canım ya sahurda yememîşsin de nasıl tutacaksın yaa ?? ben sahurda yedim ve biraz kendimi deniyim dedim ama niyet etmedim ve evde olmama rağmen aşırı susadıkve midem bulanıyo sanırım acıktım da üstelik geç kalktım ve evdeyim gene de zor.. sen niyet ettin mi?
Saol cnm, zaten kendimi direk yataga attim. Esim yemek yapmayi dusunmuyosun herhalde aksama bos tabaklarimi kemiricez diyor. Gir mutfaga yap dedim:)))
Doğru söylüyorsun canım Ben de insanına alışamadım zatengelirsen bana da gel.ama bitterciğim tanışalım:) biliyorum canım onun için koyduğunu şaka yaptım Ben :))
Hadi inşallah iyi haberlerle.gelirsin canım :)
Allah sabır versin canım.şimdiden sonra bari yat uyumaya çalış ben eşime bile uyu diye baskı yapıyorum çok uzun çünkü 17 saat ve sahurda yememişsin...Rabbim kabul etsin..oğluşunun cicileri de hayırlı olsun annesi güle güle giysin inşallah :) dün bende baktım baya ama almaya korktum..
Maşallah..benim de bulantım.3-4 gündür tam bitti diyordum ki gece kusarak uykudan uyandım yineneye uğradığımı şaşırdım..bitsin artıkkkkkk!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tühh canımm,geçer inşallahh,uykudan kusmayla uyanmak nedir yaa,ne zordur valaa allah kolaylık versin
Dun aksam 7 de yedigim yemekle tutuyorum cnm. Suda dogru duzgun icmemistim. ben oglen okunmadan ettim niyet. Sen oruclumusun simdi niyet etseydin keske..
Bana çok oluyordu ilk zamanlar yavaştan azalmıştı anlamadım..çok kötü bi durum ölecek gibi oluyorum resmençok sağol canım..buarada sen naptın belli oldu mu cinsiyetiniz annesi:)
anladım canım Allah kabul etsin.. çok hareket yapmamaya çalış başın döner ve bi işin varsa da oturarak yap. ben bilerek niyet etmedim yicem sanırım.. eşim de baskı yapıyo karnındakine yazık yemeğini ye, su iç diyo.. galiba dayanamicam bebeğimi zorlamak istemiyorum. ama belki 2 gün yerim 1 gün tutarım diyodum da dayanılacak gîbî değil
gelip geçer belki,yani öle umut etmek lazımm... aayy ben napimm 12. haftada 2 li teste gittim,pat diye büyük ihtimalle oğluuz olacak dedibende şaşırdım o kadar erkenden belli oldu, bakalım bu hafta içi gitcem bi gün kesinleşmiştir artık cinsiyet
Aynen öyle canımaz kalmış Haydi bakalım haber ver bize de mutlaka :))
Bu saate kadar dayanmissin cnm, cok kotu degilsen hic bozma derim. 6 saatcik kalmis:))
daha çok var ama yaabaşım dönüyo ve midem bulanıyo ama keşke niyet etseymişim belki daha dayanıklı olurdum..
öylee mii, sonradan % 100 olur cinsiyetbenimde aynen bulantı hiç yok nerdeyse şükürr bu saatten sonra çıkaralım artık tadını yaaa
kızlar ben gene buz kalıbını aldımhamileliğim boyunca baş ağrısı çekicem galiba
kızlar ben gene buz kalıbını aldımhamileliğim boyunca baş ağrısı çekicem galiba
kızlar 2li test kan tahlili sonucum çıkmış. doktorum doğumdaymış. 3ten sonra gel dedi sekreteri.nasıl sonuç dedim. normal çıkmış dedi. ohh rahatladım. çok şükür rabbim
Gozunuz aydin kizlar cok sevindim masallahbizde dün 4lü tarama testi sonucumuz için gitmiştik sonucumuz çıkmamıştı.
bugün için çıkacağını söylediler doktor amcamızı aradım herşey normal her hangi bir problem yok dedi çok şükür
Canim ya dayanamiycaksan biz bence eziyet etme kendine niyet etsende hamilesin yani Allah affeder..Disardan yeni geldim kizlar ankara resmen yaniyor ve ben bugun orucluyum. Dilim damagima yapisti resmen, bayilcak gibi oldum. Normalde bugun tutmayacaktim hatta gece kalktim esime.yemek hazirldim ben tutmayacam diye yemedimde. Sonra ruyamda oruca niyet ettigimi gordum sabah kalktigimda vardir bunda bir hayir en azindan bugunluk tutayim dedim. Ama bugun aksam cok zor olacak bana(
Olsun sen yinede kendini cok kotu hisetmiyorsan bozma. Bir dus yada abdest al ferahlarsin. Sonrada birazcik uyu. Saat gelir zaten.
Gozunuz aydin kizlar cok sevindim masallah
Canim ya dayanamiycaksan biz bence eziyet etme kendine niyet etsende hamilesin yani Allah affeder..
doğru diyosun canım ama bebeğim bugün hiç hareket etmedi. aç mı kaldı acaba? sende de aynı durum var mı?
Tatlıyı ye 4 boyutlu ultrasonu bul başka Dr.a git cinsiyet öğrenmek için geldim de bunu ben yaptım :) ben olsam çatlarım meraktan orijinal fikirleri size de sunayım
edepli bebişlerr hehe ramazan olduğunu bilmiştir onlar bu mübarek günde elleşmeyin demiştir hehe
manzara harika bitterim yaa alanyaa çok sıcakk oruç tutmuyorum çocukluğumdan beri ilk kez yarım hissediyor insan kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?