bana hamılelıgmı ogrendıgım anda vermıstı folık asıtle beraber kullandım ama bende mıde sorunu vardı hap bıraz buyuk erıtırken zorlanıodum bı sure bıraktım ama bu aralar basladım cunku cok halsızım wc bıle gıdemıorum ole bulantı yapmıo ama delıomus gıbı oluo mıdeyı bol suyla al bıse olmaz kan hapı henuz kullanmadım ama hapın ıcerıgınde yapmayabılırde cok fazla hap mıdeye zararı olur hanı erıtırken zorlanıor mıde denemeden bılemezsın canım bıgun dene olmadı ıkı gune bır alırsın:)
Hadi ya bana gebe kalmadan folikasit başlamıştı şimdi de folikasiti bıraktırdı lan ilaçıyla vitamin başladı bir de tiroid ilaç içiyorum zaten gerçi.onun emilimi zor bir ilaç değil...teşekkür ederim canım bulantı yapmıyorsa bugün akşam başlayım o zaman..sağolasın:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ya bana gebe kalmadan folikasit başlamıştı şimdi de folikasiti bıraktırdı lan ilaçıyla vitamin başladı bir de tiroid ilaç içiyorum zaten gerçi.onun emilimi zor bir ilaç değil...teşekkür ederim canım bulantı yapmıyorsa bugün akşam başlayım o zaman..sağolasın:)
Ah o bas agrilari en kotusu. Bende cok muzdaribim. Son gittigimde dr a soyledim tuttugu zaman 4 tane parol ictigim oluyor dedim. Ozaman ben seni nörolojiye sevk ediyim istersen dedi. Bende zamanim yoktu bidahaki kontrole geldigimde onada gòzükürüm dedim. Enseden tutuyorsa bide en kotusu iki uc gün beni meletiyor resmen.
üzülme canım yalnız değilsin.........
Gozunuz aydin kizlar cok sevindim masallah
Canim ya dayanamiycaksan biz bence eziyet etme kendine niyet etsende hamilesin yani Allah affeder..
Bende senin gibiyim sürekli baş ağrısı çekiyorum.. Minoset filan hiç işe yaramıyor.. Dayanamayıp ağladığım okadar çok ki
merhaba kizlar. çok oldu yazamadim ama bende ve bebegimde bir sıkıntı yok şükürler olsun. 16. haftaya giricem sanirim artik :) boyle ilerlediği için çok mutluyum. Allah herkese evlat sevgisi hissettirsin. çok guzel birşey. ve inşaAllah herkes bebeğini hayirlisiyla saglikla kucagina alir :) bu arada ben bu ramazan oruclarimi hep tutmak istiyorum inşaallah. bugün bi denedim. hergun kusan bende bir kere bile bulanti olmadi. halsizlik önceden de vardi. o konuda birsey değişmedi. sonra tutmak çok zor oluyo. inşaallah birakmadan tutarim hepsini
amin inşallah hepimiz alırız kucaklarımıza. ne mutlu sana. Allah kabul etsin canım. ama sadece oruç senin zorlanıp yada kolay tutmanla alakalı bi durum olmuyoki . ya bebeğin aç kalıyosa. susuzluk en kötüsü birde. bana bi ablam tutma dedi. bebeğin susuz kalırsa kurur ve kaybedebilirsin bile dedi.ALLAH KORUSUNAllah hamilelere böyle bi kolaylık sunmuşken sen nie bebeğini riske atasın ki dedi. inan bende çok istiyodum. ama bunları duyunca vazgeçtim. yine sen bilirsin.
Fanişim mide bulantın devam ediyorsa kan hapını yatmadan önce almanı öneririm.. Hem 1 saat aç beklemek zorunda kalmamış olursun,ben 1 kere sabah içtim ,artık kan hapından mıdır bilinmez 1 saat sonra mide bulantısıyla beraber kustum ki benim öyle bulantım falan da yok yani. Vitaminini sabah kahvaltıdan sonra, kan ilacını yatmadan önce almanı tavsiye ederim.
arkadasda bahsetmıs vıtamını sabah al hem enerjı verır gece yatakta dönup durabılırsın:) dıerlerınıde kendıne gore ayarlabılırsın
Amin inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler olur allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine yavrularimizi kucağımiza almayı nasip etsin amiiiiiin :)
Biz geldik teyzeleeer.
