2014 Aralık Anneleri

Aynen canim yaa tatli yiyemeyen ben sirf mutlu olsun oynasin diye tatli yiyorum

Ayy saol cnmm tatlı yiyim dedim bir çatal aldım midem cok kötü oldu kendimi zor attim lavaboya..sonrada kasigim tas gibi oldu uzandim elimle ufaladim geçti bebeğim kastı kendini galiba..ama hissedenleri duyunca tedirgin olmamak mumkun olmuyot

cvs yaptıran var mı kızlar ? ikili testim kötü çıktı 52:1 amniyonsentez yaptırmam gerekiyormuş.izmir de yapmay düşünüyorum ama nerde yapacağımı bilmiyorum .zor bir süreç geçiriyorum

cvs yaptıran var mı kızlar ? ikili testim kötü çıktı 52:1 amniyonsentez yaptırmam gerekiyormuş.izmir de yapmay düşünüyorum ama nerde yapacağımı bilmiyorum .zor bir süreç geçiriyorum

Canım öncelikle içini ferah tut biliyorsun bu test sadece oran veriyor..
Bu topicte yesilyağmur arkadaşım yaptırmıştı çok şükür tertemiz çıktı canım...
ona danışabilirsin hem hemşire kendisi, bilgileri bizden daha güvenilir olur...Rabbim yardımcın olsun inşallah...

Kuzuya eziyet etme annesi Dr bana 20nci haftada hissedeceksin dediği için
Mi bilmiyorum ama çok.şükür rahatım bu konuda sen de rahat ol lütfen :) bir de ablama sordum çok iyi hatırlıyorum 18.nci hafta bitmişti.hissettiğimde diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence artik seninki degismez canim rahatla yani bakalim benimki ne zaman kesinlesecek

Cok saol cnm bnmmmm

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

aslinda dogru sölüyosun bakalim artik

Ben okudum ve hepinize yolladim canim Allah size ve tum anne olmak isteyenlere nasip etsin insallah..:)

merhaba kızlar baş ağrısı çeken varmı aranızda. ben çok kötü oluyorum mahfediyo beni bu ağrı kafamı kaldıramıyorum.özellikle 2 haftadır böyleyim hemen hemen hergün. siz nasıl bi çözüm buldunuz ağrınıza ben kafayı yemek üzereyim

15 haftaligim acaba haftaya belli olurmu cinsiyet merak ediyorum ilk bebisim erkek ikinciyi daha merakliyim daha dogrusu erkek.yada kiz desinlerde rahat etsin icim hamile oldugumu hossediyim istiyorum artik 😄

Son düzenleme:
ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor

Son düzenleme:
ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor

Canım bendede aynı sağ alt tarafta hissediyorum hep :) zaten küçücükler düşünsene karnımızın içinde gezindiklerini Hadi bakalım bugün mideye ziyaret günü bi hal hatır soralım dediklerini eheheheeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okudum canım Rabbim tez vakitte nasip eder İNŞALLAH
..

Maşallah bebişine ve pipişine :) bizde pipisini çok net gördük ama ismimiz belli değil daha :)

Nasıl belli oluyor dimi :)
Ben onceden de netten fotolara baktigim icin hemen anladim.
Doktor yuzde doksan erkek dedi ama biz eminiz yuzde yuz erkek :)
Bizim isim gebe kalmadan cooook once belliydi.
Baska isimlerde düşünüyoruz ama cok alismisiz galiba degistirmeyiz.

Çok güzel canım değiştirmeyin :) adıyla uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrü olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…