2014 Aralık Anneleri

Hepimizdemi var yaaa

canım bnde hamilelik öncesinde zaten migren vardı. ilk 3 ayımda birkaç kez ağrıdı ama hiç kriz gelmedî. ama 13. haftadan beri her gün ağrı çekiyorum ve haftada 2-3 kez de ciddi kriz geliyo maalesef ((

Eger gunde bir iki kez oluyorsa bende hissediyorun sanirim artik.ama cok hafif dokunus gibi :)

günaydın canlar ben daha hissetmiyorum bugün bitti 15 haftamız :)

Benimde bas agrim cok fena.ilac kullanmiyorum ama.tansiyonumda dusuk.ama hem ensem hem sakaklarim acayip agriyor.bidee bu decavit midemi cok kotu yapiyo ictikten sonra iki saat falan mide bulantisi cekiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok alem bi çocuğum var... Israrla bacaklarını açmıyor

benimki de ilk gittiğimizde sırt üstü yatıyordu doktor erkeğe benziyo dedi bu gittiğimizde yüzüstü yatıyordu doktorum önce cinsiyetini söylemedi bakamdım dedi ben bi daha bakarmısınız diyince sinirlendi gelişi güzel baktı ve kıza benziyo dedi:) bakalım ne olacak

Benim de 1.2 kere öyle atış oldu ama o kadar başkada hissetmedim inşallah bir sorun yoktur hissetmem lazımdı bence çarşamba günü randevum var

canımm benimki de öle olmuştu doktora gittim maşallah hiç birşeyi çıkmadı bende senin gibi telaşlanmıştım inş sağlıklı sıhhatlidir bebişin

canımm benimki de öle olmuştu doktora gittim maşallah hiç birşeyi çıkmadı bende senin gibi telaşlanmıştım inş sağlıklı sıhhatlidir bebişin

Ayy cnm ya ins.burda bir arkadas benden 3 gun geride ve ilk hamileliği benim ise 2. Masallah diyimde arkadasa ve bebege o hissediyormus bebisini ama ben hissetmiyorum hissedenler icin seviniyorum bir yandan da bebeğim icin tereddüt ediyorum

banada aynısını dedi :) ilk erkek dedi sonra kız dedi ama kesin değil dedi

Ayy cnm ya ins.burda bir arkadas benden 3 gun geride ve ilk hamileliği benim ise 2. Masallah diyimde arkadasa ve bebege o hissediyormus bebisini ama ben hissetmiyorum hissedenler icin seviniyorum bir yandan da bebeğim icin tereddüt ediyorum

canım ya biz su anda 4. ayımıza giridk ve ben yaklaşık olarak 3,5 aydan beri hissediyorum özelliklede tatlı yediğim zamanlarda ama doktorlara göre bu mümkün değil bağırsak hareketini ve bebişin hareketini çok rahat ayırabliyorum

Kac haftaliksin cnm..mutfagi topliyup tatlı yiyip uzancam simdi bende

Canım kan hapını aç karnına al dedi dr bana yatmadan aç mı oluyorsun yoksa tok mu içiyorsun tatlım?

Gece aç alıyorum evet canım, ya da sabaha karşı falan uyanıyorum, başımın ucunda duruyor hap, uyanınca içip geri yatıyorum.. Bana doktor illaki sabah aç karına al demiyorum , aç olduğun başka bir öğün de alabilirsin, yatmadan önce alabilirsin dedi, sabah alırsam kusuyorum çünkü. Kızımda da öyle yapıyodum,, başucumda dururdu, gece uyandığım bi ara içerdim. Aç al demelerinin sebebi süt ve süt ürünleriyle karıştırmaman.Yoksa bu ürünleri tüketmediğin bir öğünden sonra da içebilirsin ama işte herkes bunun bilincinde olmayabilir diye aç alın diyorlar.

Nasıl bir mucizedir nasip ettiğin...çok şükür Ya Rabbim...

Eklentiler

• $1404035046568.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 45

Anladım canım dediğin gibi yapayım ben de o zaman çok teşekkür ettimmm:)

Kac haftaliksin cnm..mutfagi topliyup tatlı yiyip uzancam simdi bende

Canım endişe etme Ben de hiç hissetmiyorum daha...geçen bi arkadaş paylaşmıştı bulamadım ilk hissettikten 147 gün sonra (+ - 15 gün ) doğum olurmuş...buna göre hissetmemiz için çok erken zaten stres yapma :)

Biz geldik teyzeleeer.
Topigimizin nadir erkeklerinden biri de benim Rüzgâr Efem
Ilk giriste utandi bacaklar kapaliydi.
Bir saat sonra bir daha gittik. Bu sefer acmisti ve direk pipiyi gördük.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini

Maşallah bebişine ve pipişine :) bizde pipisini çok net gördük ama ismimiz belli değil daha :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…