Topigimizin nadir erkeklerinden biri de benim Rüzgâr Efem
Ilk giriste utandi bacaklar kapaliydi.
Bir saat sonra bir daha gittik. Bu sefer acmisti ve direk pipiyi gördük.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini
Biz geldik teyzeleeer.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini
ilk uç ay ve son uç ayda riskli oluyor oruc tutmak. çünkü ilk aylarda bebek yeni oluşuyor. dusme tehlikesi var. son aylarda ise bebek baya büyümüş oluyor. ijtiyaclari daha çok oluyor. ben ikinci uç aylik döneme girdim. bebegin boyu yaklasik 10 cm, yani küçücük. ve benim yediklerimi yemiyo. suya ihtiyacı yok. çünkü benim vücudumdan aliyor bütün ihtiyacini. insaAllah zarari olmaz :)
Hayırlı olsun oğlun canım erkek anaları olarak aramıza hoşgeldin pipidaş
Tesekkur ederim canim yolu dusen herkesi beklerim acik cagridir :)bittecim yaaa nasıl güzel bir manzara bu, cennet gibi, çok şanslısın :)
Ben kizimi uzaklara vermem.annem beni verdi ama ben vermiycem oglunuz ic guveysi olursa kabul edebilirizİnşallah geçer benim de... Evet canım haklısın yol epey uzun hiç riske atma...aaa tabi sen bana haber ver anında yanındayım şekerim bebişler de tanışır hem inşallah malum altın kemer fln de dedik
Amiiin canim :)Amin inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler olur allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine yavrularimizi kucağımiza almayı nasip etsin amiiiiiin :)
Biz geldik teyzeleeer.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini
Doktorun bu konuda bi kısıtlama getirmediyse normal yaşamına devam et internetten uygun pozisyon resimleri var hamilelik için ordan bakabilirsin
Günaydınlar :)
Canım dr.a sordum Ben karın bölgesine baskı yapmadıkça artık sınırlamaya gerek yok dedi... Yalnız buda biraz özel olacak ama internette göğüslerin uyarılmaması gerektiği yazıyor canım ne kadar doğru bilemem..ben dikkate aldım
Hamile olduğumu öğrendiğimizden beri bizde en ufak faaliyet yok canımgecen gebeliğimde ilişkinin ertesi günü lekelenmem oldu sonra da düşük yaptım onun da korkusu var tabi bende:18: bunda dr ilk üç ay ilişki yok dedi şimdi çok şükür her sey yolunda ama ne dr a sordum yasak kalktı mı diye ne de cesaretimiz var açıkçası.. Biz bu gidişle dokuz ay kardeş kardeş takılıcaz dr unla konuş bu kadar korkmaya gerek yok aslında risk yoksa sakınca da yok )
canım benimde ilk gebeliğim düşük olduğu için doktor yasaklamıştı. en son kontrole gittiğimde yani 3 ay tam dolduğumda bi problem yok ilişki serbest dedi. bende eşimde korkuyoduk yinede. sonra ben gebelik okuluna gidiodum.ordada ebe anlattı bu konuyu.bi zararı yok işte zaten beğein bulunduğu yerle ilişki yaşanan yer farklı dedi. bebek bunu hissetmez sadece anne mutluluk hormonu salgıladığında bebeğe geçer ve bebekte mutlu olur dedi.. ve biz başladık bi problemde olmadı.valla zmanını bilemem size kalmış ama yani çok sık olmamlı bence.
canım bence doktoruna sor. çünkü eğer risk yoksa faydası bile var ilişkinin hem hamileliğe hem bebeğe. mutlu oluyo bebeğin. ayrıca kasların doğuma hazırlanıyo. benimde yasaktı.aynen bizimde cesaretimiz yoktu. eşim olmaz öle ya nasıl olcak diodu. bende zaten bişey olur die korkuyodum. ve doktorum erkek.soramam diyordum bi kere sordum bidahaki geldiğinde konuşuruz bunu dedi. ayy bidaha soramam ben kendi söylerse söyler dedim. sonra gebelik okulunda bu konuyu anlattı ebe.kafam yattı.eşimede anlattım oda ikna oldu. bidahaki kontrolde doktorum yine söylemeyi unuttu ama ben sordum yine. tamam dedi. ilişki serbest. ve başladık.bi problemde olmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?