası geçmeyecek iki isim
Eymen istiyoruz. Babamız da bende çok beğendik. Zaten biz çok alıştık bu isme bebeğimizi bile alıştırdık
:26::26: Evet bende duydum vermek gerekirmiş.
hmm. Demek böyleymiş. Teşekkürler bilgilendirme için.
O çok koyanlardan olucaz bizde. EYMEN paşamız olacak bizim
bende mustelanın bebekler için olanını aldım 200 ml ve yanında da 100 ml lik güneş sonrası kızarıklıklara sürmem için bir krem var ve ben 70 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?