günaydın kızlar,
canım dün işten erken çıktım, sonra cepten de hiç bakmadım yazamadım sana. nasıl gideceğini tarif eden oldu mu, olmadıysa bi' haber çak anlatayım ben sana
canım günaydın anlatan olmadı anlatırsan çok seviniriimm:)
hayırlısı olsun cnaım. benim ikili test 1/4620 çıktı . üçlüm 1/430 çıkmış. gayet fazlaca risk var yani. ama hiç önemsemiyorum ben ikisini de.
.
kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
Günaydın anneler:)) bugün son kez erkenden kalktık okula gidedeceğiz oğlumla sonra ver elini yaz tatili biz de dinleneceğiz iyice
Canım hayırlı olsun hoş geldin safımıza:))
Şimdi tartıldm 3 kilo da ben almışım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen 1/4620 ye yüksek risk mi diyorsun? risk rakamlar düştükçe büyüyor
senin testinin açılımı şu : 4620 bebekten 1 i...
benim 1/37 çıktı.
37 bebekten 1 i ....
hımmm harika bir fikir, gezmek değil de yemek için gelebilirimmmm... karakedi de bol tarçınlı X yerizzz.. ama beni 1 bardak kesmez en az 2 bardak haberin olsun:))) sonra kırım Y cisinde Y yerizzzz ben papağanı sevmiyorum, kırım daha güzel, yanında acı sosla da ohhhhh. papağanın yanındaki uğrak fırında satılan o meşhuuuur birşeyleri de çok özledimmmm( bir de oğluşumu tekneye bindirip adalarda tur atarsak değme keyfime:))
Esracım çok ciddiyim bi hafta sonu çık gel .hepsini yapalımmmm olurmu?
nasip kısmet canım. en son geçen temmuzda geldim bir yıl olmuş çok özledim, çok seviyorum . işe eskişehirde başladım ilk görev yerim, 4 yıl yaşadım eskişehirde.
bir mühendis olarak matematik hesabını yapabiliyorum elbette canım, çok teessüf ederim açıklaman için. benim vurgulamak istediği şu idi:
ikili gayet iyi iken üçlü kötüye yakın çıktı. ne ikilim iyi diye seviniyorum, ne üçlüm kötü diye üzülüyorum. ikisini de önemsemiyorum demek istedim.
o zaman bu temmuzda da al oğlunu hızlı trene atla gel hafta sonu gezelim birlikte beklerim:)nasip kısmet canım. en son geçen temmuzda geldim bir yıl olmuş çok özledim, çok seviyorum . işe eskişehirde başladım ilk görev yerim, 4 yıl yaşadım eskişehirde.
kafaya takılacak rakamlar değil tatlım seninkiler hiç takma zaten.... ben bile bu halimle takmamaya çalışıyorum.. Teessüf etme :)
takmıyorum zaten ya sen de takmaaaa. gerçekten yazılan geliyor başa. testi kötü çıkanlar sağlıklı doğuyor, testleri çok iyi çıkıp sağlıksız doğan da var. özge uzunun bebeğinin testleri çok iyi çıkmış misal. Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizeeee:)
Aynen öyle canım her şeyi alasım geliyor oğluma ama korkuyorum değişir diye :O biraz daha sabredeceğiz anlaşılanseninkiler aralık bebekleri arasında en edepliler olacak sanırım:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
Hoş geldin canım. SAğlıkla kucağımıza alalımda inş Allah biraz erken olmuş sorun değil.
sağol canım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi....
Deli ya şehzade doğuruyom diye sevincene prenses doğuramadım diye üzülüyo
Ben ilk gün denerim diyordum ama kahvaltıdan öğle yemeğine zor dayanıyorum sanırım tutamayacağım.kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
kızlar ya benim hamileliğim çok stresli geçiyor yani kafama çok takıyorum bu yüzden hamileliğimin tadına bile varamıyorumne yapıcam bilmiyorum bana da biraz yardımcı olur musunuz... yardıma ihtiyacım var.... acayip stresliyim....
kızlar ya benim hamileliğim çok stresli geçiyor yani kafama çok takıyorum bu yüzden hamileliğimin tadına bile varamıyorumne yapıcam bilmiyorum bana da biraz yardımcı olur musunuz... yardıma ihtiyacım var.... acayip stresliyim....
Deli ya şehzade doğuruyom diye sevincene prenses doğuramadım diye üzülüyo
Bu kademeli besikler cokda kullanisli degil canim, ben ilk cocukda bir hevesle cilekdeb bebek odasi takimi aldim evt cok guzel ama cocuk en fazla 6, 7 ay kullandi ondan sonra yatiramadim. 7 aylikken ayaklandi kenarlardan tutuyordu hep bir gun odaya girdigimde benim kizi yerde buldum allahtan boynu falan kirilmamis eyilmis dengeyi kaybedip dusmus. Bunu bir kac kere tekrar edince hic yatirmadim. Kizim 4,5 yasinda karyolada oluyo besik ama inan hic yatmadi.sadece 7 ay. Ben kanepeyi aciyorum şuanda orda sere serpe yatiyor rahat rahat. demem oki oncelikli yaninda odanda yatircagin besiklerden al. Sonra zaten buyudukce ihtiyacin dogrultusunda birsey alirsin.
hayırlı haberlerle gel inşallah canım
canım arabayı hiç sorma zaten o işe girmedik bile kızlar muhabbet edince dün baktım yataklara bende ramazan geldi yanıyor buralar ancak bayramdan sonra çıkıp bakabiliriz hayırsıyla hepsi için ...şimdilik netten araştırma yapacağım sizlerde aldıklarınızı eklerseniz ve yorum yaparsanız daha çok yardımcı olursunuz kujum yaa bende buldukça birşeyler eklerim inşallah
çok istedik biz o yüzden naz yaptı bizim prensesler:) ikincide bu kadar çaktırmıycaz ne istediğimizi bu arada farkındaysan çoktan kaderimin seninle aynı olacağını kabullenmiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?