2014 Aralık Anneleri

Dun aksam 7 de yedigim yemekle tutuyorum cnm. Suda dogru duzgun icmemistim. ben oglen okunmadan ettim niyet. Sen oruclumusun simdi niyet etseydin keske..

tühh canımm,geçer inşallahh,uykudan kusmayla uyanmak nedir yaa,ne zordur valaa allah kolaylık versin

tühh canımm,geçer inşallahh,uykudan kusmayla uyanmak nedir yaa,ne zordur valaa allah kolaylık versin

Bana çok oluyordu ilk zamanlar yavaştan azalmıştı anlamadım..çok kötü bi durum ölecek gibi oluyorum resmen çok sağol canım..buarada sen naptın belli oldu mu cinsiyetiniz annesi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dun aksam 7 de yedigim yemekle tutuyorum cnm. Suda dogru duzgun icmemistim. ben oglen okunmadan ettim niyet. Sen oruclumusun simdi niyet etseydin keske..

anladım canım Allah kabul etsin.. çok hareket yapmamaya çalış başın döner ve bi işin varsa da oturarak yap. ben bilerek niyet etmedim yicem sanırım.. eşim de baskı yapıyo karnındakine yazık yemeğini ye, su iç diyo.. galiba dayanamicam bebeğimi zorlamak istemiyorum. ama belki 2 gün yerim 1 gün tutarım diyodum da dayanılacak gîbî değil

gelip geçer belki,yani öle umut etmek lazımm... aayy ben napimm 12. haftada 2 li teste gittim,pat diye büyük ihtimalle oğluuz olacak dedi bende şaşırdım o kadar erkenden belli oldu, bakalım bu hafta içi gitcem bi gün kesinleşmiştir artık cinsiyet

Bu saate kadar dayanmissin cnm, cok kotu degilsen hic bozma derim. 6 saatcik kalmis:))

Aynen öyle canım az kalmış Haydi bakalım haber ver bize de mutlaka :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben gene buz kalıbını aldım hamileliğim boyunca baş ağrısı çekicem galiba

öylee mii, sonradan % 100 olur cinsiyet benimde aynen bulantı hiç yok nerdeyse şükürr bu saatten sonra çıkaralım artık tadını yaaa

ayy inşallah hep tam geçiyor gibi oluyor sonra kusmalar devam. bu sefer bitmiştir inşallah. dua edelim bu ayda bol bol. bende 2li test için gittiğimde söylemişti doktorum.daha 3. ayım yeni dolmuştu.ben daha belli değildir dimi erken dedim. evet erken dedi. sonra birden aramızda kalsın ama %70 erkek demişti. hiç beklemiyodum.çünkü benim doktor biraz garantici. artık bidahakine kesinleşir.

kızlar ben gene buz kalıbını aldım hamileliğim boyunca baş ağrısı çekicem galiba

Ah o bas agrilari en kotusu. Bende cok muzdaribim. Son gittigimde dr a soyledim tuttugu zaman 4 tane parol ictigim oluyor dedim. Ozaman ben seni nörolojiye sevk ediyim istersen dedi. Bende zamanim yoktu bidahaki kontrole geldigimde onada gòzükürüm dedim. Enseden tutuyorsa bide en kotusu iki uc gün beni meletiyor resmen.

kızlar 2li test kan tahlili sonucum çıkmış. doktorum doğumdaymış. 3ten sonra gel dedi sekreteri.nasıl sonuç dedim. normal çıkmış dedi. ohh rahatladım. çok şükür rabbim

Gozunuz aydin kizlar cok sevindim masallah
Canim ya dayanamiycaksan biz bence eziyet etme kendine niyet etsende hamilesin yani Allah affeder..

Olsun sen yinede kendini cok kotu hisetmiyorsan bozma. Bir dus yada abdest al ferahlarsin. Sonrada birazcik uyu. Saat gelir zaten.

doğru diyosun canım ama bebeğim bugün hiç hareket etmedi. aç mı kaldı acaba? sende de aynı durum var mı?

Gozunuz aydin kizlar cok sevindim masallah

Canim ya dayanamiycaksan biz bence eziyet etme kendine niyet etsende hamilesin yani Allah affeder..

Canim ben sadece bugunluk denedim daha tutmam zaten. Disarisi sicak oldugu icin fena olmustum ama simdi evdeyim hertarafi actim serin pufur pufur esiyor. Iyiyim simdi cok sukur sıkıntı yok.

haklısın canım bana başka bir doktor yolu göründü ve bu kez tatlı yemeden gitmek yok:) zaten buraya bu seferlik gitmiştim. yenisine sağlık
herhalde bizi ayıpladı çocuğum mübarek günde şeyimle uğraşıp duruyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…