güle güle giyin canım :)
bende hiç kilo almadım ama aynen pantolon sıksın istemiyorm. hamile pantolonunu denedin mi canım nasıl oluyor yani erken mi almak için giyilir mi ne diyorsun
güle güle giyin canım :)
bende hiç kilo almadım ama aynen pantolon sıksın istemiyorm. hamile pantolonunu denedin mi canım nasıl oluyor yani erken mi almak için giyilir mi ne diyorsun
arkadaşlar çarşamba günü kontrolümüz var amam hiç hareket hissetmiyorumm oğlum da bu zamanlar çok hareketliydiiiii inş bir sıkıntı yoktur.:18:
Ooo ben 1 aydir giyiyorum hamile pantolonu bol oluyo ama cok rahat ediyorum icinde bebegim durduk yerde daralmasin diye aldim zaten evlendikten sonra kilo almistim pantolonlarim dar gelmeyr.baslamisti
kızlar bu arada uyku sorunu çeken var mı? malum havalar da sıcak uykum iyice kaçtı...
teşekkür ederim canm.valla bende erken die düşünüodum ama giydiğimde okadar rahat geldiki çıkarmak istemededim
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Jean-Pantolon/2198613/435422 bak pantolon bu.
38 oldu ama ben 40 beden aldım. şimdilik bu ve eşofman idare eder beni.biraz daha büyüyüncede zaten havalar soğur onuda koyu bi renk alırım.
kızlar bu arada uyku sorunu çeken var mı? malum havalar da sıcak uykum iyice kaçtı...
baktım pantolona canım güle güle giy :) ben küçük bir ilçede yaşıyorum. öyle alacağım bi yer yokinternetten alırım herhalde
arkadaşlar çarşamba günü kontrolümüz var amam hiç hareket hissetmiyorumm oğlum da bu zamanlar çok hareketliydiiiii inş bir sıkıntı yoktur.:18:
Şehzadeymiş kocalar padişah oluyor direkt prenses olsa biz kraliçe olacaktık kızımmmmmeşim de kız istiyordu güya görsen benden çok o kız diyordu şimdi de erkek adamın erkek oğlu olur demeye başladı ay çok itici bir cümle yaaa :))
Hadi ya engin miydiki canım??? Ablam 20 aylık oldu kızı hala kullanıyor en üst kademesinn boyu kızından yüksek olduğu için çıkamıyor daha canım
saol canım. anladım. o zaman bir beden büyüğünü al derim.öle çuval gibi olmaz yani.hem kilo aldığımda daha rahat edersin.
allahın izniyle denemeyi düşünüyorum dayanabiirsem tutacağım inşallah..evim serin oluyor sıcaklık sıkıntı değil ama açlığa dayanabilirmiyim bilmiyorum
İyi haberlerle gel inşallah canım benim:)
Bak didoşumm millet ikinci prensesi doğuruyor (maşallah sübhanallah) biz birinci prensesi çıkaramadık ya
Değiştiren olmaz mıııı tablo bir şekil a ben! :)) büyük ihtimalle kız diyen doktorumu değiştirdim zaten 1982 doğumlu diye soru işaretlerm vardı doktor için, şimdi İyice güvensizlik oluştu demek ki deneyimi yetersiz diye..çünkü diğer gittiğim orta yaşlı iki Dr.da ultrasonu karnıma koyar koymaz erkek dedi.. Tecrübe şart kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allahın izniyle denemeyi düşünüyorum dayanabiirsem tutacağım inşallah..evim serin oluyor sıcaklık sıkıntı değil ama açlığa dayanabilirmiyim bilmiyorum
kızlar bu çatlak konusunu kafama çok takıyorum. çatlak oluşurken kaşınıyor deniliyor ya. bu kaşıntı kuruluktan kaşınma gibi mi yoksa sinek ısırır da kabarır ya kırmızı kırmızı oyle mi oluyor?
bir de çatlarken çatlağın rengi ne oluyor? kırmızı mı ten rengi mi
Canim dun baslamis zaten banada mesaj geldi oyle haberim oldu. İftardan sonra yediklerini eritelim diye goturursun bence:))
Yaa ben basladim napayim ihtiyac masraf cok aylara bölmek zorundayiz bebis dogmadan taksitler bitsin bari:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?