Aynen canim biz bide koydeyiz simdi daha yukseklerde resimde gorunen heryer caylik net cikmasada..ohh miss benimde balkonuma çıkınca heryer yemyeşil..havada fazla değil sıcak evim serin.çok şükür keyfimiz yerinde..rabbimin bu güzellikleri içinde yaşadığım için şükürler olsun..dışarı çıkınca çay kokuları heryer yemyeşil huzur doluyor içim...
Doğru söylüyorsun canım Ben de insanına alışamadım zatengelirsen bana da gel.ama bitterciğim tanışalım:) biliyorum canım onun için koyduğunu şaka yaptım Ben :))
Maşallah..benim de bulantım.3-4 gündür tam bitti diyordum ki gece kusarak uykudan uyandım yineneye uğradığımı şaşırdım..bitsin artıkkkkkk!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben sadece bugunluk denedim daha tutmam zaten. Disarisi sicak oldugu icin fena olmustum ama simdi evdeyim hertarafi actim serin pufur pufur esiyor. Iyiyim simdi cok sukur sıkıntı yok.
Ben zaten hareketlerini hissetmeye baslamadımki..
ayy inşallah hep tam geçiyor gibi oluyor sonra kusmalar devam. bu sefer bitmiştir inşallah. dua edelim bu ayda bol bol. bende 2li test için gittiğimde söylemişti doktorum.daha 3. ayım yeni dolmuştu.ben daha belli değildir dimi erken dedim. evet erken dedi. sonra birden aramızda kalsın ama %70 erkek demişti. hiç beklemiyodum.çünkü benim doktor biraz garantici.artık bidahakine kesinleşir.
bittecim yaaa nasıl güzel bir manzara bu, cennet gibi, çok şanslısın :)Rizedeyim canim.aliyorum bol bol nefes balkondan cektigim resmi atayim sana :)
Disardan yeni geldim kizlar ankara resmen yaniyor ve ben bugun orucluyum. Dilim damagima yapisti resmen, bayilcak gibi oldum. Normalde bugun tutmayacaktim hatta gece kalktim esime.yemek hazirldim ben tutmayacam diye yemedimde. Sonra ruyamda oruca niyet ettigimi gordum sabah kalktigimda vardir bunda bir hayir en azindan bugunluk tutayim dedim. Ama bugun aksam cok zor olacak bana(
mrb canım.hoş geldin. ben bu sene 10 hamilelikte 1 kız anca duymuşumdur. banada %70 erkek dedi. bidahaki kontrolümde kesinleşir herhalde. ben bi kere hisseder gibi oldum yada öle sandım ama daha erken sanrım.kayınvalidemde soruyo.ben çok çabuk hissetmiştim dio eşim için. erkekler çabuk hissediliyo dedi ama bilmiyorum herkes farklıdır.bide benim göbeğim vardı biraz yani yağlı bi tabakam var. kayınvalidem çok zayıf ondan hissetmiştir o. zayıf olanlar daha çabuk hissediyolarmış.
Merhabalar,ben de bugün 17. haftama girdim ama ben de hiç hareket falan hissetmiyorum. Merakla bekliyorum ilk hareketi. Sanırım ilk hamileliklerde biraz geç hissediliyomuş. İnşallah bu hayırlı ramazan günlerinde hissederz artık bebişlerimizi.
Aynen benimde öyle bi göbeğim var galiba geç hissedicez biz yağlardan
İnşallah canımm.. Bende çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu....
kızlar ben gene buz kalıbını aldımhamileliğim boyunca baş ağrısı çekicem galiba
Aynen canim biz bide koydeyiz simdi daha yukseklerde resimde gorunen heryer caylik net cikmasada..
Gecmis olsun tatlim insallah biter ben 14.haftamdan sonra epey rahatladim..
Kayseriye bebek buyuyene kadar gelemiycem sanirim direk ucak yok bende otobuste kucucuk bebekle perisan olmayi goze alamiyorum.ama gelince mutlaka tanisicaz sen merkezde oturuyodun zaten dimi illaki yolum duser foruma falan geldigimde otururuz :)
haklısın canım bana başka bir doktor yolu göründü ve bu kez tatlı yemeden gitmek yok:) zaten buraya bu seferlik gitmiştim. yenisine sağlık
herhalde bizi ayıpladı çocuğum mübarek günde şeyimle uğraşıp duruyorlar diye
Slm arkadaşlar bende 11+3 günlük gebeyim göğüs ağrılarim azaldı sizlerdede olan varmı bu durum.hassasiyet var ama kuruntumu yapıyorum acep.4 ünde dr randevum var iyi haberler alırım inşallah allah bebeklerimizi korusun.
