2014 Aralık Anneleri

Aynen canim biz bide koydeyiz simdi daha yukseklerde resimde gorunen heryer caylik net cikmasada..

Gecmis olsun tatlim insallah biter ben 14.haftamdan sonra epey rahatladim..
Kayseriye bebek buyuyene kadar gelemiycem sanirim direk ucak yok bende otobuste kucucuk bebekle perisan olmayi goze alamiyorum.ama gelince mutlaka tanisicaz sen merkezde oturuyodun zaten dimi illaki yolum duser foruma falan geldigimde otururuz :)

Canim ben sadece bugunluk denedim daha tutmam zaten. Disarisi sicak oldugu icin fena olmustum ama simdi evdeyim hertarafi actim serin pufur pufur esiyor. Iyiyim simdi cok sukur sıkıntı yok.

Allah kabul etsin canim o halde az kaldi zaten.iyi olmana sevindim :)

geçer inşallahh heheheee aramızda kalsın he evet dayanamadım bende pazartesi gidicem doktora,gördükçe göresim geliyo bebeğimi yaa,inşallah herşey yolunda devam ediyordurr

Rizedeyim canim.aliyorum bol bol nefes balkondan cektigim resmi atayim sana :)
bittecim yaaa nasıl güzel bir manzara bu, cennet gibi, çok şanslısın :)

canım Allah kolaylık versin, epey vakit geçmiş ama inşallah bundan sonrasını da kolaylıkla atlatırsın. bir işin yoksa yat uyu canım yaa, çabuk geçsin zaman. Allah kabul etsin canım.

Slm arkadaşlar bende 11+3 günlük gebeyim göğüs ağrılarim azaldı sizlerdede olan varmı bu durum.hassasiyet var ama kuruntumu yapıyorum acep.4 ünde dr randevum var iyi haberler alırım inşallah allah bebeklerimizi korusun.

Aynen benimde öyle bi göbeğim var galiba geç hissedicez biz yağlardan

İnşallah canımm.. Bende çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu....

Aynen benimde öyle bi göbeğim var galiba geç hissedicez biz yağlardan

İnşallah canımm.. Bende çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu....

çok çok çok güzel bi duygu ben kızımı ilk hissettiğimde müdürümle tartışıyorudm,acayip sinirliydim bağırıp çağırıyrdm koridorda sonra kızımdan bi tekme geldi şişşş ben burdayım stres yok der gibi...yüz şeklimi göremen lazımdı tüm gün aptal aptal gülümseme vardı suratımda

Selam kızlar,
Dün sahura kalktık, bugün evdeyim diye tutabilirim belki demiştim ama çok fenayım tutamadım. Sabahtan beri 3 defa çıkardım ve şu an da bulantılarım çok ağır devam ediyor.

Artık korkmaya başladım, 4 gün sonra 4 ay bitiyor ve bulantılar kusmalar hala bitmedi. Sabah da kayınvalidem eşimd başka bir doktora gidin böyle olmaz demiş. O öyle söyleyince eşim de telaş yaptı.
Benim gibi bulantıları devam eden var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah geçer benim de... Evet canım haklısın yol epey uzun hiç riske atma...aaa tabi sen bana haber ver anında yanındayım şekerim bebişler de tanışır hem inşallah malum altın kemer fln de dedik

Çocuk haklı :))
geçen Ben de diyorum Üst üste gittik çocuk yeter gayri diye seriverdi ne var yok

Canım kuruntu bu merak etme..ben 14+4 üm bugün...göğüs hassasiyetim azalalı epey oldu 10.hafta gibi azaldı deyim..şimdi de birazcık bazen oluo bazen hiç olmuyo endişe etme yani bebeğimiz bizimle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar buarada doktor decavit yazdı bulantın hafifleyince başla dedi..benim hafifledi ama.başlamaya çok korkuyorum çok artırıyor mu bulantıyı????

Teşekkür ederim cnm moral oldun inşallah meleklerimize kavuşuruz sağlıklı bi şekilde.

Son düzenleme:
yok canım normal o, dert etme :) Allah hepimizin bebeklerini korusun..
ayyy çok tatlııı benim daha çook var hisetmeme, günler çabucak geçse ne güzel olurdu
geçmiş olsun canım, üzüldüm korkulacak bir şey değildir tabii ama inşallah senin de devam eden herkesin de geçer artık şu bulantıları bir an önce...
Çocuk haklı :))
geçen Ben de diyorum Üst üste gittik çocuk yeter gayri diye seriverdi ne var yok

Amin inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler olur allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine yavrularimizi kucağımiza almayı nasip etsin amiiiiiin :)

Bende senin gibiyim sürekli baş ağrısı çekiyorum.. Minoset filan hiç işe yaramıyor.. Dayanamayıp ağladığım okadar çok ki

Canım tansiyonun a baktırdınmı hiç benimde başım ağrıyordu çok doktor tansiyonuma baktı çok yüksekti ve tuzlu yememek gerektiğini söyledi tuzsuz yiyorum artık başında ağrımıyor çok şükür

bana hamılelıgmı ogrendıgım anda vermıstı folık asıtle beraber kullandım ama bende mıde sorunu vardı hap bıraz buyuk erıtırken zorlanıodum bı sure bıraktım ama bu aralar basladım cunku cok halsızım wc bıle gıdemıorum ole bulantı yapmıo ama delıomus gıbı oluo mıdeyı bol suyla al bıse olmaz kan hapı henuz kullanmadım ama hapın ıcerıgınde yapmayabılırde cok fazla hap mıdeye zararı olur hanı erıtırken zorlanıor mıde denemeden bılemezsın canım bıgun dene olmadı ıkı gune bır alırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…