2014 Aralık Anneleri

canım hiç duymadım ama saçma geldi bana.bende hamileyken enfeksiyon olduğu halde alttan bakmadı. ki hamile kalmadan önce yine enfeksiyon vardı o zaman alttan muayene ediyodu.

riskli değil diyerek ve alttan daha net görürüz diye öyle bakmak istedi

Cnm kırmızı yada mor çizgiler oluyormuş. Sonrasinda beyaz bi hal alip bildiğin çatlak rengini alıyormuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım cevabın için umarım hiç kimse çatlamazz.. çok endişeliyimm:18::18:

Fiyatlar uygunmu kixlar ya benim eve yakin uygunsa bende gidiyim..
Git canim mutlaka ben bi suru seyi baya uygun aldim cok arastiriyorum bildigim fiyatlar sisirme diil. 150 yi gecersen 50 tl kazaniyorsun
ayy fotoğraf isterim ki bakalım nasıl şeyler aldın hangi mağazadan aldın ki
Tmm dur cekiyimde koyayim bilgisayardan:)) e- bebek canim yeni acilan ankara gimart

Bende canım:)) Salihli yanıyo bugün berbat bi sıcak var somada farksızdır eminim..

aynen.evden çıkmadığım sürece problem yok. ama bugün çarşıya çıktım hem eşim bıraktı arabayla.saat 9 bçk 10 arasıydı ,kaynadım resmen. öğleden sonrasını düşünemiyorum bile.

riskli değil diyerek ve alttan daha net görürüz diye öyle bakmak istedi

Benim rahim ağzında yara vardı, doktoruma acaba büyümüşmüdür yara diye sordum. Ona şuan bakamayız bebekler açısından riskli doğumdan sonra bakalım dedi. Hiç alttan muayene etmedi canım.

Öğlen mecbur kalmadıkça çıkamayız artık.Klimayı açıp oturucaz evde.Akşamları kocişler gezdircek :d

anladm canım.ama dediğim gibi duymadım hiç.

Benim rahim ağzında yara vardı, doktoruma acaba büyümüşmüdür yara diye sordum. Ona şuan bakamayız bebekler açısından riskli doğumdan sonra bakalım dedi. Hiç alttan muayene etmedi canım.

her seferinde alttan ve üstten bakıldı ama :26:
bunun bi riski yok zaten biz cinsel ilişkiyi de yasaklamıyoruz bu ondan daha hafif bişi dedi

Amin canim insallah..devlet hastanesinde tanidigim bi hemsire var o da firuzan hanimi solemisti bana..ama ozeldeki kadar ilgi bekleme dedi tabi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk hamileliğimde harita gibi oldum ben..1 parmak genişliğinde çatlaklarım var..kuru ve tatlı tatlı kaşınma hissi sonrasında kırmızı çatlaklar..doğum yapıp zayıfladıktan sonra sedef görünümlü çatlaklar kalıyor..inşallah sende olmaz..bu hamileliğimde çatlayacak yerim kalmadığı için endişelenmiyorum

Git canim mutlaka ben bi suru seyi baya uygun aldim cok arastiriyorum bildigim fiyatlar sisirme diil. 150 yi gecersen 50 tl kazaniyorsun

Tmm dur cekiyimde koyayim bilgisayardan:)) e- bebek canim yeni acilan ankara gimart

Istanbul yolunda 2 tane daha buyuk bebek alisveris magazasi acildi, onlardan haberdarsindir herhalde biri acity nin yanindakki makronun ustunde digeride bebe marshe diye mediamarketin yaninda oralarada bakabilirsin. Bakalim benim koca gelsin ikna edebilirsem gotureyim onu ebebeke

Yanliz degilsin cnm bende dunya haritasi gibiyim:))) dun hastanede sira beklerken nst de bir bayan vardi allahim nasil catlamisti kadin catlamadik yeri kalmamisti ama onu gordukten sonra yinede halime sukrettim.. ama kadin cok kilo almisti o karindan ucuzde cikardi dorduzde cikardi yani:)))

Son düzenleme:
az koyarsan çok sevinirim çok eğlenceli bebek eşyalarını incelemek bende giderim cinsiyeti öğrenip kesinleştirince.

üşenmedim, dizdim bi güzel çektim:))
diğeri de arabamız ama açmadık tozlanmasın diye

Eklentiler

• $fotoðraf 1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $fotoðraf 2.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $bugaboo.webp
    14 KB · Görüntüleme: 59

inşallah çatlamam çok korkuyorum ya. bu arada ben de yerköylüyüm :) ama sen sorgun da oturmuyorsun galiba

her seferinde alttan ve üstten bakıldı ama :26:
bunun bi riski yok zaten biz cinsel ilişkiyi de yasaklamıyoruz bu ondan daha hafif bişi dedi

Her seferinde mi ???
Yani cinsel ilişkiyle bir olmaz tabi de ben kasılırım yaaa. İlk doğum normaldi benim ona rağmen hala utanıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanliz degilsin cnm bende dunya haritasi gibiyim:))) dun hastanede sira beklerken nst de bir bayan vardi allahim nasil catlamisti kadin catlamadik yeri kalmamisti ama onu gordukten sonra yinede halime sukrettim..

o kadında benim gibi sanırım inan genital bölgemde dahil çatlamayan yerim kalmadı..hele karnım çok kötü keşke şöyle foto koyma imkanı olsada anlatabilsem..ama sağlık olsun diyorum herşey kuzularımız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…