- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Hepimizdemi var yaaa
Kızlar, ben artık oğlumum tekmelerini çok net hissedebiliyorum :) şimdilik günde 2 kez falan oluyor ama :) olsun o da çok güzel bir duygu , başka hisseden var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 1 haftadir net hissediyorum canim benim bugun 16+4 ama 1 hafta ilerde gidiyo genelde yemekten sonra sirtustu uzaninca ve sabahlari yatakta biraz uzaniyorum ya kalkmadan o zamanlar daha fazla hissediyorum.ilk zamanlar icerden pit pit oluyodu ara sira ama artik dalgalanma durtme hissediyorum ilk hamilelik ve erken diye onceleri bebege baglamadim ama artik eminin icimde kipirdayan bisey var :)
Evet! Bende de aynı şeyler oluyor:) bu sabah yine kahvaltidan sonra tekme yemeye basladim :) oyyy annesi onin ayaklarini yerr diye birden tepki verince esim de sasirdi :):) ama cok guEl bir duygu . Yalniz bir seyler yemediginde hic oynamiyorbu gidisle obez olcam hareketini anlamak icin heralde
Ben 1 haftadir net hissediyorum canim benim bugun 16+4 ama 1 hafta ilerde gidiyo genelde yemekten sonra sirtustu uzaninca ve sabahlari yatakta biraz uzaniyorum ya kalkmadan o zamanlar daha fazla hissediyorum.ilk zamanlar icerden pit pit oluyodu ara sira ama artik dalgalanma durtme hissediyorum ilk hamilelik ve erken diye onceleri bebege baglamadim ama artik eminin icimde kipirdayan bisey var :)
Evet! Bende de aynı şeyler oluyor:) bu sabah yine kahvaltidan sonra tekme yemeye basladim :) oyyy annesi onin ayaklarini yerr diye birden tepki verince esim de sasirdi :):) ama cok guEl bir duygu . Yalniz bir seyler yemediginde hic oynamiyorbu gidisle obez olcam hareketini anlamak icin heralde
bende 15+6 yım dünden beri daha belirgin hissediyorum ondan önce pıt pıt ediyodu sadece. ama dünden beridir eli ayağı durmuyo yıktı geçirdi ortalığı diyorum.ama dısardan dalgalanma yok henüz
Baktırdım canım biraz düşük benim tansiyonum.. Ama tuzlu çok yiyorum ben ondanmı acaba
Çok alem bi çocuğum var... Israrla bacaklarını açmıyor
Benim de 1.2 kere öyle atış oldu ama o kadar başkada hissetmediminşallah bir sorun yoktur hissetmem lazımdı bence çarşamba günü randevum var
canımm benimki de öle olmuştu doktora gittim maşallah hiç birşeyi çıkmadı bende senin gibi telaşlanmıştım inş sağlıklı sıhhatlidir bebişin
günaydın anneler cuma günü kontrole gittim cinsiyetini kesin öğreneyim diye 12 haftalıkken yüzde 51 erkek dedi şimdide kıza benzettim dedi bitürlü öğrenemedim bebegimde 112 gr olmuş ayın onunda 3 lü teste gidicem inşallah kesin ögrenirim çok sabısızımmmmmmm:18:
Ayy cnm ya ins.burda bir arkadas benden 3 gun geride ve ilk hamileliği benim ise 2. Masallah diyimde arkadasa ve bebege o hissediyormus bebisini ama ben hissetmiyorum hissedenler icin seviniyorum bir yandan da bebeğim icin tereddüt ediyorum
canım ya biz su anda 4. ayımıza giridk ve ben yaklaşık olarak 3,5 aydan beri hissediyorum özelliklede tatlı yediğim zamanlarda ama doktorlara göre bu mümkün değil bağırsak hareketini ve bebişin hareketini çok rahat ayırabliyorum
Canım kan hapını aç karnına al dedi dr bana yatmadan aç mı oluyorsun yoksa tok mu içiyorsun tatlım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gece aç alıyorum evet canım, ya da sabaha karşı falan uyanıyorum, başımın ucunda duruyor hap, uyanınca içip geri yatıyorum.. Bana doktor illaki sabah aç karına al demiyorum , aç olduğun başka bir öğün de alabilirsin, yatmadan önce alabilirsin dedi, sabah alırsam kusuyorum çünkü. Kızımda da öyle yapıyodum,, başucumda dururdu, gece uyandığım bi ara içerdim. Aç al demelerinin sebebi süt ve süt ürünleriyle karıştırmaman.Yoksa bu ürünleri tüketmediğin bir öğünden sonra da içebilirsin ama işte herkes bunun bilincinde olmayabilir diye aç alın diyorlar.
Kac haftaliksin cnm..mutfagi topliyup tatlı yiyip uzancam simdi bende
Biz geldik teyzeleeer.
Topigimizin nadir erkeklerinden biri de benim Rüzgâr Efem
Ilk giriste utandi bacaklar kapaliydi.
Bir saat sonra bir daha gittik. Bu sefer acmisti ve direk pipiyi gördük.
Cok cok belliydi.
Yerim pipisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?