2014 Aralık Anneleri

Evet ayse hanimin disindakilerde pek sira olmuo..bi kere tam 2 saat bekledigimi hatirliorum ben kontrol icin gittigimde..bi de kalp atisi icin gitmistim o zaman bendeki stresi dusun hatta orda sira bekleyenlere isterseniz sizi diger doktorlara aktaralim diolar kimse gitmio ben de ilk hamile kaldigimda ozel ege filiz saylani aramistim okuldan arkadaslar onu tavsiye etmisti ama bi ay snraya gun verdiler tabi gidemedim..ama doktorumdann cookk cook memnunum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)))) bende su ıcemıorum normalde azcık fazla ıcınce sevıonıom allahım ne sacma seylere sevınıoruz rabbım sonumuz hayır etsın:)))
insanlik icin kucuk benim icin buyuk gelisme
Teşekkür ederim :) ama sanırım en fazla 1 ay daha kullanabilirim
Olsun cok tatli kapali olmasam bende alirdim mutlaka :)
Ohh afiyet olsun yarasın bebişine :))
Sagol canim benim.adini.bile duymak istemiyodum bi zamanlar o yuzden fazla sevindim
Çok alem bi çocuğum var... Israrla bacaklarını açmıyor
Benimkide ayni canim arkasini donup bacaklarinida kapatiyo :)

niyet etmeden bi dene diyolar bana ama. ne zmana kadar niyet etmen gerekiyor? bilen var mı acaba ?

Canım nafile oruçlarda öğle ezanından önce niyet etmiş olman lazım. Ama Ramazan'da sahura kalkman bile bir niyet sayılıyor. Keşke bir kaç gün önceden açlığı ve susuzluluğu deneseydin. Günler çok uzun. Tutacaklara Allah yardımcı olsun. Aman nolur kendinizide bebişinizide yormayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sende mi öğrenemedin ne var ki bu 10 aralık bebişlerinde

Ya kızlar birşey sorucam.
Bir ay önce ki kontroldede bebeğim uyuyordu. Bu haftada uyuyordu. Cinsiyete bakalım dedi Dr. Öksür uyansın dedi öksürdüm uyanmadı. Uyandıralım diye karnıma vurdu öyle kımıldadı azcık.
Ya zaten gelişimi yavaşlamış bir hafta geriye düşmüşüz ondan bebeğimin hali bile yok
Yada çok tembel ???

Son düzenleme:
Simdi yeni bitti alisverisim:)) neler aldim soyleyimm bi kere uyku setini cok uyguna aldim 120 tl idi 50 tl cikti kasada anlamadim:)) koruyucu alez, sonra bez icin koku yapmayan cop kutusu, biberon, yagmurluk, nem olcer gibi bi kac ivir zivir
Cek kazandim ama yarin kullanabiliyomusum en erken o yuzden donence almadim yarin 50 tl daha ucuza alicam.
Simdilik bu kadar:)) arabamiz bugaboo bee sordum cek verilmiyormus ona
Senin telsizleri gordum baya inmisti motorolalar:))

Benimkide ayni canim arkasini donup bacaklarinida kapatiyo :)

bana üstten baktıktan sonra alttan belki cinsiyeti de görebilirim dedi 11+6daydım
baktı göremedi ama erken dedi

size de göremeyince alttan bakalım diyorlar mı?
yoksa hafta ilerleyince hiç bakılmıyor mu alttan:44:

Fiyatlar uygunmu kixlar ya benim eve yakin uygunsa bende gidiyim..

canım kötü şeyler düşünme
napsın kuzucuk dinleniyordur
bir dahaki kontrolünde çikolata ye kımıl kımıl oynar o zaman

niyet etmeden bi dene diyolar bana ama. ne zmana kadar niyet etmen gerekiyor? bilen var mı acaba ?

Ramazan orucu ile günü belirlenmiş adak orucu ve nafile oruçlarda niyet etme zamanı öğle namazına yaklaşık 1 saat kalaya kadardır. Diğer günü belirlenmemiş olan kaza, adak, keffaret vs oruçlarda da imsaktan önce niyetlenmek gerekir.

ayy fotoğraf isterim ki bakalım nasıl şeyler aldın hangi mağazadan aldın ki

Bilgilendirdiğin için teşekkürler

Öğlene 1 saat kalaya kadar niyet etmek gerekiyor diye biliyorum.

Kusluk vaktine kadar gunes dogduktan sonra ogle okunmadan en gec niyet etmen lazim.

anladım kızlar sağolun. ama öğlene kadarda bişey anlamayız herhalde(çalışmayanlar için söylüyorum)

anladım canım saol.benim zaten bulantılarım tam geçmedi %80 azaldı diyebilirim. oyüzden hala çok acıkmıyorum. sonra nolur bilemem tabi. karnımız kazınıyo diyolar ben daha yaşamadım.suya gelince çalışmıyorum evdeyim bütün gün ve evim serin çok şükür. ona dayanırım. tabi sahura kadar o suyu telafi etmek gerek.

saol canım bilgi verdiğin için.

yaa bu adam zaten para manyagı gıbı gelıo bana dogumu memlketette ıstıom o yuzden gıdıcem dıe umursamıom ama eger kalıram deıstırcem belkı senın dr gecerım:) ama o da aynı hastanede oburune ayıp olur:) aslında devlettede cok ıyı dr lar var mesela yalcın arıcan fıruzan hanm adnan macıt bunlar cok ılgılı drlar ama sıra cok bıde kalabalık gırıosun soru soramıosun ınsallah ahyırlısıyla dogum yaparız

canım hiç duymadım ama saçma geldi bana.bende hamileyken enfeksiyon olduğu halde alttan bakmadı. ki hamile kalmadan önce yine enfeksiyon vardı o zaman alttan muayene ediyodu.

teşekkür ederim canım :) gerçekten çok rahat duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…