- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Canım benim neyi o kadar kafana takıyorsun ki :26: Hiç bir şey senin bebeğinden daha değerli değil. Sen stresli olursan bebeğinde hissediyor bunu. Bebeğin için rahat olmaya çalış. Hepimiz iyi kötü bir şeyler atlatıyoruz gün içerisinde ve hayatımız da tabi ki ama stres yapmamaya çalış arkana at boşver de geç. Çok zararlı stres bebeğe öyle düşün.
mustela güneş kremi 200ml ve yanında kızarıklıkları gidermek için sprey 100 ml 70 tl ye aldım çatlaklar içinde bebe yağı kullanıyorum
kızlar doktora gidiyoruz 11:30da test sonucumuzu drye göstericez bize dua edin
kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
neyi takıyosun canım..sıkıntın ne? ilk hamilelik mi?
HAYIRLISI CANIM BİZ ASLINDA KASIM BEBİŞİ OLACAZ İKİZLERİ 37.HAFTAYA ALIRIZ DEDİ DOKTOR İNŞALLAH ERİŞİRİZ O HAFTAYA KADAR
BENCE BENİMKİLER TAM Bİ FIRLAMA OLACAK MAŞALLAH KIPIR KIPIRLAR Bİ SANİYE DURMUYOLAR
yok canım ilk hamileliğim değil de ne bileyim hayatta olan her şey kafamda yer buluyor her şeyi kafama takıyorum ne kadar istemesem de... sıkıntım çok şükür bu sinir bozucu bir şeyin dışında bir şey değil... ben de bu stresli halleri bırakmaya çalışıyorumm...
Şehzadeymiş kocalar padişah oluyor direkt prenses olsa biz kraliçe olacaktık kızımmmmmeşim de kız istiyordu güya görsen benden çok o kız diyordu şimdi de erkek adamın erkek oğlu olur demeye başladı ay çok itici bir cümle yaaa :))
adi ya engin miydiki canım??? Ablam 20 aylık oldu kızı hala kullanıyor en üst kademesinn boyu kızından yüksek olduğu için çıkamıyor daha canım o yüzden öyle istiyordum kafam karıştı bak şimdi...
:what:
Canım Ben tutamayacağım dayanamam gibi hem hem dr
Um tutma dedi bebek bizden besleniyor çünkü...
Biz en son kraft air travel system beğendik canım.tekerlek süspansiyon şişme, puset tek takılıyor, tentenesi tam kapanıyor vs vs istediğim her özellik var ama Satıcı 1250 den 1100 e düştü en son..biraz tuzlu gibi ama çok beğendim hem ikinci de kullanır diyorum bilemedim ya
Evet çok belli ettik biz kuzum yaa ikinci de sessiz totem yaparız didoşum :)) eşime tüüü bi X kromozomu yollayamadın diyorumcanım etrafında herkes oğlan diyorsa kabullen bence de çünkü kadınlar kirpiğinden bile anlıyor valla tecrübe kaçırmıyor :) eşim bi'' bi daha hamile kalınca ultrasona ne gerek var kadınlar teknolojiden bile önce tahmin ediyorlar zaten herşeyi '' diyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım..allah kolaylık versin..biliyosun bebekler hrşeyden etkileniyor..sitresli olunca bebek doğunca zor bebek oluyor valla..onun için rahatlamaya çalış..canın sıkıldıkça dua oku salavat getir..dışarı çık bi market yap..eli işi uğraşı bulabilirsin kendine, kitap oku..ama sakin ol..millette ne sıkıntılar hastalıklar var..halimize şükredelim..bize muhtaç çocuklarımız var..karnındaki bebeğin daha çok muhtaç.
Buda iyi fikirmis canim guzel gorunuyo icine hangisi sinecekse o olur insallah :)diyorum ki odası için dolap alıp park yatak mı alsam bi konuda süslemiş park yatağını güzel olmuş durun bulayım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=626697 hıh bu iştee :) fikir istiyorum
Bende senin gibi dusunuyorum canim suslu bile olmasi onemli degil yatak odam genis yanima koyucam ayirmam gerekirse odasi hazir zaten park yatagini oraya tasirim gerekirse sonrasinda bazali genc odasi almak niyetindeyim 2 yas gibi..canım benim fikrim park yatak ve şifonyer al..odasını ayırınca genç odası tarzı bişey alırsın...
park yatakların süslüleri var zaten kubbeli y di benimki,net den modelleri araştır güzel şeyler var
Ben tutamam canim uyanir uyanmaz mutfaga kosuyorum cunku bide bebegimiz artik bizden besleniyo kiyamam ki ben ona :)kızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
Günaydın anneler:)) bugün son kez erkenden kalktık okula gidedeceğiz oğlumla sonra ver elini yaz tatili biz de dinleneceğiz iyice
gözün aydın canım aynen bende bugün son gttim :) yaşasın yaz tatiliiiiiiiiiii
Anladım canım, benim daha öncesinde de oluyordu.Saol cnm ama tansiyonla alakali oldugunu dusunmuyorum normalde tansiyonum hep 9-6 dir. Bide dedigim gibi hamilelik sureclerimle alakali oldugunu dusunuyorum, diger hamileligimdede olmustu. Normal zamanda karsilastigim birsey degil..
