2014 Aralık Anneleri

Cnm bnmde erken dogma durumu var ne zorluklar yasadin tecrubelerini paylasirsan sevinirim?

ne yazarsanız canımız çekecek problem yok cnm faydalı şeyleri birbirimizle paylaşalım
doğru söylüyorsun :) ben de senin sayende iki gündür süt içiyorum canım

eveeet en keyifli kısmı zaten o ciciler.. ben de bir an önce başlamak istiyorum bişeyler almaya

tutmadığımız günlerin ödemesini yapın dedi bizim şirkette dinle ilgili herşeyi bilen bir arkadaş var allah korusun başınıza bişiy gelir borçlu gidersiniz dedi :44:

Cnm bnmde erken dogma durumu var ne zorluklar yasadin tecrubelerini paylasirsan sevinirim?

Cnn 2 kilo dogdu bnm bebeğim 3 gün kuvezde kaldı küçücük olduğu icin hep basinda bekledik nefes alıyor mu falab diye..erken dogum riskim vardi diye gebeyken cigerlerinin gelişimi icin igne vurdurdum.kendi kendini isitamiyordu pamuklara sanıyorduk zor Allah yasatmasin bidaha..Ama küçük bebekler zamanında dogan bebeklere gore daha hızlı gelişiyor aradaki açığı kapatiyor

İnsallah zamaninda olur benimkide.. zor bir durum. ciger gelisimi son aylarda tamamliyomus kendini erken olma durumu oldugu icin bende soyleyim bidakine ne dicek bakalim doktor igne konusunda? Kacinci ayda vuruldu cnm igne?

tutmadığımız günlerin ödemesini yapın dedi bizim şirkette dinle ilgili herşeyi bilen bir arkadaş var allah korusun başınıza bişiy gelir borçlu gidersiniz dedi :44:

canım ama yîne tutmadığımz günleri kaza etmek gerekîyo. ama dinimiz zaten zorunlu kılmıyo. zaten doğumdan snraki 6 ay da tutamayız çnkü bebek sadece sütle beslenecek. o süreçte tutarsak sütümüz olmaywcağı için daha snra kaza edilebilir ve öncesinde Allah korusun anneye bîşi olursa yükümlülüğü yok. ama çocuk büyür bikaç yaşına gelir de sen hala kaza etmiyosan tabîki de sorumlusun.

@
Erkek anneleri bebislerinize hangi isimleri dusunuyorsunuz???

Ben demiştim zaten Canım adımız Yağız olacak inşallah ben de onu'' Yağızım Yiğidim erkek güzelim'' diye seveceğim :sly: yanına isim belli değil ama iki isim istiyorum Ben Erdem ya da Eymen dedim babamız beğenmedi.eymenin anlamı çok güzel ama çok koyuluyor buara diyor eşim...siz ne düşünüyorsunuz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

canım Allah izin verirse Ömer Selîm olacak.. Ömer zaten sahabe adı ve çocuğumun da Hz Ömer in ahlaknı taşımasını isterim. ayrıca kayınpederimin adı ve onun da huyunu ahlakını çok seviyorum.. Selim de Yavuz Sultan Selim den ötürü çok seviyorum.. büyük ihtimal Selim ismiyle çağırıcaz.. Aklı Selim olsun edepli olsun.. ve ikisi de Kuran da var. biz eşimle böyle düşündük =) dha doğrusu ben düşündüm o da beğendi :) bu arada hiç modası geçmeyecek iki isim

Bizde tek secenek var suan Melih dusunuyoruz. Bir bu hosumuza gitti icimize sindi :)

Ya benim suan aklimda Kayra var ama daha farkli istiyorum..berk berke berken var kulaga hoş geliyor ama anlamları hoş değil off cok zor iş yaaa

Eymen istiyoruz. Babamız da bende çok beğendik. Zaten biz çok alıştık bu isme bebeğimizi bile alıştırdık
:26::26: Evet bende duydum vermek gerekirmiş.
hmm. Demek böyleymiş. Teşekkürler bilgilendirme için.
O çok koyanlardan olucaz bizde. EYMEN paşamız olacak bizim

bende mustelanın bebekler için olanını aldım 200 ml ve yanında da 100 ml lik güneş sonrası kızarıklıklara sürmem için bir krem var ve ben 70 tl ye aldım

Bizde Eymen var yoksa güzel isim ben hâlâ bulamadım sadece Kayra var aklımda okadar

canlar bilmiyorum hîç beşik baktınız mı ama ben oyun parkının duruşunu hiç sevmiyorum.. böyle naylonumsu gibi duruyo.. mobilya daha hoş ve şirin duruyo bence. ama etrafımdaki herkes oyun parkı al çok kullanışlı dîyo. istediğinde kaldırır başka odaya koyarsın faln filan.. ama ben zatn bebek odası yapıcam. odaya da oyun parkı koymak hoş olmaz. ama işte mıbilya olanlardan çocuk kendini atar diyolar yaa.. siz ne almayı düşünüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…