canım bende beslenmeme hiç dikkat edemedim iki hafta böyle bi problemle karşılaşmaktan korkuyodum ki yazını gördüm.. sen niye dikkat edemedin ve nasıl beslendin ki geriledi bilgilendirirsen sevinirim. bu arada kuruüzüm, kasar peynir, tahin helvası , susam,bal, pekmez anne karnında bebeğe kilo aldırırmış. bunları tüketmeye çalış inşallah kendi gününe gelir tekrar
Aman canim dikkat et kendine..ben tugayin orda oturuorum :) ucretli olunca hele bi de uzaksa evet gel git yol parasina gider aldigin haklisin..Allah sana da atanmayi nasip etsin..ins bebisin ugurlu gelir sana :) doktora kime gidiosun hangi hastane? Bi de cinsiyet belli mi :) benimki pipili
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bu arada sen 2010 ekim annesiydin dimi? Bende ekim annesiyim. Tabi başka kullanıcı adıyla giriyodum o zaman. Şifresini unuttum onun..
Evet canım :) aa ne mutlu oldum :) neydi önceki kullanıcı adın ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
grubu kurcak kişiyi belirleyiz ben açabilirim kapalı grup üyeleri gözükcek ama yazışmalarımız gizli olcak.
özelden feys isimlerini msj atarsınız mesela ben önce ark. olarak eklerim sonra da gruba eklerim
Canim senin ic karnin genis belki herkesin hamileligi bir olur mu?
Boy faktoru ve zayif olmakta onemli tabi
Cok tatli yaa masallah tulumuna bayildim :)
bahar_45 çok fazla yazmasamda sürekli takipteydim hatta senin açtığın konuya en son ben yazmışımona güldüm şimdi ekim anneleri dertlerini paylaşma topiğine :))
Kizlar ben bugun balli sut ictimm hic icemiyodum cok mutlu oldum
yaa o dr işini sorma delırıcem artık ben erpa ali beye gıttım hep ama adam benı delı edıor cınsıyetın c sını agzıma aldırmıor habıre erken habıre erken dıor adam bı bakım gorunmuor falan deme yok pazartesı knt var ınsallah soler yoksa baskasına gıdecem artık son gıttımgde sordum bı ıhtımalınızde yokmu dıe baa ya kız ya erkek dedı:)))))) komk olmaya calıso ıste sen kıme gıdıon?
Canım bunu yalnız bu kadar açıktan yapmayın yasak sanırsam :) ama ne yalan söyliyim benim 2010 Ekim anaları ve danaları grubum var burdan tanışıp ordanda devam ettik. Hala daha görüşüyoruz ve çok çok iyi oluyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hay allahım yine mi göstermediÇok alem bi çocuğum var... Israrla bacaklarını açmıyor
bahar_45 çok fazla yazmasamda sürekli takipteydim hatta senin açtığın konuya en son ben yazmışımona güldüm şimdi ekim anneleri dertlerini paylaşma topiğine :))
evet bizimde 2010 gelinleri topiğimiz orda kurulmuştu hala hergün görüştüğümüz için konuştuğumuz için ben böyle birşey söylemiştimEwt bizimde 2010 mart anneleri topicimiz vardi, her ildeki arkadaslar toplanip, bulusuyorduk. Bebekler icinde cekilis yapmistik birbirimizin bebeklerine hediyeler falan almistik, oldukca guzel paylasimlarda bulunduk.
Biliorum ali beyi ben..bi arkadasim gidiodu ona ve memnun deildi.ben de erpaya ayse secil hanima gidiorum canim :) veee cook memnunum..cok yogun ulasmasi zor bi dr ama beni cok rahatlatio :) sali gunu ogrendim ben de cinsiyeti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alo fetva hattını arayarak bilgi aldım. Tabi ki Oruç tutmama ruhsatımız var. Ama yinede benim gibi denemek isteyenler için niyet ettikten sonra dayanamayıp bozarsanız 61 gün kefaret değil sadece 1 gün kaza gerekiyormuş. Ama iftar ve sahur arası bol su içmelisin dedi. Ben kısmetse denemek istiyorum. Hayırlısı bakalım.
hay allahım yine mi göstermedi
utangaç herhalde senni bebiş
bir dahaki kontrole kaldı yani
ne zaman tekrar çağırdı
Kizlar ben bugun balli sut ictimm hic icemiyodum cok mutlu oldum
Bu hamilelik olmayacak şeylere sevindiriyor. ÖRN : göbeğim çıktı:)))) bende su ıcemıorum normalde azcık fazla ıcınce sevıonıom allahım ne sacma seylere sevınıoruz rabbım sonumuz hayır etsın:)))
Çok terbiyeli. Önceden konuşsaydın ya bebişinle bizden utanma diyeÇok alem bi çocuğum var... Israrla bacaklarını açmıyor
Öğlene 1 saat kalaya kadar niyet etmek gerekiyor diye biliyorum.niyet etmeden bi dene diyolar bana ama. ne zmana kadar niyet etmen gerekiyor? bilen var mı acaba ?
niyet etmeden bi dene diyolar bana ama. ne zmana kadar niyet etmen gerekiyor? bilen var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?