canım hiç duymadım ama saçma geldi bana.bende hamileyken enfeksiyon olduğu halde alttan bakmadı. ki hamile kalmadan önce yine enfeksiyon vardı o zaman alttan muayene ediyodu.
Cnm kırmızı yada mor çizgiler oluyormuş. Sonrasinda beyaz bi hal alip bildiğin çatlak rengini alıyormuş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Git canim mutlaka ben bi suru seyi baya uygun aldim cok arastiriyorum bildigim fiyatlar sisirme diil. 150 yi gecersen 50 tl kazaniyorsunFiyatlar uygunmu kixlar ya benim eve yakin uygunsa bende gidiyim..
Tmm dur cekiyimde koyayim bilgisayardan:)) e- bebek canim yeni acilan ankara gimartayy fotoğraf isterim ki bakalım nasıl şeyler aldın hangi mağazadan aldın ki
Bende canım:)) Salihli yanıyo bugün berbat bi sıcak var somada farksızdır eminim..
riskli değil diyerek ve alttan daha net görürüz diye öyle bakmak istedi
riskli değil diyerek ve alttan daha net görürüz diye öyle bakmak istedi
Bilgilendirdiğin için teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım bilgi verdiğin için.
aynen.evden çıkmadığım sürece problem yok. ama bugün çarşıya çıktım hem eşim bıraktı arabayla.saat 9 bçk 10 arasıydı ,kaynadım resmen. öğleden sonrasını düşünemiyorum bile.
anladm canım.ama dediğim gibi duymadım hiç.
Benim rahim ağzında yara vardı, doktoruma acaba büyümüşmüdür yara diye sordum. Ona şuan bakamayız bebekler açısından riskli doğumdan sonra bakalım dedi. Hiç alttan muayene etmedi canım.
aYY koyarsan çok sevinirim çok eğlenceli bebek eşyalarını incelemek bende giderim cinsiyeti öğrenip kesinleştirince.Tmm dur cekiyimde koyayim bilgisayardan:)) e- bebek canim yeni acilan ankara gimart
yaa bu adam zaten para manyagı gıbı gelıo bana dogumu memlketette ıstıom o yuzden gıdıcem dıe umursamıom ama eger kalıram deıstırcem belkı senın dr gecerım:) ama o da aynı hastanede oburune ayıp olur:) aslında devlettede cok ıyı dr lar var mesela yalcın arıcan fıruzan hanm adnan macıt bunlar cok ılgılı drlar ama sıra cok bıde kalabalık gırıosun soru soramıosun ınsallah ahyırlısıyla dogum yaparız
kızlar bu çatlak konusunu kafama çok takıyorum. çatlak oluşurken kaşınıyor deniliyor ya. bu kaşıntı kuruluktan kaşınma gibi mi yoksa sinek ısırır da kabarır ya kırmızı kırmızı oyle mi oluyor?
bir de çatlarken çatlağın rengi ne oluyor? kırmızı mı ten rengi mi
Git canim mutlaka ben bi suru seyi baya uygun aldim cok arastiriyorum bildigim fiyatlar sisirme diil. 150 yi gecersen 50 tl kazaniyorsun
Tmm dur cekiyimde koyayim bilgisayardan:)) e- bebek canim yeni acilan ankara gimart
ilk hamileliğimde harita gibi oldum ben..1 parmak genişliğinde çatlaklarım var..kuru ve tatlı tatlı kaşınma hissi sonrasında kırmızı çatlaklar..doğum yapıp zayıfladıktan sonra sedef görünümlü çatlaklar kalıyor..inşallah sende olmaz..bu hamileliğimde çatlayacak yerim kalmadığı için endişelenmiyorum
az koyarsan çok sevinirim çok eğlenceli bebek eşyalarını incelemek bende giderim cinsiyeti öğrenip kesinleştirince.
ilk hamileliğimde harita gibi oldum ben..1 parmak genişliğinde çatlaklarım var..kuru ve tatlı tatlı kaşınma hissi sonrasında kırmızı çatlaklar..doğum yapıp zayıfladıktan sonra sedef görünümlü çatlaklar kalıyor..inşallah sende olmaz..bu hamileliğimde çatlayacak yerim kalmadığı için endişelenmiyorum
her seferinde alttan ve üstten bakıldı ama :26:
bunun bi riski yok zaten biz cinsel ilişkiyi de yasaklamıyoruz bu ondan daha hafif bişi dedi
Yanliz degilsin cnm bende dunya haritasi gibiyim:))) dun hastanede sira beklerken nst de bir bayan vardi allahim nasil catlamisti kadin catlamadik yeri kalmamisti ama onu gordukten sonra yinede halime sukrettim..
inşallah çatlamam çok korkuyorum ya. bu arada ben de yerköylüyüm :) ama sen sorgun da oturmuyorsun galiba
üşenmedim, dizdim bi güzel çektim:))
diğeri de arabamız ama açmadık tozlanmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?