Kızlar buarada doktor decavit yazdı bulantın hafifleyince başla dedi..benim hafifledi ama.başlamaya çok korkuyorumçok artırıyor mu bulantıyı????
yok canım nende bulantı yapmamıştı
İnşallah geçer benim de... Evet canım haklısın yol epey uzun hiç riske atma...aaa tabi sen bana haber ver anında yanındayım şekerim bebişler de tanışır hem inşallah malum altın kemer fln de dedik
Çocuk haklı :))
geçen Ben de diyorum Üst üste gittik çocuk yeter gayri diye seriverdi ne var yok
Canım kuruntu bu merak etme..ben 14+4 üm bugün...göğüs hassasiyetim azalalı epey oldu 10.hafta gibi azaldı deyim..şimdi de birazcık bazen oluo bazen hiç olmuyo endişe etme yani bebeğimiz bizimle :)
Selam kızlar,
Dün sahura kalktık, bugün evdeyim diye tutabilirim belki demiştim ama çok fenayım tutamadım. Sabahtan beri 3 defa çıkardım ve şu an da bulantılarım çok ağır devam ediyor.
Artık korkmaya başladım, 4 gün sonra 4 ay bitiyor ve bulantılar kusmalar hala bitmedi. Sabah da kayınvalidem eşimd başka bir doktora gidin böyle olmaz demiş. O öyle söyleyince eşim de telaş yaptı.
Benim gibi bulantıları devam eden var mı
canım ben de 19 araıkta doğum yapcam görünüyor..aynı tarihlerimiz.ve benimde geçmedi..özellikle akşam cok fenayım ben.dün teravihe gittim gelir gelmez kustum..vee baş ağrılarım dayanımaz boyutta sürekli uyumak istiyorum...günlerce uyumamış gibi basım gözlerim ağrıyor..göz kapaklarım kapanıyor..burnumda sürekli tıkalı..o yüzden koku ve tat almıyorum...varmı benim gibi olan :2:
yok canım normal o, dert etme :) Allah hepimizin bebeklerini korusun..Slm arkadaşlar bende 11+3 günlük gebeyim göğüs ağrılarim azaldı sizlerdede olan varmı bu durum.hassasiyet var ama kuruntumu yapıyorum acep.4 ünde dr randevum var iyi haberler alırım inşallah allah bebeklerimizi korusun.
ayyy çok tatlıııçok çok çok güzel bi duygu ben kızımı ilk hissettiğimde müdürümle tartışıyorudm,acayip sinirliydim bağırıp çağırıyrdm koridorda sonra kızımdan bi tekme geldi şişşş ben burdayım stres yok der gibi...yüz şeklimi göremen lazımdı tüm gün aptal aptal gülümseme vardı suratımda
geçmiş olsun canım, üzüldümSelam kızlar,
Dün sahura kalktık, bugün evdeyim diye tutabilirim belki demiştim ama çok fenayım tutamadım. Sabahtan beri 3 defa çıkardım ve şu an da bulantılarım çok ağır devam ediyor.
Artık korkmaya başladım, 4 gün sonra 4 ay bitiyor ve bulantılar kusmalar hala bitmedi. Sabah da kayınvalidem eşimd başka bir doktora gidin böyle olmaz demiş. O öyle söyleyince eşim de telaş yaptı.
Benim gibi bulantıları devam eden var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çocuk haklı :))
geçen Ben de diyorum Üst üste gittik çocuk yeter gayri diye seriverdi ne var yok
yok canım normal o, dert etme :) Allah hepimizin bebeklerini korusun..
ayyy çok tatlıııbenim daha çook var hisetmeme, günler çabucak geçse ne güzel olurdu
geçmiş olsun canım, üzüldümkorkulacak bir şey değildir tabii ama inşallah senin de devam eden herkesin de geçer artık şu bulantıları bir an önce...
Bende senin gibiyim sürekli baş ağrısı çekiyorum.. Minoset filan hiç işe yaramıyor.. Dayanamayıp ağladığım okadar çok ki
Kızlar buarada doktor decavit yazdı bulantın hafifleyince başla dedi..benim hafifledi ama.başlamaya çok korkuyorumçok artırıyor mu bulantıyı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?