Ben tutmayacağım canımkızlar ramazan geldi ve 17 saat oruç tutulacak ne yapacam cok saskınım. oruç tutmayacak olan var mı
kızlar ya benim hamileliğim çok stresli geçiyor yani kafama çok takıyorum bu yüzden hamileliğimin tadına bile varamıyorumne yapıcam bilmiyorum bana da biraz yardımcı olur musunuz... yardıma ihtiyacım var.... acayip stresliyim....
Aynen öyle oldu dr yanıldı teyzeler yanılmadı :)) dr kız deyince şaşırmıştık zaten diyorlar :)vallahi bilmiyorum ki tahminlerini neye dayandırıyorlar. öyle pek bi gerekçeleri de yok aslında. artık gönüllerinden geçeni mi söylüyorlar nedir :) bakalım tutacak mı görücez. tutarsa eşinin dediği gibi ultrason hikayenitekim seninkinde ultrason yanıldı ama kadınların tecrübesi yanılmadı
Günaydın anneler:)) bugün son kez erkenden kalktık okula gidedeceğiz oğlumla sonra ver elini yaz tatili biz de dinleneceğiz iyice
gözün aydın canım aynen bende bugün son gttim :) yaşasın yaz tatiliiiiiiiiiii
Evet tatil gelmiş hoşgelmiiiiiiiiiiiiişşşşş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım, benim daha öncesinde de oluyordu.
Ben tutmayacağım canımBenim için ilk olacak,. O yüzen kendimi de pek iyi hissetmiyorum.
Ben de öyleydim. Hatta 2 gün önce stresten yemek bile yiyemedim desem yeridir. Ama baktım olmuyor. Her şey olacağına varır demek lazım. Azıcık deli ol. Boşver her şeyi. Şu an bebeğimiz herkesten her şeyden daha önemli. Ayrıca sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez. Bu günden sonra at tüm stresini bir kenara, önce kendini ve bebeğini düşün
ay içimi çok rahatlattın ağzına sağlıkçok doğru söylüyorsun... biz kendimizi düşünmezsek kim bizi düşünecek...hem dediğin gibi kendi canımızdan bile daha değerli bebişimiz var onu düşünmemiz lazım...boşverelim her şeyi rahatımıza bakalım...
Aynen öyle, ben dün başladım bile. Çok iyi oluyor.Hadi sıra sende
kızlar bu çatlak konusunu kafama çok takıyorum. çatlak oluşurken kaşınıyor deniliyor ya. bu kaşıntı kuruluktan kaşınma gibi mi yoksa sinek ısırır da kabarır ya kırmızı kırmızı oyle mi oluyor?
bir de çatlarken çatlağın rengi ne oluyor? kırmızı mı ten rengi mi
kızlar bugün ilk alışverişimi yaptım ama kendim için hahahaakilo almadım ama artık pantalonlar sıksın istemiyorum.o yüzden hamilelik pantolunu ve 2 tişört aldım. 1 adet sütyen bebe yağı ve vazelin vücut losyonu. ayy çok üşeniyodum çarşıya gitmeye. o yüzden biriktiriorum alıncakları toptan hallediorum. ama çok sıcak. 10da çıktım ama mahvoldum
valla benim göğüslerim kaşınıyodu. böle hafif yanmada var gibiydi batıyo gibiydi. göğsümün alt kısımları.bir baktımki çatlıyorengi kırmızı oluyo canım. sonradan beyazlaşıyo. benim hamile kalmadan öncede çatlağım vardı basen kısmımda. kırmızıydılar sonra beyazladılar.kırmızıyken bişey sürmedim emedim sonra beyazladı.zaten kırmızıyken müdehale edildiğinde geçiyor,beyazlaştımı kalıcı oluyo. ben göbeğime falan sürüyodum.zeytinyağı kullnıyorum.göğsüme sürmedim ve çatladı. çok az 2 şer kısa çizgi ve göğüs altında ama yinede kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?