2014 Aralık Anneleri

Hadi ya bana gebe kalmadan folikasit başlamıştı şimdi de folikasiti bıraktırdı lan ilaçıyla vitamin başladı bir de tiroid ilaç içiyorum zaten gerçi.onun emilimi zor bir ilaç değil...teşekkür ederim canım bulantı yapmıyorsa bugün akşam başlayım o zaman..sağolasın:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kizlar. çok oldu yazamadim ama bende ve bebegimde bir sıkıntı yok şükürler olsun. 16. haftaya giricem sanirim artik :) boyle ilerlediği için çok mutluyum. Allah herkese evlat sevgisi hissettirsin. çok guzel birşey. ve inşaAllah herkes bebeğini hayirlisiyla saglikla kucagina alir :) bu arada ben bu ramazan oruclarimi hep tutmak istiyorum inşaallah. bugün bi denedim. hergun kusan bende bir kere bile bulanti olmadi. halsizlik önceden de vardi. o konuda birsey değişmedi. sonra tutmak çok zor oluyo. inşaallah birakmadan tutarim hepsini

Fanişim mide bulantın devam ediyorsa kan hapını yatmadan önce almanı öneririm.. Hem 1 saat aç beklemek zorunda kalmamış olursun,ben 1 kere sabah içtim ,artık kan hapından mıdır bilinmez 1 saat sonra mide bulantısıyla beraber kustum ki benim öyle bulantım falan da yok yani. Vitaminini sabah kahvaltıdan sonra, kan ilacını yatmadan önce almanı tavsiye ederim.

arkadasda bahsetmıs vıtamını sabah al hem enerjı verır gece yatakta dönup durabılırsın:) dıerlerınıde kendıne gore ayarlabılırsın

Ayni durumdayiz cnm off off mide bulantisi kusma hic olmadi ama bas agrisi öldürüyor beni evi zor buluyorum

amin inşallah hepimiz alırız kucaklarımıza. ne mutlu sana. Allah kabul etsin canım. ama sadece oruç senin zorlanıp yada kolay tutmanla alakalı bi durum olmuyoki . ya bebeğin aç kalıyosa. susuzluk en kötüsü birde. bana bi ablam tutma dedi. bebeğin susuz kalırsa kurur ve kaybedebilirsin bile dedi.ALLAH KORUSUN Allah hamilelere böyle bi kolaylık sunmuşken sen nie bebeğini riske atasın ki dedi. inan bende çok istiyodum. ama bunları duyunca vazgeçtim. yine sen bilirsin.

ilk uç ay ve son uç ayda riskli oluyor oruc tutmak. çünkü ilk aylarda bebek yeni oluşuyor. dusme tehlikesi var. son aylarda ise bebek baya büyümüş oluyor. ijtiyaclari daha çok oluyor. ben ikinci uç aylik döneme girdim. bebegin boyu yaklasik 10 cm, yani küçücük. ve benim yediklerimi yemiyo. suya ihtiyacı yok. çünkü benim vücudumdan aliyor bütün ihtiyacini. insaAllah zarari olmaz :)

Canım kan hapını aç karnına al dedi dr bana yatmadan aç mı oluyorsun yoksa tok mu içiyorsun tatlım?

arkadasda bahsetmıs vıtamını sabah al hem enerjı verır gece yatakta dönup durabılırsın:) dıerlerınıde kendıne gore ayarlabılırsın

Teşekkür ederim.hiç öyle düşünmedim çok mantıklı :)

Son düzenleme:
İftarimizi yaptik cok sükür, birara hic aksam olmayacak zannettim. Simdi ise acayip midem bulaniyor bos mideye birden yuklenince sanirim bulanti oldu(

Biz geldik teyzeleeer.
Topigimizin nadir erkeklerinden biri de benim Rüzgâr Efem
Ilk giriste utandi bacaklar kapaliydi.
Bir saat sonra bir daha gittik. Bu sefer acmisti ve direk pipiyi gördük.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini

Amin inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler olur allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine yavrularimizi kucağımiza almayı nasip etsin amiiiiiin :)

Biz geldik teyzeleeer.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini

Biz geldik teyzeleeer.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini

Hayırlı olsun oğlun canım erkek anaları olarak aramıza hoşgeldin pipidaş

anladm canım.inşallah. diyorum ya ne mutlu sana. Allah kabul etsin.

bittecim yaaa nasıl güzel bir manzara bu, cennet gibi, çok şanslısın :)
Tesekkur ederim canim yolu dusen herkesi beklerim acik cagridir :)
İnşallah geçer benim de... Evet canım haklısın yol epey uzun hiç riske atma...aaa tabi sen bana haber ver anında yanındayım şekerim bebişler de tanışır hem inşallah malum altın kemer fln de dedik
Ben kizimi uzaklara vermem.annem beni verdi ama ben vermiycem oglunuz ic guveysi olursa kabul edebiliriz
Yalniz bu muhabbetlerin ustune benimkide erkek cikarsa cok gulunc olur
Amin inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler olur allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine yavrularimizi kucağımiza almayı nasip etsin amiiiiiin :)
Amiiin canim :)
Biz geldik teyzeleeer.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini

Masallah canim erkek nufusunda her gecen gun bi artis oluyo valla :)

Kızlar, ben artık oğlumum tekmelerini çok net hissedebiliyorum :) şimdilik günde 2 kez falan oluyor ama :) olsun o da çok güzel bir duygu , başka hisseden var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorun bu konuda bi kısıtlama getirmediyse normal yaşamına devam et internetten uygun pozisyon resimleri var hamilelik için ordan bakabilirsin

cvplar icin tskrler herkes nasil yasiyo merak ettim acikcasi cünkü bizde hamilelikten beri tik yok bende 18. haftama girdim ama korkudan daha hicbisi olmadi benimde basta bi kanamam olmustu ondan beri korkuyorum cesaret edemiyorum esimde cesaret edemiyo bu gidisle bende 9 ay tik olmiyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…