Evet! Bende de aynı şeyler oluyor:) bu sabah yine kahvaltidan sonra tekme yemeye basladim :) oyyy annesi onin ayaklarini yerr diye birden tepki verince esim de sasirdi :):) ama cok guEl bir duygu . Yalniz bir seyler yemediginde hic oynamiyorbu gidisle obez olcam hareketini anlamak icin heralde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl bir mucizedir nasip ettiğin...çok şükür Ya Rabbim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy saol cnmm tatlı yiyim dedim bir çatal aldım midem cok kötü oldu kendimi zor attim lavaboya..sonrada kasigim tas gibi oldu uzandim elimle ufaladim geçti bebeğim kastı kendini galiba..ama hissedenleri duyunca tedirgin olmamak mumkun olmuyotCanım endişe etme Ben de hiç hissetmiyorum daha...geçen bi arkadaş paylaşmıştı bulamadım ilk hissettikten 147 gün sonra (+ - 15 gün ) doğum olurmuş...buna göre hissetmemiz için çok erken zaten stres yapma :)
cvs yaptıran var mı kızlar ? ikili testim kötü çıktı 52:1 amniyonsentez yaptırmam gerekiyormuş.izmir de yapmay düşünüyorum ama nerde yapacağımı bilmiyorum .zor bir süreç geçiriyorum
Ayy saol cnmm tatlı yiyim dedim bir çatal aldım midem cok kötü oldu kendimi zor attim lavaboya..sonrada kasigim tas gibi oldu uzandim elimle ufaladim geçti bebeğim kastı kendini galiba..ama hissedenleri duyunca tedirgin olmamak mumkun olmuyot
Bence artik seninki degismez canim rahatla yani bakalim benimki ne zaman kesinlesecekMaşallah darısı bize Ben de hissetmek istiyorum artık :)
Ha işte dünür olursak gelmem mi oğlumu özlerim beeeennnn :)) inşallah değişmez canım gerçekten çok fena bir his şi.di 2 Dr kesin erkek dediği halde yine değişecek diye korkuyorum psikolojimi bozdu bu sıpa benim
.
bende 15+6 yım dünden beri daha belirgin hissediyorum ondan önce pıt pıt ediyodu sadece. ama dünden beridir eli ayağı durmuyo yıktı geçirdi ortalığı diyorum.ama dısardan dalgalanma yok henüz
Bendede disardan dalgalanma yok canim ben kendim hissediyorum..
Benimki ultrasonda icine kapaniyo her defasinda hic hareket etmiyo diye korkmustum aglamistim ben. baska doktora gittim baktim oynuyo orda.ondan bi kac gun sonrada hissetmeye basladim zaten :)
Canım öncelikle içini ferah tut biliyorsun bu test sadece oran veriyor..
Bu topicte yesilyağmur arkadaşım yaptırmıştı çok şükür tertemiz çıktı canım...
ona danışabilirsin hem hemşire kendisi, bilgileri bizden daha güvenilir olur...Rabbim yardımcın olsun inşallah...
Kuzuya eziyet etme annesi Dr bana 20nci haftada hissedeceksin dediği için
Mi bilmiyorum ama çok.şükür rahatım bu konuda sen de rahat ol lütfen :) bir de ablama sordum çok iyi hatırlıyorum 18.nci hafta bitmişti.hissettiğimde diyor
Kac haftaliksin cnm..mutfagi topliyup tatlı yiyip uzancam simdi bende
goguslerin uyarilmamasi gerektiğini okudum ben de. rahim kaslariyla baglantili diye sanirim. mesela doğumdan sonra bebeği emzirdikce rahim yerine oturmaya basliyomus. o yüzden bebeğim emdikce karnim ne çok agrirdi. hamilelikte ilk uç ay düşük riski olduğunda dikkat edilmeli belki. ama onda da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. artik 18 hafta olmuş. şimdi en rahat dönemlerin. sonra kilolar rahat ettirmez. benden soylemesi
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Ben okudum ve hepinize yolladim canim Allah size ve tum anne olmak isteyenlere nasip etsin insallah..:)
Sizdende Allah razi olsun caniklm.Amin..Allah razı olsun saglıkla sıhatle yavrunuzu kucagınıza alın amin Allah kabul etsin
ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor
ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Maşallah bebişine ve pipişine :) bizde pipisini çok net gördük ama ismimiz belli değil daha :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl belli oluyor dimi :)
Ben onceden de netten fotolara baktigim icin hemen anladim.
Doktor yuzde doksan erkek dedi ama biz eminiz yuzde yuz erkek :)
Bizim isim gebe kalmadan cooook once belliydi.
Baska isimlerde düşünüyoruz ama cok alismisiz galiba degistirmeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?