2014 Aralık Anneleri

çok sağol canım ya ne bileyim yapım öyle galiba ne kadar stressiz olmaya çalışsam da sanki hep beni bilerek buluyor... ben de kendimi çok yalnız hissettim o yüzden sizinle dertleşiyorum..

neyi takıyosun canım..sıkıntın ne? ilk hamilelik mi?

yok canım ilk hamileliğim değil de ne bileyim hayatta olan her şey kafamda yer buluyor her şeyi kafama takıyorum ne kadar istemesem de... sıkıntım çok şükür bu sinir bozucu bir şeyin dışında bir şey değil... ben de bu stresli halleri bırakmaya çalışıyorumm...

Oyyy senin hislerini hayal etmesi bile çok zor var ya iki tane can taşımak çok güzeldir eminim Ben kımıldayan iki kol gördüm diye ağladım sen dört kol görüyorsun maşallah :)

Hadi ya sen topicte kal ama artık bizimkilere abi&abla olacaklar desene :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım..allah kolaylık versin..biliyosun bebekler hrşeyden etkileniyor..sitresli olunca bebek doğunca zor bebek oluyor valla..onun için rahatlamaya çalış..canın sıkıldıkça dua oku salavat getir..dışarı çık bi market yap..eli işi uğraşı bulabilirsin kendine, kitap oku..ama sakin ol..millette ne sıkıntılar hastalıklar var..halimize şükredelim..bize muhtaç çocuklarımız var..karnındaki bebeğin daha çok muhtaç.

vallahi bilmiyorum ki tahminlerini neye dayandırıyorlar. öyle pek bi gerekçeleri de yok aslında. artık gönüllerinden geçeni mi söylüyorlar nedir :) bakalım tutacak mı görücez. tutarsa eşinin dediği gibi ultrason hikaye nitekim seninkinde ultrason yanıldı ama kadınların tecrübesi yanılmadı

doğru söyüyorsun canım...gerçekten de dediğin gibi milletde ne hastalık sıkıntılar var ama biz şu küçük ufak tefek şeyleri kafamıza takarak kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz. onun için gerçekten de halimize şükretmek lazım ağzına sağlık valla...

diyorum ki odası için dolap alıp park yatak mı alsam bi konuda süslemiş park yatağını güzel olmuş durun bulayım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=626697 hıh bu iştee :) fikir istiyorum
Buda iyi fikirmis canim guzel gorunuyo icine hangisi sinecekse o olur insallah :)
Bende senin gibi dusunuyorum canim suslu bile olmasi onemli degil yatak odam genis yanima koyucam ayirmam gerekirse odasi hazir zaten park yatagini oraya tasirim gerekirse sonrasinda bazali genc odasi almak niyetindeyim 2 yas gibi..
kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
Ben tutamam canim uyanir uyanmaz mutfaga kosuyorum cunku bide bebegimiz artik bizden besleniyo kiyamam ki ben ona :)

Saol cnm ama tansiyonla alakali oldugunu dusunmuyorum normalde tansiyonum hep 9-6 dir. Bide dedigim gibi hamilelik sureclerimle alakali oldugunu dusunuyorum, diger hamileligimdede olmustu. Normal zamanda karsilastigim birsey degil..
Anladım canım, benim daha öncesinde de oluyordu.

kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
Ben tutmayacağım canım Benim için ilk olacak,. O yüzen kendimi de pek iyi hissetmiyorum.

Ben de öyleydim. Hatta 2 gün önce stresten yemek bile yiyemedim desem yeridir. Ama baktım olmuyor. Her şey olacağına varır demek lazım. Azıcık deli ol. Boşver her şeyi. Şu an bebeğimiz herkesten her şeyden daha önemli. Ayrıca sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez. Bu günden sonra at tüm stresini bir kenara, önce kendini ve bebeğini düşün

Aynen öyle oldu dr yanıldı teyzeler yanılmadı :)) dr kız deyince şaşırmıştık zaten diyorlar :)

ay içimi çok rahatlattın ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun... biz kendimizi düşünmezsek kim bizi düşünecek...hem dediğin gibi kendi canımızdan bile daha değerli bebişimiz var onu düşünmemiz lazım...boşverelim her şeyi rahatımıza bakalım...

Aynen öyle, ben dün başladım bile. Çok iyi oluyor. Hadi sıra sende

kızlar bu çatlak konusunu kafama çok takıyorum. çatlak oluşurken kaşınıyor deniliyor ya. bu kaşıntı kuruluktan kaşınma gibi mi yoksa sinek ısırır da kabarır ya kırmızı kırmızı oyle mi oluyor?
bir de çatlarken çatlağın rengi ne oluyor? kırmızı mı ten rengi mi

kızlar bugün ilk alışverişimi yaptım ama kendim için hahahaa kilo almadım ama artık pantalonlar sıksın istemiyorum.o yüzden hamilelik pantolunu ve 2 tişört aldım. 1 adet sütyen bebe yağı ve vazelin vücut losyonu. ayy çok üşeniyodum çarşıya gitmeye. o yüzden biriktiriorum alıncakları toptan hallediorum. ama çok sıcak. 10da çıktım ama mahvoldum

Yasasin yemek yemekkkk ve yaz tatili defolsun can skici seminerler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla benim göğüslerim kaşınıyodu. böle hafif yanmada var gibiydi batıyo gibiydi. göğsümün alt kısımları.bir baktımki çatlıyo rengi kırmızı oluyo canım. sonradan beyazlaşıyo. benim hamile kalmadan öncede çatlağım vardı basen kısmımda. kırmızıydılar sonra beyazladılar.kırmızıyken bişey sürmedim etmedim sonra beyazladı.zaten kırmızıyken müdehale edildiğinde geçme şansı var ,beyazlaştımı kalıcı oluyo. ben göbeğime falan sürüyodum.zeytinyağı kullnıyorum.göğsüme sürmedim ve çatladı.çok az 2 şer kısa çizgi ve göğüs altında ama yinede kötü

Son düzenleme:

güle güle giyin canım :)
bende hiç kilo almadım ama aynen pantolon sıksın istemiyorm. hamile pantolonunu denedin mi canım nasıl oluyor yani erken mi almak için giyilir mi ne diyorsun

bende bebe yağı kullanıyorum şimdilik her yerime sürüyorum ben. ama 6. aydan sonra tek bebe yağı yetmez gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…